Bu karşılıklı yapılan bir şey neticede anladığım kadarıyla iki tarafta memnun sorun ne peki anlamadım. zaten yapıyorsunuz mutlusunuz da anladığım kadarıyla onayımıza ihtiyacınız yok yanlış anlamayın beni ama akışına bırakıp hayatınızı yaşayın sesli veya yazılı hiç bir önemi yok mutlu olun.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence birbirleriyle bir gelecek planı olmayan insanların yapması daha mantıklı çünkü sonraki gün bir tiksinme geliyor. Nisanlilik gibi ciddi bir durumda yapılması bana iğrenç geliyor. Saflığı bozuyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSaflık böyle bi şey için hemen bozulucaksa o zmn biz hiç evlenmeyelim
Cevap sahibi+1 yılİlerde evlenince o zevki bulamayacksiniz haberiniz olsun bu sanal konusmalar dediğim gibi rastgele insanlarla yapilmali ciddi ilişkilerde değil
Soran+1 yılGörücü usulü nişanlandık bı ay sonra düğünümuz var 1 buçuk yıldır nişanlıyız, bazı durumlarda insan kendine hakim olamıyor ve kendini içinde buluyor bizde birbrimize yükseliyoruz ama evlilik olmanda yanaşmak isyemiyoruz asla
Cevap sahibi+1 yılHeee 1 ay sonra varsa bişi olmaz... Uzun süreli sanal konusmalar zarar verir.. siz iyice kipirdanmaya baslamissiniz🤣🤣 sizi gidiler neyse hayırlı olsun şimdiden
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊 bu ayda kendimizi tutucaz artık yapmayacam evliliğe kadar ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılBizde nişanlımla sanal seç yapıyoruz ve her şey yolunda. Birbirinizi tatmin ettikçe ilişkiniz daha sağlıklı olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılGYet normal birbirinizi tatmin etmeniz gerekiyor zaten cinsel çekim oluşması için
06 Yorumla
Soran+1 yılSoğuma falan olur mu evlendikten sonra istek gider mi
- +1 yıl
Neden soğuma olsun ki saçma bi düşünce duygu varsa çekim vardır her zaman
Soran+1 yılBilmiyorum erkek istediğini aldıktan sonra evlilikte cinsel çekim kalmıyor diyen oldu
- +1 yıl
Onu diyen duyguyu takmamış olabilir ki cinsellikte sınır yok ne kadarını tadabilir
Soran+1 yılNişanlıma benden soğuyup sogumadigini sorsam bı şey olur mu?
- +1 yıl
Bana bunu sorsan soğurum senden
+1 yılhızlıc asoğumak ve ayrılmak için devam edin. o evliliğin hiç tadı kalmıycak haberin olsun.
039 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kalmayacak? Sık sık yapmıyoruz zaten ayda bir 2 ayda bir yapıyoruz oda gerçekten birbrimizi istedgimiz için
- +1 yıl
anlıyorum ve emin ol çoğumuzda bundna farksız değiliz. fakat unutmaki en karşı koyamadığımız duygulardan biri bu ve bu duygu için bazan insanın yapamıycağı şey yoktur. taaki elde edene kadar.
ve eğerki o doyma olursa evliliğinde daha ateşli anlar bekleme..
bırak seni daha çok arzulasın bu sayede san adaha bağlı olur. ama sen onun olmadan senden istediğini alırsa senden dha fazla ne beklentisi olacakki.
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıklayıcı oldu.
Beni çok çok istiyor arzuluyor resmen iple çekiyor bir ayı,
Görücü usulü nişanlandık bir buçuk yıldır nişanlıyız bazı durumlarda insan kendine hakim olamıyor bizde bazen birbrimize yükseliyoruz bı an kendimizi işin içinde buluyoruz- +1 yıl
sana yaşanmış bir örnekte veriyim kulağına küpe olsun.
bir arkadaşımın yakını nişanlısıyla bir şey yaşamış nikah olmadan kızınız bozuk diyip bırakmış.
Soran+1 yılBen asla yapmam öyle şey evliliğimize zaten bir ay kaldı hatta 20 gün bir buçuk yıldır nişanlıyız el ele bile tutusmadik
- +1 yıl
erkek milleti
Yemediği halt kalmaz
helal süt emmiş kız arar. sen tedbirini alsana güzel kardeşim. 🙏
Soran+1 yılÇok şükür ikimzide temizsiz bu yaşıma kadar bı erkekle göz göze bile gelmemisim oda öyle
Soran+1 yıl🤲🤲
- +1 yıl
bak ne güzel 1 ay kalmış.
sakın bak sakın şeytana fırsat vermeyin. Şeytan evlilik sevmez zina sever.
Soran+1 yılBen dindar biriyim oda öyle sadece bazen kendimizi tutamıyorz ve işin içinde buluyoruz kendimizi reelde elini bile tutmam taki imam nikahı olana kadar
- +1 yıl
Bir kardeşin olarak tavsiyemde
ki belki biliyorsundurda yine söylim
Çokça af dile tevbe et o günler için. evlilik o günleri temizlemez çünkü.
Allah hepimizi affeylesin. ne kadarda olsa bizim bu günaha düşmemize sebep ailelerimizin evliliğimize yardımcı olmayışındandır.
Soran+1 yılValla her namaz kıldığımda tövbe ediyorum af diliyorum Rabbimden
- +1 yıl
harikasın. inşaallah kabul eder rabbim ve Mutluluklar dilerim şimdiden.
Soran+1 yılAmin inşallah sağol evliliğe kadar kendimi tutuyorum yapmıyorum
Soran+1 yılPeki nişanlıma benden soğuyup sogumadigini sorsam bı şey olur mu?
Soran+1 yılMerak ettim
Soran+1 yılAsla soğumadim diyecek ama genede merak ediyorum
- +1 yıl
bu soruyu sormadan anlıyabilirsin cevabı
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
tekrar bu sanalı istediğinde evlenene kadar beklemesi gerektiğini söyle. anlayışla karşılarsa soğumamış demektir.
anlayışsız davranırsa bilki sen onun için sadece bundan ibaretsin :/
Soran+1 yılBunu sormama gerek yok ki cevabını zaten biliyorum bı ömür bekle dersem beni bekleyecek bana çok aşık
Soran+1 yılBeni asla bı cinsel obje olarak görmüyor sadece şefkat sevgi merhametle yaklaşıyor bana
- +1 yıl
Tavsiyemi dinlemelisin
sözlü herkes tabi canım der
mesele icraat.
sanada altın fırsat dene gör. ama sakın konuyu önden sen açma bırak o açsın o açtığı anda söyle. işte ozaman gerçek düşüncesini belli eder.
canı istemiyorken söylesen en sapığıda tabi sen nasıl istersen öyle olsun der
Soran+1 yılBiliyorum fakat tam yapıyorduk zorlanıyorsan bırakabilirim dedi ve bıraktı
- +1 yıl
o çoktan boşaldığı için. senin gelmeni beklememiş
Soran+1 yılBen boşaldım sıra ona gelmişti henüz boşalmamıştı zorlandığım için bıraktım
- +1 yıl
sanmıyorum. erkekte durum ilaç kullanımı olmadıkça kadına göre daha geç
- +1 yıl
kadına göre daha erken olacaktı orası
Soran+1 yılBiz sırayla yapıyorduk her seferinde o önce başlıyordu beni rahatlatmdan yapmazdı
- +1 yıl
Bu seni neden ilgilendiriyor Anonim046?
- +1 yıl
benim yorumumun altına yazarsan benide alakadar eder.
- +1 yıl
Noldu senin yorumun cevapsız kaldı diyemi peynir aramaya çıktın. yazık acıdım hehe 😜
Soran+1 yılNe alaka yaa sadece kötü mü ediyorum etmiyorum onu merak ettim ayrıca inlemelere kadar anlatmadım.
- +1 yıl
yok hayır. arkadaş her sakalsızı annesiyle karıştırıyorda.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yap :) sagliklidir hatta bulusunca gaza gelip sevisirsiniz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYapılır. Ama telefondan yapılandan pek zevk alamayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani nedenini açıklamışsın biz yapılır desek nolur , yapılmaz desek nolur
00 Yorumlayapın ya kime ne sizin ilişkiniz sizin kararlarınız kafanıza göre takılın kimseyi düşünmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden daha önce nişanlın olmadan önce cinsel isteğin yok muydu
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden yapıyorsun bunu
Soran+1 yılBiri evliliğin saflığını bozuyor dedi doğru mu
Cevap sahibi+1 yılOlabilir de neden kendi kendine mastürbasyon yapmıyorsun ihtiyaç duymazsın ki bir erkeğe
Soran+1 yılKendi kendime yapıyorum fakat yapmamış gibi oluyorum ona yükseliyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey olamaz bu sadece bahane. Kendi kendine de gayet tatmin olabilirsin.
Soran+1 yılTatmin zaten oluyorum fakat onu istiyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılİstemek farklı bir şey ama sonuçta kendi kendini de tatmin edebilirsin dimi. Sonuçta daha düne kadar bu eleman hayatında değildi yine kendi kendine yapıyordun.
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli misin
Cevap sahibi+1 yılGörüntülü yaptın mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı sehirdeysenz normal bence sonuçta ihtiyacınız oluyo mecbur gidereceksnz
11 Yorumla- +1 yıl
Aynennnnnn
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki yapılır sen anal ve grup sekse sıcak bakıyor musun?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapmasını biliyorsa yapılır görüntülü sesli tak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılalışın birbirinize mantıklısını yapyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen görüntülüde yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgörüntü var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap ya ne olacak sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz sevgiliyken başladık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılyapılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yapılmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal bizde yaptik
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğinizi yapın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım