Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. almış senden alacağını bütün gizemin gitti. bu iş böyledir geçti boru pazarı sür eşeği artık nereye giderse
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka neden cinselligi bir kereden fazla yazabilirsiniz
Soran+1 yılBir kişiyle cinsellik bir kereden fazla yaşanabilir ne alaka
Soran+1 yılVe tam olarak yaşanmadı her şey
Soran+1 yılOlmadı yüzeysel on sevişme gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılsenin sevgilinde vardı dimi :) sen o kişisin :D hala hırs yapma şunu yaa
031 Yorumla
Soran+1 yılNasilda bildin 😄
Soran+1 yılAy valla yaptım hırs köpek etmeden bırakmicam
- +1 yıl
son günlerde var mı gelişme onları anlat eskileri biliyorum :)
Soran+1 yılAy yok sildim numarasını filan konuşmuyorum
- +1 yıl
ee tamam o zaman ne düşünüyorsun yaa :D senin libido tavan. sevgilinde sana çekici gelmiyor :) karmakarışık
Soran+1 yılEvet libidom tavan herşeyi tam yaşayamadım ya o canım zevkim yarım kaldı hevesimi almalıyım ondan sonra unutucamda alamadım
- +1 yıl
illa vericem diyorsun :D :D :D :D
Soran+1 yılNapiyim rahat duramıyorum herifte yatakta iyi değil ama öpüşmeyi bile bilmiyor bir tek vücudunu beğeniyorum birde sıfatını yoksa beceriksiz mall
- +1 yıl
yok zaten siz nerde böyle öküzler, sorunlular, size değersiz hissettirenler var onlara yanıp bitiyorsunuz vallahi anlamıyorum
Soran+1 yılAy yok bitmiyrium ya sadece seks arkdasım o benim ciddi olmam ki o bebeyle hem benden küçük hem ergen geliyor hareketleri birde kardeşim ya takılır geçerim
- +1 yıl
öpüşmeyi bilmeyen birine kendini mundar edicen en sonunda :D
Soran+1 yılHerif morartiyor öpüşurken vakumluyor 😂😂
Soran+1 yılHahhaha öyle mi diyorsun kesin tecrübesiz zaten çok belli
- +1 yıl
eee bak daha ne bekliyorsun. sonra pişman olursun hay senin yapacağın sexe mundar ettin dersin. seksten soğursun mk :D
- +1 yıl
güzel beklentilerini söndürür cidden
Soran+1 yılCidden mi ya vücudu filan çekici geliyordu nerden bileyim bu kadar kötü opustugunu salagin
Soran+1 yılAy korkutma beni soğumak istemiyorum
- +1 yıl
ya vucuda ne bakıyosun al işte öpüşmeyi bilmiyor diyorsun başlangıcı bilmeyen ilerisini ne yapar. bir düşün. cidden mundar eder seni
Soran+1 yılBenim gibi kızı mundar edicek valla kaç tane erkek karı istiyor bir yapsak diye bu maldaaa mindar ediyor 😄
- +1 yıl
aynen hırs yapma bak inan pişman olursun :) bi sal şunu. elimi sallasam ellisi diyeceksin
Soran+1 yılNeden hırs yaptım hiç bilmiyorum
- +1 yıl
yani o anın heyecanından bence. bak sen hırs yapınca bana yaz ben seni sakinleştiririm :D yükseliyorsun bu ara :D
Soran+1 yılValla yükseltiyorum çocuğun önünü kesicem en son o benim peşimde köpek olmalı çocuk öpüşmeyi bile bilmiyor gece boyu zaten bakire taklidi yaptım gram bir şey anlamadım
- +1 yıl
bakire değilmisin sen :)
Soran+1 yılHayır öyleymiş gibi yaptım yapmasın diye yalan söyledim birde sağda solda konuşur bebe diye
- +1 yıl
aynen iyi yapmışsın. zaten o an bakire falan dinlemezdi tahrik eder kabullendirirdi. tecrübesiz ergen işte. inan mundar eder seni
Soran+1 yılAy yok baştan çıkarsa duramazdim ama yapamadi eliyle oynadı o kadar oynamayida bilmiyor canım
Soran+1 yılParmakla bir şey yap yani
- +1 yıl
eee bak işte daha ne bekliyorsun daha ne hırs yapuyorsun yaa :D bitir artık kafanda şunu. mundar etmeyecek birini bul seni yükseklerden indirsin. başın dönücek düşeceksin yoksa :D
Soran+1 yılTecrübesiz adamı hırs ettim valla 😂ay yok güvenemem başkasına yatmaya
- +1 yıl
önüne gelenle yat demedim ki. güven hissedilir zamanla. sadece şans ver kendine. bu şekilde birine odaklanma :D
+1 yılTabiatları böyle alış bence istediğini alınca umurunda olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım yaratıklar o zaman bunlar
Soran+1 yılcanım
- +1 yıl
Daha çözmüş değilim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak tatmin olmadı ama azdıkça sana ulaşmak istiyor bu kadar basit
037 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak herşeyi yaşamadık ben bakireyim diye
- +1 yıl
Yani belli oral yaparım diyorsan kendini bu konuda geliştir, güzel bir oral birleşme den bile daha çok tatmin edici olabiliyor
Soran+1 yılCinsellik planlı değildi biranda gelişti evet yapamadim zaten ama oda yapmadı
- +1 yıl
Olsun zamanla olur o da tecrübesiz ise senden çekinmiş olabilir, libidon yüksek ise onu sen hazırlayan bilirsin
Soran+1 yılBir garip öpüşüyordu zaten ilk defa böyle öpüşen gördüm
- +1 yıl
Aynen öpülmeden bile anlarsın, belli ki tecrübesiz ve utangaç sanal seks ile bir birinizi açabilirsiniz
Soran+1 yılÖpüşürken morartmak nedir vakumluyor normal bir öpüşme yok fazla tecrübesiz geldi
- +1 yıl
Ona yastık al üzerine kendi fotonu bastır ve onunla pratik yapsın o ne öyle seksten soğutur insanı 😅
Soran+1 yılOf hiç sorma adam öpmeyi biliyor resmen opusemedim canımı acıtıyor zevkimi aldı morartmayi anlarımda dudağı morartmak birde sürekli alt dudağı emiyor üstü emmiyor bile çok garip ilk defa böylesini yaşadım ve soğudum opusmekten bebeden hoşlanıyordum öpüştük ten tiksinti geldi 😄
- +1 yıl
Sen dua et dişleriniz çarpışmamış 😅 öpüşmek bir sanattır French kis ile orgazm etmek şahane olurdu şimdi 🔥
Soran+1 yılBencede ya istediğim gibi öpüşmek isterdim delice yatağa girene kadar mübarek vakumlamaktan başka bir bok yapmıyor ki dudağımin ırzına geçti canım 😂
- +1 yıl
Onu o zaman direk belden aşşana yönlendir dudakları şişene dili uyuşana kadar delirsin seni ne dersin 😍
Soran+1 yılcanım onuda yapmadı sen bakire değil misin diyor malll
- +1 yıl
Dili ile zaten zarar veremez bakire olsanda, saçından tutup suratını kendine bastıra bastıra yaptır bir dahakine hadi vakumlasana ne duruyorsun de. Hatta argo ve küfür ile daha iştahlı olabilir 😉
Soran+1 yılDeğilim bakire filan canım yapmasın diye dedim baktı mal gibi öpüşüyor bu mall dedim şimdi gider içime boşalır hamile bırakır dedim birde korunarak yapmak filan dedi ben zevk almıyorum onu takınca sevmem et ete degicek
- +1 yıl
Yani başa bela olurdu akıllı davranmışsın, zaten içine almadan önce 5 dk oral yap iradesine hakim değilse patlar zaten zavallı ☺️
Soran+1 yıl* boşalmadan durdu ama donuna yaptıysa bilemem salağı off erken boşalıyorsa iyice sogurum zaten
- +1 yıl
Ya erken gelecek ya da hiç gelemeyecek prezervatif takan erkek net kendine güvenmeyen vücuduna hakim olmayandır. Onunla zevk alıyorsa sağlam abazadır 😁
Soran+1 yılHiç bosalamamak nedir ya erken bosalanani anlarımda 😄
Soran+1 yılGuvenemiyor ki yanında taşıyor
- +1 yıl
Heyecandan ereksiyon sorunu yaşayabilir, konsantrasyon aslında, çok tahrik olduğunda algısını dağıtmalı, erekte olmak için penisine odaklanıp içindeki teması yaşamalı vs. ☺️ Sohbetin güzelmiş takip atsana
Soran+1 yılAy nerde onda o beyin bunları algilicak ilk önce öpüşmeyi öğrensin gizli kalmak istiyorum
- +1 yıl
Ahaha beni tanısan aslında sen gizli kalmalıydın diyeceksin ☺️ olmadı onu yönlendir bu siteye azıcık yol yordam öğreteyim
Soran+1 yılBilmiyorum belki kullanıyordur oda belki yazdıklarımida okuyordur inşallah okuyordur belki öpüşmeyi öğrenir hatta yanına gidip demekte istiyorum belki düzeltir kendini mall
- +1 yıl
Erkekler bunu gurur yapar bence deneme, arzularını hal ve hareketlerinle ona göster ve cesarlendir derim
Soran+1 yılBelki hırs yapar kendini kanıtlamaya çalışır ortam yok ki adamı baştan çıkarayim
- +1 yıl
Ortama gerek yok mesaj ve 1-2 foto ile o iş tamamdır 😘
Soran+1 yılAdam sildi beni sildi bende onu sildim sevgili yapmış büyük ihtimal birde benimde sevgilim var o topaa girmem atar filan sevgilime mesajları uğraşamam al başına belayı
- +1 yıl
Yani seni mağdur etme ihtimali varsa salla gitsin zaten. Doya doya kaçamakta yapmakta zor 😁
Soran+1 yılEvet zor gerçekten erkek arkadaşımla yaşamam bunu
Soran+1 yılAdamla cinsellik yaşadıktan hemen sonra sevgili yaptım insan bı düşünür ama mall düşünmez
- +1 yıl
Normal canım nelerini gördüm, özlenen hayatlar ile yaşananlar çok farklı, takip atsaydın daha özel konuşabilirdim, olmadı engellersin gider
Soran+1 yılUyucam zaten sabah erken kalkicam
- +1 yıl
Uykumu açtın bende yatacaktım balkona çıktım ahahaha 😁
Soran+1 yılAy kıyamamam
- +1 yıl
Senide uyutmucam yatmak yoollk 🤪
- +1 yıl
Ana uyudu bile neyse tatlı rüyalar o halde bb 🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel sevişmezsen ikinci şansı alamazsın bu böyledir
03 Yorumla
Soran+1 yılOda iyi değildi ki
Cevap sahibi+1 yılikinizin de ilk mi oldu
Soran+1 yılHayır ilkim değil
nedenki kacilirmi hic 🙂
06 Yorumla
Soran+1 yılMell işte
Soran+1 yılGeydir belki 😂😂
Soran+1 yılcanım olursa kaçar 😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılNereden buluyorsunuz böylelerini
00 Yorumla
+1 yılNereden paylaşımda bulunmuştun?
00 Yorumla
+1 yılHevesini alıp gitmiş demek ki.
00 YorumlaSoğuyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden erkek cinsellik sonrası soğur elde etti bitti mi yani
Soran+1 yılDüşünce ve fikirleri değişir mi
Soran+1 yılAlkollüyken gelişti biranda planlı değildi
Yasayınca gel
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka erkekle takılınca normal
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYa işte başka erkekle paylaşımda bulununca kıskanmış galiba ama o geceden sonra hemen arayıp seni sorması gerekirdi
Soran+1 yılEvet bunu yapmadı sonra sorması araması bir şey ifade etmiyor
Cevap sahibi+1 yılevet o sıra sende atar yapıp gider yapmışsın çocuğa
+1 yılİlginç
00 Yorumla
+1 yılBeğenmediyse?
011 Yorumla
Soran+1 yılNeyimi mesela
- +1 yıl
Ben bi kızla sevilmiştim sevgilim değil sevişmek için buluştuk bi aşk da yok kızın göğüsleri çok kötüydü bi daha sevişmedim mesela. Uçları kopacak gibiydi değişik. Öyle bişey mi olduki
Soran+1 yılHayır ya vücudumu beğendiğini kalçamı göğsümü filan söyledi hatta çok yumuşak çok büyük çok güzel diyip durdu aradı zaten bu beni ama ben ters yaptım onu sucladim alkolluydum benden yararlandın dedim cemkirdim adama
Soran+1 yılBiraz sapik tecavüzcü muamelesi yaptım
- +1 yıl
Ondan olabilir bak. Ee neden öyle bişey yaptın
Soran+1 yılÇünkü ben yaşamak istedim onunla bunu alkolluydum çocuğun resmin gitmisim alkollü kafada koynuna girmişim gel beni yap demişim ertesi gün tabi yaptiklarim aklıma geliyor napicam adamı sucladim kendimde değildim dedim yaptıklarım normal şeyler değildi kasarellaaaa damgası yicektim yoksa normal normal konussaydim birde adamla hep yüz yüze bakıyorum adım çıkar korkusu oluştu
- +1 yıl
Anladım ne deyim sen kaşınmışsın 😄 kadında göğüs en önemli yer. Sen şanslısın o zaman
Soran+1 yılEvet ben kasindim sonra adım çıkmasın diye adamı sucladim alkole sığındım napicam adamın gözünde istekli karı oldum zaten 😂 yani normal ama küçücukte değil
- +1 yıl
İstekli olman normal zaten. Boyu dğeil şekli duruşu önemli
Soran+1 yılAy sanane benim mememden ya 😂
- +1 yıl
Evet ya 😄😄
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler