Cinsel Yaşam Cinsel ilişki sonrası pişmanlık yaşadınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Herhangi bir sebepten dolayı Cinsel ilişki sonrası pişmanlık yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 10 ay Cinsellik değilde ön sevişme gibi bişey yaşamıştım aşık oldugum cocukla ama pişman oldum evet 5 12 Yorumla Kopgelbi 10 ay Neden oldun aşık olduğunsa Yorumla Cevap sahibi 10 ay Çocuk 24 saat gecmeden pişman oldum dedi günah falan dedi ee madem günahı düşünüyordun etrafımda niye pervane oldun dedim özür dilerim dedi Yorumla Kopgelbi 10 ay Çocuk gaynolabilir mi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yok değil Yorumla Kopgelbi 10 ay Sevişip günah diyen şaşırttı Yorumla Cevap sahibi 10 ay Ben şok oldum, inşallah asıl beni kaybettiğine pişman olur Yorumla Kopgelbi 10 ay Olur tabii istk atar mısın Yorumla Cevap sahibi 10 ay Neden Yorumla Kopgelbi 10 ay Sohbet için Yorumla Cevap sahibi 10 ay Teşekkür ederim uyuycam Yorumla open-minded22 10 ay Tövbe tövbe böyle mallar nasıl kız buluyor 😀 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @open-minded22Kızlar öyle malları buluyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Sanırım yapmaman gereken birisi ile yaptım. Sonra kendine çok kızdın. misal sen evli olmana rağmen nefsine yenik düştün😊 veya bekarsın ama evli blr erkeğe karşı koyamadın mı?😊😊 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yok öyle bir olay yaşamadım ben Yorumla Cevap sahibi 10 ay Tamam, o zaman meraktan sordum galiba Yorumla
KaanRahul Takip Et Master Yaş: 34 , eic 93% 10 ay Eylemini gerçekleştirdiğim hiçbir şeyden pişmanlık yaşamadım. Bu yüzden cinsel ilişki sonrasında da hiç pişmanlık yaşamadım. 0 0 Yorumla
Maviaris Takip Et Yoda Yaş: 31 10 ay YaşadımBenden 12 yaş büyük bi kadındı Olmasa da olurdu 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. iki defa1-ağzı kokuyordu -2- vaginası tüylüydü ikisini de reddettim beraber olmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Hiç birinden pişman değilim, çünkü cinsellik dediğin doğadaki tüm canlıların doğasında var olan bir şey, sadece bir zevk değil🤷♂️ 0 0 Yorumla
LovEskisehirr Takip Et Guru Yaş: 38 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Yaşayan kızlar bol bol gizli olarak da olsa yazsın ki merak eden kızlara örnek olsun... 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde ilkler öyle olur 0 2 Yorumla Soran 10 ay Hömmmm neden ilkler Yorumla Maturemale 10 ay Bu duyguyu yaş küçükken mastürbasyon dan somrada yaşarsın insan piskolojisi Yorumla
justtmurat Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 10 ay Aldatmadığın sürece neden pişman olacaksın ki 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yani belki yaşak ilişki yapmışsındır, yapmaman gereken biri ile Yorumla justtmurat 10 ay O da yine bi yerde aldatmaya girer. Yorumla
dapfrence Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% 10 ay Bu kadinlarimiza yuklenmis bir travma zaten 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yok pisman yasadiğim bir iliski olmadi. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önceden oluyordu evet şu an olmuyor. 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır ama bakireylede hiç olmadım 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. mastürbasyon sonraeı olıyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
AfterAllThisTimee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Hiç yaşamadım 1 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı. Sanki pişman olmuş gibisin 0 0 Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok sen? 0 2 Yorumla Soran 10 ay Yok Yorumla Projectmachinee 10 ay Keyif almadığın oldu mu 😇 Yorumla
murathanbey Takip Et Bilge Yaş: 33 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Mastürbasyondan sonra mutlaka oluyor ama 0 2 Yorumla Soran 10 ay Nedennnn Yorumla murathanbey 10 ay Bilmiyorum ki o an keşke yapmasaydım diyorum Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen... 0 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden yasadin 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Sık sık yapıyorsun musun senn 0 2 Yorumla Soran 10 ay Hayır Yorumla Cevap sahibi 10 ay Haftada kaç yapıyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 10 ay Çok oldu 7 11 Yorumla Bandiban 10 ay One night mıydı? Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Bandiban hayır Yorumla Bandiban 10 ay Fb? Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Bandiban geçici ilişkiler işte one night de olabilir Yorumla Bandiban 10 ay Bıraktın mı yoksa ara ara devam mı Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Bandiban vallaha en son kötü tutuldum birine kaldım oyle onunla da yolu ayırdık Şu an kimseyle bir alakam olsun istemiyorum Yorumla Bandiban 10 ay One night düşünür müsün yakınsak? Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Bandiban hayır düşünmüyorum Yorumla Bandiban 10 ay Muhabbet de edebiliriz şimdilik 😂 Yorumla Cevap sahibi 10 ay @Bandiban istemiyorum Yorumla hasanada 10 ay Çok olduysa yeterince pişman olmamışsın gibi Yorumla
Gizli Üye (36-45) 10 ay Evet olmuştu 0 2 Yorumla Soran 10 ay Kimleydi Yorumla Cevap sahibi 10 ay Tanımadığın biri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Cinsellik değilde ön sevişme gibi bişey yaşamıştım aşık oldugum cocukla ama pişman oldum evet
Neden oldun aşık olduğunsa
Çocuk 24 saat gecmeden pişman oldum dedi günah falan dedi ee madem günahı düşünüyordun etrafımda niye pervane oldun dedim özür dilerim dedi
Çocuk gaynolabilir mi
Yok değil
Sevişip günah diyen şaşırttı
Ben şok oldum, inşallah asıl beni kaybettiğine pişman olur
Olur tabii istk atar mısın
Neden
Sohbet için
Teşekkür ederim uyuycam
Tövbe tövbe böyle mallar nasıl kız buluyor 😀
@open-minded22Kızlar öyle malları buluyor
Sanırım yapmaman gereken birisi ile yaptım. Sonra kendine çok kızdın.
misal sen evli olmana rağmen nefsine yenik düştün😊 veya bekarsın ama evli blr erkeğe karşı koyamadın mı?😊😊
Yok öyle bir olay yaşamadım ben
Tamam, o zaman meraktan sordum galiba
Eylemini gerçekleştirdiğim hiçbir şeyden pişmanlık yaşamadım. Bu yüzden cinsel ilişki sonrasında da hiç pişmanlık yaşamadım.
Yaşadım
Benden 12 yaş büyük bi kadındı
Olmasa da olurdu
iki defa
1-ağzı kokuyordu -2- vaginası tüylüydü ikisini de reddettim beraber olmadım
Hiç birinden pişman değilim, çünkü cinsellik dediğin doğadaki tüm canlıların doğasında var olan bir şey, sadece bir zevk değil🤷♂️
Yaşayan kızlar bol bol gizli olarak da olsa yazsın ki merak eden kızlara örnek olsun...
Genelde ilkler öyle olur
Hömmmm neden ilkler
Bu duyguyu yaş küçükken mastürbasyon dan somrada yaşarsın insan piskolojisi
Aldatmadığın sürece neden pişman olacaksın ki
Yani belki yaşak ilişki yapmışsındır, yapmaman gereken biri ile
O da yine bi yerde aldatmaya girer.
Bu kadinlarimiza yuklenmis bir travma zaten
Yok pisman yasadiğim bir iliski olmadi.
Önceden oluyordu evet şu an olmuyor.
Hayır ama bakireylede hiç olmadım
Karavana salladiktan sonra biz
mastürbasyon sonraeı olıyor
Hayır
Hiç yaşamadım
Aksine hep iyi ki dedim
Hayır ilk ilişkimi esc ile yaşadım zaten
Sanki pişman olmuş gibisin
Yok sen?
Yok
Keyif almadığın oldu mu 😇
Hayır hiç olmadı
Mastürbasyondan sonra mutlaka oluyor ama
Nedennnn
Bilmiyorum ki o an keşke yapmasaydım diyorum
Sen...
Hayır sende oldu mu
hayir yok
hayır.
Neden yasadin
Yaşamadım
Ohh bee dünya varmış derim genelde 😊
Sık sık yapıyorsun musun senn
Hayır
Haftada kaç yapıyorsun
Çok oldu
One night mıydı?
@Bandiban hayır
Fb?
@Bandiban geçici ilişkiler işte one night de olabilir
Bıraktın mı yoksa ara ara devam mı
@Bandiban vallaha en son kötü tutuldum birine kaldım oyle onunla da yolu ayırdık Şu an kimseyle bir alakam olsun istemiyorum
One night düşünür müsün yakınsak?
@Bandiban hayır düşünmüyorum
Muhabbet de edebiliriz şimdilik 😂
@Bandiban istemiyorum
Çok olduysa yeterince pişman olmamışsın gibi
Aldattığım için olmuştu
Evet olmuştu
Kimleydi
Tanımadığın biri
Hicbir zaman yaa
Hayır sen?