+1 yılİlk o aramayarak hata etti sen tersleyerek daha büyük hata ettin üstüne başklarıyla paylaşımlarda bulundun hatanın karesini (hata2) aldın :D yani neden ayrıldı diye sormaya gerek var mı? :D
Erkek bunu nasıl öğrendi bilemem öğrenmediğini varsayarsakta terslemenden sonra haftalarca ses etmediysen adama adamın terslendikten sonra sana yazmaya çekinmesini de katarsak haftalarca sesin çıkmadığı için engellemiştir bu kadar basit02 Yorumla
Soran+1 yılAy yok sevgili yapmış
- +1 yıl
O zaman no problemo kardeşim :D
En İyi Cevaplar
Kullanmış seni tarzında yorumları yazan insanlara söyleyebileceğim hiçbir şey yok cidden. İki insanın arasında birlikte yaptıkları bir şeyden sonra nasıl oluyor da kadın kullanılan pozisyona düşüyor ben anlamıyorum ve anlamakta istemiyorum. Soruya gelecek olursak da bence aynı ortamda denk geliyorsanız ilgilenmemeye çalış. Neden engellediğinin cevabını sadece o verebilir ama bu cevabı aramakla yorma bence kendini. Hayatını en güzel şekilde yaşamaya devam et 🤍
74 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim konuşmayı düşünüyordum vazgeçtim
- +1 yıl
Mantıklı 👍
Soran+1 yılPsikolojikmen dediği her laf beni bitirir ve berbat bir hale girerim bunu kaldırır miyim bilemiyorum
Yani ticarette bir laf vardir alan memnun veren memnun geri kalanlari sizene senin durumda bu olmus bizene sen mutluysan birileriyle beraber olup sonra terkedilmekten kimene sordun diye diyeyim cocuk karaktersiz cikmis senin cok umrunda mi sirada ki geldimi banane :) takiliyorum sizene :)
06 Yorumla
Soran+1 yılSanane bizene ok
- +1 yıl
Bence burada erkek haklı ozaman herkes aşık olduğu platoniklere versinmi haklı iyide yapmış engellemekte
Soran+1 yılSen mal mısın her yorumun altındasın
- +1 yıl
Baygizli6 bu tür kızlara inanmayın tehlikleli sinsi gibilerdir şimdi kalkıp o da beril gibi sevgilisini başkasının altina atırmaya çalışıp ilişkilerini bozmaya calisir
+1 yılİstediğin kadar konuş senle işi bitmiş yeni birini bulana kadar beklemiş bulunca rahatsız etme diye engellemiş gidip konussanda seni dinlemez istersen uzaktan izle yeni birisini görünce anlarsın demek istedigimizi
016 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- +1 yıl
Acı gerçekler maalesef
Soran+1 yılDediğin doğru çıktı kesin sevgilisi var sosyal medyadaki fotolarinida silmiş
- +1 yıl
Sen boş ver o zaman kendi hayatını yaşamaya devam et umarım istediğini bulursun 🙏
Soran+1 yılBuldum zaten sevgilim var teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Maşallah sende baya hızlı çıktın
Soran+1 yılHahahha napiyim ya o salağa mi beklicem onunla ciddi ilişki olmazdı zaten 😂
- +1 yıl
Helal sana senden hızlısı mezarda. Bizede taktik ver 😅
Soran+1 yılYaaaa deme öyle napiyim şimdi gelenlere kapıyı mi kapatayim valla verebilcegim bir taktik yok bu işlerde iyi olsam bunları yaşamazdim ama tecrübe deneyim diyip geçiyoruz 😄
- +1 yıl
İyi bakalım öyle olsun iyi akşamlar diliyorum sana o zaman
Soran+1 yılİyi akşamlar
- +1 yıl
Hahahhajaja aynı beril gibisin
Soran+1 yılNe berili bir salsana kafayı yemiş her yorumun altında
- +1 yıl
Hahahhahahahha bende sana inandım degilmi bakire olduğunu o beril dediğim kızda güya benim erkek arkadaşıma asikmista ondan vermiste ilkiymiste sonrada öğrendik kaç erkeklerle yatıp hepsinede ilkim dediğini 😂inandirmazsin bunu bak ne oldu şu an o çocukla biz evleniyoruz erkek arkadaşım ile
- +1 yıl
Oda senin gibi konusuyordu tüm Türkiye'yi geçirmiş kız eline 😂birde sözde benim erkek arkadaşım ilkiymis onun ya 😂 senin yorumlarını da okudum hemen red cevabı alınca başka kurbanlara bakmışsın bile kmbakma bu aşk değil saplantililik
- +1 yıl
Senin yatigin çocukta başkasıyla evlencek oturup ağla canım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılBebek gibi sevilmeyi hak ediyoruz hepimiz. Boyle bi sey yapip bi daha konusmadiysa sukret. Erkenden kurtulmussun boyle bi tipten. Sonrasinda canin daha cok yanabilirdi. Degersiz gordugun hicbir yerde durma. Umarim karsina cok mutlu olacagin bi insan cikar. O zaman iyi ki kurtulmusum diyceksin 💘
13 Yorumla
Soran+1 yılYa inşallah çok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Ayrica burdaki insanlarin dusuncelerini de umursama altta ahlak bekcileri ve seni kullandi diyenler dolmus. Duyma hicbirini kendi hayatina bak ✌🏻
Soran+1 yılTeşekkür ederim dedikleri umurunda değil benim rizamla oldu kimse kimseyi kullanmadı ❤️
+1 yılYa öncelikle kimse konseyi kınamasın. burada ahlak bekçiliği yapan saçma sapan konuşan herkesin geçmişini ortaya çıkarsak kim bilir neler neler çıkar. Senin yaptığın şeyi de normal karşılamiyorum keşke yapmasaydin böyle bir şey. Erkek milleti böyle işte. Artık o kadar soğudum tiksindim ki onlardan. Erkek arkadaşına gelince de yaptığı şey gerçekten çok yanlış. Dilerim herkes acittigi yerden vurulur. Peki ilk cinsel iliskinmiydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBakire olduğumu biliyordu inşallah herkes yasattigini yaşar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar olandan sonra kendini kullandirip atılmışsin daha da kullandı atma demeyin diyorsun. Yazık sana geleceğine ama sende bunu görecek maalesef göz yok... evlilik dışı ilişkiden ne bekliyorsun ki hem günah hem haram birşeyi yapıp da çocuğun sana sadık kalmasını mi bekliyorsun kusura bakma ama buna gülünür
24 Yorumla
Soran+1 yılAhkam kesme burada sana kalmadi
- +1 yıl
geldi yine haramcilar size kaldi cunku dimi
Cevap sahibi+1 yıl@Papatyasaclibloger yaptığı haram bir ilişki değil mi? Sen buna helal diyorsun herhalde
Cevap sahibi+1 yılBeddua etmek senin kolayına mi gidiyor... Sen yazmamış mısın? İlişkiye girdi ertesi gün beni aramadı diye sen olsan ne düşünürsün ona göre beddua et derim
Öncelikle merhaba,
kullanıldı diyerek kızı uzmeyin çünkü kız güvenmiş olabilir ve aşık olunca düşünmek zor oluyor ama onun üstünde çok kafanı yorma derim ileriye bak bir şey soylerde söyler sende onu çok takma gelirse gelir gelmezse de en hayırlısı o dur 💖00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen başka erkekler ile paylaşımlarda bulunduğun için senin de ona değer vermediğini ve. Günü birlik yaşadığını sanmış olabilir. Sen geri aramış günler sonra ve sen terslemissin. Hali ile sana değer vermemiş sanirm. Geri araması da büyük ihtimal ihtiyacı olduğu iicn. Ya da boşluk olabilir. Seni anlıyorum. Çünkü ben yazmayınca yazmayan biri de bende vardı. Seven insan her daim bir yol bulur ulaşır. Bunu söylüyorum. Sende unut. Yoksa canın daha çok yanar. 😑
110 Yorumla- +1 yıl
Sen ilişkin var. I
Soran+1 yılAy yok sevgili yapmış instagramdanda fotolarını silmiş benide engellemiş
Cevap sahibi+1 yılI zamn unut gitsin. Değmez. Emin ol daha iyisini bulursun. Sende dedin. Kendini beğenmiş yapısı var diye. O kişi hep öyle oluyor...
Soran+1 yılAy yok sevgilim var paylaşımda bulunuyorum oda görüyor
- +1 yıl
Soran sevgilin varken mi yattın onunla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Ee sevgilim var dedin
Cevap sahibi+1 yılYanlış kiskandirma yöntemini denemissin ve elinde patlamış. Onunla acikca konus. Yoksa rahatlamazsij
Soran+1 yılAman ne konusucam net kesin sevgilisi var Cok belli
Cevap sahibi+1 yılBilemem.. o senin düşüncen. Ama sen sevgili olarak paylaşım yapmissin ve normal bunları yapması. Neyse
+1 yılSeni istemeyen bir adamın yanına gidip ne konuşcaksın ki...
Bence bırak gitsin11 Yorumla
Soran+1 yılİlk ben istemedim aramamasini bir daha söyledim zaten
+1 yıl2 kere aramış birinde terslemişsin ikincisinde de cevap vermemişsin ne bekliyordun bu durumda. Kapında mı yatacaktı?
Allahtan ertesi gün bir aramamış...45 Yorumla
Soran+1 yılHep birlikte bir mekandaydik arkdaslarimizda vardı ertesi günü beni değil yakın arkadaşimi aradı ve yüzüme bakmadi beni görünce arkdasinla konuştuktan sonra beni aradı yüzüme bakmamış araması hicbirsey ifade etmiyor gizli gizli bakacagina gelsin konuşsun
- +1 yıl
Belki senden bir adım bekledi. Belki senden utandı olamaz mı?
Soran+1 yılAy ne utancak o sevgili yapmış kesin zaten sosyal medyadaki fotolarinida silmiş çok net anladım
- +1 yıl
O zaman her şey köprüyü geçene kadar iyi gidiyormuş gibi davranmış
Soran+1 yılAynen öyle sevgilisi varken beni arıyor yatıp kalkıyor kızla ciddi boyuta geçince beni engelliyor fotosunu kaldirmasindan sosyal medyada hemen çaktım ay birde bu beş altı kızla birliktr konuşuyordu onuda aldatır zaten
+1 yılHaketmissin sen biraz hem tersle hem cvp verme sonra git başkasıyla resimler paylaş çocukta senin kapında yatacakti demi akıla bak iyi olmuş en azından işini görmus oh olsun gerisini sen düşün sinir oldum cocugun yerinde olsam bende yapardım aynını canım yerine koymussun
321 Yorumla
Soran+1 yılOda yüzüme baksaydi ertesi günü beni değil yakın arkadaşımı aramasaydi çokta umurumda siz erkeklere her şey müstahak
- +1 yıl
Yüzüne bakacak bişey bırakmamışsin ki çocuk yapmış yapicani arkadaşını araması da sen öyle yaptıktan sonra onu suçlu yapmaz asıl senin gibi kızlara mustehak hem erkek arkadaşın var yatıyorsun bile o seviyedesin ama başka erkekler le kol kola oldu olcak onlarla da yatin diğer arkadaşın olan da kabul etsin öylemi hepsini görmezden gelsin konuştukça batiyorsun
Soran+1 yılSevgilim yoktu bunları yaparken
- +1 yıl
O çocuk neyindi
Soran+1 yılHicbirseyim
- +1 yıl
E ama seks bile yapmışsınız 🙄
- +1 yıl
Sana katılıyorum kesinlikle ozaman herkes platonike versin akla bak ben erkek olsam bana veren kisinin herkese verdiğini düşünürüm burada erkek haklı ayrıca daha önce erkek arkadaşımın basinada aynısı gelmişti kız 😂herkese vermiş ilki milki değildi sonradan
- +1 yıl
Anlaşıldı
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 😂😂
- +1 yıl
Haksizmiyim yani bu bir saplantiliktir aşk değildir şimdi başkasıyla seks yapıp onada ilkim der aşığım der aynı benim erkek arkadaşıma yapıldığı gibi sonra başka erkeklerde yaptığı çıkar 😂oğlanın sevgilisinide başka erkeğin altına atırmaya çalisir o oğlanı bulayimda bu kıza inanmazdım sevgilisine zarar filan verir
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 valla karma karışık şeyler haklısın yani ama sevgilin için de kötü olmuş yani kandirilmak kötü olur
- +1 yıl
Ondan bu kıza inanmıyorum konuşmalarına baksana saplantılı gibi konuşması var o kızda öyleydi hem aşığım diyor verdim diyor ilkimdi diyor hem çocuk reddeti diye başkasıyla sevgili oluyor asik olan insan ondan ona atlarmi ben birkere aşık oldum birkere de sevdim hiç daldan dala atlamadim saf sevgiyi ve aşkı kirletiyorlar
- +1 yıl
Ben bir çocuğu 8 sene sevdim 2 senedir birine aşığım ben niye kimseyle olmadim
- +1 yıl
Bizim mahallede biri vardı erkek tüm ilçedeki kızlar benim altımda yatı diyordu bütün kızların peşindeydi saplantiliydi kullanmak değilde kafayı takiyordu hepsinede ilk sana aşık oldum diyordu ucuz basit bulduğu kıza tecavuz etmiş ulaşamadığı kizada kendi rizasiyla benimle oldu diyordu o olayda buna benziyor
- +1 yıl
Yatmadigi halde yatı diyordu ilkim diyordu banada çok ulaşmaya çalıştı da ben penisine tekme atmıştım 😂 çocuğu olmazsa benim yüzümden olmuycak garbimim ona sorsan ilk hangi kızla oldun diye aklına geleni söyler birde adam şizofren hastasıydı bu tür insanlara ben şizofren diyorum bu paylaşım yapan bacimda şizofren sanirim
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 çok fenasin sende ya 😂😂
- +1 yıl
Ben malmiyim kaç kişi evine atmaya çalıştı hepsine koydum tekmeyi bedenimi kullandirtcak kadar canım değilim beden benim bedenim ne zaman birbirimizi sevdiğim güvendiğim uzun ilişkili bir ilişkim olur ozaman birlikte olurum
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 yani mantıklı olan o tabiki
- +1 yıl
Simdikiler yok kandım yok inandım arkadaş bir insanın niyetini kötü olduğunu zaten bakışından anlarsın ben o çocuğun amacının cinselik olduğunu bakışından hareketlerinden anladım bukadar canım olunmazki zaten birisi seni evine çağırıyorsa amacı farklidir bana evde özel ders teklifi edenler oldu kabul etmedim üstelik hocalar düşün bedavaya ders bedava ders vericek ama sonucunda amacı cinselik sanki bilmiyorum
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 demekki çok cekicisin sende öyle şeyler olduysa
- +1 yıl
Vallaha çok kişi istiyor benimle birlikte olmak ama 😂 yüz vermiyorum yüksek lisans profesörleri mühendisler, avukatlar, doktorlar bile bukadar basit biri değilim
+1 yılHem çocuğa dengesiz davranmış defalarca terslemişsin hem başkalarıyla paylaşımlar yapmışsın ee ne bekliyodun?
50 Yorumla
+1 yılBiriyle paylaşım yapman haklı gösterilmez bi sebep bende biriyle ilişki yaşadım başkalarıyla da paylaşım yaptım kızdı trip attı ama engellemedi çok şükür halada sevgilim
16 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimde degildi
- +1 yıl
Sevgilin olmayan biriyle bu kadar rahat bi şekilde ilişkiye giriyorsan engellemişse niye takıyorsun ki o zaman cinsellik için birlikte olmuşsunuz belki haz alamamıştır görüşmek istememiştr engellemiştr o zaman
Soran+1 yılSürekli yüz yüze bakıyoruz engellese ne olur bakireydim zaten tatmin etmemiş olabilirim ama buda umurumda değil 😂
- +1 yıl
Umrunda olmasa sormazdın bence jsjzjs
Soran+1 yılşu an düşününce umurumda olmamasına karar verdim degmicek biri çünkü
- +1 yıl
İstersen özelden mesaj at konuşalım can sıkıntısı benimde
+1 yılişte boyle yavsaaakklar yuzune kizlar guvenmiyor iyi olan ciddi evlilik isteyenlere
30 Yorumla
+1 yılBu erkeklerde vicdan aramıyor kalas oldukları için... boşuna konuşma tak sepeti yoluna o seni kaybetti
26 Yorumla
Soran+1 yılTamam dinlicem sizleri konusmucam
- +1 yıl
Yorumlara baya üzüldüm Allah yardımcın olsun ne diyelim.
Soran+1 yılBen halimden mutluyum ben onların bahsettikleri bir kız olsaydim onu yaşadıktan sonra o erkeğin peşinden ayrılmazdik ilk mesafeyi ben koydum resti çektim tekrar o amaçla beni kullanmasin diye kimsenin kimseyi kullandığı yoktu benim rizamla yaşandı ve hicbirseyden pişman değilim
- +1 yıl
Tabi ki bu senin kararındı ve iyi yapmışsın bize laf düşmez.. ama neden saygı duyulmadı ki böyle kaba saba laflar.. kalkıp annelerine yapsınlar bakalım görelim sonucu
Soran+1 yılKaplerinin pisliğini ortaya döküyorlar
- +1 yıl
Allah şerlerinden korusun baya kötüler
+1 yılSen çocuğu tersle, cevap verme. Sonra neden engelledi vay anam vay. Neden acaba gel atomu parçalayıp sebebini bulalım.
21 Yorumla
Soran+1 yılOda yüzüme bile bakmadı napiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılGörmezden gelmeye devam et ve onun olduğun ortamda mutlu görünmeye çalış. Sanki tek o yokmuş gibi bi izlenim yarat.
26 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmayı düşünüyordum
- +1 yıl
İşe yarayacağını hiç sanmıyorum
Soran+1 yılTakmayayim o zaman konuşursam iyice havaya girer hicbirsey yaşanmamış gibi yapmaya devam o zaman
- +1 yıl
En iyisi bu zaten. Eğer iletişime geçerse de ki; bende iz bırakan adamlar çok oldu ama sen iz bile bırakamadın. Artık bana yazma/arama.
- +1 yıl
@nuronlinecom canını yerim sen kimseye akıl verme. Olan akılları da karışacak iyice
Soran+1 yılArama dedim yine aradı sonra engelledi zaten bir hafta sonra
Biri birini neden kullanmasın? Duygularıyla oynar, bedeniyle oynar, hissettikleriyle oynar. Sizi engellemesinin sebebini bilemem lakin belli ki o size aşık değilmiş.
10 Yorumla
+1 yılEngel yedin. Ne diye konuşacaksın. İstediğini aldığı için engelledi
23 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak almadı ya 😂
- +1 yıl
Ne güzel işte 😊
Soran+1 yılNeyse tam olarak yaşanmadı tek karım bu diyelim
+1 yılBir kaç gün sonra aramasında ne var seviştiniz diye hergün araması mı gerekiyor? Yüz vermemişsin o da salmış işte
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yani benimle ciddi düşünmeyen biriyle konuşmaya devam mı edicem bir gecelik hata yaptım diye ömür boyu altına mi yaticam
- +1 yıl
Altına yat mı dedim ben. Zaten seni sadece o iş için kenarda tutuyosa muhatap olma telefonu açmadan arayanın ne diyeceğini bilemezsin.
Soran+1 yılGecenin bir yarısı arayan bir erkeğin telefonuda açılmaz
- +1 yıl
Ah şu gecelerin dili olsa da konuşsa
- +1 yıl
Zaten sana evlenicem diye söz vermemiş ne diye evlilik bekliyorsun ki aklıma harlen beril pr... Getirtiriyorsun senide güzel yolasim var
- +1 yıl
Kabak bizim başımıza patladı iyi mi :)
- +1 yıl
Oğlum bu tip kızları biliyorum önce yatıp sonra başka kızla ilişkisi olunca ben onunla yatim ilkim diyip geçmiş ve gelecekte birsuru erkekle olup sonra o sevgilisine iftira atıp başkasının altina atmaya çalışmaları oğlan saf anladığım kadarıyla hem saf hem yakışıklı aynı benim erkek arkadaşım gibi benim erkek arkadasimda dışardan Cook gibi görünür ama içi okadar merhametli temiz kalplidirki benim gozyasimi silip benimle ağlayacak kadardır
+1 yılYaa manyak mısınız neden her önüne gelenle yakışıklı şu bu diye ilişkiye giriyorsunuz.
16 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı diye değil seviyordum
- +1 yıl
Sevmek yetmiyor işte bu zaafını ona belli etme
Soran+1 yılBiliyordu bunu kullandı zaten
- +1 yıl
Bence sende onu kullan mesela seni bir daha ararsa kendine alıştır sonra buluşacağın gün ona başka bir işin olduğunu söyle onu ek. İçin soğur aşık olman geçer hevesini alırsın. Ama sakın bir daha ilişkiye girme sadece girecekmiş gibi davran ve o gün ek.
Soran+1 yılArar mi sence engelledi
- +1 yıl
Hayatına devam et eğlen enerjini kes geri dönecektir sana
+1 yılSenden istediğini almış ve seninle işi bitince de basmış engeli. Kullandığı bariz belli yani.
20 Yorumla
+1 yıladamı bir kere terslermişsin bir kere de takmamışsın ne yapmasını bekliyordun? artık ilişkiniz bitmiş gibi gözüküyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sallama sende çok kıymetli hissetmesin hayatına devam et derim
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım
- +1 yıl
Sen istiyor musun onu peki? Aranızda nasıl bir ilişki vardı?
Soran+1 yılİstiyordum ama artik olmaz bende çok kötü davrandim ona suçların
+1 yılSen sürekli ters cevap verirsen aramalarına dönmezsen görüldü atarsan adam da seni engeller
02 Yorumla
Soran+1 yılGörüldü atmadım ama o olayın üzerinden bir hafta sonra engelledi
- +1 yıl
İsteği seninle birlikte olmaktı birlikte oldu ve bitti
Sen şakamısın hem kendin tersliyon hem kendin aradı cevap vermedim diyon şimdi de niye engelledi diye soruyon
00 YorumlaKonuşman daha mantıklı.. Senin triplerinden dolayıdır muhtemel.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem
Soran+1 yılRacon mi keseyim 😂
Soran+1 yılAy yok yapmam kesin sevgili yapmış sosyal medyadaki fotolarinida kaldırmış gerek yok
+1 yılbana verdikten sonra gidip ona da vermiş diye düşünmüştür. özel olduğunu hissetmemiş demek ki
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu yanlış anlamayı nasıl düzeltebilirim
- +1 yıl
insanlara ne anlattığının önemi yok. onlar ne anlamak isterse onu anlar. yani düzeltemezsin. boşa uğraşma giden gider. erkek kıtlığı mı var
Soran+1 yılYok ama onu seviyorum ve beni yanlış tanımasını istemiyorum
- +1 yıl
git konuş ama bir faydası olmayacak emin ol. he sende ilgilense de cinsellik için olacak. ve bir süre sonra yine gidecek.
Soran+1 yılTekrar bir daha öyle bir şey yaşamam onunla
- +1 yıl
o zaman hiç durmayacak istersen dene gör
Soran+1 yılYapmaz biliyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende bundan dolayı uzak duruyorum bu konulardan boş ver gitsin ala ala kendini kaybeder senin gibi altın kalpli birini kaybettiği için defolsun gitsin
012 Yorumla
Soran+1 yılO mu beni kaybetti adam umursamiyor bile
Cevap sahibi+1 yılİstediği kadar umursamasın yinede seni kaybettiğinin gerçeğini değiştirmiyor kafasına dank eder bir gün
Soran+1 yılHiç sanmıyorum beni basit bir kız olarak görüyor
Cevap sahibi+1 yılCiğeri beş para etmeyen insanların sözüne bakıpta kendine teşhis koyma sen çoğu kızdan daha güzelsin (karakter olarak) o yüzden boş ver elbet birgün biri senin içindeki cevheri keşfedip seninle evlenip yaşlanacak
Soran+1 yılTanımaya bile çalışmadı nasil kesfetcek
Cevap sahibi+1 yılİlla onun tanımasına gerek yok seni doğru insan keşfedecek yanlış insanlar değil elin yakışıklı p. cinin laflarıyla hareket etmeyin veya onun gölgesinde kalmayın herkes dört dörtlük değildir bu hayatta günün birinde oda herşeyin kaybedecek yavaş yavaş 40 indan sonra öyle tipi kalmayacak
Soran+1 yılZaten tiplerine guveniyorlar birçok sevgilisi olduğunu açık açık söylüyor ay aman köy popona napicam bu adamın haremine mi giricem mantıklı davranmalıyım zaten ilişki yasancak biri değildi
Cevap sahibi+1 yılZamanı gelince o güvendiği tipleri kalmayacak o kendine baksın ilk önce p. zevevk gibi kadınları kendine ayartıyor helalini bekleyip herşeyini onunla yaşayacağına aynen öyle bunun gibilerine ne yüz vericeksin nede ciddi ilişki kurucaksın
Soran+1 yılBen bu hayatı başta yaptım ne mal olduğunu anladığım anda sınırı cekmeliydim duygun var uzak durmam gerekiyordu ama beceremedim gittim aynı yataga girdim sonra adamı sucladim yaptığım hatalari bir başkasının üzerine yıktım hata hatayı tekrarladı
Cevap sahibi+1 yılİnsanoğlu hata yapmakla mükelleftir zaten sen hatanı anlayıp onu hayatından çıkarmışsın hatayı düzeltemeyen insan var dünyada hatanın neresinden dönersen kârdır sende bunu yapmışsın o yüzden bundan bir ders çıkaracaksın kendine laf olsun diye değil beyinine kazayacaksın bu olayı ve hayatına giren başka erkeklerle sınırını başında koyacaksın ki aynı hataya birdaha düşme diye zaten bir hata yaptığın zaman ilk tecrübe olur birdaha tekrarlarsan. ptallik olur.
Soran+1 yılDuygularıma yenik dusmezsem her şey çok güzel olcak
Cevap sahibi+1 yılİnşallah dediğin gibi olur
Sen canım ya aramış terslmişsin arayıp açmamışsın çocuk kızmış işte ayrıcada kullanılmışsın
00 YorumlaBurada da kendi görüşüm olsun bari :))
Olan oldu, takma kafana00 Yorumla
+1 yılBir de bu moda oldu haa. Bu yeni nedil ne sacma yaa
012 Yorumla- +1 yıl
Yeni nesil dedigin senin yaşlarda.
- +1 yıl
@Matmazellz bakma sen o görünen yaşa... sözlerinden belli ki senin yaşlarında
- +1 yıl
İnsanların yaşlarını sözleri ile anlayamazsın yoksa sende 18 yaşından küçük duruyorsun.
- +1 yıl
@Matmazellz ben anlarim direk yaptigi yorumdan tahminen. Kac yaşlarında oldugunu büyük doğrulukla tahmin ederim
- +1 yıl
Tabiii siz anlarsınız biz anlamayız 😂 başarılar o zaman size anlama yönünde.
- +1 yıl
@Matmazellz ben zaten başarılıyım tatlım
- +1 yıl
Yanlız o laflara dikkat edin ben sizin tatlınız felan değilim olmamda.
- +1 yıl
Bakire birisi zaten aşık olduğuna vermez bu kız saplantılı erkek haklı bence erkek arkadaşımında başına aynı olay gelmişti sonradan başka erkeklerle yatığını öğrendik
- +1 yıl
@Isimsizbayan20 sen oyle san. Oyle bir dunya yok. boylr genellemeler yapamazsın. Ayrıca bekaret ne yahu hangi devirde yaşıyoruz
- +1 yıl
Erkek arkadaşımında aynı olay başına geldi kızın birsuru öncesinde ilişkisi cikti ve ayrıca bizi ayırtmak için başkasının altina atırmaya çalıştı böyle insanlar tehlikeli insanlar bir gram acımam kbakma ama burada erkek haklı
- +1 yıl
Sevgilisi olmayan birisine bir insan neyine güvenerek verebilir burada demeki oyun var erkek arkadaşıma ve bana oyun oynamaya çalışıldı bu konu başımiza geldi biliyorum
- +1 yıl
Herkese yazmış yok ilkimdi yok beni terketti bıraktı şerefsiz diye sevgilin değil bir şey değil kime şerefsiz diyor k. bakmasin ama hakkımda olmayan hakaretler etti ahlaksızca teklifler edildim bu ne iğrençlik
Kendine çok güvenmişsin ama sanıyorum seni beğenmemiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKezban olduğunu fark etmiştir. Terslemek ve cevap vermemek sen kimsin kralın kızı falan mı hasdshafh
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki defa tersleyince üzerine paylaşımı da görünce başkasını bulduğunu düşünmüştür...
00 Yorumla
+1 yılGururuna yedirememiştir cool havalı demişsin ya engelleyerek ego tatmin etmiştir veya amacı zaten sadece skmktir yapınca soğumuştur
01 Yorumla
Soran+1 yılDefolsunnn o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata sende, niye hemen başka erkeklerle paylaşım yaptın?
04 Yorumla
Soran+1 yılAy yok sevgili yapmış engellemiş anladım sosyal medyasindaki fotoğraflarinida silmiş zaten temizleme yapmış çocuk hata filan bende değil onun hazırda varmış
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman salla. Seni kullanıp atmış demek ki. Neyinden hoşlandın ki? :D
Soran+1 yılAdam gibi konuş
Cevap sahibi+1 yılAşık taklidi yapıp hevesini almış, kimin adam olmadığı ortada :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuk niye elgellemesin başkasıyla paylaşım yaptım diyorsun napsin
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sevgili gibi değil
Cevap sahibi+1 yılKiskanmis olsun... sevgili olmasada flört gibi olmuş.
Soran+1 yılOnun yanındada kız gördüm
Cevap sahibi+1 yılYa gençlik çok çabuk seviyor aşık oluyor. cok çabuk vazgeçiyor. Birini sevmek öyle farkliki bırak kötü söz söylemeyi acaba bakışım değişti incnirmi diye korkarız.. bak keyfine şikayet etmenede gerek yok. kendi yolunu çizeceksin başka yolu yok
Soran+1 yılGerçek aşkı bulamicam galiba
Cevap sahibi+1 yılSence aşk nedir?
Soran+1 yılMutlu olmak sanırım değer görmek sevilmek siginabilcegin liman
Cevap sahibi+1 yılAşk olumsuzu arar zoru sever
Soran+1 yılBende o zor diye ona gitti zaten pislik seviyorum galiba
Cevap sahibi+1 yılYeni denizlere kürek çekeceksin yapacak bir şey yok.. aşk imkansızı sever
Soran+1 yılİyi o zaman bende imkansızı oynayayım bari 😂
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç cnm😂
+1 yılŞoku atlatmak istemiştir belki naptıysan çocuğa😉😁
32 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yıle aramış sormuş açmamışssın sonra engelleyincemi aklına geldi
10 YorumlaPisliğin teki olduğu için
40 Yorumla
+1 yılMalesefki senden almak istedini almış şerefsizlik yapıp seni bırakmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak boş ver takma kafana böyle şeyler sen kendi önüne bak
00 Yorumla
+1 yılHayir eskide bırak geç sadece yaz istersen aban sen
05 Yorumla- +1 yıl
boş ver geç
- +1 yıl
ciddiyim değer vermeyeceksin işte önemli olan bu
Soran+1 yılElimde değil
Soran+1 yılUmursamıyordum aslında ama engellediğini görünce sinir oldum sadece yüzüne bile bakmiyordum
Soran+1 yılGizli kalmak istiyorum
+1 yılBırak defolsun gitsin ya ergen midir nedir
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun bacım
+1 yılTersleyip durursan böyle olur
09 Yorumla
Soran+1 yılNapsaydim yüzüne bakmayan adama
- +1 yıl
İyide ilişkiden sonra aramış sohbet etseydin biraz.
Soran+1 yılNe etcem ya ertesi günü beni değil yakın arkadaşımı aradi yakın arkadaşımla konuştuktan sonra beni aradı böyle bir adamla ne muhabbeti edicem yüzüme bile bakmadı o günden sonra gizli gizli bakıyor mal kendini bir bok sandı
- +1 yıl
Bir laf var denizde kum dünyada kız. Aynısı erkek için de geçerli. Düşün ki taktığına değer mi?
Soran+1 yılDeğmez doğru diyorsun ama duygularım hala onun köpeği
- +1 yıl
Birde şöyle düşün senin en yakın arkadaşına yazıyorsa değeri hak eder mi? Böyle biriyle ne kadar çok şey yaşarsan o kaşar acı demek sanırım. Sende engelle hayatına bak.
Soran+1 yılArkadaşıma yazmiyor arkadaşımın sevgilisi var zaten onuda biliyor ama ertesi günü beni aramasını beklerdim engellicek kadar umursamıyor
- +1 yıl
Baksana git düzgün bir şekilde konuş içinde kalmasın ona göre hareket et
Soran+1 yılBiri diyor konuşma biri diyor konuş göz teması kurarım baktım oralı olmuyor konuşmam azcik yanına yaklaşırim denerim bı konuscak mi
+1 yılFazla naz aşık usandırır, iyi yapmış
04 Yorumla
Soran+1 yılBirkaç hafta sadece
- +1 yıl
Aramış açmamışsın, terslemişsin. Seni mi bekleyecekti?
Soran+1 yılZaten beklemez etrafinda çok kız var
- +1 yıl
Sen istediğini almışsın ama
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTm da acmamisin oda engelemis
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Canim aradi aradi acmadim dedinya
Soran+1 yılEvet onun üzerine paylaşımda filan bulundum bir hafta sonra engellemiş o olaydan sonra hemen engellememis sinirlendi engelledi dicem hemen engeller
- +1 yıl
Sonradanda kiza bilir
Soran+1 yılBilmiyorum birçok sebebi olabilir
- +1 yıl
Yani olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla naz aşık usandırır derler
027 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka benden mi kaynaklı
- +1 yıl
Bence senden kaynaklı neden cevap vermiyorsun
Soran+1 yılÇünkü onunla yaşadıklarıma pişman oldum hatta onu sucladim ama oda beni ertesi günü hemen aramadı sinirliydim ona ters cevap verdim
- +1 yıl
Tamam pişman olabilirsin ama sonuçta zorla bişi olmadı sende istedin ve onun bunda bir suçu yok
Soran+1 yılEvet ama o sağda solda konuşur diye onu sucladim birde birkaç hareketi sinirimi bozdu o günden sonra beni gördüğünde yüzüme bile bakmadı
Soran+1 yılSadece iletişimi telefondan sağladı bende kendimimi kullandirmamak için ona önlem aldım kendimce
- +1 yıl
Evet ama tamamen güvenmeden bazı şeyler yaşamak zaten kullanılmaya imkan vermek değilmi he birde senle yaşadığını neden başka yerde konuşsun ki ağzı gevşek biri mi
Soran+1 yılHayır ama yakın çevreme gelip birkaç konuşma yapmis o gece için bende ona sinir oldum beni suçlayan konuşmalar bende ne olursa olsun yaşananları dillendirmesi o günde bırakmaması sinirimi bozdu
Soran+1 yılÖn sevişme gibi
- +1 yıl
Daha fazlası olmadıysa ve gerçekten güvenmiyorsan bence daha fazla uzatma tamamen bitir ilişkini
Soran+1 yılDuygularıma engel olamıyorum
- +1 yıl
Kalbin ve beynin arasında kaldın desene çok zor oluyor ya
Soran+1 yılEvet çok zor ama duygularımla daha fazla hareket edersem çok uzulcem bunu çok iyi biliyorum karşımdaki insan umursamaz çünkü
- +1 yıl
Bi dönem uzak durmaya çalış üzüleceğini biliyorsun umursamayan biri kolay kolay sevmez kullanır bırakır kalbine duygularına birazcık dizgin vur
Soran+1 yılÇok doğru diyorsun yüzüne bile olduğu yere bile bakmıyorum etkilenmemek için kendime engel olmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor yanına gidip konuşsam çok daha uzulucem ve yaralanicam bunu çok iyi biliyorum kendimi tutmaliyim bazı şeyleri öğrenmemek ve bilmemek daha iyidir mental sağlığımız için soru işaretleri kalması daha iyidir
- +1 yıl
Düşüncen çok güzel çok mantıklı
Soran+1 yılMantıklı düşünürüm ama uygulamaya geçiremem işte
- +1 yıl
Sürekli aynı ortamda mı bulunuyorsunuz nasıl bir durum içindesiniz
Soran+1 yılSınıf arkadaşım gerisini sen düşün
- +1 yıl
Offff çok kötü ya
Soran+1 yılBerbat hemde senelerce yüz yüze bakicam okul bitene kadar
- +1 yıl
Birde şöyle bir durum var sınıfta bi kişiyle konuşsa bütün okulda adın çıkar çok riskli bir durum bu ya.
Soran+1 yılYanımızda arkdaslarimizda vardı ve hepsi şahit oldu merak etme olan oldu artık
Soran+1 yılOha artık yuh artık hayır tabikide
- +1 yıl
Nasıl oldu peki başkaları nasıl biliyor o zaman
Soran+1 yılArkadaşlarımızla birlikte disardaydim
- +1 yıl
Hmmm tamam 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni su dis ambalaji harika gorunen ama tadinca hic hos olmayan sekerlemeye bezentmis.
027 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya
Cevap sahibi+1 yılBen degil o adam oyle dusunmus
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsin
Soran+1 yılBirşeyleride tatmadi
Cevap sahibi+1 yılBiseyler yasadik yasadik yazmissin. Beraber kahve icmeyi mi kast ettin?
Soran+1 yılHayır cinsellik anlamında ama tam olarak her şey yaşanmadi
Cevap sahibi+1 yılTam olarak? Herseyi yaptik ama icine girmedi mi? O olmayinca tadini alamamis mi olur. Ten uyumunu sevmedi belki kokunu ya da sevisme seklini
Soran+1 yılBilmiyorum o günden sonra aradı açmadım ama alkolluydum zaten kendimde değildim
Cevap sahibi+1 yılAciklamanada bakarsak. Herkesle takilan biri gormus seni. Senle isi olmaZ
Soran+1 yılAma öyle biri değilim onu umursamamis gibi hayatıma devam ediyormus gibi davranmak için öyle lanse ettim
Cevap sahibi+1 yılAma o da sinirlenmis. Cool tavir baskasiyla takilmakla olmuyo
Soran+1 yılAman burun buruna fotoğraf paylasmadim bir erkekle bende ama yanında erkek arkadaşımla konuştum bende onu bir kizla gördüm ama
Soran+1 yılBiraz ben onu kullanmis gibi oldum 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha cok mukropmusun sen
Soran+1 yılHayır ama öyle lanse ettim
Cevap sahibi+1 yılNe veregi vardi ki.. kac yasinda kizsin. Ters tepmis
Soran+1 yılAy onu bir kizla gördüm yanında birlikte gidiyorlardı yakınlardi büyük ihtimal kız arkadaşı yanında o kız varken yüzüme bile bakmadı gizli gizli bakışını yakaladım böyle bir adama öyle lanse etsem ne olur etmesem ne olur o benimle onu yasamasina rağmen birçok kızla konuşuyor ben paylaşımda bulununca mi kötü oluyorum
Soran+1 yılAma erkek yapar kadın yapamaz dimi çünkü hep kullanılan kadın oluyor
Soran+1 yılO günden sonra benimle ciddi bir yola girdide ben istemedim yüzüme bakmadı napsaydim onu mu bekleseydim
Cevap sahibi+1 yılSoruyu soran sensin. Kendi kendine trip yapanda.. degisik sin
Soran+1 yılYa sinirlendim 😂
Cevap sahibi+1 yılSakin ol bebek. O gitmis artik.. yeni ruzgarlara bak
Soran+1 yılHayır gitmedi biliyorum
Soran+1 yılTekrar geri getirebilirim
Cevap sahibi+1 yılCok eminsin ama sanmam. Sadece cinsellik belki olur
Soran+1 yılBen izin vermedik ten sonra nasıl olucak
Cevap sahibi+1 yılboş ver ugrasamicam senle.
+1 yılKullanmış seni hevesmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Ya beceremedin ya da senden daha iyisini buldu
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunla onları yaşadıktan başka erkekle paylaşımda bulundum hayatıma devam ediyormuş imajı verdim paylaşımımdan sonra silmiş beni zaten
Soran+1 yılBakire olduğumu tecrubesiz olduğumu biliyordu zaten tam olarak herşeyi yapmadık bu yüzden sildiyse beni zaten defolsun gitsin ben * değilim bunun için gelecekse hiç gelmesin zaten
Soran+1 yılBelkide kız arkadaşı varsa öğrendi
- +1 yıl
Bakire olsaydın vermezdin 😂bırak bu yalanı erkek arkadaşıma veren kız da aynı senim gibi konusuyordu başka biriyle seks yaptığı ortaya çıktı diğer kızlar niye vermiyor sorumlumusun bacım?
+1 yılIşi bitmiş sana yol vermiş 🙂 kuş ölmüş babysi
00 Yorumla
+1 yılAlışveriş bitmiş daha ne olacaktı
00 Yorumla
+1 yılAmacı farklıymış, ulaşınca bırakmış
00 YorumlaCanım benim, ne kadar ileri boyutta yaşadın
00 Yorumla
+1 yılHevesi geçmiş şerefsizin
00 YorumlaAdam istemiyorsa neden konuşmayı düşünüyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılO rusph gibi kullanmış atmış işte
00 Yorumla
+1 yılO kadar terslemişsin napsaydı?
00 Yorumla
+1 yılbence gidip konuşma değmez... Hayatına devam et...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu tavrı haketmişsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanmış seni o zaman
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne