Depresyonda ki insanların %70’i bu yola başvuruyorlarmış🤯Ciddiyim bu Arada aranızda böyle olan varmı🤪
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Depresyonda ki insan hiç bir şeyden zevk alamazken keyif alamazken hatta ve hatta aklına bir tek düşünce gelmezken sabahlara kadar oturup ölü bir bedenle bir de seks mi yapılabiliyormuş iyiymiş...
14 Yorumla- +1 yıl
Ereksiyona geçtiğinde orgazm oluyorsa rahatlar ama 😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Bu da bana her gün sinir, stres ve üzüntü yaşatıyor.
01 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺
Stresli zamanlarda cinsellik iyi geliyor tabi, fakat cinsellik sırasındada kadının nazları tripleri olduı için daha çok strese sokuyor seni. böyle zamanlarda ben azar görüntülü sohbeti tercih ediyorum, bi gecede en az on kdından zevk alıyorum, en sonuncu patlamak istediimede patlıyorum, oooh stresim gitti :D
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden özellikle bunu çok yapıyordum.
Aşırı derecede sağlıksız bir eylem, insanı ruhen bitiren bir durum.
Stresini, sıkıntını baskılamaktan öte bir şey değil. Asıl sorun da bu zaten.
cut.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
16Cevap
+1 yılOyle kolay değil ki turkiyede erkek için o dedigin şey. Hadi cinsellik yaşayayım diyemezsin erkeksen. Kadin içinse en basiti turkiyede.
12 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon peki
- +1 yıl
Gerçek seksi yaşayan asla bir daha masttan zevk alamaz. mastürbasyon ; zamanında en güzel yemekleri yemiş birisinin, mecburiyetten bulgur aşıyla karnını doyurması gibi bir şeydir. Zaten bence çoğu insanın stres ve üzüntü yani depresyon durumunda cinsel istegi azalıyor hatta bitiyor.
+1 yılher zaman yöneldim çünkü cinsellik rahatlatıcı ve doğru kişi ile yapıldığında huzur vericidir. her zaman bunu yaparım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Cinsellik spor gibi kafayı tamamen boşaltıyor, anlık her şeyden uzaklaştırıyor. Bir de bonus olarak orgazm var yanında 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet yoneldim ve 1 kere yapınca kendime geliyorum zaten hshdhdh
50 Yorumla
+1 yılyok stresten asla yönelmem, sadece arzular beni götürür. Arzuluyum arzulusun arzulular
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmorel bulmak için neşelenmek icin mastr çok yaptım belki penisim sayesinde delirmedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılson aylarda yürüyen cinsellik oldum. cok iyi geldi. psikologa falan hic gerek yok
10 Yorumlaböyle zamanlarımda bir kız arkadaşım olsun isterdim :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok. Cinselliğin beni daha fazla kaygı ve üzüntüye sürükleyeceğini düşünüyorum
10 Yorumla Evet sinirlenince seks yapıyorum hamur gibi oluyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabi strese girdikçe pompa yapıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar. yöneldim ve umursamaz oldum.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir rahatlatır
20 Yorumla Evet
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılewt bır donem bende oldu ama bır zararını gormedım
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaEvet rahatlatır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfildeki sen misin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen başvurmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBeraber depresyona mı girsek 😂😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Daha önce üzüntü veya stres gibi duygulardan kurtulmak için cinselliğe yöneldiniz mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat