Kilo veremiyorum ama bir cinsel hayatım olsun istiyorum, ne yapmalıyım?

Ben 19 yaşındayım. Bu sene Kıbrıs’ta hazırlık okuyorum. Ergenliğe girdiğimden beri cinselliğe düşkünüm. Sık mastürbasyon yaparım. Ama reel olarak hiçbir şey yaşamadım. Öpüşme dahil. Çünkü aşırı kilom var. (Kaç diye sormayın ameliyat olmak istesem olabiliyorum obezim işte) Hem bu sebepten hem de benim kilo yüzünden yaşadığım özgüvensizlik sebebiyle çevremde hiç erkek arkadaşım yok. Sevgili değil normal arkadaşım da yok. Yadırgamıyorum artık alıştım. Okuldan yurda yurttan okula. Arada oda arkadaşımla dışarı çıkıyoruz. O kadar.
İnternetten tanışıp arada seksting falan yaptığım biri var. Reelde buluşmuyoruz. O da üniversite yıllarımı çılgın yaşamamı istiyor. Sürekli erkek arkadaşlar bulayım bir şeyler yaşayayım istiyor. Fikir veriyor git tanış şöyle yap böyle yap seni yalasın sen onu yala bu yıllar tekrar gelmez diyor. Şimdi arsızlık ve namussuzluk kavramlarını geçelim çünkü ben de takılmıyorum ona. Yani o anlatırken “olsa ne güzel olur” falan diyorum içimden ama ona olmayacağını yapamayacağımı söylüyorum falan diyorum. Çünkü istiyorum ama yukarıda anlatığım gibi çoğu şey müsait değil. Mesela oda arkadaşım güzel fizikli cesur giyinen hayatını yaşayan bi kız. Ama ben öyle değilim işte bazı şeylerden dolayı duruyorum durmak zorundayım ve beni anlamıyor şu “erkek bul seviş” diyen arkadaşım. Trip atıyor kızıyor. Kafam allak bullak zaten üzülüyorum bi de bu seviş diyip olmaz diyince trp atıyor falan ezicem en sonunda..
Şimdi soru şu: soruyu ben de bilmiyorum. Kilo verme taktikleri falan yazmanıza gerek yok toplam 70 kilo verip verdiklerini geri almış bi insanım nasıl kilo verildiğini biliyorum ama uygulayamıyorum. O zaman ne okudum ben diyeceksiniz. Sadece içimi dökmek istedim. Sizce ne diyeyim bu arkadaşıma ya da genel olarak nasıl davranayım?
Kilo veremiyorum ama bir cinsel hayatım olsun istiyorum, ne yapmalıyım?