AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Hayır aldatmam. Zaten aldatmanın da hiçbir bahenesi yoktur! Karektersizliktir bu!
Aldatma sakın, yavaşça kıvama getirmeyi dene. Bir zamandan sonra fikri değişir belki.
güzel bir akşam yemegi şaraplar :) libido arttırıcı ilaç :)
İşi biliyor
Bir denemedigin o ilaclar kaldi zaten🤭
mum ısıgında seviyorm aşkımlar kafasına gül dökmeler iyi ki evlenmişiz demeler öpüşmeler :D hahahaha
Evli olmadigin cok belli😀
aynen bekarım ben sevgililikten anlarım ahhahaaaaa
Evlenme bekar kal, evlilik gorundugu gibi canim cicimli gecmiyor ne yazikki
ilerde muhakkak evlencem ya 24 yasındaym babam vefat etti annem var ama tek yasam dusunmuyorm :)
Allah rahmet eylesin, esini iyi sec, allah gonlune gore verir insallah
sağolasın bu arada libido ilacını alkolle almayn nolur nolmaz :D
Alkol kullanmiyoruz😀yalniz bayanlar icin istek artirici oldugunu bilmiyordum, sadece erkeklerde var biliyordum. Siz kullandiniz mi hic
Yok kullanmadk biz sevgilimle sadece opusuyoruz dokunma vs ilerletmiyoruz
ilac kullanmayip ilac tavsiye etmek te😀😀 yan etkisi varmidir ki
Çocuğunuz var mi bro, belki çok yipraniyo4 ya da kendini cirkin hissediyor
Herkes aldatmzda anormal bunyelı kadınlar koca her akşam sabah sevsede yınde aldatıyor 😜
Açık açık konuş kardeşim böyleyken böyle oldu de ne bileyim aldatma be
Aldatmak olmaz bunun için bu kadar düşme. Ama onun bedeninden önce ruhunu okşa. O zaten karşı koyamayıp sana teslim olucaktır.
YA bisey dicem. Karin seni aldatiyor olabilr veya baskasina asik olabillr…. Belkide üsengecluginden yapmiyordur, herneyse sence baskasi varmidir onun hayatinda
Belki de gercekten tatmin olmuyordur öyleymiş gibi yapıyordur ve git gide soğuyordur bundan.
Birisi sanki ben misim gibi bu soruyu sormus
Ayni durum mu kardesim, sen ne yapiyorsun peki
İzinle olmaz bu işler tutucan tak tak bak o zaman nasıl istiyor
Fırsat bulduğunda aldat. Arkana bile bakma.
Lütfen adama akıl verirken doğru dürüst akıl verin neden her şeyi cinsellik diye ayiriyorsunuz diğer kadını düşünün belli kwndince sebepleri vardır siz kendiniz düşünün rolleri bir degistirin aynı şey sizin başınıza gelseydi uzulmezmiydiniz. Hiç kimse hiç bir şekilde aldatilmayi hak etmez.
@Smeraldo21 Kendince sebebi olan kadının da ağzı dili var her halde. Konuşup söylesin derdini.
Sevişmekten hoşlanmıyor diye kocasını seksten mahrum bırakırsa aldatılmak kaçınılmaz olur.
Aynı şey bir erkeğin başına gelse ( siz olayı kişiselleştirmişsiniz her mahalleli kız gibi) kadın çoktan aldatırdı zaten.
Adam çocuğundan ayrılmak istemiyor anlaşılan.
Anladım sizi ama fırsat bulduğunda aldat demen ne kadar epik bilemedim Bisan deseydiniz daha iyi olurdu
Yasamayan bilemiyor arkadaslar inanin. Ben de boyle duruma dusecegimi tahmin etmezdim. Kurulu duzen, cocuk, cevre, aile sebepleri ve cinsellikten baska sorunun olmamasi beni ayrilmaktan alikoyuyor. Aldatmakta tabi ki kotu birsey. Konusmama ragmen hak veripte duzelmiyor. O yuzden arada derede kaldim maalesef
@Smeraldo21 Soruda bir çok kez konuştuğunu söylüyor zaten.
Bu adam muhtemelen mastürbasyon yaparak hallediyor işini. Bu yaşta.
Cinsiyet önemsiz partnerini cinsel anlamda memnun edemeyen aldatılma ihtimalini düşünmelidir.
Anlıyorum sizi yanlış anlamayın beni lütfen tabi bilemem ne yaşadığınızı biz yardımcı olmaya çalışıyoruz sadece benimde aynen böyle bir sorunu olan arkadaşım vardı bu siteden acaba siz o musunuz bilemedem Allah yardımciliznolsun umarım en doğru yolu bulursunuz
Ben o degilim, arkadas listemde 3 kisi var zaten, sizinle hic konusmadim daha once. Benim gibi bircok erkek ayni sorunu yasiyor
Anladım peki
Bu ülkede mutlu olmak zor. En masrafsız mutluluktan alıkoymayın kendinizi derim.
Mutlu olmayalım ama bence ahlaklı bir şeklide yaşayalım
Eyvallah
@Smeraldo21 keşke o kadar kolay olsa. Yarın boşansalar o kadın ilk iş cocuğunu babasına göstermemek olur. Neyse herkese iyi günler.
Sizede iyi günler yanlış anlamayın lütfen amacım sizinle tartışmak ya da sizi Haksız çıkarmak değil sadece fikirlerimi paylaşıyorum umarım sizi kirmamisimdir.
Tum fikirlere saygiliyiz. Cunku gercekten bir sorun bu durum benim icin. Yasamayan yasamadan yorum yapsa bile saygiliyim. Ama gercekten zor bir durum. Tesekkur ederim ikinize de
@Smeraldo21 Küfür, hakaret ve kişiselleştirme olmayan hiç bir tartışma beni kırmaz. Arkadaşın dediği gibi yaşamayan bilmez. Erkek cinselliği ve kadın cinselliği farklı şeyler. Umarım siz de kırılmamışsınızdır. Ben kırılmadım.
Yo kırılmadim tabi haklısiniz düşeni düşen anlar
Kocalık görevini yerine getirecek
Getirmedigini nereden cikardiniz, esim isteksiz ve bunu da kabul ediyor
Terbiyesiz bir insansiniz. Benim kocalik gorevimi yapmadigimi nereden cikardiniz diyorum hakaret ediyorsunuz
Okuman yok mu senin diyorum ki kendime göre cevepladım diyorum ki kendimi senin yerine koyarak cevap verdim
Ne kadar agresifsiniz, iyi bakalim oyle olsun.
Eşim yanaşmıyor maalesef ve üzülerek söylüyorum güvenebileceğim birini bulsam aldatırdım 🤷♂️
Ayni durumdayiz belki de ama ben aldatmayacagim insallah, nefsimi yenecegim
Umarim bende :((
Pisman oldun mu dostum, esinde benim ki gibi asiri isteksiz mi
Bosanırdım eğer düzelmesse
Aldatma sebebi değil ama aldatsan yeri …..
aldatmam ama bunun bi sorun olduğunu söylerim
Hergün olmasını isterim
Kim istemez ki 😂
Onun yerine eşinin isteiğni arttırmaya çalış.
Hayır karakter yoksunu insanlar yapar bunu
Boşarım, aldatmayla uğraşmam..
Yardim alsanız? Aile terapileri var..
Kim yaşatmıyorsa sorun onda
Aldatmam madem oyle ayrıl
sorunun cevap net Evet
aldatmak bize yakışmaz adam gibi boşarım
Aldatirim tabi ihtiyacım var benim
Demiii
😳😳😳
🧠 al bismillah
İhtiyaç sahiblerine yardımcı okumuştur😁
Kendini de bir ölç tart...
Bu konuyu ne zaman konussak esim bana hak veriyor, iliskiden sonra hep daha sık yapalim diyor cok mutlu oluyor. Kendimi de olcuyorum tabi ki ama bu kadar uzun surmemeli
Belki de aseksüel ve sırf sen istiyorsun diye yaptığı zaman hoşuna gidiyormuş rolü yapıyor Belki de.
Belki de bilemiyorum artik... aklininin ucundan gecmiyor😀
Enteresan...
Aldatmaya bahane arma lütfen.
Napsin evli barkli adam 31 mi ceksin, oyleyse niye evlendi.
Diger yorumlari okursaniz bahane aramadigimi anlarsiniz
Aldatmam
Aferim kiz
Asla aldatmaz düşüncemi ona iletirim konuşurum
😊👍
Aldatmam.
Sana da aferin
Bilmem hiç evlenmedim
Evlenme kardesim
Instagram kullaniyormu eşin
Kullaniyor ama telefonlarina hic bakmaz, bagimli degil yani, birsuru mesaj birikir
Hmm istersen deneyelim veya kendin dene sahte bir hesapla mesaj at bakalım ne yazacak
2 ay gecer gormez o mesaji, gecen baktim 50 tane mesaj birikmis
Hmm kişisel-2 bakımına özen göster reis eya uyurken dene belki zevke gelir yapar
Ozenliyim zaten dostum. maddi sorunumuzda yok. Kac kere denedim de ölü gibi uyuyor
Bu yüzden evlenmeden cinsellik şart
Ten uyumunda sorun yok ama bir kadin bu kadar mi isteksiz olur, git beni aldat diyor sanki
O aldatıyor olabilir mi?
Imkani yok,. her gun evde zaten, isyerimizde ayni sayilir gun icinde gorusuyoruz. Telefon bildirimlerine hep gec bakar kacirir. Sadece tembel
Aldatma diyince sanal devreye girmiyor mu kardeş? Kadınlar en cok sanalda aldatıyor
Dostum hep ben de once uyuyor ne ara yapacak ki, hic suphem bile yok, telefonda 50 tane bildirim 2 gun sonra goruyor
Zevk almıyor o zaman oral falan yapıyor musunuz yani sadece kendinizimi düşünüyorsunuz ilişkide yoksa
iliskide hic sorunumuz yok, sorun o iliskiyi baslatmak😀 tesekkur ediyorum fikirleriniz icin
Şimdi ayıptır söylemesi. Başlamadan direkt oralla başlayın. İstemese bile biraz sert olun kalkacaktır emin olun
niye ayrılma ihtimaliniz yok
Insanın kendısını aldTmSıdır
Yetmez bence boşanma sebebi olur
Cift terafisi sart bence
Aldattım defalarca kez
Pisman oldunuz mu, devam ediyormusunuz? Lutfen gercekten ogrenmem lazim
İnanmam
Neden istemediği de önemli
Tembelliginden, zevk almadigindan degil. Kim banyoya girecek, yorulcaz, uykum var, bahaneler
Libidosu düşük demek ki onu arttırmak için bol bol birlikte p*rno izleyebilirsiniz
Prno da izlemez, izledigimi soylesem biton laf eder. Nasil bu kadar isteksiz hayret ediyorum. 1 ay insan nasil durabilir, evli olarak. En son beni cok zorluyorsun, nefsime yenik dusureceksin dedim. Hak verdi ama ayni. Sonra tartistigimizda da ben sana yetmem, git ayril, sonra istedigin kadina git diyor kavga esnasinda
Hım anladım ama izlese gerçekten çok işe yarar
Haklisin. Sıkışıp kaldim ben de
Yapacak bir şey yok ki
Oyle maalesef. Aldatsan suclu benim. Esiniz varsa ilginenin bu duruma dusmesin
Evet yani ilgi lazım ama yapma aldatma sen yinede
Dayandim bakalim. Yenilmeyecegim insallah nefsime
Yenilme ya bencede
Prno ya devam ne yapayim baska
Evet devam et artık
aldatan bir sürü insan var
Sen ne kadar olsun istiyosun
hayır aldatmam
abi yanaşmıyorsa sende de sorun var.
Anında, yol boyu karı dolu.
Kızlar eksi atmış 😃
evet aldatirim yapmayan erkegi annesi sevsin
Cokmu azginsin
hayir
Niye aldatıyor sun o zaman bekle belki duzelir
Umarim yasamazsin boyle bir durumu
ay sus be
🙂🙂
1 ay mı
Olamazmi
Bazen 2 ay, bazen 1 ay, ortalama alirsam 22 gun ediyor. Artik hesap yapiyorum saka gibi
Böyle devam etmez ama
Evet biliyorum. O yuzden soruyu sormak istedim. Yasayan var mi, neler yapilir diye
Anlatıcaksın teker teker benim ihtiyaçlarımı karşılaman lazım ayrılalım diyorum istemiyorsun bunu yapmak istemem ama bana seni aldatmaktan başka çare bırakmadın diye
Nefsime yenik dusureceksin dedim ama aldatmaktan baska care birakmadin diyemedim. Siz olsaniz bu kadar net diyebilirmiydiniz esinize
O kadar dil döküp beni tınlamayan bir insana net bir şekilde derim elbette
Demek lazim gercekten
Öyle çözüm arayışında olmayan bir insan duymayı hak ediyor ama
Neler konustum, kac kere, her seferinde hak verip beni nefsimle basbasa birakti. Tabiki aldatmanin aciklanir tarafi yok belki, bu duruma dusecegim hani aldatmayi bile dusunur olacagima imkan vermezdim.. terapiste gitmemiz lazim sanirim
Aha piis ok gidin gidin selam söyle kıza da
Soyliyeyim😀
😑
Yine mi sen@kırkikii
Daha neler alır karşıma konuşurum
Kesinlikle
Aldatmam
Hayır boşanırım
Aldatmam.
Ya o boşansın ya da aldat
Hayır.
Ben boşanırdım..
Sadece bu sebepten
Benim için önemli bir kriter ayda 1 ne yeri zamanı olmaz ben yeri gelir gece uykusundan ederim benimkini
Buyuk konusma
@Grininelli1tonu büyük konuşmalık bir durum yok orta da şu an için benimki rahatsız değil durumdan ama ilerde ne olur bilmiyorum ama şundan eminim elalem ne der nasıl açıklarım diye de evlilik yürütülmez
Sen yine de buyuk konusma ! Evlenirsin oyle bi hal alirsin ki eşinin s*ki kalkmaz ama aşkindan hapsolur kalirsin..
Kudurur manyaga donersin. Buyuk konusma
@Grininelli1tonu evliyim zaten
Sadece seks olmuyor diye ayrilmak ya da aldatmak, huzurun varken duzenin varken ne derece dogrudur? Inan ki ben de boyle duruma dusecegimi hic dusunmezdim
Tek senin düşünmenle olmaz ki eşinin de biraz anlayışlı olması lazım orta yol bulmaya çalışması lazım denge önemli
Evli ol.. hayat devam ediyor. Yine diyorum buyuk konusma
Hayır diyen yalan söyler
Ne yaptınız? Düzeldi mi
Fazla naz aşık usandırır
hayır ikna ederim
Eveeeetttt aldatırım
Aldatırım