Benim açımdan sorun yok ben sert isteyebe sert, soft isteyene soft ikisine de uyarım. Sertlikten fazlasıyla hoşlanan partnerin birden bire soft seks istiyorum derse, ya da tam tersi soft seksten hoşlanan partnerin sert bir seks istiyorum derse ne tepki verirsin?
Sertlikten fazlasıyla hoşlanan partnerin birden bire soft seks istiyorum derse ne tepki verirsin?
Kesin bir sorun var diye düşünürüm çünkü adam her zaman sert yapıyor diye düşünürüm daha doğrusu bu sefer yumuşak yapıyor yavaş yapıyorsun büyük ihtimalle herhalde bir sağlık sorunu filan var derim o yüzden pek üsteleme ne kadar böyle farklılıklar oluyorsa o kadar sorun var demektir.
Demek ki öylesi daha çok keyif verecek diye düşünüp uyum sağlarım. Tam tersi soft seks istiyorum diyen taraf bensem o zaman ara ara partnerime kendi arzularını tatmin etmesi için fırsat tanır dişimi sıkarım. Sonuçta seks iki kişilik bir eylem ve iki tarafın da isteklerine hitap edilmeli
Hiç dert değil, bir anda softa geçerim. Yeter ki partnerim istesin. Biz hayvani güdülerle değil karşımızdaki partnere saygı duyarak onun arzu ve isteklerini gözeterek yaparız bu işi