AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Evet
Haklısın birader
Esin senden baska birine veriyor olabilir.
Hayır tabi ayrılırım
All herkes te mi ayni dert varmis
Ayni mi sende de
Sen ona yöneldiğinde hayır mı diyo
Uykum var, yorgunum bahaneleri. Sabahtan sozlesiyor mesela aksam yine yan ciziyor. Ona sorun yok. Kac kere husranla aglamakli uyudugum oldu. Duzelmiyor, duzeltemiyorum. Ayrilmakta istemiyorum. iste sizin sorun? inan ki yasamayan bilemiyormus
Bence söyle direk bu beni rahatsız ediyo çok az yapıyoruz bu normal değil diye yumuşakça onu ikna et zevk de alıyosun niye istemiyosun de
İçine atma rahatsız olduğunu bilsin
Soyledim kac sefer. Hep bana hak verdi. Beni nefsimle basbasa birakma kendime guvenemiyorum artik dedim... en son kavga edince, git ayril o zaman, sana yetmem ben buyum, kiminle seks yapacaksan yap dedi
Aaa çok anlayışsız kadınmış ayda bir çok saçma bence bunun senin için çok önemli olduğunu anlaması lazım kesinlikle
Eskiden de 10gunde bir falandi ama kafaya takmazdim. Cocuktan sonra saldi iyicene. Son 1 yildir cok mutsuzum. Bide gelmis 30undan sonra azdin sen diyor. Valla aglancak halime guluyorum. Ne azmasi... nefsimle basbasa yasiyorum
Hahaha 30 ında erkeklerin isteklerinin arttığı doğru her erkekte var bence karını ikna etmen lazım kesin mesela neyi seviyosa ona kendini arzulat
Hahaha, ne arzulamasi ya, gozunu acamiyor, yataga yan yatiyor nerdeyse. Kalk seks yapcaz desem duymaz bile😀 30unda olayi belki dogrudur ama en azindan 10gunde bir olsun yeter bana, 1 ay nedir. Bazen 2 ay oluyor. Yani hadi gel degip zorlamasam hic gelmeyecek
Haklısın ama bence onu etkile bişeyler yap masaj yapayım de mesela
Ve seks yapmak için değil normal yapıcam de sonra etkilersen yürürsün
Cocukta olunca onla uyuyup kaliyor kalkmiyor. Kac kez konustun. Etkilenmekte sorun yok ama istek sifir iste.. bak en son 29 kasimda yapmisiz, artik yaziyorum biryere😀
Uff sana çok üzüldüm ya çöz durumunu çabuk
Ben de uzuluyorum.. cozulmuyor maalesef.. Maddi sorunumuz yok, statusu olan bir meslegim var, cevrem var, ayrilmak gibi bir durumum olamaz. Ama bu durum beni kahreder oldu artik. Aldatsam suclu ben olacagim. Ama dayanamiyorumda... Ne yapacagimi sasirdim acikcasi
Kesinlikle karını ikna etmen lazım
Eşine dayanmıycam beni sevmiyo musun de duygu sömürüsü yap beni kırıyosun de
Dedim ya dedim kac kez. Cok seviyorum diyor, cok kiskaniyor bide. isyerinde bayan biriyle konusurken falan gorse... arkadas madem kiskaniyorsun neden kocani elinde tutmanin yoluna bakmiyorsun.. kucaginda agladim 2 ay once, beni zor duruma sokuyorsun diye ama somuru degildi gercekten.. o da. cok uzuldu. Ama sonra ayni
Git yüzüne söyle ozaman seni aldatıcam artık diye
En son olacagi sizin soylediginiz zaten... Evlimisiniz bilmiyorum ama siz olsaniz ne yapardiniz
Ben eşimi ikna ederdim kesin
Umarim yasamazsiniz boyle bir durumu
İnşallah. Sen de inşallah çözersim bi an önce
insallah. Tesekkur ediyorum
Aldat hak ediyor
Ne sacmasin ya 😡
Gonlum razi gelmiyor, ama zor bir durum
Belki rahatsiz belki kocasina diyemedigi seyler var.. hak ediyormus ! Hicbi kadin erkek aldatilmayi hak etmez. Bi de bunu kadin , baska bir kadin icin diyor ya
@Gmzegökçe işine bak ya
Gamze cins misin? Sen aldatildinmi da böyle ögüt veriyorsun? Iyi bisey degil
@eliff12256 ya hu birak salla şunu. Bi başlik acmistim kadinin en buyuk dusmani kadin midir diye hakikaten , kadinin en buyuk dusmani kadinmiş. Yani bi erkek olarak dahi insan kabullenemiyor. Aldat diyor ve ustune hak ettigini soyluyor !
@eliff12256 hak edersem aldatilayim en azindan kardeşim da olsa bi kafam var sende o da yok
@Grininelli1tonu sizene kardesim dusuncemden ne giriyo cikiyor evet kadinin en büyük düşmanı kadindir bu da bi gercek
@gmzegökçe mesele salt olarak senin dusuncen degil. Fikir almaya gelmis bir insani yanlis yonlendiriyor olmanla alakali. Ayrica hangi kadin aldatilmayi hak eder? Bir kadin bunu nasil dersin. Hersey yrrk kurek midir yani
@Grininelli1tonu fikir almaya gelmisse fikrimi soyledim sanane baska isin yok mu senin bi kaybol
@Gmzegökçe hay senin karakterine ben. Utanç verisin ve bi de anne olacak cocuk yetistireceksin. Yazik mk
@Grininelli1tonu sanane sen kendi karakterine bak böyle bisey olsa direk aldatirsin burada duyar kasma
Ne olmus burada boyle😀 sakin olun arkadaslar,. herkesin bir fikri vardir gayet dogal... tartismayi sonlandirayim
Senin agzin öyle ondan gördüm ;-)
Aldatıyor olabilir
Engelledi kocasını aldatan kadın o zevki aldımı duramaz demek istiyor kurtkitap
Seni neden engelledi
Aldat
aldatman normal
Evet oldu
Pisman oldun mu peki