Sevgilim çok arzulu istekli biri ve bana ben ciddiyim seks zayıflatır dedi.
Sizce nekadar doğru
Sizce nekadar doğru
Tüm gün evde otur sonra geç seks yap zayıfla diye bir şey yok. Sen ölü gibi yatarsan zayıflamazsın. Erkekler sekse bağımlı ve süreç içerisinde fiziksel olarak aktif olduklarından hem kardiyo hem egzersiz yapmış olabiliyorlar. Kadın aktif olduğu takdirde olsa olsa kardiyo olur bu ama egzersiz olmaz. Egzersiz olabilmesi için kadının da erkeğin yaptığı hareketi yapması veya güç gerektiren ekstra pozisyonları kullanıyor olması lazım. Sonuç olarak erkekler kadına oral yaptırmak ve sperm yutturmak için, sperm faydalı bile demişlerdir. Seneler sonrasında da sizi böyle diyerek kandırdık diyerek dalga da geçmişlerdir. Kilon varsa sadece kardiyo yapılmaz, yaslanarak vücut derisini sıkılaştırmak ve aynı zamanda bedende kas yaratmak gerektir. Yoksa zayıf ama her yeri sarkan biri olursun.
Cevap
42Cevap
Güzelim bir 10 kilo fazlan var, 3 öğün yemek yiyorsan 2 ye düşür, sebze ağırlıklı beslen, ekmeği azalt, yürüyüş plates yap iliskininde faydası olur, aktifligin fazla olursa daha fazla kalori harcarsın, başarılar dilerim
Öküz gibi yemek yemeye devam edersen biraz zor kurtulursun. Boğazı da tutmak gerekiyor.
Öküzmü oldum şimdi
Genel söylüyorum yahu
Hayır kurtulamazsin sevgilin seni ecermenin peşinde
Yapmadığımız bişey değilki?
Peki zayifladin mi
Henüz yeni başladım diyete sadece sordum henüz okadar tempo içerisinde değilizki
Tabi seks aninda insanlar kalori yakar sonucta bir aktivite var da her gun her gun yapilirmi yapilirsa sonunda bikan taraf kim olur o mesele
Hergün yapmak bıkmaz ikimizde iriyiz ve doyumsuzuz sadece hayat temposu işti aileydi sık zaman ayıramıyoruz
Bikmazsaniz iyi iyi kalori yakarsiniz tabi diyette yapman gerekir
Evet en hızlı ve en cok kalori seks ile harcanir. Hatta 1 saat öpüşmek 4 saat kosmaya esdegerdir
Bir haber vardı bununla ilgili instagramda görmüştim ama erkek zayıflamıştı kadın kilo almıştı😀
Yani günde kaç defa yapabileceksin bunun yolu migde
Boğazını tutmadıkça günde 10 kilometre de koşsan kurtulamazsın.
bunu genelde gaza getirmek ve daha cok seks yapmak için söyler erkek
Bunu sevgilin soylediyse amaci senin kilo vermen değil bence seninle birlikte olmak. Oyle bir şey olsa kimse spora gitmez herkes cinsellik yasar ve hem kilo verir hemde mutlu olur😀😀
Daha fazla kalori yaktırır amenna ama zayiflatacagini dusunmuyorum
hahah elemanın amacı farklı :D saçmalama nereye kurtuluyorsun o yetmez yememek lazım
sevgilin seni keklemiş seninle seks yapmak için bahane
Duzenli seks apor gibidir hatta adi vardir yatak sporu. Kosmaktan daha cok kalori yakarsin seks te
Doğrudur. gunde 10 posta atarak ayda 20 kilo verdim. ama dayaniklimisin sexe.10 postaya dayanabilirmisin mesela
zayıflatır ama bir kadiyo kadar değil. ama seks için iyi bahane :D
Seks zayıflatır da abarttığı kadar da değil
Seninle seks yapmak için seni kandırmaya çalışıyor
hayır asla. keşke öyle olsaydı
doğru demiş kalori yakıyorsun çünkü
🤣🤣🤣🤣🤣 Sevgilin çok güzel taktik bulmuş
Ritme bağlı olarak elbet kalori yakar
Grup iyi kilo verdirir
Klasik erkek yalanları ne bekliyorsun
Teoride evet ama pratikte çok zor
Uyanik boylemi kandiriyo seni 😅😃
seni becernek icin yalan atoyor
Olabilir kalori yaktığın icin evet
Sevgilin mi dedi bunu
Evet ama senin daha aktif olman lazim
kaç kilosun kaç olmak istiyorsun
Sevgilim balık etli seviyor 95im 80 falan olucam boyum uzun tabi diyette yapıcam
seksle böyle bir kilo vermek çok ama çok zor sen spor olsun diye vereceksen sevgilinin seni her akşam terin suyun içinde kalıncaya kadar şey etmesi gerekir ve yapabilirmi
eğer o yatar sen üstüne çıkarsan evet
Günde 10 kez yapman lazım
Ne kadar fazlalık var
sürekli sen zıplar hareket edersen belki
Bir çeşit spor sonuçta
kalori yaktırır, zayıflamak için tek başına yetmez
Boy ve kilon kaç?
1.74 95
Zaten zayıf sevmiyor 10-15 kilo yeterli olucak diyet yapıyorum yakında evlilik yoluna giriyoruz gelinliğim yakışsın istiyorum
Yalanmnnnnn :))
Saçmalamış
terletme eşofmanı ile yap, çok terliyorsan belki
Kurtulabilirsiniz
Boy kilon nedir
Yalana bak hahahaha
Mümkün
No no
İnandın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?