Cinsel Yaşam Erkeklere haftada bir cinsellik yaşamak yeter mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Erkeklere haftada bir cinsellik yaşamak yeter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yetmez 45 e kadar haftada 2 olmalı.. 0 0 Yorumla
Terazideli Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı. kızlar sizin ne tür dertleriniz var ya. :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yeter ya fazla bile jhgjj 2 1 Yorumla mimarist_34 +1 yıl Yok daha neler :) Yorumla
milkshake1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Yeter bence bu erkeklere fazla bilee... 4 1 Yorumla BerkGezgin +1 yıl Yuhh çok az yetmez Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Haftada 1 az 3 1 Yorumla buisimonaltiharf 8 ay kaç olmalı mesela 4-5-6-7 😅 Yorumla
Barbaros__sert Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Hafta da bi yemek yemek yeter mi o da öyle bişey 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evli değilseniz başka biri vardır 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. yeterli yeterli :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kocama yetiyor ama bana yetmiyor 4 4 Yorumla barrella +1 yıl sen ne kadar istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @barrella her gün 😔 Yorumla eboraaydin +1 yıl Kocan şanslıymis Yorumla forbiddenzone +1 yıl Kocan şanslı adammis Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haftada bir yetmez 0 0 Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı. Bana yetmez bence 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yetmez ama evet :D 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
lillyybaby Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl benimkine yetmiyor 3 1 Yorumla Yetersiz-Bakiye +1 yıl Kaç kere veriyn Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yeter. 0 0 Yorumla
Peegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl yetmez bu azgınlara 1 1 Yorumla barrella +1 yıl sana haftada kaç yeter Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
yetmez 45 e kadar haftada 2 olmalı..
kızlar sizin ne tür dertleriniz var ya. :)
Yeter ya fazla bile jhgjj
Yok daha neler :)
Yeter bence bu erkeklere fazla bilee...
Yuhh çok az yetmez
3 gün ara ile önerilen
Kadınlara yetmez aldatır
Ben haftada 3 az diyorum sen ne diyon
Yetmez siz ikiye çıkarın.
Haftada 1 az
kaç olmalı mesela 4-5-6-7 😅
Hafta da bi yemek yemek yeter mi o da öyle bişey
Kişiden kişiye değişir