Cinsel Yaşam Anal ilişkiyi sevme sebebiniz nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Anal ilişkiyi neden seviyorsunuz?Partneriniz anal ilişki istemediginde ne hissedersiniz? Anal ilişkiyi sevme sebebiniz nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Bu tamamen bir zevk meselesi. Bana göre daha dar olması, penisi tam olarak kavraması ekstra zevk kaynağıdır. 0 0 Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Anal iliski seven icin zevkli bagimlilik yapan bir durum ve seven partnerler bu konuda bence bir adim onde 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal ilişki istemeyen bi partnerim olamaz. Yani o kişi partnerim olamaz. Bi kere merak eden zaten müptelası oluyo 😎 0 0 Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Genişlemiş vajinaya girmek istemiyorlar bu yüzden anal yapıyorlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde kucuk penislilerin kendilerini koca penisli hissetmesi icin dar bir delige girme isteginden dolayi 😂 2 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Genelde isteyeni buluyoruz biz sevenler olarak :D normalden daha zevkli. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimle anal ilişki yapmayan partnerimden ben ayrılırım. Bu tamamı ile zevk meselesi kime erkek çok sever kimi erkek hiç sevmez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Daha dar olduğu için daha zevkli. İçten içe isterdim, ama istemiyorsa yapacak bir şey yok. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İstemiyorsa yapacak bir şey yok... Cinsellik karşılıklı istek ve arzu ile olur 0 0 Yorumla
temasbağamlisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Bagirtmayi can yakmayi seviyorum 🤣 ondan 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çook zevklii 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. asla sevmem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zevkli ve heyecanlı 2 1 Yorumla Eskilerden1uye +1 yıl Ağrı hissetmiyor musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu tamamen bir zevk meselesi. Bana göre daha dar olması, penisi tam olarak kavraması ekstra zevk kaynağıdır.
Anal iliski seven icin zevkli bagimlilik yapan bir durum ve seven partnerler bu konuda bence bir adim onde
Anal ilişki istemeyen bi partnerim olamaz. Yani o kişi partnerim olamaz. Bi kere merak eden zaten müptelası oluyo 😎
Genişlemiş vajinaya girmek istemiyorlar bu yüzden anal yapıyorlar
Genelde kucuk penislilerin kendilerini koca penisli hissetmesi icin dar bir delige girme isteginden dolayi 😂
Genelde isteyeni buluyoruz biz sevenler olarak :D normalden daha zevkli.
Benimle anal ilişki yapmayan partnerimden ben ayrılırım. Bu tamamı ile zevk meselesi kime erkek çok sever kimi erkek hiç sevmez.
Daha dar olduğu için daha zevkli. İçten içe isterdim, ama istemiyorsa yapacak bir şey yok.
İstemiyorsa yapacak bir şey yok... Cinsellik karşılıklı istek ve arzu ile olur
Kadının her deliği güzeldir
Bağırmak ve dar olusu
Bagirtmayi can yakmayi seviyorum 🤣 ondan
Daha dar olduğu için.
Bana günah
Dar olduğunu için seviyorlar
Çook zevklii
İstemezse sıkıntı yok.
Daha sert
asla sevmem
Hiç sevmem