Cinsel Yaşam Anal seks seviyor musunuz neden? Heldya Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 erkekler merak ediyorum neden anal seviyor Anal seks seviyor musunuz neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dar deliğe girmenin zevkidir erkek için anal seksi cazip kılan şey. 0 0 Yorumla
Kozzi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Erkeklerin sevmesinden ziyade kızlar ön tarafı evlenecekleri adama saklamak için arka kapıyı kullanıyor desek daha doğru olur sanırım :D 0 0 Yorumla
fckbdy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Bakire olduğu için yaptım partnerimin isteğiyle anlatmamı İstersen yaz 🤔 çok dar ve sert doku çok zordu 0 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Ben sekste istekli biriyim daha dar ve partnerin de karşılık veriyorsa ve hafif biraz da canı yanıyor sa hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Yapmadım yapmamda evlenince de sanırım yapmam öyle bisey 0 0 Yorumla
cemlara34 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Sadece anal değiliz daha neler seviyoruz bir bilsen 😋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok zararlı yaMerakımdan kendi kendime bişeyler denedim o an zevk aldım ama sonrası çok kötüydü🙈 1 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Daha dar olduğu için sıkı kavrıyor hoşuma gidiyor fakat kadın fazla acı çekerse ben asla zevk alamam 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Dahar dar oluşu, genel pozisyon itibari ile hakimiyet, yasaklı bölge algısı ile oluşan sahiplik gibi genel başlıklar sayılabilir. 0 0 Yorumla
yorgunyolcu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Pütürümsü yüzey ve daha sıcak en sevdiğim doggy poziyonuna çok güzel geliyor 0 0 Yorumla
Serbeststil675 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görüntüsü girişte çok estetik duruyor 0 0 Yorumla
TekErrrkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl severiz, nedeni yok bok yolu hoşumuza gidiyor işte 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yok aslaasevmıyorum ıyyyy 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet seviyorum dar çünkü aşırı zevk veriyor 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Cimcif yapmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Ben sevmem. Hijyenik bulmuyorum 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. sevdim kadınların daracık oluyor 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. Hiç denemedim , denemekte istemiyorum. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Karşıyım 0 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eveet 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Evet nolduki 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. sen sevior musn peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Dar deliğe girmenin zevkidir erkek için anal seksi cazip kılan şey.
Erkeklerin sevmesinden ziyade kızlar ön tarafı evlenecekleri adama saklamak için arka kapıyı kullanıyor desek daha doğru olur sanırım :D
Bakire olduğu için yaptım partnerimin isteğiyle anlatmamı İstersen yaz 🤔 çok dar ve sert doku çok zordu
Ben sekste istekli biriyim daha dar ve partnerin de karşılık veriyorsa ve hafif biraz da canı yanıyor sa hoşuma gidiyor
Yapmadım yapmamda evlenince de sanırım yapmam öyle bisey
Sadece anal değiliz daha neler seviyoruz bir bilsen 😋
Çok zararlı ya
Merakımdan kendi kendime bişeyler denedim o an zevk aldım ama sonrası çok kötüydü🙈
Daha dar olduğu için sıkı kavrıyor hoşuma gidiyor fakat kadın fazla acı çekerse ben asla zevk alamam
Dahar dar oluşu, genel pozisyon itibari ile hakimiyet, yasaklı bölge algısı ile oluşan sahiplik gibi genel başlıklar sayılabilir.
Pütürümsü yüzey ve daha sıcak en sevdiğim doggy poziyonuna çok güzel geliyor
Görüntüsü girişte çok estetik duruyor
Partnerim isterse yaparım
severiz, nedeni yok bok yolu hoşumuza gidiyor işte
yok aslaa
sevmıyorum ıyyyy
Evet seviyorum dar çünkü aşırı zevk veriyor
Cimcif yapmayı seviyorum.
Ben sevmem. Hijyenik bulmuyorum
ne anal ne normal hiç yapmadım
sevdim kadınların daracık oluyor
Hard sekste daha zevk verici geliyor bana