Kocam cinsel ilişkiye girmiyor, ne yapsam dinlemiyor. Aldatılmayı hak etmiyor mu?

Kocam çok değişti 1 yıldır evliyiz daha çok bir zaman olmamış ilk seneden cıvıttı cinsel yönden beni tatmin etmiyor tatmin etmeyi bırak elini dahi sürmüyor gecelik giyiyorum yakınlaşıyorum yorgunum diyor yatıyor dekolte giyiyorum ilgisini çekmiyor cilve yapıyorum adamda tık yok geçtim karşısına konuştum neden böylesin diye her zaman istekli olamam diyip geveledi bir şeyler aldatıyor mu diye şüphelendim telefonunu ele geçiremiyorum takip falan edeceğim ama evde hareketleri normal yani gizli bucak kaçmıyor öyle çok telefonda da değil her yönden birbirimizin ihtiyaçlarını karşılamamız lazım diyorum geveliyor tık yok isteksiz soğuk bir adam oldu artık gerçekten katlanamıyorum başka yollarada girmek istemiyorum zorluyorum elimden geleni yapıyorum ama bakıyorum erkekler istekli cinsel yönden beni tatmin edecek insanlar var ne yapmalıyım?
Kocam cinsel ilişkiye girmiyor, ne yapsam dinlemiyor. Aldatılmayı hak etmiyor mu?