Kocam çok değişti 1 yıldır evliyiz daha çok bir zaman olmamış ilk seneden cıvıttı cinsel yönden beni tatmin etmiyor tatmin etmeyi bırak elini dahi sürmüyor gecelik giyiyorum yakınlaşıyorum yorgunum diyor yatıyor dekolte giyiyorum ilgisini çekmiyor cilve yapıyorum adamda tık yok geçtim karşısına konuştum neden böylesin diye her zaman istekli olamam diyip geveledi bir şeyler aldatıyor mu diye şüphelendim telefonunu ele geçiremiyorum takip falan edeceğim ama evde hareketleri normal yani gizli bucak kaçmıyor öyle çok telefonda da değil her yönden birbirimizin ihtiyaçlarını karşılamamız lazım diyorum geveliyor tık yok isteksiz soğuk bir adam oldu artık gerçekten katlanamıyorum başka yollarada girmek istemiyorum zorluyorum elimden geleni yapıyorum ama bakıyorum erkekler istekli cinsel yönden beni tatmin edecek insanlar var ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin ne yapacağına sen karar verirsin. Ya kendi kendini tatmin edersin o şekilde gecistirirsin. Ya birisiyle bunu yaparsın ya da birisi ile yaşamadan sohbet edip tahrik olup yaparsın seçenekler sana kalmış. Sen kendince haklisin düzenli cinsellik olmalı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDüşünüyorum 🤔 Bir insan nasıl olurda eşini aldattıktan sonra onun evine gelirken yüzü nasıl kızarmaz 🤔 insan su içtiği tasa neden tükürür🤔 eşinin cinsel problemleri varsa. Bunu konuşup, doktora gitmek için ikna etmek varken neden aldatmak? Önce eşinle konuş, sonra hâlâ devam ediyorsa bak böyle devam edersen boşanmak zorunda kalacağım dersin. Eğer bir sorun varsa ya benle doktora gelirsin ya da boşanırız dersin. Aldatmak hem ahlâka hem vicdana aykırı. Bu vicdanla eşinin yüzüne bakarken utanırsın. Diyelim ki aldattın. Sonra adam düzeldi, evlilik yıl dönümünde ya da doğum günün de hediye aldı sana ve senden özür diledi. Sen ama ben seni aldattım ben de özür dilerim diyebilir misin? Ya da eşini böyle özür dilerken görünce keşke aldatmasaydım diye bu vicdanla bir ömür nasıl yaşayacaksın🤔
60 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sorununuzu çözmek için bir terapiste gitmenizde fayda var diye görüyorum eşinizin size aciklayamadigi ürolojik bir problemi olabilir ve bunu kafasında kurdukca buda onu başarısızlığa itecegi korkusuyla cinsel birlesmeden kaçıyor olabilir tabiki sizde bayan olarak haklısınız ama aldatmayı düşünmek şu an için yanlış bir düşünce sonucunda ayrılırsınız en kötü
00 Yorumla
+1 yılSorunu tam olarak onu bilmek gerek... konuşup cozemediyseniz güvenilir bir kişiyle yine de gizlilik içinde kaçamak yapabilirsin kocan tahmin eder ama bilmese daha iyi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
150Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bir yıllık evliyim evliliğin ilk gününden itibaren eşim aşırı isteksizdi ereksiyon kaybı sorunu vardı ve benimle ne yaparsam yapayım ilişkiye girmiyodu ayda bir anca oluyodu o da seks denemeyecek kadar kötü geçiyordu. Doktora gitti bir ilaç kullandı aylarca bir işe yaramadi ama şimdi farklı doktora gitti farklı ilaca başladı ve gerçekten çok büyük fark oluştu beni tatmin etmeye başladı ilişki sıklığı haftada bire indi. Bence sen de eşinin doktora gitmesini sagla eğer İstanbul'da ya da Gebze tarafindaysan doktorun adını da veririm. Eşine destek ol ben bir kere bile aldatmayı düşünmedim aldatma yolunu seçmedim bence sen de doktor için ikna et ben aylarca uğraştım ikna etmek için ama değdi yoluna giriyo her şey yavaş yavaş
712 Yorumla- +1 yıl
Şansn varms senn😊🙈
- +1 yıl
Gebze de mi doktor
- +1 yıl
Doktorun adını ver bakım benim gittiğim dr mu Gebze medar hastanesi de
Cevap sahibi+1 yılDaha tedavisi tamamlanmadı artık ereksiyon kaybı yaşamıyor benim için bunlar bile mucize ve daha da iyi olacak biliyorum her şey yavaş yavaş yoluna giriyor da yazdım niye hala bu şekilde tepki verdiniz anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılEskiye göre çok iyi daha da iyi olacak biliyorum tedavi ise yariyo onemli olan da o benim için
- +1 yıl
Beni engellermsn bana geliyo yorumlar sıkldm bn
- +1 yıl
Hangi dr nerede özelden yazarmısın
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle ciddi bir cinsel uyumsuzluk sorununuz var ve bu ciddiye almanız gereken bir sorun zira evliliğinizde başka sorunlar da doğuracaktır muhtemelen. Bu noktada diyalog ilk çözüm yöntemidir ancak sanırım siz bu konuda sağlıklı bir diyalog kuramıyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken en mantıklı şey bir terapist desteği almanız gibi görünüyor. Zira eşinizdeki soğukluğun muhakkak bir nedeni vardır ve çözümü mümkündür.
15 Yorumla
Soran+1 yılValla sorunu varsa bıktım hep sorunlulardan sorunu varsa banane canım
Soran+1 yılYeter elimden geleni yaptım
Soran+1 yılBende bu dünyaya onun sorunları için gelmedim bir sorunu bitiyor diğeri başlıyor
Soran+1 yılBirazda başkaları çeksin
- +1 yıl
sanırım tek sorununuz cinsellik değil ve sanırım eşinize olan sevginiz azalmış. Severek yaptığınız bir evlilik miydi?
Kimse aldatmayı hakketmiyor. Madem tatmin etmiyor boşanın. Ondan sonra istediğin kişiler ile yat. Aldatmaktan pis bişey yok bu dünyada neden bu kadar normal bişeymiş gibi konuşuyorsunuz anlamış değilim insan olun biraz.
90 YorumlaBurada sapıkça şeyler yazıp kötü tavsiye verenleri dikkate alma. Bugün bir yuva kurmak kolay ama o yuvanın yuva olabilmesi için mücadele etmek zor. Belki psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordur, eşine tolerans tanımalısın. Aldatmak, kaçamak yapmak vs. Gibi şeyleri aklın dan çıkar, öncesinde eşinin sorununun ne olduğunu bulmaya çalış. Belki desteğe ihtiyacı vardır
40 Yorumla
+1 yılBence sakın yapma oyle birsey
Sen onu sevmiyor musun?
Sevdigine bunu yapma kendine ve ona ihanet etmis olursun baska birsey degil bu
Sakın yapma bunu ve doktor veya psikologa danıs beslenme vs bunda etkili olabilir ya da spor felan..
Pesini bırakma. o. isin yani
Ne olursa olsun aldatma!10 YorumlaHer erkek bir olamaz. Her kadının bir olamayacağı gibi. Libidosu düşük bir erkektir. Stresli bir döneminde olabilir. Bir rahatsızlığı olabilir. Bunu destek alarak ve birlikte aşabilirsiniz. Hemen aldatmayı düşünmek kötü.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma napayım yeter bıktım bende zaten hayatım boyunca mutluluk görmedim küçüktüm babam hapise girdi
Soran+1 yılAnnem zaten hayatı boyu mutlu olamadı bende olamadım mutsuz bir evlilikti
Soran+1 yılSonra annemle babam ayrıldı bu karşıma çıktı evlendim şimdide bundan çekiyorum
Aldatmak size zarar verir, ona değil. Karakterinize, ruhunuza zarar verir. Eşinizle tekrar konuşun, size olan sevgi ve saygısı azaldıysa bitirmeyi teklif edebililirsiniz. İlişki danışmanlarına gidip bu problemi danışabilirsiniz.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüff kim bilir ne kadar müthiş errkekler seni bekliyordur :D
113 Yorumla- +1 yıl
mesala benim gibi kalin aletli sert vuran biri
+1 yılbelki fiziğini beğenmiyordur belki cinsel yönden tahrik edemiyorsundur
18 Yorumla
Soran+1 yılFiziğimi beğeniyor manken gibiyim inceciğim daha napayım
Soran+1 yılKendime bakıyorum
- +1 yıl
yanlış anlama hemen fiziğin kötü demedim :) sen zayıfsındır eşin kilolu seviyordur. Sen manken gibisindir eşin balıketli seviyordur.
Sen sarışınsındır eşin esmerlerden tahrik oluyordur vs.
Binlerce etken olabilir. Eşinle oturup konuşmalısın
Soran+1 yılAma öyle bir lüksü yok ki baştan evlenmeyecekti beni doyurmak zorunda cinsel anlamda
Soran+1 yılBalık etli istiyorsa evlenmeseydi mesela
- +1 yıl
belki de aseksüeldir eşin
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
- +1 yıl
bir çok etken olabilir. yaptığın bir hareket ya da davranıp tiksindirmiş bile olabilir cinsellikte.
bunun tek çözümü var oda oturup doğru düzgün konuşmak. Konuşmadan çözemezsiniz
+1 yılDoktora git
Gitmem diyorsa annesine söyle
Hiç bir sonuç alamazsan boşan14 Yorumla
Soran+1 yılSorunlarından bıktım
Soran+1 yılKüçük çocuk gibi bir an önce boşanacağım
- +1 yıl
Ya önce annesine söyle
O ona baskı yapar
Biraz aklınızı kullanın
Doktra gitmezsek annene soylicem de
Birlikte gidin
Eğer gitmezse de ara
Hemen bitirme evliligini - +1 yıl
Bunca zaman beklemen senin suçun
Annesini ara
Aldatma davranışı eşine olan kinden degil kendine olan saygısızlıktan yapılır. O yuzden kocam aldatilmayi hakediyor mu diye degil ben kocami aldatmaya layik biri miyim diye düşün.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılyani sağlığı sıhhati yerinde ise aklıma başka bir şey geliyor ama en iyi kocanı sen tanırsın
14 Yorumla- +1 yıl
sorunu genel olarak kadınlardan hoşlanmaması olabilir :)
Soran+1 yılAma o zaman evlenmeseydi benim günahıma girdi
Soran+1 yılYazık banada
- +1 yıl
evet seni kamuflaj olarak kullanıyor işte. maalesef yapan çok var. eve çağıracağı erkeklere dikkat et sen..
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğru düzgün ayrılmayı neden düşünmüyorsun aldatmak yerine
36 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düzgün ayrılmayı hak ediyor mu ki
Soran+1 yılÖnce evlenip sonra benimle dalga geçti
Cevap sahibi+1 yılİyi de aldatarak onu değil kendini Küçük düşürürsün
Soran+1 yılBöyle belirsizlikler içinde bırakılır mı ayıp yani millet yuva kurmak istiyor bu da bir tarafına saymıyor
Cevap sahibi+1 yılYani evlilik sorumluluğun herkes kaldıramaz ama dediğim gibi aldatarak sadece kendine zarar verirsin
- +1 yıl
Bir erkek evlilikte özellikle cinsel anlamda kadına fazlasıyla doyum vermek zorunda, aynı şekilde kadında buna karşılık vermeli ve uyum içinde birleşmeler yaşanmalı, bunlar olamıyorsa en olmazsa olmazım da diyorsan ayrılıp yeni yelken açarsın
Bosanmalisin.
Aldatmak iyi birsey degil.
Bosanma hakkin varken neden öyle onursuzca bir girisimde bulunacaksinki?
Sonucta hem mehkemede hemde dini olarak bu konu bosanma sebebidir.10 Yorumla
+1 yılKarakterine, kişiliğine yakışanı yap. O yapmıyorsa kendi kendini tatmin edici şeyler yap.
Başına gelmesini istemediğin bir şeyi başkasına yapma.
(empati)10 Yorumla
+1 yılBir derdi olabilir konuşmak gerekiyor bir süre üzerine gitme sonra konuşup halledersiniz 💕
41 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlısın anlayışlı 🌹
Sana ve ihtiyaclarına saygı göstermiyorsa, aldatıp sen kötü olacağına neden çözümü ciddi konuşmayı böyle giderse yolunu ayırmayı düşünmüyorsun?
Aldatmak doğru mu?20 YorumlaKardeşim anlaşamıyorsunuz ayrılın adamın belki bir derdi sıkıntısı vardır aldatmak ne demek yapma böyle bir şey ayrıl boşan sonra yap başkası ile
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilikte aşk yok kızım hiç canını sıkm zaman kaybetme iyi ki çocuğun yok görücü usulü mü evlendiniz
50 Yorumla
+1 yılİsmin Işıl sanırım gizlemişsin kendini ams ben görebiliyorum 😬
52 Yorumla
Soran+1 yılHayır ışıl değil
- +1 yıl
Konuyla alakası ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir rahatsızlığı var mı acaba mesela şeker hastalığı olanlar da isteksiz olabiliyormuş ve guatr hastalığı olanlar da isteksiz olabiliyor ya da başka bir hastalık da bunu tetikleyebilir bir doktora gidin başka bir şey düşünmeden önce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hakketmiyor ama bu kadar da insan vurdumduymaz olmaz kendine özen göstermeli çabalamalı sana da yazık böyle devam ederse ne yazık ki boşanman gerek.
10 Yorumla
+1 yılDoğal olarak haklı olabilir sin ancak bu sana aldatma hakkı vermez otur konuş tekrar yoksa boşan ayrıl
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi birçok kadın var. Maalesef isteksiz kişilere denk geliyorsunuz. Rahatlaman için iyi bir şey lazım sana
10 Yorumla Aldatmaya zemin hazırlamayın. Olmuyorsa ses kaydı alarak belgeleyin durumunuzu ya da doktora giderek belgeleyin akabinde boşanma davası gelecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanırım eşin seni beğenmiyor fazla kilon falan mı var?
112 Yorumla
Soran+1 yılManken gibiyim inceciğim
Soran+1 yılHerkes fiziğimi çok beğenir modeller gibi fiziğim var
Cevap sahibi+1 yılKocanın işi çok tempolu ve yorucu mu eve geldigi zaman izlenimlerin neler enerjik oluyor mu
Soran+1 yılNormal çok enerjik olduğunu söylenemez
Cevap sahibi+1 yılKocana tepki verdirtemiyorsan bi sıkıntı problem vardır. Farklı tekniklerle kocanın üzerinde cazibeni arttırmalısın ilk olarak sürekli etkileşim için yaptığın şeylerden vazgeç bir sürü yöntem var bu şekilde. İnan bana istememesi hiç normal bi şey değil çünkü biyolojik olarak zorunlu bir şey. Kendi hiç sana bu istek üzerine geldigi oluyor mu kocanın?
Soran+1 yılÖnceden oluyordu artık yok
Cevap sahibi+1 yılpeki sana sevgi içerikli cümleler falan kullanan biri mi şuanda kullanıyor mu
Soran+1 yılKullanmıyor maalesef
Soran+1 yılNormal her şey
Cevap sahibi+1 yılKocana biraz kendini özletmelisin hep aynı şeyleri denemekten büyük ihtimalle sıkıldı onu şaşırtmalısın bi süre annende falan kaldıgın zaman dogal olarak istegi ve hazzı artacak az sabredip ondan uzak kal kendisi sana yazacak emin ol hiç pas verme çok farklı bi kişi olarak dönecek sana onun hazzını arttıracaktır bu olanın dışında bi davranış olduğu için
Soran+1 yılEvet bu mantıklı aslında olabilir
Cevap sahibi+1 yılBu şekilde çok haz ve çekim gücü arttırma hareketleri var kocanı iyi tanımalısın fetişlerini fantezilerini bilmelisin bunları bilmen onun üzerinde etkili olmanı sağlayacaktır. İpler sende olunca ona her istediğini yaptırabilirsin yeterki yönetmeyi bil. Bu konu uzun ve etkili bi konu bu yöntemi dene eğer işe yaramazsa dönüş sağla burdan tekrardan dile getiririz
+1 yılAldat kız aklı başına gelsin. Yettiniz valla aldat anasını satayım.
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂Bütün alkışlar senin için 👏👏👏
+1 yılneden aldatmayı hak ettiğini düşünüyorsun?
Boşan o halde gizli
neden aldatmak nedir yani20 YorumlaO zaman boşanacaksın kimse aldatılmayı hak etmez 👍
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBir aile psikologuna gidin bence evliliğiniz çatırdıyor bu gidişle ikinizde bu evlilikten bir verim alamazsınız troll ya da gerçek gerçeklik payı gayet yüksek bir konu böyle olan durumlar gözlenmektedir sağlık cinsel günlerize dönmeniz dileğiyle
00 Yorumla
+1 yılAldatılmak hickimse için seçenek olmamalı. Nasıl ki geçimsizlik olduğunda boşanmayı ilk secenek olarak goruyorsa insan, cinsel tatminsizlikte de ilk olarak boşanmayı düşünmeli
10 YorumlaTatmin edemeyen kişi aldatılır gibi bir mantık çok yanlış bence. Belki kafasında başka sorunlar vardır çözmeye çalıştığı ve enerjisi bu sorunlar düşürüyordur. Aldatmak nedir yani…
10 Yorumla
+1 yılne ilfginc biz hatun bulamıyoruz adam buluyo yapmıyo valla hakısın ne deyim
10 Yorumla
+1 yılayrıl boşan kimle ne yaşıyosan yaşa.. haklıyken haksız olma
10 YorumlaBol tükrüklü oral seks işini görür. Öyle gecelik mecelik bi yere kadar.
10 YorumlaSaçmalama Hemen hazirsiniz aldatmaya belki bir sıkıntısı var adamın oturup konuştun mu
10 YorumlaEvli olmam kavrami ve eş olmak kavrami ile sorunlar var. Sorumluluklar boğmuş olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Herşeyi denediysen olmıyorsa evet ama öncesinde bşeler yapman gerek sanırım 👍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşup çözmeye çalış olmazsa ayrılma yöntemi yoksa senin yönetemin olabilir.. seni tatmin eden olur
11 Yorumla- +1 yıl
Adayım ben
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni doyurmaya. Erkek herşeyi hak eder tanışalım istersen
10 Yorumla Bence izle biraz daha. Gercekten aldatiyorsa sikinti yok ama baska sorun varsa yazik olur.
10 Yorumla
+1 yılAldatma boşan sonra ne yapmak istersen yap ama aldatma
10 Yorumla
+1 yılKimler seni tatmin edecekse onlara ver. sırayla ama
10 Yorumla
+1 yılcinsiyet ayırmaksızın diyorum. bencil bir eş aldatılmayı hak eder :) sana da öküzü denk gelmiş
10 YorumlaAynı durumda olan bir arkadaşım daha var. Kocasıyla 2 ayda bir seks yapıyordu. En son kocasını başka kadınla yakaladı… dahasıda var istersen anlatabilirim
00 YorumlaKocanin seni aldattığını düşünmüyorum anladigim sorununu da kabullenmiyor once sorununu kabullenmesi gerekiyor tabi tam anlattigin gibi ise senin tetikleyemedigin ittigin seyler varsa bilemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. şu an seni altına alıp eze eze becermesi gereken kocan olması gerekirken senden kaçan isteksiz koca kötü uzuldum adına... Bizde günde 2-3 defa mastürbasyon yapalım istekden üstüne de doymayalim hala
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://voca.ro/1o7DvSJVr0eH
Sağlık yönünden bır sıkıntı yoksa aldatılıyorsun00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki adamda iktidarsızlık vardır bunları göz srde etmemek lazım ve ya baska sorunları onları cözmeden bısey yapamazsınız
10 YorumlaBenim eşim de aynısı tik yok ben de aldatmayı düşünüyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılAldatma
Soran+1 yılBelli et karına
Soran+1 yılSen denedin mi ki
Soran+1 yılYakınlaştın mı
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adam girmiyor diye niye aldatacaksin bir sıkıntisi vardir yani konuşun diyemiyecegi bir sıkıntı vardır baktın olmuyor boşan yani aldatma nedir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldat karım bakımsız diye aldatıyorlar kadınlarda aldatsın o zaman
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiğer soruda bir erkek karımı aldatıyorum erkekler hak vermiş erkek o çapkınlık yapar birde burdaki yorumlara bak
Cevap sahibi+1 yılErkeğe gelince hak etmiyorlar erkek çapkınlık yapar diyorlar kadına gelince sakın aldatma hepsi değilde bir çok kişi öyle yazmış
- +1 yıl
Hiç kimse aldatilmayi hak etmez, ister kadın olsun, ister erkek. Bu konuda adaletsiz bir yaklaşım olduğu konusunda sana katılıyorum ama. Erkek yapınca çapkın, kadın yapınca *. Bu adil değil
Cevap sahibi+1 yılNeymiş karım bakımsız aldatıyorum demiş bir yerde biri haklısın karın suçlu dememizi bekliyor sanırım bu nasıl insanlık ya boşansın bakımsız beğenmiyorsa kadını sanki kendisi çok yakışıklı bakımlı
- +1 yıl
Haklısın tabiki, bu soruya verdiğim cevap gibi, evlilikte ters giden birşeyler varsa çözümü birinin diğerini aldatması değildir.
- +1 yıl
Aldat kimse hepsinin ruhları karektersiz!
- +1 yıl
Diyen **
- +1 yıl
? @Tubaaacelyaaa
Şimdi bir matrix hesabı yapalım.
Senin boy kilo kaç.
Kocanın boy kilo kaç.
Senin meslek ne.
Kocanın meslek ne00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. sen belliki kafana koymuşsun burdan onay bekliyorsun:) bu arada kocan dediğin gibiyse tam bir eşekmiş
00 Yorumla
+1 yılİyi düşünmelisin. Alışkanlık yapabilir yakalanırsan daha kötü olur. Karar senin kimsenin karışmaya hakkı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİyi Bari Aldat o zaman sırf ilişkiye girmiyor diye tövbe tövbe ya Kızım bi düşün evlilik cinsellikten ibaret mi tamam gerekiyor ihtiyaç ama zamanla oda ister erkek bir isterse bikabilirsin de azarsa çok Azıyor erkek çünkü
00 YorumlaGerçektende tuhaf bi durum. normalde erkeğin istekli olup kadını bıktırması lazım.. mecbur kendin yapmak zorunda kalıyosun sanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki haketmiyor
Aldatma meselesi karakter meselesi her kişi yapamaz. yapsada kendini küçük düşürür. Sırtlanlara fırsat vermektir. Bir marifet değil. Boşan ne yapıyosan yap o zaman ayrıldığın insanda Bir şeyler anlar belki
10 Yorumla
+1 yılValla kötü bi durum umarım düzelir eşin.. Bizde hatunu deli gibi emip ilişkiye giriyoruz boşaltıyoruz kaçmasın diye :D :P
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ona bal baklava cinsellihi istiycek şeyler yedir bakalm bi de ama yaptığı yanlış😏😏
00 Yorumla- Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam cinsel ilişkiye girmiyor, ne yapsam dinlemiyor. Aldatılmayı hak etmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler