+1 yılCinsellik zaten insan doğasında olan bir şey de daha doğrusu insan demedim mi canın doğasında olan bir şeydir belli bir süre sonra insan illaki birbirine yakınlaşmak ister Dokunmak İster sevişmek ister Bunu hiç kimse inkar etmesin ama işte insanlar bunu hemen farklı tarafa çektiği için hemen her denilen yanlış anlaşılıyor Ama tabi altında çizmek istiyorum sadece ve sadece cinsellik olmuyor veya bozuk diye de ayrılmak da çok doğru bir şey değil her şeyin ilacı zamandır zamanda zaten her şey olur
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki değildir ilk önce birazcık evde araştırırız düzeltmeye çalışırız bir şekilde daha sonra olmadı öyle doktora filan gideriz ama ben gerçekten seviyorsam ayrılmam herhangi cinsel problemler benim için ayrılmak için bir sebep değil sonuçta bir yuva kolay kurulmuyor sevgi kolay bulunan bir şey değil bakarım düzelmiyor mu olsun hiç önemli değil ben onu penisi için sevmedim ki.
61 Yorumla- +1 yıl
Valla çoğu erkek cinsel sorununu kabul etmiyor. Hani doktora gidip rezil olmaktansa ayrılmayı tercih ediyor. Ha ama evliyse kadın bunu mahkemede kocalığını yapamıyor diye diyeceği için daha fazla rezil olmayım diye doktora gidiyor. Yani erkek evli değilse asla doktora gitmez kadınla tek gidiyorlar rezil olmamak için. Hiçbiri kıza bunu itiraf edemiyor ilaç kullandığını bile. Kıza cool gözükmek için hepsi saklıyor. Ayrıca erken boşalma da öyle. Hepsi inkar ediyor erken boşaldığını.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılBu çok önemli bir konu gerçekten. Evli olmamama rağmen çok fazla duyup öğrendim cinselliğin evlilikteki yerini.. Bayağı da araştırdım. Tabi milletin cinsel hayatlarını falan kurcalamak değil bu araştırma..
Eskiler "yatak, evliliğin temelidir." demişler.. Bu çok doğru aslında..
Cinselliğin kötü sürdüğü bir ilişkide her tartışmanın nedeni aslında budur.. Salt bir seksten ibaret değil büyük fotoğrafa bakarsak..
Onun vermiş olduğu stres, sinir, dalgınlık, hırçınlık hayatın her anında yanı başımızda.. Biraz da haksızlık yapılmış olur diğer eşe. Bir taraf bunu isterken diğer taraf yanaşmıyorsa, sebebi farklı olsa da gerçekten problem büyüyebiliyor..
Başkasıyla olma fikrine ya da başkasının cinsel hayatındaki düzene özendirebilir..
Zaten şu yaşıma kadar gözetlediğim kadarıyla eşler arasında duygusal sorunlardan çok, cinsel yaşamlarındaki sorunlar aldatlamayla ya da geçimsizlikle neticeleniyor..
Buna katlanabilmek büyük bir sabır gerektiriyor cidden.. Yine de karar çiftlerimizin. Her iki durumu da yadırgamamalıyız bana göre..11 YorumlaCinsel "hayat"diyoruz. Cümle zaten tamamen özetliyo düsunüldüğü taktirde. Gün değil, ay değil, yıl değil... ömür boyu sürecek olan ve sürmesi de gereken bi durum. Her yola başvurulduğu taktirde cinsel hayatımızda problem yaşamaya devam ediyosak evet yeterli bir sebeptir.
Seviyosam önemli olmaz demek saçma kalıyo bu durumda. Cinsel hatimizda yaşadığımız problemler yasantımızın diğer alanlarına ister istemez yansıyo. İş hayatımıza, sosyal hayatımıza vs.. kavgalar tartışmalar kaçınılmaz oluyo üstelik incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden ötürü. Zaten bu yüzden deriz hep evliliğin %90 ı cinsellik diye. Cinsellik olmadan yapilmayacagindan değil, bu sorun evligimizin her alanına gizli özne olarak yansiyacağı için deriz bunu. Haliyle yasanilan sıkıntıların bi sureden sonra aradaki sevgiyi saygıyı bitirmesi an meselesi olur.
Eğer cinsel hayatında büyük problemler yaşayan hatta cinsel hayatı kalmamış çiftler hala seviyorum diyebiliyosa bunu bi sorgulamalilar. Muhtemelen aralarında iliski kari-koca iliskisinden ziyade, ebeveyn ilişkisine dönüşmüştür. Yani artık bi anneyi sever gibi , çocuğunu sever gibi, babasını sever gibi bir hale bürünmüstür. Buna da maalesef sağlıklı bir karı-koca ilişkisi diyemeyiz...20 Yorumla
+1 yılBu kişilere göre değişir, kimi kişiler vardır dokunsaldır ve arzu ile aşkın ayakta durması için tetikleyici etkiye sahiptir. Kimi insanlar da vardır, öyle sürekli cinsellik değil de bunun akışına bırakılmasını, olacağı varsa olmasını ister. Kimi insanlar da vardır evlenmeden aklından bile geçmesin der. Bir ilişkide tanışma evresi bu yüzden önemli bence. İsterler ve beklentiler söylenildiği zaman kafan daha rahat bir şekilde başına neyin geleceğini bilebiliyorsun.. Ohayyooo miniki-chan sdf
21 Yorumla
+1 yılTek beklenti seks ise evet kişi ayrılabilir. Ancak ruhen ve duygusal olarak doyumsa fiziksel doyum tek parametre olamaz. Kötü cinsel hayat birçok şeye bağlıdır. Dönemsel olabilir sağlık sorunu olabilir, ben ayrılmam.
50 Yorumla
+1 yılBu bence kişinin cinselliğe olan düşkünlüğü ve arzusunun yoğunluğuna göre değşir. Bazı insanlar vardır cinselliğe küsmüştür bazıları vardır aşırı düşkündür. şimdi her iki insandan da aynı sabrı bekleyemezsin. bu şey gibi sen romantizm hastasısısndır eşin bir mum bile yakmayı bilmez ya da sen romantizm düşmanısındır ama eşin sürekli sürprizlerle kırmızı güllerle karşına çıkar. Bir insan ne kadar tahammül edebilir ya da ömür boyu tahammül etmesi ne kadar doğru ki bence hiç doğru değil. Herkes istediği hayatı yaşasın.
00 Yorumlaİlişkilerin yüzde 70 si evlenince cinsellik olacaktır en azından belirli bir yaşa kadar. Yatakta mutlu olmayan kadın veya erkek bir zaman sonra mutluluğu dışarıda arayabilir. O yüzden kötü bir cinsel hayat ayrılık için yeterli bir sebep olabilir
81 YorumlaKişiye Kalmış Bişey Cinselliği Seven Ve İsteyen Biriyse Ve Evli Olduğu Kişide İstediğini Bulamıyorsa Boşanabilir Ama Bunu Önce Konuşacak Sebebine Bakacak Mümkün Olduğunca Kırmadan İncitmeden Yapacak Ama Buluyorda Daha Fazlasını İstiyorsa Orası Başka Bir Boyut
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Evlilik kararı nasıl kolay alınmaması gereken bir karar ise ayrılık kararı da kolay bir şekilde alınmamalı. Hayat sadece cinsellik değildir. Evet önemlidir ve olmaması büyük sorunlara sebep olabilir ama bu hayatta cinsellikten daha önemli şeylerde var. O yüzden mücade etmeden düzeltmeye çalışmadan hiçbirşeyden vazgeçmemek gerek.
10 Yorumla
+1 yılŞimdi işin özeti bu durumu aşmanız lazım ikinizin mutluluğu için erkek tatmin edemediği için aşağılık duygusuna kapılabilir sen de zaten zevk almayıp üstüne sevdiğin adam bu psijolojiye girerse seni de üzer yardım alarak bu durumu aşmanız lazım kötü duruma tahammül etmek şimdi için geçerli olur ama ileride ne olacağı belli olmaz bu durumlar yaparsınız demiyorum ama aldatmaya bile gidebilir ister istemez.
00 Yorumla
+1 yılGörüşleri okuyayım dedim gerçekten mide bulandırıcı şeyler gördüm. Sadece cinsellik için evleneceksen hiç sevmemişsindir zaten. Sevgi kolay bulununan bir şey değil. Evli olsak bile ayrılırım diye insan da gerçekten sevmemiştir. Nasil bir devire düştük ya. Aşk bu kadar basit bir şey değil. Sirf cinsellik yüzünden birlikte olacaksan git eskort falan ol daha iyi. Böyle yorumları gördükçe aşktan tiksiniyorum.
00 Yorumla
+1 yılOlgun bir ilişkide cinsellik önemli, kotu cinsellik tatsızlık verir
61 Yorumla- +1 yıl
Aradığım cevap 😍😍
+1 yılFazlasıyla yeterli bir sebep özellikle öyle bir evlilik içerisinde olmayı kadın olsun erkek olsun fark etmez hiç kimse istemez ve kimsenin karşıdakine kötü bir cinsel hayat yaşatma ve bu konuda direnme hakkı yoktur
10 YorumlaEvet çünkü her şeyi etkiliyor cinsel hayat. Mesela erkekler yetersiz olduklarında moralleri bozuluyor asabi ve mutsuz oluyorlar. Kadın da mutsuz oluyor ilişki çöküyor. Ama erkek tatmin oluyorsa ve ediyorsa kadın da öyle. Mutlu ve pozitif oluyorlar.
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle yeterli , gerekli çözüm yollarına başvurulabilir ve durum düzeltilmeyede çalışılabilir ancak buna rağmen düzelmiyorsa ayrılık mantıklı bir karar.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan bu yüzden eşinden sevgilisinden ayrılmaz
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSadece Görseldeki gibi yatıp uyumaktan keyif, huzur, mutluluk almıyorlarsa zaten ayrılmalılar direk cinselliğe gerek yok
33 Yorumla- +1 yıl
Hiç başlamadan olacak sadece uyumak için orada vurgulamak istediğim şey cinselliğin önemli olmadığı sevgi ve aşk varsa yoksa zaten konu sadece cinselik oluyor ve yüzden ayrılsınlar dedim …
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü cinsel hayat yoktur. Birbirini sevmeyen eşler doğrultusunda isteksizlik vardir.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı anormal kadınlar ıcın cok önemli cinsellik kocdan mutlu olmuyorsa ya ayrılır ya da kocayı boynuzlar cok örneklerini gördum 😏
20 Yorumla
+1 yılEğer sevgi yoksa cinsellik zaten kötü geçer.
Sevgi varsa iyi geçer
Eğer sevgi saygu yoksa cinsellik bahane20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılKötü cinsel hayat değil de sorunu çözmeye yanaşmaması ayrılık için sebep
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belirli bir süreye kadar tolere edilebilir ama cinssellik basit bir dürtüden çok daha fazlasidir. Bir gün artık alarm vermeye başlar vücut.
10 YorumlaKadınlar her şey cinsellik degil demiş ama cinsellik olmadan ni evliligin yürümesi çok zor kadınlar için önemli olmaya bilir ama erkekler için çok önemli dogamız ve yapımızda var kadınlar için önemli olmadıgından erkekleri anlayamıyolar erkeklerde ayrılmak istemiyor fakat tatmin olmakta istiyor buda onu aldatmaya yönlendiriyor yani kocanızı tatmin edinki baskasına ihtiyaç duymasın
03 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar için nereye önemli değil acaba? Galiba hep kendini keşfedememiş kadınlar tanıdın.
+1 yılHayır canım bu durumu düzeltebilirsiniz, geliştirebilirsini. Yardım destek alabilirsiniz. Psikologlardan ya da seks shoplardan
30 Yorumla
+1 yılBence yeterli. Cinsellik hayatın başlı başına bir parçası.
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başlangıçta katlanılabilir olsa bile zamanla altından kalkamayacağınız bir soruna dönüşür...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel bir cinsellik olmazsa o ilişki tamamlanmış sayılmaz
tamamlanamayan ilişki her an parçalanabilir10 Yorumla
+1 yılÇözülmesi mümkün olmuyor ya da bunun için çaba sarf edilmiyorsa muhtemelen ayrılık da gelecektir
10 Yorumla
+1 yılCinselliği seven her kadın erkek için yeterli makul bir sorun.
10 Yorumla
+1 yılCinsel hayat mi o ne ki? ben evliyim ne oldugunu bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılBirçok dine ve birçok ülkede yasalara/ilgili medeni kanuna göre yeterli sebep
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet. Çünkü ilişkide mutsuz olan her konuda, mutluluğu disarda arar.
10 Yorumla
+1 yılBen kadına değer vermeyi çok sevdiğim için ayrılmak zorunda kalırım ama genel anlamda sırf bu yüzden insan sevdiğini terk etmemeli, zamanla düzelebilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşk ve sevgi bitene kadar devam. onlar da biterse her şey bitmiş demektir.
20 YorumlaDoğrudan ayrılığa sebep olmaz. Ancak siz farkında olmadan sorunlar büyür ve sonunda ayrılığa kadar varabilir. Sebebin cinsellik olduğunun farkında bile olmazsınız.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer ilişki yeni ve hissiyatı yok ise ayrılmalı. Ama bir yaşanmışlık varsa sonradan cinsellik monoton olup kötüye gitmiş ise çözüm yolları bulunur düzelir ayrılmaya sebep olamaz
00 Yorumla
+1 yılKadına bağlı bence eğer seviyorsam ayrılamam tabiki ama benimle param için evlenmiş ve bende sırf seks için onunla evlendiysem ayrılırım tabiki
10 Yorumla
+1 yılAyrılmayı kafasına koyan kişi için her şey yeterli bir sebep.
20 Yorumla
+1 yılSoru ile alakasız ama fotoğraftaki bir diziden ya da filmden alınmış bir sahne mi öyle ise adı ne?
20 YorumlaTabi soba da odun olmassa üşür sonra her iki taraf da dail bir odun atacak biri ni bulur biri de yakacak
00 Yorumla
+1 yılBoşuna o kadar sevgili değiştirmedim beceremiyorlardı sevişmesini
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Gelip geçici değil hep olan bir şeyse evet.
80 Yorumla
+1 yılEvet. Her iki taraf için geçerli. Medeni bir şekilde ayrılırlarsa iki tarafta daha iyi olur bence.
10 Yorumla
+1 yılBence kötü cinsel hayat yok isteksiz çiftler var bana göre mutlu etmeyi bilmek gerekir
10 YorumlaTam olarak evet denilmez
10 Yorumla
+1 yılİki taraf için de geçerli tatmin edemiyorsa yeterli sebep bence
10 YorumlaAslında değildir. Kötü ayrılıklar çiftlerin birbirlerine söyledikleri sözler ve kurdukları cümleler ile alakalıdır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi hayatı kendi cinselliği kendi kararıdır.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda sanırım Yargıtay kararı hatırlıyorum araştırma yapmanızı öneririm.
00 Yorumla
+1 yılAşıksan o sebepten ayrılmiyosun ama mutlu da değilsin o zaman nolacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Kişiden kişiye fark eder benim için evet ayrılma sebebi genç yaşımdaler gibi olacak halim yok.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır, dışardan 3. Bir kişi dahil ederek bu açık kapatılabilir
00 YorumlaBaşka nedenlerde olması lazım tek kötü diye ayrılmak sacma olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bence özellikle seviyorsam ama hep aynı devam ediyorsa olabilir
00 Yorumla Değil, cinsel hayat düzenlenebilir.
Yeterli beslenme, birazcık spor aktiviteleri, biraz da fantezi çeşitliliği ile Brazzers filmleri ortaya çıkartılabilir00 Yorumla
+1 yılask bi yerekadar.. seks yoksa taraflardan biri ya aldatir ya ayrilir.. genelde erkeklerin yetersizligi veya sorunlarindan kaynakli durumdur. kadinlarda sertlesme sorunu vs olmadigi icin erkekte sorun olunca roller degisir
00 YorumlaBence yeterli sebep ihtiyacını gormezlerse, dışarı Kayar gözler aldatmaya gider
10 Yorumla
+1 yılBana terapiye bu sebeple gelen cok oluyor, ama sahsi fikrim ayrilik sebebi olmamalı
00 Yorumla
+1 yılEvet
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır çünkü her şey cinselik değildir!
40 Yorumla
+1 yılİnsan hayatının öncelik listesi belirliyor evlilik süresini. Kimi in para, kimi için sosyal aktivite, kimi, İçin çocuk , kimi için elalem ne der, kimi için seks.
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar