+1 yılRomantizm sonrasında karşılıklı beklenti ve istekler sözle dile gelmese de bakışlar ve yaklaşımlar çağırır ateşin içinde yanmaya..
Hiç konuşmadan, bakışarak kalkıp nereye gidileceği, ne yapılacağı belirlenmiş olur.. Tutkulara ve arzulara bırakırız kendimizi, teslim oluruz yangına..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan doğasının en sevdiği durumlardan biridir sürprizler. Çünkü kan akışı ve tansiyon artar, vücut adrenalin salgılar. Bu durum beklenmeyen olumsuz durumlara karşı bir savunma aslında. Ancak olumlu durumların da koşullarını ve mutluluğunu kat kat artıran bir şey. Doğal olarak planda olmayan kendiliğinden gelişen bir birleşme iki tarafı da planlanan bir birlikteliğe göre çok daha fazla mutlu eder. Kendim de sürprizleri ve spontane yaşamayı çok seviyorum 😊
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSpontane her ne kadar iyi de olsa önce den konuşup tahrik edici konuşmalar da iyidir.
İş hayatı yoğun olan kişiler maalesef planlı yapmak zorunda kalıyor.20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Birliktelik planlı programlı olan bir şey değildir.. spontane gelişen bir seks her zaman daha çok keyif verir..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Spontane gelişen seks daha zevkli oluyor.10 Yorumla plan program neymiş yaa
Tam gaza gelmiş dudaklara yumulcak
hoopp Bi dakika önce geçit töreni ardından saygı duruşu istiklal marşı sonra ölebilirsin
ooldu15 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsjddjdjdjjdjd
Soran+1 yılBen de diyorum nasıl öldürüyor acaba, sevişirken fazla sert de o yüzden öldürüyor galiba dedim
Soran+1 yılBence de
+1 yılbence planlı birliktelik daha mutlu eder planlı birlikteliğin önceden duşu banyosu temizliği herşeyi yapılmalı ve ondan sonra birliktelik olmalı ter ter kokmak hiç iyi olmaz genelikle birlikteliği erkek teklif ettiği için eşininide rızasını alarak en güzel en mutlu birliktelik olur
10 Yorumla
+1 yılMerhaba😇
Her ikisi de güzeldir. Aniden gelen isteğin eyleme dönüşmesi harika bir olaydır. Yanyana gelene kadar planlanmış, o saatin gelmesini sabırsızlıkla beklemiş ve sonunda bir araya gelmiş olmanın hazzı da başkadır.
#tutku10 YorumlaPlanlı birliktelik zevk vermez. Aniden gelişen her şey, daha bir kalbine yer edinir.. eşinle yıl dönümündür veya özel bir gününüz.. yakınlaşır ilerisi yaşanabilir. Tamamen her iki cinsin birbirine karşı tutumuna bağlı.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman aklımda bir plan vardır ‘
ama partnerime bunu söylemem )
ufak ufak süprizler yaparım, mesela güzel iç çamaşırı giyinmesini isteyebilirim ondan sonrasını bana bıraksın…10 Yorumla
+1 yılPilanda beklenti oluyor, kasılıyor insan bazen. Herşeyin gelişi güzel yaşanması daha güzel bence.
40 Yorumla
+1 yılher şeyin spontane olması güzeldir:)
akışına bırakarak yaşamak :)
planlı olması bana sıkıcı geliyor10 YorumlaTabikide plansiz olanı. Çünkü ne olacağını kestiremiyorsun cok heyecanlı. Ters tepme ihtimali var. Karşıdakinin istememe ihtimali var , senin onu kendine cekmen lazim , onu sarıp sarmalaman lazım ki oluversin 😂. Planlı olan belli yap bitir
00 Yorumla
+1 yılIkiside yapar romantizim derken seksmi cinsellikmi demek istiyon
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılPlansız bir birliktelik her zaman daha çekici olmuştur.
10 Yorumla
+1 yılplansız anlık sevismeler cok zevklı bence planlılardan cok zevkli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Plansız olan tabii ki spontane gelişiyor daha heyecanlı olur 😄
10 YorumlaTabiki de pılansız o anın tutkusuyla istek ve arzuyla iki tarafın alevler içinde yanıp tutuşmasıyla gerçekleşecek birliktelik daha samimi ve sevgi dolu olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaAnsızın olsun ya ben planlı şeyleri sevmiyorum. O an ki ruh hali belirlesin yıksa diğer türlü hiç iyi gelmiyor bana
00 YorumlaHer zaman spontane gelişmesi daha güzeldir
10 Yorumla
+1 yılPlansız olan daha iyi. Aniden gelişiyor. Ama planlı olacaksa da fantezi kurgusu olmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ilişkı sırasında hıc bir olan yapılmamalı o anın verdıgı zevkle yaşamalı
00 YorumlaPlansız birliktelik daha mutlu eder her zaman. Daha heyecanlı ve motive olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılPlanlı olan daha ateşli olur hazırlıklı ve fantezili
00 Yorumla
+1 yılPlansizzz tabikiii cok daha zevk verio anlık çünkü, o an tek onu düsünüosnn
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@Edameda06 Seninle Beraber olsaydım hayatımın en mutlu zevkli dakikalarini yaşamış olurdum sen nasıl istersen o pozisyonda olabilir di
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafe ilişkisinde planlı aynı yerde yaşanıyorsa plansız
00 Yorumla
+1 yılplansız programsız çok daha güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSpontane daha iyidir
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. plansız ani gelişen her zaman iyidir
10 Yorumla
+1 yılPlanlanmamış çok daha sehvetli olur.
10 Yorumla
+1 yılPlansız her zaman daha iyi
10 Yorumla
+1 yılPlansız her daim güzeldir 😊
10 Yorumla
+1 yılSonunu düşünen kahraman olamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de güzel ama plansız daha güzel.
10 Yorumla Akışına bırakmak daha iyi
10 Yorumla
+1 yılPlansız birliktelikler her zaman için daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılSpontane gelişen kesinlikle 👍
10 Yorumla
+1 yılAniden oluşan beklenmedik
10 YorumlaSpontane gelişen😛😈👌🏻
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılPlansız programsız şeyleri severim
10 Yorumla Aniden gelen daha iyi
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pilansız birliktelik her zaman daha güzel
10 YorumlaPlansız hareket etmek daha heyecan verici olabilir
10 Yorumla
+1 yılİsteklerin iki tarafta da zirve yapması sonrası gelen beraberlikten daha haz vereni olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Plansız olan daha çok mutlu ediyor
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir plan kurulabilir 😊
10 Yorumla
+1 yılPlansız.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Plansız her şey güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılPlanmış daha mutlu eder
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılPlansız anlık gelişen
00 Yorumla Duygusallıkla gelen seks süper olur
00 YorumlaPlansiz olan daha iyi sanki
00 Yorumla
+1 yılBu ney hep seks sorusu
00 Yorumla
+1 yılBen planlı da daha mutlu oluyırum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılanlık gelişen tutkulu bir seks
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Planlanmış seks mutlu etmez.
10 Yorumla
+1 yılPlansız oluşabilecek
30 Yorumlabenim icin plansiz aniden
00 Yorumla
+1 yılPlansız tabi ki de.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. Her ikisi de
10 YorumlaSpontane candır
10 Yorumla
+1 yılPlansız, daha iyi
10 YorumlaHer zaman plansız
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi