Cinsel Yaşam Anal seksi neden tercih edersiniz? AşkDoktoruyum1 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Vajina kadar Harika bir Yapı Varken Neden Anal Seks 🤔🤔🤔 Güncellemeler+1 yıl 🍑🍑 Anal seksi neden tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Anal tercih etmiyorum.Edenleri de pek anladigim söylenemez.Hem günah, hem sağlıksız, hem de igrenc... 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yorumuna baktım 1 kez bile yapsa belli oluyor demişsin. Nasıl belli oluyor anlatır mısın? 1 3 Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Deliğin Yapısı Bozuluyor Yani Kendini Dışarı Doğru Salıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 kere de yapmış olsa dahi mi. Kızın popo deliğine bakıp öyle karar vericem. Dök tavsiyeleri Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Yani Deliğe Baktığında Hepsi içeride Olması gerekiyor Ama Anal Yaptıysa Delik Dışarı Çıkıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zorlandıgım için hoşuma gidiyor 3 15 Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl İlk Başlarda Zorlanırsın ama ileride Bollaşır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıkmam yapmam bollaşmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sık yapmam bollaşmaz Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl 1 Kez Bile Yapsan Deforme Oluyor Bunu Zamanla Anlarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar eski darlığına gelmez mi Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Sadece Vajina Gelir Anal Seks Bu Yüzden Ömür Boyu Pişmanlıktır Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Hiç Basur Oldun mu Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Sormak sizin başka şeyler de var mı her konuda bilgim var yardımcı olabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basur olmadım neden sordun Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl O zaman Daha Çok Zarar Görüyor Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Sormak Bilmek istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basur olunca daha çok acı vermez mi Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Evet Verir Ve Daha Çok Deforme Olur Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Çünkü Bağırsakta Peni sle gidip gelir Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Müsait Misin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bakire kalmak icin 2 8 Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Ama hiç bir işe yaramıyor1 kez bile yapsan Anal belli oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic sanmam Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl İstersen Deneyebiliriz Anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizimki daha tam giremedi ufacik girip cikti yani pek bisey yok Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl O bile Deforme Yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wow hic duymamistm boyle bisey Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Bunu herkes bilmez Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Bütün Anal Seksciler * için derki Yalanlarla Kızları Kandırır Ama En Ufak bir şeyden Deforme Oluyor inanki İstersen Daha detaylı şeyler Konuşabiliriz Olur mu Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yasak olan her şey insanın hoşuna gider. 0 1 Yorumla AşkDoktoruyum1 +1 yıl Cennetten bu Yüzden Çıktık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anal tercih etmiyorum.
Edenleri de pek anladigim söylenemez.
Hem günah, hem sağlıksız, hem de igrenc...
Yorumuna baktım 1 kez bile yapsa belli oluyor demişsin. Nasıl belli oluyor anlatır mısın?
Deliğin Yapısı Bozuluyor Yani Kendini Dışarı Doğru Salıyor
1 kere de yapmış olsa dahi mi. Kızın popo deliğine bakıp öyle karar vericem. Dök tavsiyeleri
Yani Deliğe Baktığında Hepsi içeride Olması gerekiyor
Ama Anal Yaptıysa Delik Dışarı Çıkıyor
Zorlandıgım için hoşuma gidiyor
İlk Başlarda Zorlanırsın ama ileride Bollaşır
Sıkmam yapmam bollaşmaz
Sık yapmam bollaşmaz
1 Kez Bile Yapsan Deforme Oluyor
Bunu Zamanla Anlarsın
Tekrar eski darlığına gelmez mi
Sadece Vajina Gelir
Anal Seks Bu Yüzden Ömür Boyu Pişmanlıktır
Hiç Basur Oldun mu
Sormak sizin başka şeyler de var mı her konuda bilgim var yardımcı olabilirim
Basur olmadım neden sordun
O zaman Daha Çok Zarar Görüyor
Sormak Bilmek istediğin şeyler olursa yardımcı olabilirim
Basur olunca daha çok acı vermez mi
Evet Verir Ve Daha Çok Deforme Olur
Çünkü Bağırsakta Peni sle gidip gelir
Müsait Misin
Bakire kalmak icin
Ama hiç bir işe yaramıyor
1 kez bile yapsan Anal belli oluyor
Hic sanmam
İstersen Deneyebiliriz Anlarım
Bizimki daha tam giremedi ufacik girip cikti yani pek bisey yok
O bile Deforme Yapıyor
Wow hic duymamistm boyle bisey
Bunu herkes bilmez
Bütün Anal Seksciler * için derki Yalanlarla Kızları Kandırır Ama En Ufak bir şeyden Deforme Oluyor inanki
İstersen Daha detaylı şeyler Konuşabiliriz Olur mu
yasak olan her şey insanın hoşuna gider.
Cennetten bu Yüzden Çıktık