Daha bugün iki defa konuştular zorluyorlar insanı ne gerek var ki
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
her insanla konusulmaz zaten. bazi insanlarla konusulur. cok az insanla da cinsellik konusmamak icin kivransan da konu oraya gelsin istersin. kisiden kisiye degisir yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha bugün iki defa konuştular zorluyorlar insanı ne gerek var ki
her insanla konusulmaz zaten. bazi insanlarla konusulur. cok az insanla da cinsellik konusmamak icin kivransan da konu oraya gelsin istersin. kisiden kisiye degisir yani
artık çok fazla rahat millet o yüzdendir
Bu kadar rahat olunmamalı. Edep diye bişey var
var ama git gide daha da kötüye gidiyor
Gitmemeli. En azından biz öyle olmamalıyız
evet
Evet
Özel olarak kalsa daha iyi demi
Cinsellik dediğin sadece eşinle konuşulur
Aynen
👍🏻👍🏻
Bırakın insanlar konuşsun. Ne zararı var? O konuya girmek zorunda değilsiniz.
Midemi bulandırıyor
Niye ki? Bunlar ayıp değil günah değil. Toplum içinde konuşmuyor. Sohbet odasında takılıyor insanlar.
Toplum içinde konuşanlar var
Ayrıca evet konusabilirler ama sadece eşleriyle
Evlenmezlerse 😄 konuşmaktan zarar gelmez hanımefendi. Yeter ki şiddet uygulamasınlar, hakaret etmesinler, öldürmesinler, vatana hainlik yapmasınlar, itlik yapmasınlar.
O senin görüşün
Günah değil dediğin şey de günah ayrıca. Günah sevapla ilgili bilmeden etmeden yorum yapmayın
Tamam bana onun günah olduğunu söyleyen ayeti gösterir misin?
Karşı cins ile gerekli durumlar dışında fuzuli konuşmanın bile caiz olmadığı hadislerde yazar zaten. Kaldı ki cinsellik konuşmaktan bahsediyorsun.
Ayrıca zinaya yaklaşmayın diye ayet var. Karşı cins ile cinsellik konuşmak zinaya yaklaşmak demektir. Al sana ayet
Eylem yok. Ama konuşunca günah. Hmm. Ayette yok. Hangi hadis belli değil. Ortada sexting yapılmıyor.
Ayet soyledim
Hadis de bir çok hadis var bu konuda aç bak
Of yoruldum. Enerjimi bu saçma konuya daha fazla harcayamam. Başımızdakiler 80 milyonu beceriyor. Zinanın kralı dönüyor.
Başkalarının neyi becerdignden bana ne
Sadece sen değilsin kişiye göre değişir
Rahatsız olmam sonuçta bir konu.
Evet konuşmak boş
Bende varım
Sadece sen