- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellikle ilgili konular, her ilişkide farklı bir şekilde ele alınabilir. Bazı insanlar için, ilişkinin başlangıcında cinsellik hakkında konuşmak uygun olabilirken, diğerleri için bu konu daha ileri bir aşamada ele alınması gereken bir konu olabilir. Bir haftalık bir ilişkide cinsellik hakkında konuşmak, ilişkinin hızlı ilerlemesine ve cinsellikle ilgili sınırların belirsizleşmesine neden olabilir. İlişkideki her iki tarafın da rahat hissettiği bir zamanı beklemek ve iletişim kurmak önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bunun aranızdaki samimiyete bağlı bir şey olduğunu söylemek isterim eğer siz böyle bir şeyi kabul ediyorsanız bizim olur ya da olmaz dememizin bir anlamı yok birlikte olduğunuz kişiyi en iyi şekilde siz tanırsınız siz bilirsiniz, dolayısıyla bunun net kararını verecek alanda sizlersiniz eğer o Güven varsa o samimi yedi o sevgi ve kendinizi teslim etme hiç güdüsü varsa olabilir.
00 Yorumla
Aradaki enerjiye bağlı. Bazı insanlarda sevgili olmadan bile o çekim hissedilebilir. Fakat çok fazla dile getirilmez. Sevgili olayına girdikten sonra isterse ilk gün dile getirsin. Bunun bana göre çokta bir önemi yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu benim karşı tarafa olan bakışıma bağlı
10 Yorumla
+1 yılBu kadar erken konuşmak ona olan güvenimi zedeler. Her şey zamanı gelince daha keyifli olur. Önce birbirimizden ve birbirimize olan duygumuzdan bir emin olalım. Acele edip tat kaçırmaya gerek yok
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Maksat ve niyet cinsellik ise zamanın pek değeri olmuyor.. Saygı ve güvene dayalı gerçek sevgi ise cinsellik zaman içinde kendiliğinden uygun bir üslup ile oluşur.. Bir hafta içinde cinsellik başlamış ise konusulmaya sevgi zahiridir esas olan cinselliği yaşamaktır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBir haftalık ilişki'de cinsellik konuşmak istiyorsa karşı taraf, bana sadece bunun için yaklaştığını düşünürüm. Tekmeyi basarım. Her şeyin bir zamanı var. Biraz saygı.
10 Yorumla
+1 yılÖnceden tanışıyor musunuz ya da arkadaşlık süreniz oldu mu oncesinde. Kısa sürede sevgili olduysaniz konusulmamali
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbelki sınırlardan fantezilerde azıcık bahsedilir bilemiyorum bence daha uzun süre sonra sorulması lazım. yaşanması veya açık açık artık konuşulması da 3 aydan önce olmaması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo anki ruhuma bağlı.
istek seçim arzusuna kalmış.
olabilir de konuşulur da vs. nedir arkadaşlar ya. yapmayın Allah aşkınıza. asla konuşulmaz!!! aslında çok şey derdim de değmez.34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya bırak Allah aşkına bir tutturmuşsunuz Avrupa kadını daha çok konuşuyor ediyor diye. vallahi inan bana burdaki yorumlara ve düşüncelere dayanarak diyorum ki bizim türk milleti avrupayı geçmiş durumda. yatan yatana. örf adet edep ahlak diye birsey kalmamış TRde
Cevap sahibi+1 yılhı hı aynen aynen
+1 yılEğer konuşuluyorsa, aranızdaki aşk değil sadece arzudur.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşulabilir, bu aradaki çekimin ve buna bağlı olarak iletişimin ne kadar hızlı geliştiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yıl1 haftalık değil ama 4-5 aylık ile konuşulmaya başlanılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 hafta mi ben saatlik sohbette konusani gordum arti yaptim
00 Yorumla
+1 yılbu frekans ve enerji uyumu ile alakalıdır bazen ilk gün bile konuşulur bazen 1 ay konuşulmaz
00 Yorumla
+1 yılBen doğru bulmuyorum hele sadece cinsellik üzerine kurulan ilişkiler ayy berbat ve iğrenç bence
00 YorumlaKonuşulur, hatta 1 günlük sevgiliyle bile konuşulur. Hatta bırak konuşmayı yatılır bile çatur çutur…
00 YorumlaŞimdilerde haftaya bile kalmıyor ya... Konuşulmamali her şey bu kadar hızlı ulaşılıp tüketilmemi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yıl1-3 ay yiyis ondan sonra yap tabi erkek hayir demez ama ciddi iliski olmaz
00 Yorumla 1 günlük sevgiliyle konuşuluyorsa 1 haftalık sevgiliyle yaşanır bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKız da öyle cesaret varsa olurda erkek için zor derim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılZamanımızda demek ki sevgili işleri böyle yürüyor da ben uygun görmedim
00 Yorumla Kişiden kişiye değişir. aradnızdaki enerjiye bağlı bence Bu sorunun net bir cevabı yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ne öyle ya bir haftalık sevgiliyle çok mahrem konu konuşulmaz bu basitliktir kadın içinde erkek içinde bir hafta şaka gibi konuşuluyor diyenleri anlayamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Canın istiyorsa konuşabilirsin eğilimlerini alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılCinsellik icin birliktelikse konusulur degilse konusulmaz
00 YorumlaKonu açılır ve taraflar memnun ise olur eski sevgilim ile ilk gün konu açıldı bir hafta hiç kapanmadi o konu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen dün 1 haftalık flörtke konusrçtum azımın payını aldım
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmaması daha iyi.
10 YorumlaSana güven verip vermediğine bağlı.
20 Yorumla
+1 yılAradaki elektriğe bağlı
20 YorumlaOna bakış açıma göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılHayir tabi konusulmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmak için acele etmeye gerek yok
00 Yorumla Çok iyi değilim bu konuda hatta hiç
00 Yorumla
+1 yılBirlikte oldun mu?
00 Yorumla
+1 yılIstek secim arzuna kalmis...
00 Yorumla
+1 yılİlk günden seks yaptık konuşmak bişey mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olabilir bu size kalmış...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç seks ise 1 saat yeter 😉
00 Yorumla Bence konuşulmaz.
00 Yorumla
+1 yılErkenden planlı hayat yapmak güzeldir 😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada yapmayacaksam niye konuşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılcanın isterse konuşursun
00 YorumlaMuhabbete ve güvene bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 hafta mı yeni gördüğüm biriyle de konuşurum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ya duruma göre. Bazen oluyor öyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer iki taraf da istiyorsa konuşulur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız isterse 1 günlük olsa yine farketmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 saatlik sevgiliyle bile konuşulur.
00 Yorumla
+1 yıl1 saatlik olanlada konuşulur
00 YorumlaEvet konuşulur
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılisteyen konusur sonucuna razı olur
00 Yorumla
+1 yılGünahtır
20 YorumlaŞimdikiler yüzünü görmeden konuşuyor buda sorumu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken değil mi.
10 Yorumla
+1 yıl1 günlükken bile konuşulur
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKonuşulur
00 Yorumla
+1 yılUyum önemli
00 Yorumla
+1 yılBence erken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Hayır yaa asla