Ben çok şişmanım göbeğimden vajinamı göremiyorum yağlar üstünü kapatıyor. Hiç seks yapmadım nasıl yapacağımı da bilmiyorum kilom yüzünden çok zor olur gibi geliyor. Kilolu partneri olanlar var mı nasıl yapıyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSpor kursuna yazılma zamanın gelmiş. Spor yaparkende nefsine hakim olmalısın. Veya halk oyunları kursuna katılabilirsin. Şekerli gıdaları ve hamur cinsi yiyecekleri sınırlamalısın. Obez olmuşsun. Oruç tutmasan bile tutuyormuş gibi yemek sürelerini uzatmalısin. Yatmaya yakın yatar karnına birşeyler yeme alışkanlığın var ise sadece soyulmuş ay çekirdeğini yiyip yatabilirsin. Hareket etmelisin. Çalışmiyorsan ve yakın yerde yürüyüş yapacak park var ise parkta en az 1 saat yurumelisin. En yakın yere araba ile gidiyor isen 2-3 otobüs durağı kadar mesafeyi yürüyerek gidip gelmeyi alışkanlık etmelisin. Diyetisyenlerin sık sık azar azar 7-8 öğün yemek lazım meyva olmaz ise olmaz tafsiyesine uyuyor isen derhal bırakmalısın. Çünkü kalp diyabet tansiyon kolesterol Hastası olma sınırına ulaşmak üzeresin. Osmanlı döneminde ne kadar az hasta o kadar çok para ödenirdi. Günümüz elektrik çağında bu durum tersine dönmüş durumda. Ne kadar çok hasta o kadar çok kazanç demektir. Obezitenin en büyük sebebi diyetisyenler ve teknolojik rahatlıktır. Sinemaya gitmeyi seviyorsan mısır meyvasuyu alışkanlığın var ise veya evde tivi karşısında öyle biriysen hemen bırakmalısın. Abur cubur yiyecekleri terk etmelisin. Kola gazoz ve şekerli ıçecekelere veda etmelisin. Meyva suyunu kendin meyvadan sıkıp içmelisin. Miktarını azaltaeak iç. Mesela 3-4 bardak yerine 1 veya 1buçuk bardak iç. Çayı şekersiz içmelisin. Marketlerden limon suyu almak yerine pazardan veya marketten limon alıp kullanmalısın. Ketçap ve mayonezden uzak durmalısın. Yemek porsiyonlarını normalden 3te1 daha küçük tabak kullanarak küçültmelisin. Baklava ve benzeri tatlıları yaş ve kuru pasta kek börek alışkanlığını süreyi uzatarak azaltmalısın. Mesela her hafta yiyorsan ayda 1 yemelisin. Aaa kız bir diyetisyen varmış ucuzmuş ona git tavsiyelerine uyma alışkanlığın varsa terk et. Cepten kapıya servis hizmeti alıyorsan gidip kendin alışveriş yapmalısın. Bilgisayar başında yemek yeme alışkanlığın var ise veya telefon ile meşgulken elin sürekli bisküvi veya çerez tabağında ise onunda azaltmalısın ve son vermelisin. Kalorisi yüksek tüketimi azaltmalısın. Diyet kola diyet ekmek yemekte kendini kandırmaktır. Beyaz ekmeğe veda etmelisin. Glutensiz un kullanmalısın. En basitinden halk ekmekten glutensiz ekmek siparişi verip onu tüketmelisin. Çavdar ekmeği yemelisin. Kepek ekmeği yemelisin. Çorba fasülye nohut barbunya sulu haşlanmış tavuk yemeklerine ekmek batırıp yeme alışkanlığın var ise bırakmalısın. Makarna pilav bulgur yemeklerinde en az miktarda ekmek yemelisin. Yemeklerde margarin kullanmayı bırakmalısın. Zeytinyağı kullanmalısın. Normal tuz değil kaya tuzu kullanmalısın. Obez olduğun için kolesterolün yüksektir bu yüzden yumurtayı da sınırlamalısın. Çünkü yumurta demek kolestrol demektir. Hergün yiyorsan haftada 3 gün 1 adet yemelisin. Unutma mücadelede yoksa başarıda yoktur. Geçmiş olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler diyet yapıyorum iki haftadır
En İyi Cevaplar
+1 yılPek sorun etme daha önce 3-4 tane kilolu kızlrla seks yaptım rahattı yani bazı pozisyonlar olmuyor sadece ama doggy , miyoner , bacak omuz çok rahat yapılabiliyor.
biri 90 kiloydu , biirii 80 belki daha fazla kilolu olan biri vardı , dert etme o yüzden pozisyon çalısacaksın zaten00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoyunuz kaç ve kronik rahatsızlığınız var mı metabolizmaniz üzerinde inceleme yapılıp ona göre sağlıklı diyet programı belirlenir şimdi ezbere bir yöntem söylemek size fayda getirmez
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim hanımefendi sağlık sıhhat konusunda her daim güzel sonuçlara ulaşmanız dileğiyle
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı kilolu olmak Seksi öldürmez. Sırt üstü yatarsın. Başının altına yastık koymazsın. Kalçanın az üzerine bel kısmına yani belinin altına iki yastık koyduk mu vajina ayna gibi çıkar meydana ayağını da açarsin. Vajinanın dudakları da iki yana güzelcene açılır. Ondan sonra da penisi soktuk mu içeri zevkten ortalığı yıkarsın. Yani demem o ki şişmanlık sexe mani değildir. Şişmanlık sekste güzeldir güzel ses çıkar.
23 Yorumla- +1 yıl
Soruyu sorana: Yorumumu okudun mu beğendin mi? Şişmanlık sexe mani değildir. Şişmanların vajinası etlidir.
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel anlatmışsın
- +1 yıl
Sağol. Sen nasıl mastürbasyon yapıyorsun o zaman. Elin vajinaya uzanmaz ki.. Nasıl orgazm oluyor
İşini bilen erkek seni her halinle tatmin eder merak etme ha diyosan kilomu kontrol etmek ya da cinsel yerlerimi daha belirgin hale getirmek istiyorum ya da kendi kendime rahatlamak istiyorum yardimci olurum ulaş bana rahatla zor olani istemiyorsun kolayi istiyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisyoner pozisyonunda iliskiye girilebilir seninle ama bacak omuza yapmaya kalkarsa adam omuz felan kalmaz. :D :D
Fakt sisman kadinlarla sevismek zayiflarla sevismekten daha güzel ve cok zevkli. Eski iki sevgilimde sismandi. Cok istekli oluyorlar ve gercekten seksi dibine kadar yasiyorsun.00 Yorumla
+1 yılSenin her yerindeki et parçası , küçük çüklü et sever bodur İsmail'e vajinadır. Nerene sürtse erkenden gelip "sen neymişsin be kadın'' der. Dert etme bunları...
34 Yorumla- +1 yıl
Tecrubeyle sabit mi peki 😂
- +1 yıl
Evet, çok şişman karı s*ktim bro!
- +1 yıl
İsmail sen oluyorsun yani uzucu 😂
- +1 yıl
Evet bro! Ben en azından elde ettim, sen hep ele talim.
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Erkek için en zor durum seks yaparken..Çünkü kadın ile istediği gibi oynayamaz.. Okşamak öpmek tamam da aktif seks zorlu olur..
10 YorumlaKilo vermek hiç kolay değil , fakat sıkı bir diyet yapmanı öneririm.
10 Yorumla
+1 yılYapılır o da sorun yok 300 kilo ve daja fazla olanlar bile yapabikuyir rahatça, endişe etmenize gerek ykk.
052 Yorumla- +1 yıl
Çare bulabildiniz mi?
- +1 yıl
Umarım sırf seks için zayıflamamışsınızfır çözüm değil. Şişmanken de yapabilirsiniz.
- +1 yıl
Ee hiç denediniz mi?
Soran+1 yılDenemedim diyet yapıyorum
- +1 yıl
Soran+1 yıl169 a düştüm büyük başarı 😂
- +1 yıl
Gerçekten baya kiloluymuşsunuz o kadar kilo sizi günlük yaşamda zorlamıyor mu?
- +1 yıl
Peki kilo vermeyi ne için istiyorsunuz?
- +1 yıl
Soran+1 yılZorluyor o yüzden vermek istiyorum
Soran+1 yılEvet duydum
- +1 yıl
Soran+1 yılHiç ilgimi çekmedi açıkcası. Birinin beni sadece cinsl fantezi olarak görmesi hoşuma gitmedi
- +1 yıl
Herkesin vardır bi cinsel fantazisi, ama sizle setaylı bir şekilde konuşmak isterdim açıkçası
Soran+1 yılBu konuda bana yazan çok oldu ama bu diğer cinsel fanteziler kadar masum değil bence
- +1 yıl
Sadece bu konuda değil genel olarak. İsterseniz DM den mesaj atın ordan konuşalım ya da rahatsız olurum derseniz burdan ds olabilir
Soran+1 yılBurdan konuşabiliriz
- +1 yıl
Tamamdır, öncelikle biraz fewderismi tam olarak anlatmak istiyorum evet biliyormuşsunuz ama şöyle bir şey var, olay cinsel obje olarak görülmek degil ki, bu her cinsel fantezide hatta cinsellikte zaten var olan bir şey feederismde kilooulardan hoşlanma durumu. Zaten 173 kiloya kadar çıkmış biri bence yemek yemeyi oldukça seviyordur diye düşünüyorum. Bir yandan yemek yiyip keyif almaya bakacaksınız bir yandan da cinselliğiniz olacak. Cinsellikte kilo sınırı yoktur onuda söylemek isterim 300 kilo nun üstündeki bir kadın bile cinsellik yaşayabilir zaten cinsellik yaşarsanız anlarsınız. Durum cinsel bir obje ooarak görülmek değil o zaman seks tamamen bir objelik olurdu, çünkü aynı hesap :D, sadece feederismde ekstradan yemekle iç içe olma durumu var. Benim düşüncem böyle şimdi sıra sizde :)
- +1 yıl
Bide şunu sorayım zayıflamanız da ki en büyük etken nedir? Ona göre size yardımcı olmak istiyorum. Bence 173 kilo çok muazzam bir değer, sizin gibi çok kilolulardan hoşlanıyorum bende (yanlış anlaşılmasın lütfen)
Soran+1 yılBen çocukluğumdan beri obezim genelde hep dışlandım, erkekler tarafından dalga geçildim, hep ezik değersiz çirkin hissettirildim. Hiçbir zaman kendimle kilolarımla barışık biri olamadım
Soran+1 yılKendimi değersiz çirkin bulduğum için de git gide asosyal biri oldum
Soran+1 yılNe erkek arkadaşım oldu ne de biriyle cinsellik yaşadım gerçekten bana zevk veren tek şey bir şeyler yemek oldu
Soran+1 yılHayata yaşayan insanları köşeden izlemeye gelmişim gibi hissediyorum ama artık bunu değiştirmek istiyorum ben de hayatımı yaşamak kendimi sevmek sağlığımı özgüvenimi geri kazanmak sağlıklı ilişkiler kurmak istiyorum
Soran+1 yılŞimdiye kadar çok defa diyet vs denedim ama sosyal destek motivasyon bulamadığım için psikolojik olarak devam ettiremedim
Soran+1 yılŞimdi hem psikolog hem diyetisyenle birlikte çalışıyorum
- +1 yıl
@soran Zorba insanlar her yerdeler ve her türlü insana eziyet ederler. Tek çareniz bu insanlardan uzak durmaktır. Bu sabit fikirli insansı varlıklar kendi zebkleri dışınds olsn insanlarla dalga geçerler. Bakın obezlerle demiyorum, kendi zevkleri dışında olanlara. Örneğin bu tarzdaki kaslı erkek seven kızlsr cılız erkekleri dışlayacaklar, ve ya bu fikirdrki balık etli severler zayıflarla dalga geçecekler yani demem o ki art jiyetli insan her zaman dalga geçerler. Zayıf olssydınız eminim ki başka bir kusur bulurlardı. Şişmanların sevilme konusuna gelecek olursak beni gördünüz ben açık ve net aşırı kilolulara hayran biriyim :). En az 150 kilo olanlardan hoşlanıyorum ve ben de düşüncemi herkese söylemiyorum çünkü insanlarla uğraşmak istemiyorum. Ne yazık ki farklı olan insanları dışlayıp duruyorlsr, halbuki insanı insan yapan ve özel yapan farklılığıdır :). O yüzden ben hep şükrederim böyle bir zevkim olduğu için. Ben farklılığımı seviyorum (Farklılık derken yanlış anlaşılmasın zevkler ve renkler her insanın farklıdır ve şişmanlardan hoşlanma durumuda oldukça normaldir. Aslında anormal şey yoktur. Anormali anormal yapan bir şeylere manâ katan biz insanlarız). Bu yüzden kendinizle barışık olun. Zaten benimle görüşmek isteyen çok kişi oldu diye belirtmişsiniz çünkü benim gibi bir sürü erkek var sizin gibilerden hoşlanan. Biz istiyoruz ki sizin gibi güzel hanımlar güzelliklerinin farkındslığına varsınlar, unutmayın ki siz çok değerlisiniz? Neden mi? Çünkü Fünyada sizden bir tane daha yok yani insan adeta pırlanta gibidir ben bunu herkese derim bu yüzden değerinizi bilin kendinizi sevmeye çalışın. Ha tabii kendinizi zayıf seveceksejiz zayıf olun orası ayrı, ama unutmayın ki bir kadın 300 kilo ve üstü bile olsa bakımlı olduğu sürece her türlü güzeldir :). Lütfen canınızı bazı haddini bilmez hanzolar yüzünden üzmeyin, sizler de seviliyorsunuz, iyi ki varsınız❤️
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 normal ve anormal kavramları toplumun çoğunluğuna göre belirlenir. Çoğunluk için cinsel uyarıcı bölgeler vajinadır memedir ya da normal kilo 147 boya 47 kilodur 🤷🏻♀️ Ben herkes gibi olmak istiyorum farklı olmaktan çok yoruldum
Soran+1 yılSenin mesela topluma göre farkı bir fantezin var evet ama bunu istediğin kişiyle paylaşıp istemediğinle paylaşmama seçeneğine sahipsin. Normalmiş gibi davranabiliyorsun ama benim öyle bir seçeneğim yok kilolarım ortada saklayamıyorum istesem de istemesem de anormal gözüküyorum
- +1 yıl
Size şunu diyeyim, erkek arkadaş bulamamnız ve ya cinsellik yaşayamamanız kilolu olmanız değil :) Öz güveninizin olmaması. Bu da geçmişte sahip olduğunuz kötü olaylar yüzündrn. Bu tarz insanları insan yerine koyup söylediklerine üzüoecek kadsr kendinize kıymet vermiyor musunuz cidden? O insanlar yüzünden değişmek zorunda değilsiniz. Bakın ben size değişmeyin hep böyle kalın demiyorum kedinlikle. Önemli olan nasıl mutlu olacaksanız öyle olmanız. Yemek yemeyi sevdiğinizi düşünerekten size feederismi güzel bir şekilde tanıtmaya çalıştım mesela. Öz güveninizi geri kazanmanızın tek yolu sizin kilonuzls vr ya başka şeyinizle dalga geçen insanlara karsı kulak tıkayıp onları hayatınızdsn çıksrmaktır. Kilonuz yaşamanıza engel değil. Biliyorum korluyorsunuz belki de beji dışlayacaklar vs. diye. Elbetteki çok olacak. Art niyetli insan çünkü her türlü der. Zsyıfa çubuk kraker der, normal kilosunda olana kalas der, balık etli olana balina der obezle kilosuyla dalga geçer vs. Siz ne olursanız olun bir kusurunuzu bulup illaki sizi ysdırgarlar. Hayat enerjinizi kazanmanın tek yolu ise hep görebileceğiniz bu insan tiplerine karşı kulak tıkayıp onları hayatınızdsn çıkarmak. Bir düşünelim, neden morslimizi belki de hayatımızda bir kere görebileceğimiz bir canlı türü yüzünden bozalım ki? Ve ya kendimizi değiştirelim ki? Şöyle de açıklamak isterim bir kombin yaptığımızds iyi niyetli insanlsr ya beğenip çok güzel olmuş çok beğendim derler, ya da tavsiye vererek şöyle de yapabilirmişsin diyerek güzelce tavsiye verirler. Ama zorba insan her daim ne mi yapar? Ne giyersek giyelim hep eleştirir ve hep hakaret eder, aşağılsr, çünkü haşa kendini adeta bir ilah olarak görür, kendisini kusursuz sanar, ve ya geçmişteki tramvası yüzünden insanlardan acı çıksrıyordur ve psikolojik bir desteğe ihtiyacı vardır. Ya da kuyruk acısı çekuyordur ya da zihinsel engelidir bunun başka mantıklı bir açıklaması yok :).
- +1 yıl
Bu yüzden bunları umursamak yerine bize gerçekten değer verip bizi olduğumuz gibi seven insanlara yönelmektir tercih. Yaşam enerjinizi geri kazanmanız için bu dediklerimi yapın:Kötü niyetli insanlara kulak asmayın, bakımlı olun (Bakımlı olmak kilo vermek ve ya makyaj yapmak değildir, sadece temizliğine önem verip kendine bakım yaparak dsha güzel bir görüntüye sahip olmaktır). Gerisi sizr kalmış tamamen nasıl değişmek istiyorsanız öyle değişin sma bence feederismi mutlaka değerlendirin. Yeni hobiler edinin, sosyalleşin (illaki yanlış insanlara denk geleceksiniz. Böyle olduğunda o aşağılık insana kendinizi ezdirip üzülmeyin.
- +1 yıl
@soran İşte burada özgüven devreye girer :). Bakın farklı olmak derken beni biraz yanlış anladınız aslında her insan farklıdır benim vurgulamak istediğim toplumda kötü niyetli insanlar tarafından belirlenmiş standsrtlaşmış algının dışınds olmaktan bahsediyorum yokss 400 kilo insan da normaldir, neden çünkü oda insandır. Tek farkı kütlesidir. Size tavsiyem çoğunluğa göre hareket etmeyin kalbinizin sesinj dinleyin. Sizin gönlünüz nasıldır, ne yapmak ister ruca etsem paylaşabilir misiniz? Zevk aldığınız şeyelriniz olsun ve en önemlisi "KENDİ SEVDİĞİNİZ" vücut tipi olsun, duğer art niyetli insanların belirlediği standartlar değil, lütfen :). Umarım çok sıkmamışımdır sizi iki saattir yazıo duruyorum :D
Soran+1 yılBen artık insanların dediklerine karşı duyarsızlaştım birçoğuna alıştım ama küçüklüğümden beri bu muameleye maruz kaldığım için içimdeki değersizlik hissini yenmekte çok zorlanıyorum, kendimi sevmekte çok zorlanıyorum. Artık sorunum insanların ne dediğiyle nasıl baktığıyla değil sorunum kendimle. Bunu çözmeye çalışıyorum
- +1 yıl
Lütfen özgüveninizi tavanda tutunuz ve diğer insanların hayatınızı yönlendirmedine izin vermeyiniz. Hep gönlünüzün sesine ayak uydurunuz. Standartlara göre hareket etmeyiniz. Siz kimseniz ona göre hareket ediniz. Kimseniz derken bulunduğunuz hal değil, kendi gönlünüzün bulunmak istediği haldir.:) Lütfen bu kiloda sevilmeyecehinizi ve daima alay konusu olacağınızı düşünmeyiniz. İnsan ideal kiloda da olsa dışlanır bu kez farklı sebeplerden. Bir daha tekrar ediyorum benim gibi oldukça kilolulara hayran olan bir sürü erkek var, şahsen bende onlardan biriyim, hem de fitnessla uğraşan biri olarak :) Ennaz 150 kilo olanlardan hoşlanıtım. Herkesin tercihi farklıdır, kimi anorexia derecesinde zayıf, kimi zayıf, kimi normal, kimi balık etli kimi kilolu kimi ise obez sever. Ve her insandsn biri bunlardan biri olmak ister. Ama art niyetli insanlar ne mi yapar? Tek bir standsrt oluşturup herkesin kendi zevkine uymssını ve dünyanın kendi etrafında fönmesini ister. Lütfen bunlara fırsat vermeyiniz :)
- +1 yıl
@soran sizi kendinizle barışmanıza yardımcı olabilirim. Size tek sorum şu sırf bu travma yüzünden mi kilo vermek istiyorsunuz yoksa sevdiğiniz bir vücut tipi olduğu için mi? Bakın size ne kadar çok değer veren insan olduğunu görmenizi isterim. Siz de dediniz kaç kişi bana feederism teklifinde bulundu diye. Size değer vermeseler teklifte bulunurlarmıydı? Veyahut ben size değer vermesem bu kadar şeyi yazıp sizi kendinizle barıştırmaya çalışırmıydım? Biraz felsefe yapmakta insana iyi gelir :). Bide felsefe yapıp düşünmeyi deneyin bence. Ben bu bilgilere bu şekilde ulaştım :)
Soran+1 yılPolyannacılık yapıyorsun gibi geliyor beni anlayabildiğini düşünmüyorum
- +1 yıl
Yok estağfurullah öyle şey olur mu. Sizi tabii ki de anlıyorum ki zaten ben de zorbalığa uğrayıp ezilmiş biriyim geçmişte. Yaptığım pollyannacılık değil. Sadece gerçekleri söylemek. Ki mutlu olmanın sırrı her şeye pozitif bakmaktır. Tek isteğim mutlu olup kendinizle barışıp gerçekten de ne yapmanızı bilmenizi istememdir.
Soran+1 yılTravmaların da etkisi var sağlık sorunlarımın da etkisi var. Boyum kısa olduğu için kilom çok ağır geliyor sokağa çıkıp yürüyemiyorum eklemlerim kaldırmıyor
- +1 yıl
Dilerseniz o zaman bu sorun hakkında konuşalım. Belli ki sorununuz diğer insanların ne düşündüğü değil, kilonuzun dizi cidden zorlaması.147 boyunda olup 169 kilo olmak gerçekten de zor olsa gerek. Ben böyle sizin gibi çok kilolulardan hoslanıyorum fakat kabul etmek gerekir ki gerçekten de o kiloyu taşımak zor. Dilerseniz başlayalım. Kilonuz sizi ne anlamda engelliyor, hayatınızı nasıl olumsuz etkiliyor ve günlük yaşsntınız nasıl?
- +1 yıl
Bu arada yaş kaçtı ona göre konuşma stilimi ayarlayayım :)
Soran+1 yılEn basitinden dışarı tekerlekli sandalyeyle çıkıyorum çünkü beş on dk yürüdükten sonra dizlerim kırılmış gibi kopacak gibi ağrıyor o acıya dayanamıyorum ciğerlerim çok kötü durumda hareket edince nefesim tıkanıyor bayılacak gibi oluyorum. Ek olarak diyabet kolesterol hipotiroid iltihaplı romatizma astım nefes darlığı uyku apnesi gibi bir sürü hastalıkla uğraşıyorum
- +1 yıl
Gerçekten de çok kötü durumdaymışsınız Allah kolaylık versin. Şimdi dsha iyi anlıyorum neden zsyıflamak istediğinizi. Peki ya herhangi bir ilaçların etkisiyle mi bu hale geldiniz yoksa fazla yemekten dolayı kontrol edilemez kilo artışı mı
- +1 yıl
Ama 173 kilo birinin bu kadar zorlananileceğini hiç düşünmemiştim 200 ün üstündr olupta bu kadar da kötü olanı görmemiştim açıkçası öyle diyeyim.
Soran+1 yılKüçüklüğümden beri hipotiroid ve diyabet vardı metabolizmam yavaştı bunun kilolu olmamda %15 etkisi olmuştur belki. Bu halde olmamın %85 sebebi hayvan gibi yemem
Soran+1 yılGenetik bir alt yapı da oluyormuş galiba obezlik geni diye bir şeyden bahsediyorlar makalelerde
Soran+1 yılMesela 170 boyu olan biri benim gibi zorlanmaz bu kiloda ama benim boyum 150 bile değil farkında mısın bilmiyorum
- +1 yıl
Obezlik genini hiç duymamıştım açıkçası. Tek dileğim umarım iyi olursunuz ve gerçekten de kendinizin olmak istediği gibi biri olursunuz. Ne zaman isterseniz dertleşebiliriz hiç sorun değil, ya da feederismi seçerseniz o konuda ds yardımcı olurum hiç problem değil. Ne zaman isterdeniz konuşsbiliriz zaten benim de ilgi duyduğum bir kadın tipiyle konuşmak bana da iyi gelir :). Sohbet için çok teşekkür ediyorum. Demek zayıflamada şimdilik kararlısınız ve gerçekten de kendiniz için istiyorsunuz. Umarım başsrırsınız. Unutmayın başsrı güvenin ilk basamağıdır. İlk basamağı tırmanırsanız devamı mutlska ve mutlska gelecektir. Siz yeterki kendinize güvenin ve kendiniz için isteyin:) Gelişmeleri mutlaka bekliyorum :)
- +1 yıl
Evet o gerçekten de sıkıntı. Boyun kısa olması çok etki ediyor. Peki görfüğünüz en yüksek kilo 173 müydü?
Soran+1 yılEvet en yüksek bu yaşım 34 bu arada
- +1 yıl
Anladım, dediğim gibi istediğiniz zaman konuşabiliriz siz yeter ki yazın. Daha konuşmak isterseniz yazsbilirsiniz :)
Soran+1 yılSohbet için bende teşekkür ederim iyi gelecer tekrar konuşurz daha sonra 😊
- +1 yıl
Tabiiki de, eğer size az da olss moral verebildiysem ve yarfımcı olabiliysem ne mutlu. Size de iyi geceler😊Umarım bir yardımım dokunmuştur😊
- +1 yıl
Merhaba durumlar nasıl? Verebildiniz mi kilo?
Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. cinsellikden once genel sagligin icin kilo kontrolu yapmalisin.
10 Yorumla
+1 yılVibratör al, kullanan tanıdıklarım var... bi de kilo ver... kilo veremiyorum diye bişey yok... sabırsızlık var
00 Yorumla
+1 yılvardı bazı sorunlar olsa da yapılabiliyor çok problem yaşamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl sorunlar oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYatarsın sırt üstü elinle vajinanın yağlı kısmıyla birlikte göbeğini yukarı çekersin oğlan da rahat rahat girer çıkar. Zor bir yanı yok sadece her pozisyonu yapamazsınız
00 Yorumlasen ayır bacaklarını, gerisini bırak yapar adam işini
00 Yorumla
+1 yılSelamm. Seksin kilo ile alakası yok. Çirkinde kiloluda seks yapar. Bu zevk meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kiloluyum normal bir şey
Rabi zayıflasak daha güzel. Ama yapılıyo yani hiç problem olmuyo bence08 Yorumla
Soran+1 yılKaç kilosun 😕
Cevap sahibi+1 yıl100
Soran+1 yılBoyun uzun mu
Cevap sahibi+1 yıl180im
Soran+1 yılOo senin boyuna 100 çok değil ya
Cevap sahibi+1 yılYa bi de ben biseksüelim erkeklere de ilgim var ama beğenilmiyorum gic pasif gibi durmuyorum
Soran+1 yılKalıplı olduğun için mi pasif gibi durmuyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet
Göbekliyim bacaklarım kalın. Ama ele gelirim en azından göğüslerim var :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılsiz normalde gorebiliyormuydunuz ya, yani kilolu olmasanda altta kalmiyormuydu. Cahilim ben ya...
03 Yorumla
Soran+1 yılEğilim görebilirsin ama ben göbekten göremiyorum
Soran+1 yılEğilip
Cevap sahibi+1 yılAynen biraz egilmek gerek diye dusundum bende sonucta biraz fark var erkekle kadinin organin oldugu bolge olarak, biz erkeklerinki biraz daha onde sizin ki biraz daha altta bacagin arasinda ya ondan takildim dedim ben mi yanlis biliyom yoksa ama evet gobeginiz de engel olmus olur. Siz neden eritmeye bakmiyorsunuz, spor yapin kosuya cikin fitness falan...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazalar denk gelme yag kilo dinlemez delik bulsun yeterki
10 YorumlaOnun için uygun pozisyon var ve girişi çok rahat oluyor merak etme hepsini içine alırsın eski sevgilim 115 kilo 174 boyunda Dı
05 Yorumla
Soran+1 yılBen daha kiloluyum maalesef hangi pozisyon o
Soran+1 yılBoy 147 kilo 173
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok güzel olur valla of alta sen geçersin kendini partnerine bırak
00 Yorumla
+1 yılKilolu bir bayanla yaptımda pek sorun olacağıni zannetmiyorum. Kac yasindasin boy ve kilon kac
06 Yorumla
Soran+1 yıl147 boy 173 kilo 26 yaşındayım
- +1 yıl
Bence rahat ol ya zor olmaz
- +1 yıl
Nerede yasiyorsun?
- +1 yıl
En iyi pozizyon ise kucak olur senin icin belirtirim
Soran+1 yılHm istabulda
- +1 yıl
Sakın yanlış anlama , özelden mesaj atarak konuşmak ister misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişman kadın candır çekici de bence yapılır onu düşünme aşk sevgi bunlar da önemli
00 YorumlaSenin görmen önemli değil erkek görsün yeter yaparsın
00 YorumlaZayıflayabilirsin zayıflamayı dene bence
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kilosun boy kaç senin
02 Yorumla
Soran+1 yıl173 kiloyum boy 147
- +1 yıl
Ciddimisin sen ya
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılkiloluyla seks yaptım da. seni görmek lazım.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı peki zor oluyor mu
- +1 yıl
daha güzel sesler ççıkıyor. da zorluğu var tabi
Soran+1 yılGirmek sıkıntı oluyor galiba
- +1 yıl
yrk uzunsa sorun olmaz o
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver sonra eşinin şeyini kırarsın.
00 Yorumla
+1 yılYaparsın yatarak yaparsın sıkıntı olmaz
00 Yorumla73 kiloydu yaptığım bir kız
00 Yorumla
+1 yılvardi ama benim cok kiloluydu
00 YorumlaDert etme
Bi yolu bulunur00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Aşırı derken mesela kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl173
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyun kilon kaç ve ten rengin
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaslında sekste mutlu edilebilmesi zor değil her pozisyon olamaz ama en doğru pozisyon seni çok mutlu edecektir yaşadığım bir ilişki
Soran+1 yılBoyum 147 kilom 173
Cevap sahibi+1 yıl173 kilo mu inan görmek istedim doğrusu
Soran+1 yılHangi pozisyon rahat olur
Cevap sahibi+1 yılsen kiloda olan bir kız için en güzel pozisyon senin üstte olman ve biraz etkili bir penis olması olacak boyun çok güzel ama kilo 173 doğrumu cidden
Soran+1 yılEn son öyleydi daha üstüne almadıysam
Cevap sahibi+1 yılgörmek mümkün mü
- +1 yıl
👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıldeneyimim olmuştu detaylı konuşalım istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlandın mı
- +1 yıl
hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hakkından gelirim senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bacaklarını iyice açarsan alırsın içine
00 Yorumla
+1 yılFeederismi duymusmuydun hic
03 Yorumla
Soran+1 yılO ne
- +1 yıl
Yaz bana
- +1 yıl
Yazmamisin
+1 yılBenim gibi biri lazım sana
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
ben sana yardımcı olurum yaz bana
- +1 yıl
Bana yaz bi
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En buyuk fantezim
03 Yorumla
Soran+1 yılNe şişmanlık mı
+1 yıldogru pozisyonda yaparsın neden cokmu kılon
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok hangi pozisyon doğru olur
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver sağlığına bedenine yazık
020 Yorumla
Soran+1 yılVeremiyorum
- +1 yıl
Mecbursun sağlığını düşün ve ayrıca şişmanlardan hoşlananşatda var
Soran+1 yılGenetik bizde ailede herkes obez
Soran+1 yılGerçek hayatta benden hoşlanan pek kimse olmadı bu zamana kadar genelde dışlandım
- +1 yıl
Ama kendi işini kendin görüyorsun dimi
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
mastürbasyon olarak
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
En azından bi şekilde rahatlıyorsun bence netten partner bul
Soran+1 yılCiddi bi ilişki istiyorum hayatımda gerçekten beni seven biriyle olmak istiyorum
- +1 yıl
Burdan belki bulursun belki sexle başlar sonra ciddi olur
Soran+1 yılBelki
- +1 yıl
Dene derim illada reel yapma sanal yap tanı sonra
- +1 yıl
90 kilo var mısın?
- +1 yıl
Yani evlenmek istiyorsun doğru mu anladım?
Soran+1 yıl@kibarvenaif 173 kiloyum
Soran+1 yıl@kibarvenaif karşıma anlaşabileceğim biri çıkarsa düşünürüm
- +1 yıl
Canım vermeye çalış
Soran+1 yıl@kibarvenaif nasıl yani
Soran+1 yılÇalışıyorum vermeye başaramıyorum maalesef
+1 yılbayılırım
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yaptın mı
- +1 yıl
defalarca
Domalırsın olur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence daha güzel olmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılBana zor olur gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılkaç kilosun
Soran+1 yıl173
Cevap sahibi+1 yılbaya varmış
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel takılalım
00 Yorumla
+1 yılNeden zor
02 Yorumla
Soran+1 yılİçime girmekte zorlanır gibi geliyor
- +1 yıl
Öyle düşünme ya eğer işi bilirse zor olmaz knsmak istermsn biraz
Zayıfla
02 Yorumla
Soran+1 yılZayıflayamıyorum
- +1 yıl
165 kılo partnerimle 8 ay yaptık devam edsrdik baska şehire taşının ca kaldık ayrı kılona takılma oluyor yavas yavas takıp et beni istersen tabıkı
Gizli Üye(36-45)+1 yıldoggy yaparsın
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Cevap sahibi+1 yılhiç mi tecrüben yok
Soran+1 yılHayır :(
Cevap sahibi+1 yıluyudun sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç kilosun boy kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl173 kilo 147 boy
- +1 yıl
Soran+1 yıl@Deniz_uysal_67 evet neden?
- +1 yıl
Sadece biranlığına soruyu troll sandım o yüzden. Zor olmuyor mu hiç üstelik boyunuzda 1.50 den kısa ve kilonuzda 200 e yakın.
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası