Aslında yanlış yapmıyorsun. Bu bir hata veya senin yanlışın değil. Sen eşin olabilecek kişileri tanımaya çalışıyorsun, kendi istek, prensip ve beklentilerin var. Buna uygun da aday arıyorsun.
Bu aramayı yaparken senin beklentilerine veya isteklerine uygun olmayan kişiler de çıkıyor haliyle ve zaten şu anda büyük çoğunluk da böyle. Yani benzer durumla çok karşılaşacaksın.
Sen cinsellik konusunda kesin kararlıysan çok fazla zaman kaybetmeden bunjnla ilgili düşünceni söylemelisin. Böylelikle hem karşındaki önceden öğrenmiş olur hem de sen onun niyetini öğrenmiş olursun.
Yanlış yapmıyorsun, sadece değiştirmen gereken bir davranış var ilişkiler konusunda o kadar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yılNe güzel kurtulmuşsun. Sakın geri dönmek ve onunla yatmak gibi bir hataya düşme derim. Elbisesine aşık olmussun. Adam karaktersizin terbiyesizin biri. Senin önem verdiğin bir değer hakkında böyle konusması ne kadar bencil olduğunun da göstergesi. Sen şimdi geri dönersin bir şekilde ama ileride evlenseniz bilseni daha kötü şeyler bekler. Çünkü sana saygısı yok. O yüzden geri dönmeyi düşünme derim.
00 Yorumla
Yanlış yaptığın tek yer "Yok hoşlanmıştım, yok sevmiştim" falan kısmı. Engelleyip hayatından kovmakla iyi yapmışsın. Geri dönersen seni de tuvalet kağıdı gibi kirletip atar. O yüzden mantıklı düşün ve önüne bak.
Ayrıca cinsellik konuşmak bir yana, seven erkek sevdiği kadına kıyıpta dokunamaz bile. Bunu sakın unutma.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılcinsellik konuşan ile olmaz.. doğru yapmışsınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılboş ver sen onu iyi yapmışsın gadası s
00 Yorumla Derdi belliymiş daha neyin derdindesin anlamadım
40 Yorumla
1 yılAşkın kendisi cibselliktir ya kabulleneceksin ya da o zaman konuşmayacaksın. Her ilişki illa ki konu cinselliğe gelir. Ne için birlikte oluyoruz oturup lif örmek için değil 🤣🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılKendine göre doğru olanı yapmış olabilirsin ancak her sevgilinin arasında geçebilecek bir konuşma herzaman aşko kuşko konuşmak da sarmaz insanı ama yine de sen bilirsin
00 Yorumla
1 yılee ne bekliyordun ki bu yaşa gelmişsinmillet 15 yaşında sanalda cinsellik konuşuyor kaldı ki 18 de cinselllik yaşıyor senle sanalda konuşmayı çok gördüysen cocuk gider yani ne yapsın
00 YorumlaÇok iyi yapmışsınız gerçekten cinsellik konusu nezaman adınlar atılır iş ciddiye biner ozaman konuşulacak konular hemen cinsellik konuşuyorsa sıkımtı olur gayet yerinde haraket etmişsiniz.
00 Yorumla
1 yılİyi yapmışın önce karşı tarafı anlayarak hareket etmek lazım 😉zart diye bunu konuşmak saçma tabii, nabza göre şerbet derler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. boş ver sen iyisini yapmisin emin ol sevecegin daha iyi birini bulabilirsin amasyada
02 Yorumla
Soran1 yılNiye amasya 😂 bekar biri mi var orada 🤣
Cinselliği adam akıllı konuşamamış direkt duşta kendini anlattıysa normal konuşmayı bilmeyen abaza o kadar çok ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz kadınların kafaları çatlak çogunuzun. Bir tane manyak anlaştıgım kız da aynısını yaptı. 2 cinsellik ettim diye engeli bastı. 1 ay oldu yazmamı bekledi heralde ama yazmadım. ne hali varsa görsün şeyimde değil. dünyada tek bir kadın yok.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYorumlarda çok iyi yapmışsınız diyen erkeklerin de hiçbiri samimi değil. Eminim hepsi abazadır güzel rol yapıyorlar burada içlerindekilerini gizleyerek. Yaranmaya çalışıyorlar galiba : )
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılİyi yapmışsın. Boş ver. Zamanla etkisi geçer. Unutursun.
00 Yorumla
1 yılHayatım sapığın teline niye üzülüyorsun uzun bir ilişki olsa neyse kısa sürmüş boş ver yenisini bul
00 Yorumlabu sanaldan aramalar cinsellik içindir
evliliğe gitmez
00 Yorumla
1 yılBelli bi zaman sonra konuşuluyor. Her iki taraftan biti mutlaka açıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılSorun sanaldan tanışmanız. Sanaldan başlayınca genelde öyle oluyor maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu seni rahatsız etmiş anlaşılan. Ama boşluk sıkıntılı bir durum. Kendine yakışanın ne olduğunu en iyi sen biliyorsun. Bunu düşünürsen o boşlukta kalmayacaktır emin ol...
00 Yorumla
1 yılDoğru olanı yapmışsın daha tereddüt ne onu anlamadım.
00 YorumlaEn iyisini yapmışsın, yolundan şaşma boş ver. Herkes kendinden meshuldur.
03 YorumlaSenin komfor alanına müdahele eden birinin yanında bulunmak uzun vadede jeyfini daha da kaçırıcaktır
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYanlis yapmiyorsun kwndine uygun birini bulamamissin
00 Yorumla
1 yılDerdi belliymiş daha neyin derdindesin anlamadım boş ver onu unutmaya çalış
Benim abimde senin gibi 27 yasinda hiç sevgili yapmadi karım hayatıma girecek tek kadın diyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılO seni beğenmemiş ama sevgili olmak istemiyor cinsellik dışında adamın umrunda olmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılİyi yaptın az önce bir dişi bayanda aynısını yaptı engellettirdim kendimi
00 Yorumla
1 yıliçinde cinsellik olmayan bir ilşkimi istiyorsun...
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik illaki var ihtiyaçta herseyin sırası var ben evlilik istiyorum
- 1 yıl
evlilik olmadan cinsellik istemiyorum diyorsun yani?
Soran1 yılEvet aynen öyle
- 1 yıl
o zaman bunu partnerine açıkça ifade et bunu bilerek gelsin gelecek olan...
Kacin kacin sonra azginliktan hata yapin
10 Yorumla
1 yılAmacın bu kişiyle evlilik miydi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğru yapıyorsun boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSen kqpali misin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Doğrusunu yapmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddi ilşki mi istiyosun
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılTanısmak istiyorum senle
Gizli Üye(18-24)1 yılAmacını belli etmiş kurtulmuşsun üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeninde aklına düşmüş ateş sarmış bacayi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılFinal hep odur genelde
00 Yorumla İstediğini yapınca bakireligin bozulacak mı 😬
00 Yorumla
1 yılAma onun beklentisi belli
00 YorumlaAbaza işte ne olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Az daha yazsaydin
00 Yorumla
1 yıliyi yaptin
00 Yorumla
1 yılHerkes istiyor bu devirde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Salla adami
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılO c dolu memlekette
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılNeden bu kadar sert yaptın ki
00 Yorumla
1 yılya nolcaks ende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKonuşmazsan kaybedersin bu maalesef böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHaklısın bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem