1 yılHer zaman spontane gelişen ilişkiler yeni keşiflere açıktır içinden geldiği pozizysonda içimden geldiği givi yaparsın daha uzun sürer ve saha heyecanlıdır süprizlere gebedir
16 Yorumla- 1 yıl
Zaten kadınların erkeklerden beklentilerine kendilerini şaşırtmaları bir kdın bir erkeğin sonraki hareketini tahmin ediyorsa o zaman zevk alamaz o ilişkiden
- 1 yıl
Kimin için olduğuna bağlı genelde kadınlar bunu tahmin ederken erkekler bu tahminin ötesine gelebildiği sürece bir kadının o erkekten tatmin olamama şansı yok ama erkek bunu yaparken kadının ruh halini analiz edip o an isteyeceği şeyi tahmin edebilmesi gerek ,
- 1 yıl
Tecrübe Ve uyum cinsellik dinamiktir hemde oldukça bence önce bunu çözmek gerek farketmek bir kadın her seks te sert istemeyebilir , ama bir kere sert istedi diye her zaman erkek bunu yapmamalı yapamaz yani o an Kİ ruh haline göre belki daha sert belki çok daha soft olmalı bu bir basit örnek tabiki daha spesifik örnekler çoğaltılabilir
En İyi Cevaplar
Normalde spontan olandır tahminimce, ama planlı olanın günün başlangıcından itibaren akşama kadarki hazırlık aşaması da eşlerin birbirini tahrikleriyle geçtiyse o zaman planlı olan da yüksek hazza ulaştırabilir.
12 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSpontane , tutkulu , hırçın ve çılgınca olan. Gözlerin buluştuğu anda birbirine varmısın derken, göz içlerinde yıldırımlar düşerek dudakların birbirini yercesine buluşmasıyla başlayan kasırgalar...
123 Yorumla- 1 yıl
Müsait olduğunda yaşarız o zaman 😊
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Bulunduğun ortam ve durum elverişli değil sanırım 🤣 doğru mu?
- 1 yıl
Tamda bu şekilde uygun olmayan durumlarda gelişen kaçamak serüvenleri daha heyecan verici değil mi , nasıl olduğunu anlamadan kendini bir sotede bulmak, böyle bir alan yoksa eğer , bu başlangıcın kesintiye uğramasıyla, Aynı tutkuyla kaldığın yerden devam edecek şekilde , ilk müsait anın gelmesini beklemekteki heyecan 🔥🔥🔥
- 1 yıl
Bunu hissettirebilmiş olduğuma sevindim.
- 1 yıl
En ateşli şekilde dudaklar birleşmiş nefessiz kalırken , vücudunu sımsıkı saran ama devamlı hareket halinde güçlü şekilde okşayarak dolaşan eller adeta üzerindekileri parçalamak ve teninin her zerresine ulaşma çabası... ve seninde aynı ateş ve tutkuyla bunu en yoğun şekilde hissettiriyor ve istediğine ulaşmanın çılgın hırsı ve arzusu içinde oluşun...
- 1 yıl
Kendini o ortamda hissettin , Peki içsel dünyanda hislerindeki hareketliliğin kelimelere dökülmüş halinde neler oluştu?
- 1 yıl
Sizi sıkmak ve bunaltmak istemem ama hislerinizin harekete geçtiği saniyelerde yangına en yakın noktaya gelen arzularınızı küçük bir kıvılcım atmadan ve önü alınmaz ateşi harlamadan durmak inanın çok zor
- 1 yıl
O zaman neden durdurmak istiyorsun kendini...
- 1 yıl
Kesinlikle öyle hak veriyorum. Hepimiz için geçerli bir durum. Biraz esneklik varsa diye demiştim. Seni gayet iyi anlıyorum ve zor durumda kalmanı istemem.
- 1 yıl
Umarım sıkıntılı veya negatif bir ortam ve durum içinde değilsindir?
- 1 yıl
Yaa , Peki nedir? Nasıl bir zorluk içindesin?
- 1 yıl
Kusura bakma bir işle ilgili bir konu oldu yazamadım. Görüncede merak ettim
- 1 yıl
Rica ederim 😊
1 yılSenden rica etsen Beni bu sorulara davet etmesen olur mu?
Başka hangi sorulara istersen davet edebilirsin.
Artık hatırını kırmamak için yazdım 🤦♂️🤷♂️23 Yorumla- 1 yıl
Hayır bu konularda herhangi bir bilgiye sahip değilim
Ve cevaplayabileceğim sorular değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBunun planlanması nasıl yapılıyor gerçekten bilemiyorum 😄
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılplanlı ilişki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSpontane tabii ki. Zira bir sonraki hamleyi kestiremeyip bunun heyacanı farklı senaryolar yaşatıyor zihinde. Gücün kimde olduğunu o anki tavırların belirlediği, ufak dokunuşlarla hakimiyet altına alınan, soluk soluğa ve kurumuş dudaklarla tutkuyu, arzuyu, şehveti, acıyı, heyecanı aynı anda yaşandığımız birkaç saat en keyifli olanı
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİyi ki gündüz sordun😄
Cevap sahibi1 yıl😄😅
Cevap sahibi1 yılNe kaçmaz
Cevap sahibi1 yılVerdim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılYerine durumuna iliskiye bagli an gelir spontane olan haz verir yeri gelir planli olan haz verir ama s3ks her zaman haz veren bir ilişki türüdür
11 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılbak yine geldi ya, bilmiyorum bi sey diyemicem ama dusununce bi spontane daha heyecanli olabilir 🙄
24 Yorumla- 1 yıl
simdi ajan abi gorurse bittin ahshahahhshaha
- 1 yıl
hemenn 😂
1 yılYa cinsel yaşam kategorini engellediğim hâlde görünüyor yaaa
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTaktik yok bam bam bam sonuçta oyun bitince şah piyon aynı kutuya konuyor.
11 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. ilişki ne yaw hani argo olmasın ewet te en azından spontane seks filan yazın.
17 Yorumla- 1 yıl
sana bir hatırlatma yapayım bir kalıba girmek için o kalıba uygun olman lazım. yani atıyorum prf. dr olmayı çok istiyorsun ama değilsin. prf. dr gibi davranmaya çalışmakla istedğin olamazsın.. ve aslında prf. dr da senin "böyle davranırsam beni prf. dr zannederler" şeklinde düşündüğün gibi davranmaz.. "üyelerin anlama tarzına göre seçmiyoruz kelimeleri" cümlende tam olarak bu anlaşılıyor. sosyal medyanın tamamı böyle, içi boş ama dolu gösterme çabası, yani hiç bir şey yapmadan "bir şey olma" çabası ama bu çok belli oluyor. zaten "bir şey olan" insan bunu insanın "gözüne" sokmaya çalışmaz. neyse umarım bunlar sana gelecekte yardımcı olur.
1 yılKişiye bağlı. Tanıyorsam onun hassas bölgelerini keşifle başlarım
12 Yorumla- 1 yıl
İyiyimdir bu konuda 🤓
1 yılspontane daha heyecanlı olur ancak planlı olan daha uzun ömürlü olur
11 Yorumla
1 yılspontane gelişen daha zevkli. Uzun uzun öpüştükten sonra her şey kendi gelişmeli.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSpontane gelişen ama plan yapıldıysa mesela balayı veya tatil yine o akışta rahat ve spontane olunan
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde planlı olur spontane gelişmez. Spontane nadir olduğu için daha kıymetlidir. Onun verdiği haz bambaşkadır. Heyecan doludur.
10 Yorumla Sana iyi gelen kişi ile ister spontan yaşarsın ister planlı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Her ikisinin de hazzı farklı ama spontane beklenmedik güzellikler daha bi başka oluveriyor
12 Yorumla
1 yılİki türlüsüde güzel seviyorum spontane sanki hazırlıksız gibi oluyor hijyen konusunda 😬
10 Yorumla
1 yılKarşı kişiye bağlı o. Belki uzun zamanıdır onu istiyorsun ya da bir mekanda anlık gördün ve kalktı. Hemen olursa daha da iyi olur
Farkli yani18 Yorumla- 1 yıl
Senin tercihin nedir
- 1 yıl
Ama bir kadını uzun zamandır hayal edip mastürbasyon yapıyor isem bir anda onunla yatmak da dehşet olur
- 1 yıl
Zaman kısıtlı iken denedin mi onun zevki bambaşka
- 1 yıl
Takip eder misiniz beni sohbetiniz güzel
- Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı.
1 yılSpontane şekerim şu saatte şurda buluşalım ile olur mu bu işler 😃
01 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. 😂😂😂hmm her ikisi ki desem bilmiyorum ki
22 Yorumla
1 yılHaz nedir bilmiyorum ben 🤪
214 Yorumla- 1 yıl
A tamam 🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Damaklı 🤣🤣🤣
- 1 yıl
3 numara abya 🤣🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ha s*ktir jdjsjsjajamma
- 1 yıl
Ya eniştene bıraksaydın o da bir parça yeseydi beni 🤣🤣
- 1 yıl
Sağol 🤣
Yaban hanım sorularında bugün 😅
15 YorumlaPlanlı seks nasıl oluyor ki
11 YorumlaSpontane gelişen her zaman cezbeder
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılspontane çok daha ateşli
11 Yorumla Bence spontane anı yaşayarak sevmek
13 Yorumla
1 yılSpontanenin tadi bi baska oluyor 😋
10 Yorumla
1 yılHepsi planlı oldu 😂
24 Yorumla- 1 yıl
Efsane
- 1 yıl
sorsan herkes p*rno yildizi
Hay bitmedi şu haz sevdaniz
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 953 cevap paylaştı. Spontane daha heyecanlı
00 YorumlaAni gelişen ansızın..
00 Yorumla
1 yılKendiliğinden gelişen daha güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılAni gelişen
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Kendiliğinden olan daha güzeldir
10 Yorumla
1 yılSpontane
10 Yorumla
1 yılSpontane ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Spontene
10 Yorumla
1 yılSpontane
10 Yorumla
1 yılSpontane valla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSpontane
10 Yorumla
1 yılPlanlı güzel
10 Yorumla
1 yılSpontane herzaman
10 YorumlaGelişine güzel
15 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Spontan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
1 yılSpontane bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılaniden olan , ateşli
00 Yorumla Kendiliğinden
10 YorumlaSpontane
20 Yorumla
1 yılSpontane
10 Yorumla
1 yılSpont tabi ki
10 Yorumla
1 yılKesinlikle spontane
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!