Sekste farklı şeyler denemek istiyorum ama erkek arkadaşım istemiyor, ne yapacağım?

Ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımla birlikte olduk yani ama çok kısa sürdü ben hiç tatmin olamadım ona söyleyince yanlış anlıyor vajinamdan çıkarma diye yalvarıyorum ama nafile boşalınca geçiyor bir kenara zaten abartısız söylüyorum 5 dakika da boşalıyor seks dediğin uzun sürer ben saatlerce yatakta kalmak istiyorum penisini yalamak istiyorum kabul etmiyor bana oral yapmasını istiyorum onuda kabul etmiyor biraz sert seks seviyorum beni ağlata ağlata acıta acıta sikmiyor seks sırasında bağırmak bana bile zevk veriyor ama bağırdığımda biraz sessiz ol bütün bina ayağa kalktı diyor buda beni tatmin etmiyor gerçekten herkesin seks hayatı böyle mi yani benim bildiğim erkekler daha istekli olur ben adama sevsin diye yalvarıyorum p*rno sert * yapmak istiyorum vajina mı parmaklamıyor bile direk içine sokuyor ön sevişme yok dön arkanı diyip giriyor 5 dakikada işini bitirip kenara çekiliyor ben boşalamıyorum bile evlenince de böyle mi olur, ilişkimi bu yüzden bitireceğim
Sekste farklı şeyler denemek istiyorum ama erkek arkadaşım istemiyor, ne yapacağım?