Eşimle cinsel hayatımız çok kötü. Ben (24) eşim (29) yaşında. 3 yıllık evliyiz. Her türlü fanteziye açık bir kadınım. Zaman yer de önemli değil benim için. Sevişirken konuşuruz da. Nasıl boşalmak istersin vs diye. Çekici kıyafetleri, uzandığımızda yeni uyandığında penisine dokunmayı denedim. Ama yok haftada 1 2 den fazlası olmuyor. Aldım karşıma kaç kere konuştum bir hata mı yaptım düzelteyim diye. Yok diyor. Boşanmak mı istiyorsun ben böyle yaşayamam sen böyle yaptıkça senden soğuyacağım diye korkuyorum diye konuştum geçen pazar günü. O gün oldu sonra hiç olmadı. Ben laf anlatmaktan yoruldum. Ev arkadaşından farklı değiliz. Yanında yatmaktansa ayrı uyumak istiyorum. En azından gördükçe sinirim bozulmaz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan bu hale geldiyseniz eğer eşin, evlilikte artık rutine girmiş. Bir sıkılmışlık, bir durgunluk hali söz konusu olabilir.
Bu durumda her zaman ki güzelliğin ve ihtişamınla gözünün önünde ol ancak yaklaşma, tepkisini reaksiyonunu sabırla bekle derim. Yani, kaç ve kovalasın.
cut.08 Yorumla
Soran+1 yılBen başlatmasam 10 gün olmadığı oldu. Sabırla özlemedin bekledim. Reglim geçti. Geçtiğini söylediğim halde 20 gün yapmadığımız bile oldu
- +1 yıl
Çok yoğun çalışan birisi mi?
Böyle olmaya başladığı dönem itibariyle ruh hali nasıl?
Acaba, uğraş duyduğu şeyler, yataktan daha mı cazip gelir oldu?
Soran+1 yılHayır çok yoğun çalışmıyor. Normal günden farkı yok. Valla benim gördüğüm uğraştığı farklı şeyler yok. İşe beraber gidip geliyoruz zaten.
- +1 yıl
Aynı yerde mi çalışıyorsunuz?
Soran+1 yılAynı şirket fakat proje adresleri farklı.
- +1 yıl
Yani doğru bir tabir mi olur bilemiyorum ama sıkılmış gibi görünüyor...
Bu durumda çözüm faktörü eşinizde bitiyor. Eşiniz bu durumun farkına varmakla beraber nasıl çözebileceğini düşünmeli. Aksi takdirde ne yaparsanız yapın, fayda etmez, zor yani... Ne zamandır böylesiniz?
Soran+1 yıl1.5 2 yıldır
- +1 yıl
1 yılın sonunda her şey klasikleşmiş bir hale dönüşmüş.
Yemek ye, su iç, ihtiyaç gider gibi...
O psikolojiye girmiş ve 2 yıl gibi bir süreden bahsediyorsun. Şu an ki durum onun alışmışlığı olmuş artık, sende kabullenemiyorsun. O da durulmuş...
Bir heyecanı yok kısacası... Kaç kovalasın diyeceğim ama 20 gün değil, gerekirse 2-3 ay geri çekileceksin.
Kendine iyi bak, gülümse, keyifli ol, modunu yükselt, bir müddet böyle takıl. Ya, ister istemez bir reaksiyon vermeli bu kadar vurdumduymaz olmamalı.
En İyi Cevaplar
+1 yılyahu ben 54 yaşındayım günlük yaşıyorum. böyle haftada 1-2 nedir yahu
gençliğine yazık. senin hem dinen hem hukuken boşanma hakkın doğmuş. böyle yürümez. yol yakınken başının çaresine bak00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Derdi neymiş
Kilo vs problemi var mı senin ya da onun
Biraz bal fındık ceviz vs yedirsene
Libidosu düşmüş onun
Niye öyle olmuski
Acaba cokmu birlikte oldunuz00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Senin gibi kadın her zaman bulunmaz... ama şansın yokmuş pilleri bitik birine denk gelmişsin...
sevgili bulursan işin ciddiyetini anlar belki denemeye değer belki...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki nasıl bu kadar çabuk tükenmiş anlamsız gerçekten anlayamadım
11 Yorumla
Soran+1 yılİnanın ben de anlamıyorum
+1 yılNe tatlısın sen ya. Böyle bir kadını olduğu için eşin çok şanslı, belki kendisinin sana ifade edemediği sıkıntıları var. Erken boşalma sıkıntısı var, seni doyuramamaktan, sana yetememekten korkuyor olabilir
41 Yorumla
Soran+1 yılBen kadın olarak konuşuyorum o da erkek olarak konuşacak. İçinde yaşayacaksa evlenmemeliydi
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılTamam da bu normal bir şey değil ki. Cinselliğe kapalı olmak çok zordur.
İnsan sağlıklı ise, hasta değilse, yorgun değilse, acı ve hüznü yoksa ya da daha anormal bir şeyi yoksa cinselliğe kimse kapalı olamaz.
Ya böyle bir durum vardır ya da tabi günaha girmeyeyim genel konuşuyorum,
Başka kadınlarla cinsellik yaşanıyordur. Bunlarda cinselliği menfi manada etkiler. p*rno vs açık saçık filmler izlemek.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
dogru anladım ıse haftada 1 ya da 2 pompa sayısı ıyı bır sayıdır.3 yıllık evlılıge gore .
tamam canın yaprak cekıyor onuda anlıyorum ama ;
eşinde kılo tansıyon seker ya da hcı ılac alımı var ise erektil sorunlar yasayabılır bunun harıcı işlerle ilgili sıkıntılarda olabılıer. bence cok üstüne gıtme .
ama epimedyumlu macun deneyebilirsin . karısılıgını alırsın .00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalığın daniskası dediğin ayrıca haftada 2 cinsellikte en ideal olandır. Libidosu yüksek birine bile haftada iki kez yeterlidir. Tüm uzmanlar bunu der yani ideali haftada iki. Siz heralde erkekleri makine sanıyorsunuz. İnsanın basından bin bir türlü dert geciyor ekonımik vaziyet, ev geçindirme sıkıntısı ne bileyim kişisel sorunlar vs. Bunlar erkeğin hep omzunda yüktür ve cinselliği etkiler. Ayrıca sürekli ve aşırı birliktelik yasarsanız birbirinizden soğursunuz. Biraz mantıklı olun her şey cinsellikmidir? Bundan daha önemli şeyler yokmudur? Siz sanıyorsunuz ki bir erkek her dakika cinsellik yasayabilir. Böyle bir dünya yok. He libidosu yüksek olanlar tabiki vardır ama kime sorarsan sor bu işin ideali haftada iki kezdir.
138 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinize katılıyorum haklısınız. Fakat ben başlatmasam 20 gün olmadığı oldu. O yüzden artık gına geldi
Cevap sahibi+1 yılO zaman bisey diyemem bacım. Ama sunu söyleyeyim eğer eşiniz haftada iki kez ayda ise 10 kez bu işi yapıyorsa problemi kendinizde arayın derim. Hiç olmadı onla konustum dedin evlilik bu cocuk oyuncağı değil gidin bir cinsel terapist uzmanına derim. Eğer dediğin doğruysa bir erkek 20 gün dayanması cok zor bir şey.
Soran+1 yılUzmana görünmeyi denedim istemiyor. Şuanda fosur fosur uyuyor
Cevap sahibi+1 yılBişey diyemeyeceğim o zaman aklıma baska seyler geldi aldatma vs. de olabilir bu anlattıkların doğruysa bunu bilecek en iyi sensin umarım kurtarırsun yuvanı ne diyeyim.
- +1 yıl
Uzmanların ne dedigi degil yanlışın var kimi kadın hergün boşalmak ister kimi kadın ayda 1 kimisi haftada 1 2. Anladınmı hergün seks yapmak isteyen bir kadınla ayda 1 seks yapmak isteyen bir erkek evlenirse anlaşma sağlanamaz her erkeğin ve kadının libidosu farklıdır yani uzmanlar haftada 2 defa yapın diyemez bana da sevdiğim istediğim biriyle haftada 2 yetmez bu imkansız ya hergün olmalı ya da hiç olmamalı benim fikrim bu benim için geçerli kimi kadının ve erkeğin libidosu çok düşük onlar haftada 2 defa bile yapamıyor. Yani kişiden kişiye değişir sen burada gelip genelleme yapamazsın bende haftada 2 kez yapan biriyle evlenmem asla o kadının yerinde olsam bosanırdim direk
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 ne alaka kardeşim o zaman milletin basını yakmayın bu konuları acık acık konusun ben bilimsel cercevede genel kanının 2 olduğunu söyledim. İstediğin tezi ya da makaleyi arastır oku e tabi kişiden kişiye değişir bir noktada hak veriyorum o zaman bunlar evlenmedencçncemi konusulacak sacma. Hayatı cinslelikten ibaret gören bir güruh var.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 evliliğin yarısımı cinselik 🤣🤣 her neyse düşüncelerimiz seninle tam anlamıyla zıta zıt. Ben çok farklı düşğnüyorum bunlarda senin düşğncen demekki yapacak bişey yok. Ağzımı yoramayacağım bazı seyler için güle güle.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 ahha bence %70 değil senin için %100 cinsellik yataktan cıkmaman sabah akşam pompa lazım hasbinallah.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 ne alaka ben evliyim ve gayet iyi bir cinsel hayatım var eşimle. Çoluk cocuğun tavsşyesine kalmadım kardeş. Bence sende burada vakit kaybetme git iyi bir tokmakçı bul.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 ne varda hakaret ediyorsun onu anlamadım. Ben olsam aldatırdım demişsin e merak etme benim karım aenin gibi onun bunun altına yatacak birisi değil. Hem gayette onu mutlu ettiğimi düşünüyorum son derece huzurlı bir yuvamız var ettiğin haksretleri on mislisiyle sana iade ediyorum. Beni alan almış bakalım sen kümi bulacaksın. Dediğim gibi sağlam bir TOKMAKÇI BUL Ankaralı Turgut'un tokmakla şarkısımıda açın sabah akşam tokmaklasın seni. Ahhahaha ezik.
Cevap sahibi+1 yılDuydunmu beni seni sabah akşam paspas edecek insanlar tanıyorum git onlarla takıl ya da bar pavyon vs yerlerde takıl. Kümsenin başını yakma senin gibi bir * kimse evlenmez.
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi bir şırfıntıyla kimse evlenmez
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 haha güleyim elini sallasan ellisiymiş. Senin bulacağın tek sey hava gazı ne olduğun belli senin gibi baskalarına meze olan düşkün kadın cok
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 dediğim gibi gayer sağlıklı mutlu huzurlu bir yuvamız ve cinsel hayatımız var sağlıksız olan sensin. Esimin ya da benim isteksiz oldupunu nerden anladın? Asıl sağlıksız sensin dedim ya hem akıl hem cinsel hemde ruh sağlığın yerinde değil. Seni bir obje gibi kullanıp atmıslar zamanında belli. Çğnkü baskasının yuvasının yıkılması in dua ediyorsun * seni sırfıntı
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 herseye laf ettiririm anama laf ettirmem annem benim vefat etti.
- +1 yıl
Alakasi yok iftiralarına sıkıldım artık bana göre sağlıklı değilsiniz isteksizsiniz işte normali haftada 2 degil bunu asla kabul edemem imkansız o yuzden isteksizsiniz bana göre evliliğin yarısı cinsellik diye her yerde yazıyor ben söylemiyorum bunu zaten ama senin kalin kafan bir türlü anlamadı kimse beni kullanamazlar atamada ben istesem elimi sallasam 50si ben terk ettim eski sevgililerimi tabiki hemde cinselligi iyi degil diye evet cinsellik o kadar önemli ki zaten cinsellige göre biriyle evlenilir benim fikrim saygı duymak zorundasın benim düsüncelerime hadi kaybol şimdi
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 haklısın ama sende beni kızdırdın bende özür dilerim kardeşim ettiğim hakaretler içinde kusura bakma bir anda kızdığım için öyle dedim, öyle birisi olmadığından eminim evet annem vefat etti biraz hassasım bu konuda ayrıca özür dilediğin için sağol. Yaptığın yorumlar kızdırıcı oldupu için öyle cevap verdim eminim sende düzgün karakterli ahlaklı birisindir ve karşınada öyle istediğin gibi biri çıksın kardeşim.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 🙏🙏 hakkını helal et
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 helal olsun tabiki de. Biraz mesajları okudumda cok üzüldüm abartmısım yani her neyse insan sinir olunca ağzına geleni yazıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Tutku97 😇🤚🙏🙏
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılEşin Acaba güzel kardeşim Aile Baskısından dolayı Evlenerek Kendisini görünmez yapıyor olabilirmi.
Benim Karım olsa her fırsatta değerlendiririm.
Aptalık olur yeni Evlenipte doya doya Sevişememek üzer00 Yorumla Boşa gitsin şu andan itibaren onunla bir daha cinsellik yaşama bence kendi ihtiyacını karşıla ama o istese bile yapma artık cinsellik
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılihtiyaçlarınız uyumlu değil. belki bir terapi ile çözersiniz. ama hormonlarında sorun mu var acaba eşinin... ürolojiye mi görünse? 1-2 çok az...
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gayet normal bir tepki veriyorsun. Ancak, evlenmeden önce birlikte bir deneyiminiz ya da bu konu ile ilgili bir konuşmanız olmadı mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılDeneyim de oldu konuşmada. Ama şu an bu durumdayız. Başlatmasam 20 gün olmadığı oldu.
+1 yılBunu konuşarak aranızda çözebilirsiniz ayrı yatarak kendinize zarar verirsiniz daha da uygun bir zamanda konuşarak halletmeniz daha iyi olacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende mastürbasyon yap çk canın isteyince boşanmaya ne gerek var cok saçma geliyor boşanmak felan abartiyorsn bence bide aksamları sen onun şeyini kaldırrr yani demek istedimi anladn mı bence kalkar şeyi yapmak isterr
11 Yorumla
+1 yılİnsan bi ağzını yoklar sevgiliyken canım yatakta nasıl şeyler yaparız ama falan (artık şifreli konuşursun) yani önden bir öğrenirsin yahu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar kısa zamanda bitirmişsiniz herşeyi sizin şu an cinseliğe doyamamanız gerekiyor özellikle erkek olarak seviyorsa canı ister her an
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 841 cevap paylaştı. Bence bu kadar karışık bir şey yok aslında önceki hayatında bekarlığın da nasıldı bunu bir bilmek lazım sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir başkası olabilir mi eşinin hayatında en azından cinsellik tarafında başka bir beden de ıslandığı gibi falan
00 Yorumla
+1 yılHaftada 2 iyi bir performans sen cinsel içerikli video çok izlemişsin ondan böyle hayaller kuruyon abla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAnormal tabikide cinsellik yoksa o evlilikden hayır gelmez net
00 Yorumla
+1 yılBu tarz sorular çok çoğaldı artık trol olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Yazık sana senin gibi istekli birine böyle yapılmamalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Üff valla zor. Eşleşmede sorun var. Yanlış kişiyle eşleşmişin. 😕
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eşin beslenmesine çok dikkat etsin , yiyeceklerine katkı at bakalım değişiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu libidoyla alakalı. Ben de cinselllikte senin kafndayım ama eşim söz konusu olunca iki hafta bile olabiliyor ara. Konuşmakla olmuyor. Ya kabullencen ya boşancan
00 Yorumla
+1 yılYani isteklerine karşılık alamadığın için böyle yapman normal bi dene belki aklı başına gelir
00 Yorumla
+1 yılSon 10 günde bu tarz o kadar çok soru gördüm ki sanırım erkeklerde bir problem var‼️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılbiz burada yokluktan siz orada ilgisizlikten harap olduk
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yanında kendini tatmin etmeyi denedin mi hiç? bu oldukça ağrına gidecektir.
00 Yorumla
+1 yılBize de böyle fantezilere açık birisi denk gelmez var ya 😀
00 Yorumla
+1 yılBöyle biri bana denk gelmedi ki.
Daha çok üstüne git bence bir de yiyip içme şeklinizi gözden geçirin00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Millette ne kadın varda hiç aklı yok böyle erkeklerin anlamış değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim olsa üstünden kalkmam 7/24 devam ben şu an bile dur durak bilmiyorum efsane bir Libidom var yvvvvv
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO düzenden alışmış adam. Ama beni tatmin etmiyor de. Sanıyorum ki onun da köy bi niyeti yok sadece edep adap kuralları o düzende alışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek olda aldatırdı sınra karım şöyle böyle derdi hiç bir erkek karım isteksiz diye soru sormaz gider aldatır. Her erkek değil ama çoğu öyle
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu ne ya eşini tahrik etmek onun için bir şey yapmak mı zorunda kadınlar erkekler yapmıyor ama
Cinsellik olmadan evlilik yururmu diye soranlara cevap olsun bu soru bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyodur ama sende insansın ve evlisiniz herkes ister zor gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de duse kalka senin gibi kiz arayalim. Sen git inegin tekiyle ol. Vay arkadas 😤
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantizlerde bir eksiklik var mı heyecan yaratıcı şeyler olmuyor belki.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim senin gibi eşim olucak hergun yaparım arabada bile
00 Yorumla
+1 yılYa cidden bi sorunu vardır, ya seni beğenmiyordur, ya da fanfiri finfon yapıyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince erkekler böyle olur. Testosteron düşük oluyor. Kimle evlenirsen böyle olacak
00 Yorumla
+1 yılNefsine hakim ol sende ona yanaşma
30 YorumlaEvlilik cinsellikten ibaret değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaskasini bul sen de boylu poslu yakisikli sarisin güçlü ve daha sayamadigim bir suru özellikler.. Bende mevcut istersen gel dmye
00 Yorumlaher şey seks değil :p
00 Yorumla
+1 yılEşini tahrik etmeye ne dersin bebeğem 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşa o zaman bu kadar tahammül edemiyorsan
00 Yorumla Böylesi bize denk gelmedi ki istekli hatun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhadi ya. bu kadar istekli bir kadın :(
00 Yorumla
+1 yılgüzel oral yapıp seksi tekrar sevdirmelisin
00 Yorumla
+1 yıluzucu sende verenle yap
00 Yorumlamillette ne kadin var, kafa nerde uleyn!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloff ya çok zor gerçekten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. durumun zor Allah yardım etsin
00 Yorumla
+1 yılBiraz ara ver tatil yapin kafa dinleyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıleşin bencilleşmiş ve öküzleşmiş maalesef
00 Yorumla
+1 yılanormal
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Haftada 2 yetmiyormu
10 YorumlaUmarım evlendigimde benim karımda böyle olur
00 Yorumla
+1 yılİsin zor isteği kalmamis
00 YorumlaUyuma
00 Yorumla
+1 yılHep mi böyleydi?
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim cinselliğe önem vermiyor, artık beraber uyumak i̇stemiyorum. Çok mu tuhaf?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler