bosaltamiyor beni neyden zevk alacagimi soyluyorum ama beceremiyor 5 aydir cikiyoruz 5 aydir boyle durum 5 yas kucuk benden tecrubesizligine vermeye calisiyorum ama ogrenmeye istekli degil
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Böyle durumlarda o kişilerin özverisi önemlidir. Seks sevgililik ve evlilik için gerçekten de önemli bir durum. İnsan değersiz hissediyor ve morali bozulur. Hele ki durumun farkında ve hiç değişmeye niyeti olmayan biri ise seni çok yoracağı bellidir. bencil bir partner çok zordur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence bu durum daha fazla çekilemez bir hal almış bu şekilde ilerlenmez ya aldatırsın ya da sürekli huzursuz gergin ve stresli olursun , bu yüzden bırakmalısın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
53Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil ya çünkü şöyle ki ben birisi ile seks yapıyorsam o kişiyi gerçekten seviyorumdur ve ona bağlıyımdır adamın sadece güzel bir şekilde becermiyor olması benim ondan ayrılmam için bir sebep değil kısacası bu bir bahane değil çünkü iyi olabilir demekki ters giden bir şeyler var iyileşebilir neden hemen vazgeçeyim ki uyum sevgi aşk gerçekler olan cinsel çekim herkes ile kolay kolay yakalanacak bir şey değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılerkekte var? sadece kadınlar mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ayrılmak için neden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılYani öğrenmeye istekli değil çabalamiyor ise cinsellik içi gözler dışarı dönecektir illa ki cunku çiftler birbirini doyurmuyor tatmin etmiyor ise sorun büyük
00 Yorumla
+1 yılPeki sen 24 yaşında biri olarak neden 19 yaşındaki birinden bunu bekliyorsun?
12 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim cunku
- +1 yıl
Kaçamak yap, bi gecelik bir başkasıyla dene bakalim o boşaltacak mi seni? Sorununun kimde olduğuna dair ufak bir ipucu verir sana.
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmeye istekli değilse zor ya bence bitirsen daha mantıklı tamam seks birinci sırada olmayabilir bazen ama kesinlikle önemli bir konu.
00 Yorumla
+1 yılEvli degilsen degistirirsin kolayca benim gibi evli olursa sekste vasatlik olursa zindanda kaliyorsun
00 YorumlaSenden 5 yas kücük ve tecrübesiz bosaltamiyor diyorsun, sertlesme , erken bosalma sorunu yoksa, bosalamiyorsan, sorun sende bence, onda degil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabiki öyledir. Tam tersi erkek sorup öğrenmeli, kadını keşfedip nasıl orgazm edeceğinin peşinde olmalı.
00 Yorumla
+1 yılBirliktelik sebebi olabiliyorsa ayrılık sebebide olabilir
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşıyorsan ve hoşuna gitmiyorsa ayrılırsın. Nikahına almadın ya adamı.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlik hali ama olabilir demi
Belki tecrübesi yok00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet benim için ayrılma nedeni yaslariniz kaç da?
00 YorumlaYani karşılıklı olmalı haklısın sen onu nasıl zevk veriyorsan oda sana vermeli
00 Yorumla
+1 yılayrılmalısın. güzelim kadınlar başka ellerde telef oluyor :D
00 YorumlaKalbini kirmadan ayrıl yoksa kompleks yapar hiç beceremez hayatı boyunca😀
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılzor durum senden küçüklerin kaçınılmaz sonu bu öğretmeye devam ya da sal gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki de öyleydi ama çok aşıktım öyle idare ettim ama sonunda ayrıldık bana kötü davrandı asla taviz verme seni memnun edecekkk
11 Yorumla- +1 yıl
Şimdi ne durumdasın peki, buldun mu daha iyisini?
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaş farkı ile alakalı değil belli ki önemsemiyor senin alacağın hazzı o yüzden ayrılmak için bi sebeptir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. len o zaman ne uğraşıyosun çoluk çocukla salla gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir seksologdan randevu alıp gidin bence. Bunlar çözülebilir şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAt hızlı ama jokeyde iş yok ayrıl gitsin çocuk eylemenin zamanı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılır ayrılmaz kendine sağlam doyumsuz bir erkek bulman lazım 😁 hatta direk beni bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılah be ahh at var meydan yok meydan var at yok sugar dagyy tarzı ilişki istermisin?
00 YorumlaBaşka birini bul ya da takviye kullansın söyle ona
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Öğrenmeye istekli değil ve kendi bildiğini okuyorsa direk ayrıl ondan bi halt olmaz
00 YorumlaSeni düşünebilmesi bu konuda önemli bir nokta yani tatmin olamadıkça zamanla gözün ister istemez seni bu konuda tatmin edebilecek erkeklere kayar
00 YorumlaBir hamal bul. İşini daha iyi yapar.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu da başka bir tecrübe olsa gerek. 🤔
+1 yılSen ona öğret işte
04 Yorumla
Soran+1 yılogrenmiyor
- +1 yıl
Kac güne bir yapıyor
Soran+1 yılhaftada 1 sevismek icin vakit buluyoruz okudugu bolum cok agir cunku ama onda da tatmin edemiyor
- +1 yıl
Gel konuşalım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBize ne sizin ilişkiniz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılMk yalamasınıdamı bilmiyo
00 Yorumla
+1 yılSebeptir tabikide tatmin olamıyorsan ne yapacan
00 YorumlaLibidosu yüksek değil belli ki
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılma sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. En haklı sebep
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef öyle. Sen iyi dayanmışsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vah yazııkk...
00 Yorumla
+1 yılGüzelim hatunlar çarçur oluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bilene gittt tatmin icin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Sal gitsin. Olgun birini bul
05 Yorumla
Soran+1 yılhoslandigim icin katlandim da hoslanti da bi yere kadar ya
Soran+1 yılzaten 19una yeni girdi cok toy benim icin
- +1 yıl
Ben 42 , bence denemelisin.
nasıl yardımcı olabilirim?
00 Yorumla
+1 yılİşte bunun için olgun ve tecrübeli erkek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisi mi yetersiz? Parmaklamıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni paylaşsa ister miydin 🙈
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6-7 kere senin fışkırarak gelmen lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkonunun en özeli sevişme ve oral sanırım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkeğin gözünde bir kız bedeninin fiziğinin mükemmelliğini sözlerden daha öte bazı tutkularını yaşayarkta görmek ister sanırım ve bazı zevkler bazı tutkular varki sanıyorum yaşanmadıkça akıllardakini silemiyor olsa gerek
en bbüyük sebeblerden birisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbencil yol ver bence
01 Yorumla- +1 yıl
yeni bir sayfa aç kendine
+1 yılCinsellik yoksa o ilişki yürümez.
00 YorumlaFb bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç cekilmez
00 Yorumla Evet
00 YorumlaSebep tabi ki.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle boşanma sebebi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Ders ver sen😅
00 Yorumla
+1 yılKendinden büyük tecrubeli biri işini görür
00 YorumlaKötü durum o zaman ya
00 YorumlaHeder oluyorsun yazık sana
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin