Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar cinsel ilişkiye hatta sert yaralamalı kanlı ilişkiye alıştıkları zaman hiçbir zaman o ilk yaptıkları roman okuyup da mastürbasyona geri dönmezler. Sadece bir geri dönerler yani normal. Cinsellik öyle Bir şey ki 4 ileri giderseniz en fazla bir ya da iki geri dönersiniz. Evlenmiş boşanmış bir kız tanıyorum ama hala wattpad'deki hikayelere boşalır yani ben ona yazı yazsam bana da boşalır. Ama bu kız evlenmiş cinsellik yaşamış sonra boşanmış. Yani bir ileri gitmiş Ama geri dönebiliyor. Fakat çok daha yoğun seks yaşamış olsaydı hikaye. Onu tatmin etmezdi. Hayalle yetinmezdi. Yoğun cinsellik yaşamış kadınlar illa erkek ister öyle hayal yetmez. Bir yerde durmazlar erkek arkadaşıyla mutlaka sürter kaşıntıyı alır. Sürtmeye alışmış kızlar zevki yakalarsa kolay kolay geri dönmezler aynı şeyi defalarca yapmak isterler fırsatını kendileri yaratırlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBunun seks yapmış olmakla değil, kişinin kendini tanıması ve içgüdüleriyle alakası var. Bazen slow takılırsın ama derindir ilişki. O nedenle bence insan önce kendini tanımalı ve sonra beklentilerini anlamalı.
00 Yorumla
1 yılİkisi de farklı damak zevkleri fakat tatmin eder mi orasını bilemem.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSoft başlayıp sert bitirilmelidir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kiminle hangi duygularla nasıl yaptığına bağlı. Serti çok seviyorsa mutlaka biraz eksiklik olur ama tatminde eder
11 Yorumla- 1 yıl
teşekkür @aycaagalyyewa
- Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı.
u 1 yılİkisiyle de tatmin olabilir ama insanın keyif aldığı şekilde yapması tabi ki hazzı daha fazla hissettirir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılSert seven insan softla tatmin de olmaz mutlu da olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Olur neden olmasın? Tutkulu ve soft ilişkiler her iki tarafı da mutlu edebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılya şu sert soft ayrımı gibi saçma yargılardan bi arının artık. seks bunların tamamını içeriyor zaten. sevgiyle bakışarak başlarsın öpüşür sevişir olayın dozunu arttırır öyle sonlandırırsın. seks zaten süreç olarak romantizm, bağlılık, hard ve soft tüm duyguları barındıran bir şey. ne slak slak kafadasnız sinirlendim gece gece 😂
70 Yorumla
1 yılTatmin olur fakat öncelik sırasına uyum sağlamakta sorun yaşayabilir. Örneğin soft başlayıp sertle devam eden birey bunun aksini yaşarsa ten uyumunu o kişiyle yakalayamayabilir sonucunda da keyifli bir seks deneyimi yaşayamaz. Merak da bir sonraki sekslere uyanmaz.
20 Yorumla
1 yılBen tatmin olabileceğinin en net kanıtıyım bence. Herkes için geçerli değil elbet ama sert seven bir arkadaşımı çok tutkulu ve soft bir seks ile titreye titreye bir kaç defa boşaltmıştım. Dürüstlüğüne güveniyorum daha önce böyle derinlemesine bir zevk yaşamamıştım demişti.
00 YorumlaOlur neden olmasın?
İnsanın her gün duygu durumu, istek ve ihtiyaçları aynı olmaz. Haliyle bazen soft bazen sert isteyebilir.
İhtiyaca göre şekillenen ilişki en iyi şekilde tatmin eden ilişkidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılOlmaz o sertten sonra o fresh' kasırga sonrası ılık esen rüzgar 'etkisi verir
60 Yorumla Ben seksin dertine değil yavaşına daha çok değer veririm Çünkü sert yaparsan yaparsan eğer hadi diyelim çükün kırıldı ne yapacağım yavaş yaparsan eğer her şeyi hisseder hisseder santim santimi yaşarım benim fikrim budur yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. soft seks ile tatmin olmuyorum. Ama soft başlayıp sert bitirmesi keyifli oluyor. Önemli olan hissetmek tabi. Ve sonunda zevkin doruklarına çıkıp o patlamayı iliklerine kaşar yaşamak ve yaşatmak
00 Yorumlaİkisi de güzel yapıldığında çok iyi tatmin eder insanı ama insan kendini serte alıştırdıysa soft ile biraz zor tatmin olur.
10 Yorumla
1 yılBence insanın yerini hiç bir mal doldurmaz dimi 😂hem soft ne demek onu bile bilmiyorum 🤣
25 Yorumla- 1 yıl
@sozlerin_prensesi soft yumuşak cinsellik demek 😅
- 1 yıl
@Jony_Shins allah cezanı vermiye 😃
Ringe çıkıp dövüşen insan bir çocuğun tokadina mı yenilecek 🤣🤣🤣🤣 - 1 yıl
@sozlerin_prensesi ring falan ne alaka anlamıyorum 😅
- 1 yıl
@Jony_Shins boş ver 😃
- 1 yıl
Tamam
Hiçbir şeklini rutine bağlamamak lazım bence.
Bazen öyle, bazen böyle...
Şaşırtıcı olmak ilerleyen dakikalarda heyecanı artırır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
1 yılo anki ruh haline göre değştir bu işler bazende çiftlerden birisi sert isterken diğeri soft isteyebilir
00 Yorumla Duygular önemli orada, ben genelde sert seks yaparım ama sevdiğim kadın ile soft yapmak aşırı haz verir
00 Yorumla
1 yılOnu sen belirlersin şekerim. O anki ruh hâlin ve tavırların seksin şiddetini belirler.😘
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. İkisininde yeri ayrı, her türlü tatmin olur. Mesele; nasıl yaşadığın değil kiminle yaşadığın.
00 Yorumla
1 yılSette alsan biri soft ta çok fazla tatmin olmaz
00 Yorumla
1 yılSoftu yapan gerçekten tecrübeli ise iliklerine kadar orgazm olursun
00 YorumlaSert yapan soft tan serte geçiş ister illa tatmin olmazz ama ikisinin de yeri ayrıo
00 YorumlaBen ne güzel inek bakıyordum nerden düştüm buraya aw p*rno sitesi olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir ama sertten aldığı zevki softtan alamaz bu bi gerçek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılSoft ve Hard seks her zaman yerleri ayrıdır sadece birisini sevebilirsin
00 Yorumla Yani uçakla uçmaya alışan birisine bisiklet sürmek zor gelir 💅🏻
05 Yorumla
1 yılAcıtınca da acıdı diyorlar, artık ne yapacağımızı bilemiyoruz.
00 Yorumla
1 yılCinsel istek ve tekniği anlık psikolojiye göre değişebilir. Rutin sıkar insanı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşda nasıl planlar yapıldı nasıl yola çıkıldı şimdilerde ise insanların son haline birde dönde bakk 🤷♂️🤷♂️👏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz master olanlar da böyle sorular soracaksa biz kimi örnek alacağız? Engellemekten başka çare bırakmıyorsunuz ya sürekli sürekli cinsellik
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz tabii ki benim her sevişmem serttir beni soft tatmin etmez
00 Yorumla
1 yılTabi ki olur ama aklının bir köşesinde bişeyler mutlaka bekliyordur. :):
00 YorumlaBu karşıdaki insanı ne kadar arzulamana bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılSıkıcı gelecektir. Heyecan katmaz.
30 Yorumla
1 yılOlmaz hayır biliyorum jshsf
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılben olmam illa sert olucak
616 Yorumla- 1 yıl
Aferin sana 😊😅👍
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins Hahahahah teşekkürler
- 1 yıl
Rica ederim canım. Bende sert yapmayınca sıkılıyorum hemen hshsh
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins iplik dokumuyosun yani seet olucaksin
- 1 yıl
Aynen o ne öyle yaşlı çiftler gibi
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins bsbsbshshsh yaşlanınca da gorucez seniii
- 1 yıl
Şüphen olmasın 😅😊
- 1 yıl
Her zaman makine çalışır hshsh
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins hshshshshshsh merak ettim şimdi
- 1 yıl
Beklerim gelebilirsin :)
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins çok beklersin canım
- 1 yıl
Yazdın ya az önce sen değil misin
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins hayırerrr
- 1 yıl
He tamam
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins Başkası kapmış tüh
Cevap sahibi1 yıl@Jony_Shins engelledin mii
Hepsinin yeri ayrı ikisi de bebeğim gibi dhfh
20 Yorumla
1 yılSadece soft ile zor dengeli olursa belki.
10 Yorumla
1 yılEder sevdiği kişi ise
00 Yorumla
1 yılOlur ama o tadı alamaz geldi bir kere başıma
00 Yorumlaorta yolu bulurlar mutlaka
00 Yorumla
1 yılYo. yerleri ayrı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Soft olunca ben kolay boşalamıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz illaki sert bitirir isterler
00 Yorumla
1 yılbilmem reda olmaz mı
00 YorumlaOlabilir ama doymaz
00 Yorumla
1 yılBence sadece soft olursa kimse tatmin olamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O profesyonelliğe göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. belli olmaz belki soft daha hoşuna gider
00 Yorumla
1 yılSerti herkes beceremez kıymet bilinmesi lazım , 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben soft ile olamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılPasif erkeği annesi sevsin
30 Yorumla
1 yılOlmazz :D
60 Yorumla
1 yılkarşıdakinin performansına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. işini bilen biir her türlü tatmin eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHep fazlasını isterler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılolurda zevk almaz
60 Yorumla
1 yılHafif gelir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soft ile de olabilir
00 Yorumla
1 yılolur
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi