Biz iki sene önce instadan tanışmıştık. Ve hiccc bulusmadik. Zaten ilkte hani öyle ciddi diye başlamadık aramızda cinsel çekim oluştu ve benimde ilkimdi bu. İlk defa bir erkekle cinsel şeyler konuşup ona güvendim o da benle ilk. Çocuk zaten sosyal biri değil pek. 22 yaşında ben 27. Bu sürede tabi ben bağlandım ona. O da öyledir ama ben kadar değildi. Ben çok beklentiye girdim ilk defa bunları bı erkekle konuşunca tabi ne bilim ona ait hicsettim aramızdaki kimyada iyidi. Ama sonradan kabak tadı verdi. Ciddi değildi hiçbir zaman tabi ben gelin güvey oldum. Belki o da sevmiştir beni bilemme ama hiç cabalamadi amacı belliydi. Ama ben hep bunu görmezden geldim tabi. Kılıf uydurdum vb. Gerçekleri görmek işime gelmedi belki de. Üzülen yıpranan maalesef ben oldum. Çocuk daha halbuki calismiyor bile prenses erkeklerden. Çok daha iyisi o hak ediyorum ben o benim değerimi sevgimi anlaması hiç. Büyük ders çıkardım. En sonda buna bizim yolumuz bir değil artık kardeşim evleniyo dedim benim de yaşım geldi yuvam olsun isterim sanaldan bıktım artık Dedim Hicbisey demiyo biraz olgunlas şaşırt beni diyorum off diyor. Hiç mantıklı konuşmadi en son. Öyle bitti işte. Daha da yazmadı. Sizce neden normalde yazardı cunku? ...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayÇocukta bir kızın istemeyeceği bütün olumsuzluklar var sen birde bununla evlenmeyi mi düşündün ne yapacaksın prenses erkeği erkek dediğin çalışır evde duran erkekten erkek mi olur kız o eve ekmekte getirmez aç kalırsınız , ömür boyu fiziksel büyümüş çocuk mu yetiştireceksin uzak dur uzak sende hata kendine çeki düzen ver ne diye böyle insanlarla muhattap oluyorsun
23 Yorumla
Soran9 ayAskom uzun süredir konuştuğum için işte birde ilkimdi ondan
- 9 ay
27 yaşındasın hiç buluşmadığın insan ilkin mi kendine bunu yapma çiçeğim topla kafanı anneleri büyütsün biz erkek büyütmekle uğraşmayalım 🌸
Soran9 ayEvet gerçekten bu. Hiç sevgilim olmadı sadece flort vb. E bunla da ilk cinselliğini paylaştım felan ondan oldu.
En İyi Cevaplar
9 ayDaha yaşı genç o yaşta evlilik neden düşünsün senin evlilik yaşın o yüzden bağlanmışsın erkekler 30 yaşına kadar hayatını yaşamak ister o yüzden beklentide olma çünkü olmayacak o çocukla seninle eğlendim de bas engeli gitsin kendi kaybeder boşveeerrrrrr
03 Yorumla
Soran9 ayEvet aynen yaşım ileri diye belkide ciddi şeyler bekldim ondan
- 9 ay
Seni anlıyorum canım benim ya üzülme haketseydi seni zaten yanındaydı haketmiyor ve haketmeyen biri için de üzülmeye değmez
Soran9 ayHaklısın canım zamanla her şey iyileşir unutulmasada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
9 ayKadının evlenme beklentisi, evlilik ısrarı erkeği iter. Evlenme fikri erkeğin zihninde kadının manipülasyonu olmadan oluşmalı.
03 Yorumla
Soran9 ayYaşım geldi ama ben daha nereye kadar yani konuscam zaten gelecek yok kekonun teki cocuk
- 9 ay
22 yaşındaki genç erkekten evlilik düşünmesini bekleme... Senin +30 yaş erkeklerle takılman lazım. Senin yaşında kadınlar 20'li yaşlardaki erkeklerle sadece seks yapmak için görüşür, o da sende yok.
Soran9 ayYa doğru da o da sevseydi oldururdu ama amacı full cinsellikmis ben o da istiyor sandım ds konuşmaya devam ettim
Bunu geçende sormuştun.. Bu kadar kafana takıp kendini üzdüğüne değiyor mu yani
01 Yorumla
Soran9 ayDegmiyorr da farklı görüşler almayı seviyorum
9 aySen hala bitirmemişsin. Bitiren insan niye yazmadı diye sorgulamaz. Pek ders almışa da benzemiyorsun
06 Yorumla
Soran9 ayHe ya sorma ben niye ders almıyorum bundan?
- 9 ay
Akılsızlıktan
Soran9 ayDoğru valla kanka. Sen aynını yasasan napardin
- 9 ay
Bunu anladığım ilk anda siler geçerdim. Ayrıca erkekler geç olgunlaşır. Evlenseniz bile uzun sürmez boşanırsınız.
Soran9 ayBen bosum hep evdeyim ondan mı kafamda bilmiyorum
- 9 ay
Başkasıyla konuş. Arkadaşça falan
Belki olabilir amasyada
00 YorumlaBasit insanlarla zaman kaybetmeyin
00 Yorumla
9 aySen bi gel zk dememişsin knk o nerdeydi sen nerde
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÇoluk çocukla uraşılmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayTakılı kalma. Hayatına devam et
05 Yorumla
Soran9 ayAma aklıma geliyo bazen normal mi
Cevap sahibi9 ayTakılı kaldığın için gayet normal. Böyle yaparak sadece yerinde saymayıp dahada geriye gidersin. Çevreni iyi gözlemle sosyal olmaya çalış
Cevap sahibi9 ayYorumlarım da ne gerek var ki takılı kalmana
Soran9 ayYani ama merak ettim goruusnu
Cevap sahibi9 ayOlur
9 ayTakip edebilirsin
00 Yorumla
9 ayEvlen sende
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi