Konuştuğum kişi, kadınlarla reelde yaptığı seksten ziyade benimle yaptığı sanal seksten hoşlanıyor. Doğru olabilir mi?

5 ay önce biriyle tanıstım yurtdısında yaşayan cok yakısıklı işi gücü yerinde biri. Yurtdısında büyüdüğü için de rahat yetişen her isteğini yapan istediği kadınla birlikte olan biri. Bense hiç sevgilisi dahi olmamış biriyim. Sanaldan bişeyler yaşadık ben baglanmaya başladığımı söyledim ve konusmayı bitirmek istedimse de o bırakmadı benimle sanalda olanın gercek yaptıklarından daha zevk verdiğini söyledi. Aslında saf biri değilim ben de istediğim için yaptım kullandırma olarak görmüyorum sonucta ben de zevk aldım. Sadece istese taş gibi kızlarla birlikte olur benim gibi bir kezbanla niye ugrasıyor. Cidden gercektekinden daha fazla zevk alıyor olabilir mi cünkü fiziği güzel ve aşırı istekli biriyim hep bana benim kadar istekli kadın görmediğini söylüyor bu nedenle mi benimle ki!
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes beni saf canım sanıyo da arkadaşlar zaten inandım aşığım vs demedim sadece cinsellik konusunda tecrübesiz oldugum için sanal reel farkını bilemiyorum aldım ama cevabımı kıyaslanamaz derecede farklı beni elde etmek için yalan soyluyor tamam 😂 altına yatacak değilim biz de biliyoruz heralde. Ki ben onu deli ede ede baglamayı düşünüyorum gösterip elletmeyerek ahaha marifetlerimi biliyor ama tadımı alamayacak. Cok isterse nikah bassın 😂
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta bekarete falan da cok önem vermiyor sadece bana öğretmek ona heyecan veriyor
Konuştuğum kişi, kadınlarla reelde yaptığı seksten ziyade benimle yaptığı sanal seksten hoşlanıyor. Doğru olabilir mi?