- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşıdaki kişi isterse erkek olsun isterse kadın cinsiyeti fark etmez belli bir yaşa gelmiş belli bir olgunluğa erişmiş insanlar haftada bir kere cinsel ilişkide yetinmezler evliyse belki evet bazı sorunlardan dolayı bu haftada bir kere olabilir ama pardon yanlış yazdım bekar ise haftada bir kere olabilir ama bir erkek ya da kadın evliyse haftada sadece bir kez ilişki yaşaması normal değil.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi burada sorsan herkes aslan herkes kaplan, herkes günde en az üç defa yaptığını idda edecek o açıdan aldanma burdaki klavye delikanlılarına. Gerçekten tamamen karşıdaki kişinin “libidosuna” bağlı bir şey. Her erkek aynı değil. Her erkek burdakiler gibi şempanze de değil.
40 Yorumla
+1 yılErkeklere derken ne kadar da cinsiyetçi bir soru mesela bana her gün de yetmez doyumsuz biriyim. Neden sadece erkekler dedin sanki sadece erkeklerin isteği var ya da bütün erkekler aynı gibi bir başlık çok avam
61 Yorumla
Soran+1 yılBen her gün yaşayabilirim ama bu soruyu sevgilim için sordum
+1 yılNormalde yeterli , fakat bulunduğu ortamlara bağlı başkasıyla birlikte olup olmayacağı bunu bilemeyiz , bir ihtiyaç , birden fazlası istek böyle düşün. Ama lütfen bu kişiye duygusal olarak bağlanma. Sonu belli
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıldınız mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen 48 yaşındayım bana bile haftada iki ancak yetiyor. Hatta 3 istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılSelamlar.. Başkasına gidip gitmemesi ihtimalini düşünüyorsanız zaten yolunda gitmeyen bir şeyler var demektir.. Güven duymadığınız biriyle neden ilişki yürütesiniz ki.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılSeks her iki cinsiyet içinde önemlidir, sadece erkekler için değil, kadınlar için de haftada bir seks normal şartlarda düşük bir rakam. Ama imkanlariniz bu kadara izin veriyor diye başkasıyla ihtiyaç giderdiğini düşünmemen gerekir. Oda aynı şeyi senin için düşünüyor olsa ne düşünürsün mesela?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım kendini kullandırma bu pislik erkeklere sen dersin karşılıklı ama o orada burada öyle demez kızı s.. attım derler senin adın or.. puya çıkar ama onların adı helal la oğlum a çıkar yani her türlü zarar görecek olan sensin canım benim yanlış anlama naçizane tavsiye
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstekli bir erkekse hergun ister 40 yaşını geçti kocam sürekli seks yapmaya hazır. sarılayım kalkıyor yanına oturuyorum kalkıyor çok seviyorum onu hiç kırmam isterse
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Tabiki az ama imkanı fırsatı yoksa yermek zorunda. Güncellemeye göre imkanı varmış kullanmış fazlasıyla.00 Yorumla Çoğu erkek için yetmez ama bazılarının da aklına gelmez. Tüm erkekler aynı değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklı s... değilse haftafa 1 yeterli ama Türkiye geneline baktığımız zaman erkeklerin bir çoğunun aklının s... olduğunu görebiliriz.
57 Yorumla- +1 yıl
Aynen benimle konuşmak isteyen b çocuk var ben öyle şeyler yaşamıyorum diye benimle flört edip her hafta kaç kızla takılıyor ama her hafta hatta 2 günden fazla beklemez
Cevap sahibi+1 yılO tarz bir ilişki istemiyorsan naçizane fikrim komple sohbetini kes dostum, ilerde amacına ulaşmak için her yolu deneme ihtimali var gerek yok atraksiyona 😅.
- +1 yıl
Yok o tarz bi insan değil hatta sırf bu yüzden benim tatil teklifimi reddetti bana zarar gelir diye
- +1 yıl
Ama her hafta karı çağırması çok değişik geliyor ya bi kendisi mi var dünyada bu ne şey düşkünlüğü
Cevap sahibi+1 yılNormal geliyor bana çevrende ki bir çok erkek öyledir de haberin yoktur
- +1 yıl
Aauv 😧 Çocuk daha 20 yaşında her gün ihtiyacı var
Cevap sahibi+1 yılHormonlarının patladığı zamanlar işte gayet normal 🤷♂️
+1 yılHaftada bir kadına da erkeğe de biraz az gibi..
İdeali ortalam 3-4 defadır. Tabi bu herkes için aynı olmayabilir..00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sana olan sevgisine bağlı. Sevgilisi varken cinsellik yaşıyorken başka kadına gitmesi ahmaklık olur gidiyorsa da ayrıl gitsin. Ayrica dikkat et kesinlikle kondom kullansın seninle birlikte olurken hastalik kapma sonra
40 Yorumla23 yaşında haftada 2 3 ister. Eğer seni seviyorsa hafta da 1 yeter. Sadık kalır
10 Yorumla
+1 yılerkek günlük düzenli yaşamak ister. aslında kadın için de öyle
sağlık uzmanları günlük düzenli gidderilmesini önerir. en azından gün aşırı olmalı.11 Yorumla- +1 yıl
@tulayaskin
teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu belli olmaz. Öyle denk gelir bir hafta gidersin öyle denk gelir iki haftada bir olur öyle denk gelir bir haftanın her akşamı seks yaparsın. İkimizin azgınlığına bağlı o an. =)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Haftada bir nedir bir yıl gibi o nedir günde maksimum 3 olması makul uygun sağlık açısından hem hücrelerin yenilenmesi açısından manevi açıdan çok iyi olur
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir çok fazla isteği yoksa yeter
20 Yorumla
+1 yılAslında yeterli değil ancak idare edilebilir seviyede. Beklemeniz gerek bir zaman dilimi varsa o zaman a kadar ona yeterli gelecektir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yetmez diye başkasına gidecekse zaten o maymun iştahlı biridir ne yapsan fayda etmez.
Haftada 1 gün az değil hem özlersiniz daha iyi olur.00 Yorumla
+1 yılHaftada 4-5 yapılır ne demek 1 çok az yani ben yapmadan duramam bana kalsa günde 2-3 kere yaparım 🥰🥰
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. 3 günde ya da gün aşırı yaşamak ideal olan, 1 hafta yaşamazsa bombaya döner.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatır mı sence yoksa seviyorsa yaşamayı benimle bekler mi çok seviyor buna eminim
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 hafta yeter hatta bazıları ıcın 2-3 hafta ama sen onun ıcın bır objeden ıbaret olduugun ıcın sadece azınca ıster senı yanında yanı baska kıza gıtmıyor dıye sevınme tekme atması an meselsı bye
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben bu yaşıma kadar hiç cinsellik yaşamadım demekki hiç cinsellik yaşamadan da oluyormuş
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef erkekler kadın gözlü doymuz yaratıklardır. Yetmez gözü hep daha fazlasını ister
10 Yorumla
+1 yılHayııır, yetmeeeğğğz. Günde bir kereden nolur sanki :D
00 YorumlaBenim gibi yükseleni akrep olan boğa erkeğine haftada 5 yetmediği oluyor.
00 Yorumla
+1 yılyetmez en az iki ya da üç bunu haftanin yedi gün de yapan vardir tabi , d
00 YorumlaCinsel isteğe bağlı
Bana yetmez mesela istek meselesi00 YorumlaAkrep burcu ise her saniye istekli olur ama digerlerini bilmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun suredir yaşiyorsaniz yetebilir ama yaşamiyorsanizda biraz özlem duymasi iyi olur boş ver
00 Yorumla Yetenide vardir yetmeyenide bence yetmez, ama aldatacak kadar bolluk nerede bulucak rahat ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler doymaz anam sen onu her gün versen yine doymaz
31 Yorumla- +1 yıl
Sfffds süper ys
+1 yılYetmez biz her buluşmada 1 paket prezervatif bitiyorduk özellikle vajina yalanmasindan çok hoslaniyordu ben de sürekli buluşmak istiyordum sürekli sec yapiyorduk bu kızlar içinde geçerli her kız sürekli seks ister
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım haftada 1 de yeter ama sadece onun isteği için olmamalıdır. Tek erkeğin değil kadınında ihtiyacı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadık bir erkeğe yeter sevdiğiyle haftada 1 gün ama isteğine de bağlı yani çok istiyordur ama yapamıyordur yinede aldatmaz
10 Yorumla
+1 yılSiz ölmeyi düşünmüyor musunuz hiç. Zina etmek ve bunu sıradan görmek ne kadar basit bir hale gelmiş.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinin azgınida cok fena. Zamaninda görüştüğüm bir kiz vardi arkadas hergunmu seks ister bir insan penisimde yara cikmisti artik. Zor kurtuldum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTutkulu olursa her gün ister ama sadece rahatlamak için yapılırsa ayda 1 falan 🤭
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kez yeterli olmaz mastürbasyon da bile 4-5 doyurmuyor
00 YorumlaHaftadan ne ne ya her gün de olur hatta o gün 3.4 kere de olur bazen on gün de olmaya bilir o da çok nadir olur
014 Yorumla
Soran+1 yılOnun adı da Özkan
Ben onu asla terslemem çünkü bir haftada zaten kendim de özlemiş oluyorum aldatır mı bilmiyorum ama çalıştığı için vakit bulamıyor buluşmaya geceleri müsait oluyor erkek arkadaşlariyla içiyor geceleri de benim çıkmam mümkün değil
Soran+1 yılFazla uzun zaman gecirmiyoruz birlikte üç kez bosaliyo arka arkaya
Soran+1 yılArka arkaya dedim ya bir ay ayrı kalmıştık ve buluştuğumuzda ilk kez çok hızlı boşaldı orada başkasıyla olmadığını anlamıştım
Soran+1 yılNe bileyim ya içimi rahatlatmaya çalışıyorum o çok cinsellik odaklı biri değil mesajlasmada aramada vs asla bunları konuşmaz saçma sapan fotoğraflar istemez bel altı şakalar yapmaz yaşı küçük ama hayatına çok fazla kız girmiş ben bile tesadüfen en az on tanesini öğrendim eski hayatın için pişman mısın demistim pişman değilim çünkü her şeyi yaşadım doygunluk geldi demişti belki sebebi budur
Soran+1 yılÇok yakışıklı ve yaşından büyük görünen bir çocuk arkadaşlarım bile ilgi gösteriyor ben şimdilik hiç sorgulamadan 10 dan fazla kız öğrendim hep tesadüfen arkadaşlarımdan duydum ve o bana bu gerçekten hiç bir şey değil çok daha fazlası oldu ama hepsiyle amacım belliydi diyo kanı tatlı cekiyo kendine 7 aydır hayatımda ben bile her buluşmada heyecanlanıyorum
Soran+1 yılEvet hiç reddetmiyorum ama arada istemesem mi diyorum
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. Kendi adıma konuşuyorum. Bana yetmez sevgilimle haftanin her gunu seks yapıyoruz. birde geç bosaliyorum bazen 2 posta attigim bile oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer gün olsa bile az gelebilir, o yaşta günde iki kez bile yapılır.
10 Yorumla
+1 yılYazık sana bir meta gibi kullanılıyorsun
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılYetmez ama sadık biri ise başkasına gitmez
20 Yorumla Erkeğe yetermi bilmiyorum da kadına yetmez
10 Yorumla
+1 yılBilmem yetermi söyleyin bakıyım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kişiden kişiye değişir kimi haftada kimi 2 ya da 3 günde bir
10 Yorumla
+1 yılSevdigim kisi ise yetmez 2-3 olsa iyi olur
10 Yorumlaseninki seni kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılEşim olsa sabah akşam ☺
00 Yorumla
+1 yılYan yana olsan günde 3 kere bile ister
00 Yorumla
+1 yılFırsatını bulursa yapabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bile daha ne istiyorlar😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Bana hergün bile yetmiyorki haftada bir çok kötü
00 Yorumla
+1 yıl7 gün yaşamak yeyor bana.
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında günlük ister
00 YorumlaYeter çok bile onlara.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaftada bir dediğinde kaç kere boşalıyor üst üste?
14 Yorumla
Soran+1 yılBir saat içinde üç kez arka arkaya boşalıyor zaten haftada bir buluşuyoruz buluşunca da saat sorunu oluyo
- +1 yıl
üst üste boşalması doyurucu olur. Sorun olursa sorabilirsin her zaman.
Soran+1 yılBeni de tatmin eden bu zaten eğer hafta boyunca yaşamış olsa arka arkaya o kadar isteyemez ilkinde doygunluk gelir ya da ikincisinde
- +1 yıl
genç olduğu için boşalabilr üst üste
- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılYetmez az gelir üç dört ideal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsandan insana değişir ben bu virüs aşısızın etkisi olduğunu düşünüyorum
00 YorumlaEn az 3 defa olması gerekiyor
00 YorumlaBen gergin günde 1 isterim ideal o bence
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat