AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
O zman reel de yapmamıştır sanal da ne sunuyosun ki merak ettim doğrusu
Sanal bazı durumlara reelden daha çok zevk verebilir. Bende reelden çok sanaldan zevk alıyorum
ya nerden buldun öyle birini😍
Burdan ahaha görüntülü görene kadar ben de fake sandım ama aşırı yakısıklı 😍
Oha ben de tanışmıştım böyle biriyle buradan. Ya bu soruyu okursa? ben çok korkardım
Keşke görse kız 😂
Bakim sen misin 😂
Yakalandın
bu o değil dimi😂
Bilmem adını söylesin bakalım Bi o mu değil mi ahaha
ya sen buradaki hesabını bilmiyor musun😂bu değildir bence
Şşş
Benden sonra kapattı hesabını da yeni hesap acmıssa bilemem 😅
Kız çok şanslısın yaa. biraz konuşabilir miyiz aynı kişi olduğunu sanmıyorum ama benimkini paylaşmak istiyorum senle
Seninkinin adı ne
burada söyleyemeeem görürse rezillik😂 çünkü şu an konuşmuyoruz. çok kızgınım ona ve burada konuştuğu çok kız var ya kızlar tanıyodur.
Kız nerden görecek sen gizli ben gizli
Ee sonra
sen söylesene o zaman
ikinizin ki de aynı kişi😂
Yok ya zor
Emin olma derim
Önce o söylesin ahaha
Kızz söylemedin seninkini 😂
sen söylemiyorsun ki
Önemi kalmadı
Agzımdan laf almak için boyle bir numara yapmana gerek yoktu sorsan bu sen misin desen zaten evet derdim şimdiye kadar yalan söylemedim şimdiden sonra da söylemem
Gördüğünü anladım sonra başka yorumlarda ben değilmişim gibi cevap verdim ki aklın karışsın ama düşündüm şimdiye kadar yalan söylemedim şimdiden sonra da kendime yalan söylemeyi yakıştıramadım. Neyse umarım yazdıklarımı görürsün. Ne olursa olsun tanıdığıma memnunum
ya kızım ne saçmalıyosun sabah sabah ya. bi özele gelmedin biraz konuşcaktık çok uzadı bu konu. zaten ben de vazgeçtim.
Tamam geliyorum özelden çık
vazgeçtim dedim. zaten geleceğine de inanmıyorum. boş ver önemi kalmadı
Saklanacak durumum kalmadı ki söyledim ben zaten
Farklı kişiysen de söyliyim ben gidip anlattım durumu konustugum kişiye. Ama O'sun biliyorum Skype a bakabilirsin yazdım her şeyi oradan
Bu kadar tavrı haketcek bişey yazmadım görme ihtimalini de biliyordum tabi ama yine de özür dilerim. dedim ama ben kezbanım bağlanırım iki güzel söze diye o yüzden bitirseydik keşke o zaman 😊
Soruyu beğendim unicornish benim. Özelden yaz
Bi yazar mısın
Engellemişsin beni
Bence bu mümkün değil
yalan dolan daha bakirdir o :D
Sanmam
O taşlığa ragmen bakirse helal ona 😅
Açsana gözümü lütfen. Aşık olabileceğim biri değil canlı görmeden aşık olmam akıllandım
sen bilirsin
Bence hayır. Her erkek gerçek seks ister
Kadında
Seni pohpohlamak için laf yapıyor
Neyse pohpohlasın bakalım baglayacam onu buraya da gelip guncelleme yapcam inat ettim ahaha ya da bi anda ayrılcam ben bırakcam onu 😅
Ayrıca saçmalık reel s. KS in ıslaklığı orgazm i ten teması sanaliin gerisinde kalcak sacmalik
sevgilisi dahi olmayan istekli birimisiniz.. fiziğinize guveniyosunuz ama neden sevgiliniz olmadı
Sevgilim olsa yapmadan duramam kendimi biliyorum o nedenle hayatıma gercek biri girecekse niyeti ciddi biri olmalı
yüzeysel olarak yasarsın biraz.. neden korkuyosun bu kadar
Yüzeysel de olsun istemiyorum evleneceğim insan dokunsun ilk
anladım turbanlı birimisin peki.
Yok
peki biraz konusabilirmiyiz
bırak herkes dengiyle uğraşsknı
bak yazamadım bile o derece uyumsuz xd
Anlamadım ki 😂
diyom ki o ilişki yaşamış biriyle olsun sende temiz sayfası olan biriyle
yoksa ilerde kıskançlık olur
Kız temiz sayfası olan erkek var mı da 😂
var ben buldum
Ay ne güzel Allah tamamlasın inşallah
Palavra sıkıyordur inanma
Ya zaten o kadarı bana da abartı geldi
O seni, sen de bizi kandırıyorsun işte.
Bana vaatlerde bulunmadı ne yaşadık sa bu karsılıklı oldu. Kandırmalık durum yok ki
Vaatlerde bulunması mı kandırması için? Ben sen ne yazdıysan ona cevap verdim.
He gercektekinden fazla zevk alamaz demek istedin tabi o konuda kandırıyor olabilir ben de bunu merak ettiğim için sordum teşekkürler
Guzel İQ seviyen var asko insallah gelişir 😀😀
Ahaha alan memnun veren memnun niye canım muamelesi yapıyosun ki ben de zevk alıyorum sonucta
Elinde başka yoktur :D
Taş gibi adam valla inan sokağa cıksa bile en az 5 kişi düşürür ki evine davet eden oluyormuş olunca söylüyor
Saf olmayın ya
Çok ilginç sanal nasıl oluyor acaba
mEraklı bir kedi profildeki
yalan söylüyor erkeklere inanma
Yalan makinasi seni bozmak için ugrasiyor
Yalanın daniskası 😂😂
Reel de cinsel hayatı olsa seninle sanal yapmaz
Yalan dolan
Hiç gerçekle sanal bir olur mu
Eşin aldatmak istiyorsun
Topuklu ayakkabı ile benide çiğneyip ezsen keşke fantezi yapıyordur o
Seni görmeden buna kimse yorum yapamaz
reelde yapmadığı belli reel gibisi mi var
Uff sanal ne ya yalan bacım bunlar
yurtdisinda yasiyorum.. asla evlenmez uzgunum🙈
Bana da öyle geliyor
sebeplerini soyleyeyim, burdaki pek cok kisi uyus. t. cu kullaniyor.. Kimse kabul etmez sorsan. Asla der. onu kullananin kendine hayri yok. Tek derdi isten aldigi parayla onu alabilmek. Evlense bile yurutemiyor.
Sonra buraya gelen ailelerin cogu koyden gelmis. Zaten burada beraber oluyor kizlar kolayca, veya hemen cinsellik veriyor, o yuzden hem aile yapilari hem de sohledigim sebepten eger turkiy3den evlenecekse kendi mantiklarina gore temiz kiz ariyorlar. sen her yerini acip yayin yapmissin... bana yayin acan herkese acar dihe dusunur... o bakimdan da evlenmez. Bence zaman bile kaybetme. ayril
Ne yayını ya ahaha görüntülü sohbet görüntülü seks değil
seks bunun adi, goruntulu birseyler yasadik diyorsun, aşırı istekli biriyim diyorsun, sanalda olanın gercek yaptıklarından daha zevk verdiğini söyledi diyorsun
.. bunun adi zaten sanal seks..
canim burada bu tarz cinsellik muhabbetleri okadar cok yasaniyorki, inanki, burdaki erkegi cinsellikle seninle evlilige ikna edemezwin, en fazla berabe rolur... onu evlilige oturtmanin tek yolu, temiz kiz olmak... inanki.
Yok kız görüntülü normal konustuk seksting yazısarak ve sesli yaptık görüntü de Bi yerimi göstermedim
fark3der mi... sesli yapmissin... ya bak kotulugune yazmiyorum.. inanki burada yasayanlar genelde aileleri koyden gelme ve burada cinselligin alasi var.. oyle olunca sexting vs asla onu evlilige ikna edemezsin.. cunku buradakiler hatta köyden evleniyorlar, sebep temiz kiz almak mamtigiyla.. cunku bunlari yasayanlari temiz gormuyorlar soyl3digim sebepten. ve bunlardan burada cok, ne diye ugrasip getireyim diyorlar
Benimki burdan göçme değil temelli oralı ailesi de oralı Türk değil
aa türk degilse ona hic bulasma.. hevesini alir, bir muslumani da kirletmenin hayatini mahvetmenin mutluluguyla hayatina devam eder, ortada bebeginle kalirsin soyleyeyim...
Müslüman o da 😅 altına yatmayı düşünmüyorum uyarılarınızı dikkate alcam tabiki teşekkürler
Türklerle de muhatap olmuş biri olarak yabancıların daha bu konuda dikkatli olduklarını gördüm asla izin almadan benim rahatsız olabileceğimi düşündüğü bir şey söylemiyor bile
arap, kürt, bunlardan da uzak dur.. kuyruk acisi cok onlarda turklere karsi.. turkiyeden bir kizi mahvetmeye calisiyorlar.. kiz nereli bu?
Amerikalı
Ana tarafı Boşnak türkiyede yaşamışlar Bi dönem ama babası amerikan
Pardon da Kürt erkeklerin neyi varmış da uzak dur diyorsunuz? Sanırsınız Türk erkekleri yüz yüz dünyanın en iyi erkekleri
@Tubaacelyaaa yurt disina iltica eden kürtler goc edenler genelde kürt milliyetcisi , malum sebeplerle göc etmişler.. Cok yakisikli bazilari kabul ediyorum. Ama gervek şu ki türklere kinlesiyorlar bahsettigim sebeplerle ve türk közları vasıtasıyla bazen öç alıyorlar. Gercek bu ister inan ister inanma.
Bu konuştuğun kişi doktor mu
Yok değil.
Doğru söyle gerçekten mi
Valla değil sana da doktor mu aynı seyleri dedi 😅
Ahahaha bir farklı versiyonu
Sana da mı reelden iyisin dediler 😢
Yok öyle değil
Ney.
Ya sen de herşeye inanıyorsun böyle şey mi olur
Kız yok inanmadım zaten sadece burada öyle bişey yaşayan var mı dogru olabilir mi diye merak ettim
Kendine kezban demeyi bırak
Ahaha ama cidden kezbanlık var biraz
Saçmalama 😡
benim kız versiyonumsun desene
Yalan abicim buna da inanmazsın yani
Skmk ıcın bahane sallamıs sana
Mümkün değil kekliyor seni
hayır seni kandırıyor
olabilir
Güzel yalan inandin mi cidden
Yok be güldüm gectim ama gercek olmasını cidden isterdim baglandıgını falan söylüyor da bakalım unutamayacağım biri değil hayatımda olmadı hiç sonucta
İnsan görmediği dokunmadigi birine baglanamaz
Alışkanlık olur sadece belki
Ben zamanında hiç görmediğim birine baglandım 2.5 sene hem de o da bana aynı sekilde baglandı. O nedenle bu konustugumla da baglanma olmus olabilir mi diye merak ettim
Gerçekten öyle misin bebeğim
Doğrudur da yaptığı kadın yoktur ondan doğrudur
kocana acıyorum
Ne alaka be kocamla ahaha
Agam seninle eglenir
Ben de onla egleniyorum valla 😍
Neguzel🤩
Kesinlikle seks azmani seni
O ne demek ahaha
Artık neler anlattın tahrik ettiysen
Em sevdiğim sanal ya reel o kadar zevk vermiyor
Olahilir
Bu doğru olabilir.
mümkün degil
Hayır yalan söylüyo
Gerçekle sanal bir olur mu kafayi yemissiniz
Keske beni de boyle sevselerdi kizlar...
Saçma
Bence hikaye
Real takiliyodur senide sanal için kullanıcak
İyi keklemiş seni 😅
Herkesin dediğini boş ver sen zevk alıyorsan yap
Jsjsjs tabi öyledir
yalandır
Atıyor hic realin yerini tutar mı sanal
Hayır tabiki
Yalan
safligini kullanıyor
bence nikahla da olmasin o is, yine alacagini alip yoluna bakar, sen ortafa kalrsin
Yahu niye ortada kalayım cok sükür işi gücü yerinde Kendi ayakları üzerinde duran Bi kadınım bir erkege bagımlı yaşamıyorum
sonucta kazanan o olur ssen uzak dur en iyisi
Seks sadece erkekler için değil ki o benden alıyorsa ben de ondan alırım ahaha
bir kullanilip atilan olmak var bir de asla vezgecilemeyen, onun kirli bezi olacagina baslasinin basinin taci olabilirsin
Onun vazgecilmezi niye olmiyim ki
olma sansin yol, bunun icin kendini heba etme, o heves pesinde, senin kişiliğinin degil