Tutkuyla sertçe yaşanan sekse alışmış bir beden daha soft daha romantik bir seks ile Doyuma ulaşamaz mı?

Tutkuyla sertçe yaşanan sekse alışmış bir beden daha soft daha romantik bir seks ile Doyuma ulaşamaz mı?

Ulaşır ya niye ulaşmasın makinemiyiz sanki biz. Bazen soft olur bazen sert bu kadar basit biraz realist olunsun artık işkembeden atıp duruyorlar yorumlarda
Sert sekse alışmış bir kişinin soft seksten zevk alıp almaması oldukça karmaşık ve bireysel bir konudur. Bu konuda kesin bir "evet" veya "hayır" cevabı vermek mümkün değildir. İşte bu durumu etkileyebilecek bazı faktörler: Bireysel Tercihler:Her bireyin cinsel tercihleri ve zevkleri farklıdır. Bazı insanlar daha yoğun ve sert deneyimlerden hoşlanırken, bazıları daha yumuşak ve duygusal bir yaklaşımı tercih eder.
Kişinin daha önceki cinsel deneyimleri, beklentilerini ve zevklerini şekillendirmiş olabilir.
Duygusal Bağ:Soft seks, genellikle daha fazla duygusal bağ ve yakınlık içerir. Eğer kişi partneriyle derin bir duygusal bağ kurmuşsa, bu tür bir deneyimden de büyük keyif alabilir.
Duygusal bağın olduğu ilişkilerde, fiziksel hazzın ötesinde bir doyum sağlanabilir.
Çeşitlilik:Cinsellikte çeşitlilik, deneyimi zenginleştirebilir. Sürekli aynı türde cinsel aktivitede bulunmak, zamanla monotonlaşmaya ve tatminsizliğe yol açabilir.
Farklı cinsel deneyimler yaşamak, kişinin kendi bedenini ve zevklerini daha iyi tanımasına yardımcı olabilir.
Soft seks güzel hoş da… alışan vücut aksiyonu arar kanka, öyle mum ışığında romantizmle doymaz o canavar.👿
O canavar mümkünse kendi tombik bedenini havuzun içine bıraksın djdjdj
Asıl deniz benim bu arada djjd
Acaba kim anlamadı djdj
Yav he kdkdk
Tombiş şefim sjjd
Her şey yerine göre.. İlk birlikteliğimse romantik ve tutkulu bir seks isterim. Soft başlayıp git gide sertleşedebilir. Ya da sert başlayıp sertte gider. Ama monotonluk sıkıcı yeri gelir fantezi yaparsın yeri gelir mekan değiştirirsin.
Cevap
47Cevap
Doymuş gibi yapar partnerini önemsediği için onun mutlu olmasını ister 🤔
Seksin tabiatına aykırı soft seks.
Kadınlar için söylüyorum Sert sekse alışan kadın mecburiyetten alışmıştır çünkü kadınlar duygusal canlılardır romantizm severler tutkuyla, duygusal sevişme isterler (tabi ki yeri gelince sert seks de isterler) ama bu sürekli olmamalı tekrar ediyorum (kadınlar için) 💁♀️🌸
%51 sert sanırım
Olabilir ama bunu düzenli yaşayan eminim isteyerek değildir 💁♀️ bu sitede ilk defa birinin nickini çok beğendim yaratıcı nick için tebrik ederim 😃✌🏻
ahaha tesekkürler.. severek yasayanlar da var bence :D soft yapınca ciddiye alamayan gülen vs :D
Bilemedim 🤷🏻♀️
sert seksten kasıt hızlı olarak yapılan seks mi
yoksa şiddetli olarak yani yavaş ama sert vurulan seks mi
soruna gelirsek her halükarda kadın zevk alacaktır her halükarda sinir sistemi uyarılacak ve orgazm yaşanılacak
insanlar sert seksi başka bir durumdan dolayı seviyor olabilirler
Doymaz tabiki zihnin tüm arzu ve haz damarları genişlemiş birisi soft arzularla doyamaz
Yerine ve kisiye gore ikisi de olur. Hep sert hep sert olmaz. Erotizm de lazim ama isin sonuna dogru sertlesmek gerek. Azginlik bunu gerektirir. O memeler kizaracak, kalca kizaracak ki seks sonrasi hatira kalsin.
Ulaşabilir bence her zaman hard isteyen de mazoşist falandır yani hsh
Kafeini yükledikçe etkisiz hâle gelmesi gibi, bu pek mantıklı gelmedi.. Cinsellikte sert yumuşak etkisi değil duygu etkisi vardır daha çok. Karşılıklı duygu etkileşimi vardır..
Sanmıyorum. Alışılagelmiş bir haz alma tarzı mevcut. Daha sıkı daha sert uyarılmakmtan hoşlanıyor, soft da bir şey anlayamaz. Anlasada sonuca ulaşması bayağı zaman alır.
Parafili olunca doymazsınız tabi. Bunlar sağlıklı ilişki türü deyil amma yapmayında diyemeyiz tabi tabi
Serte kim alışır be acı çeker resmen 😅 en iyisi yumuşak olanı soft yumuşak mi oluyor sekse sevgini de katmalı insan
Aynen sert ilişkiye zlisan soft ilişkiden tat almaz ona eze eze yapa ak biri şart olur
Bence ikisinin yeri ayrı olduğundan serte alışsa bile soft seksle de doyuma ulaşabilir.
Bence partner her şeyi değiştirebilir bu konuda. Tüm tabular bi partnere bakar
Doyar. Önemli olan seks sırasında kadını değerli olduğunu ve onu sevdiğini hissettirebilmektir.
Bence şöyle eğer sadece soft yapan biri değilse partner bazı romantik anlarda yumuşak olması da tatmin eder sevdiğin kişi olduğunda ama tabii hep olmaması şartıyla
Partnerin tecrübesine serte alışmış kisininde libidosuna ve ne kadar ayak uydurduguna göre değişir
Bizim turk kizlari sert de gelemiyor. Sorusunun cvbi olmus
Doyuma ulasir ama sert seksteki o hukmedilme duygusunu ozler. Sonucta ogrenilmis bir duygu var onu da ozler
Soft ön sevişmede ama iş sekse gelince sert... yapılacak bir şey yok.
Hiç sanmıyorum soft seks çok sıkıcı gelir bence
Yaşatana bağlı..
Öyle bir alışkanlık olmaz bence..
Hakkını verirsen neden olmasın
Zenci görseli kullandığın için hapse atacağız seni
Mümkün değil. O sertliği yaşamadan doyuma ulaşmaz
Doyar bence sonuçta o sıvı çıktımı mayışır gider
Yeterli geleceğini sanmıyorum
Doyar ama hep soft olursa mümkün değil
doyar da aynı hazzı almaz
Alışkanlık diye bir şey var
Ben bilmem kadınlar bilir..