+1 yılTüm yorumları okudum, cevaplarınızı da okudum ve çok üzüldüm size, bu kesinlikle imtihan başka bir açıklaması olamaz.
zinaya düşmeyin sakın, bu size bir şey kazandırmaz.
cinsel terapiste gidin, maddi imkanınız varmış.
ayrıca afrodizyak etkili bazı ürünler var, kayganlaştırıcısından tutun parfüme veya prezervatife kadar bunları alın biraz deneyin belki isteklendirir.
ev işlerinde yoruluyor vs ise gerekli olursa yardımcı çağırın ayda 2-3 defa iş yükü hafiflesin, yorgunum vs gibi bahaneleri olmaz o zaman belki.
yaşam alanını konforlu hale getirmeye özen gösterin derim ben. Hediye robot süpürge alın misal..
bunlar harici kök sorun gerçekten tembellik mi yoksa başka bir şey mi öğrenin bir şekilde, artık siz gözlem yaparak mı öğrenirsiniz yoksa destek mi alırsınız bilemiyorum. Bu kök sorunu ortadan kaldırın. hormonal durumu için bir doktora çıksa eşiniz iyi olabilir, bazı hormonların az/fazla olması isteksizlik ya da aşırı istek yapabilir.
bunlar harici kendi bakımınıza dikkat etmeniz daha da iyi noktaya taşır diye düşünüyorum..
tekrar hayırlısı olsun hakkınızda, umarım zinaya bulaşmadan helal olan eşinizde mutlu bi cinsel yaşamınız ve ömrünüz olur..51 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum guzel yorumunuz icin. Ikimizde calisiyoruz ama esim cabuk yorulan bir insan. Robot supurgede aldim, ev islerinde de yardimci olurum hep yalniz birakmam. Sadece terapiste gitmek kaldi sanirim yapacagim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok zor bir durum. Seninki kadar olmasa da ben de benzerini yaşıyorum. Bu biraz da insanların yetişme tarzıyla ilgili. Ayıplarla günahlarla yetiştitildiğimiz için cinselliğe hep olumsuz bakmak, içimize işlemiş. Benim eşim de evlenene kadar hiç bir tecrübesi olmamış bir insan. Dolayısıyla çok da bilgisiz. Bazı olumsuzlukları aşmak çok zaman aldı. Yine de benim istediğim gibi değil. Yani isteklerimi tam olarak karşılamıyor. Evlilik hayatım boyunca bunu yaşadım. Defalarca konuştuk. Anlattım. Ama "tamam. Yapacam." dediği durumların çoğunda hiç değişiklik olmadı. p*rno izlemeyi sapıklık olarak gördü. Birkaç kez izledik. Hatta bazen izlediğimiz erotik filimlerden tahrik olup saldırdığı bile oldu. Fakat devamı gelmedi. fantezi denedim. Bazılarında katıldı. Bazılarında ise sapıklıkla suçladı. Yıllarca istemiş olmamanrağmen çok nadiren uzun seks seansları yaşadık. Genelde tek seferliktir. Bir kez boşalınca ikinciyi istemez. Sabah kalkınca kendi kendime devam ederim. Seks bir ihtiyaçtır. Bunu ona anlattım. Seksle ilgili bu olumsuzluklar boşanmayı gerektirecek kadar uzun boylu değil. Evlilik sadece seksten ibaret değil. Onun dışında iyiyiz. Ben eşime başka birileri ile seks yapabileceğimi söyledim. Şimdi bazıları buna karşı çıkacak. Herkes fikrini kendisine saklasın. Sizin düşüncenizi farklı oluşu sizi doğrulamaz. Ben bunu sadece kendim için söylemedim. Her konuda eşitlikten yanayım. Eğer isterse arada duygusal bağ olmamak şartıyla bir başkası ile denemek isterse saygıyla karşılarım. Belki de kıskançlık ağır basar. Ama ben yapacaksam, onun da yapmaya hakkı vardır diye düşünüyorum. Cinsellik çok güçlü bir dürtüdür. İnan bana, sorununu çözümleyemezsen, farklı arayışlara gideceksin. Bu seni kötü bir insan yapmaz. "Boşanıp kimle yaparsan yap." söylemi de mantıklı değil. O zaman da daha kaotik yaşarsın. Bütün düzenin bozulur. Seks için boşanılmaz.
18 Yorumla
Soran+1 yılEsiniz ne tepki verdi sizin sorunuza, inanin zor bir durum yasamayan anlamiyor, ben kendimi kotu hissediyorum artik,
Soran+1 yılBaska birileri ile seks yapabilecegimi soyledim demissiniz ya dostum, bu soruya esiniz ne tepki verdi
- +1 yıl
Kabul etmedi tabi. Kadınlar bu konuda katıdır. Israr etsem belki kendisi yapar. Ama benim yapmamı kabullenmez. Ben de ondan habersiz yapacağımı söyledim bu durumda. "Öğrenirsem ne olacağını biliyorsun değil mi? Ki mutlaka öğrenirim." dedi. Ben de " eğer yapıyorsam, bunu göze almışım demektir." dedim
Soran+1 yılUltimatomu vermissin ama yine ayni devam ediyor. Bizimki de oyle maalesef dedigin gibi prno yu gizli izlerim mesela sapkinlik gorur. Seks icin bosanilmaz. Durtuyude kontrol etmesi zor. Basli basina bir imtihan
Soran+1 yılAllahtan o yok ustadim.. inan ki aldatmasi cok kolay ama gonul razi degil, ama duzelmiyorda nasil olacak bilmiyorum... peki siz baskasiyla beraberlik yasadiniz mi, yasadiysaniz pisman oldunuz mu
+1 yılBak kardesim soruna , aldat hak ediyor diyen basit kadinlara aldiris etme. Bir kadin, bir kadin icin aldatilmayi hak ediyoelr , nasil der hayret verici !
Belki sana diyemedigi geya bilmedigin şeyler vardir. Belki rahatsizdir ama bunu diyemiyordur. Uzman bi pslkiaytra gorunun
Belki bu da senin sinavindir. Belki kaderindir. Oyle ona buna bakarak eşini aldatma. Hicbir insan aldatilmayi hak etmez.24 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin dostum. Eyvallah, ayni dusuncelerdeyim. Benim sinavim bu ve son 1 yildir gercekten zorlandim ve ustesinden bir sekilde geliyorum.
- +1 yıl
Dostum istedigin zaman bana yazabilirsin.. ama tekrar ediyorum bu senin sinavin. Dertlesmek istersen yaz. Bunalirsin yaz. Bakma sen burada aldat maldat diyenlere
Soran+1 yılEyvallah, cok tesekkur ederim dost... daralirsam yazarim, biraz destek alirim
- +1 yıl
Her zaman.. ins iyi olur seni. İcin
+1 yılMerhaba. Size açıklayayım bu durumu. Öncelikle saygı çerçevesi içerisinde sorduğunuz için teşekkür ederim🧡
Cinsellik bir ihtiyaçtır. 2 partnerde zevk alır. Fakat toplumda kadın eğer buna düşkün olduğunu belli ederse damga yer. Eşiniz aile yapısı bakımından sanırım bu toplum baskısında ki durumla büyümüş. Bir insanın kafasına cinsellik ayıptır, yapılmamalıdır sokulur içindekini dışarı çıkaramaz, söylemeyez, dile getiremez.
Bir erkek olarak ne güzel söylemişsiniz aldatmayı haklı çıkaramam diye. Teşekkür ederim bunun farkında olduğunuz için.
Bu durumun bir çözümü var.
Beyefendi eşinize gerçekten onu sevdiğinizi gösterin. Gerçekten bir çiçek olur bir tatlı bakış olur lütfen bunu yapın sevgi açlığı kapansın.
Ve lütfen (kırmadan) bir psikoloğa gidelim diyin. Sorunun eşinizde olduğunu sakın ona belli etmeyin ki bu bir sorun değildir sadece bir travmadır. Neden gideceğiz diye sorduğundaysa cinsellik konusundan hiç bahsetmeden ben biraz konusmak istiyorum psikologl sende gel sende konus diyin. Bakın psikologa gittiğiniz zaman her şeyi anlatın. Aslında neden geldiğinizi. Allah büyük 💖🙏. Yardımcınız olsun rabbim size. Dediklerimi dikkate alın.44 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum,. ne guzel yazmissiniz... terapiste gitmeyi uzun zamandir ben de dusunuyordum. Hizlandirayim..
- +1 yıl
rica ederim 🧡. Ne güzel benden önce zaten düşünüyormussunuz. Hızlandırın efendim. İyi gecelerr Allah gönlünüze huzur versin 💖🙏
Soran+1 yılTekrar tesekkur ederim. Allah yolunuzu bahtinizi acik etsin🌼🌹
- +1 yıl
teşekkür ederim hayırlısıyla ve kolaylıkla sizin de🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de bu aldatmak için bir sebep değil mesela bazen kavga edebiliriz küsebilirz benden uzaklaşabilir gidip odada koltukta uyuyabilir belki de belki de eve geç gelebilir çünkü sinirli olduğu için ben tutup zorlamam işte bunu yapmak zorundayız diye Barışmak için bunu kullanmalı ya da adam istemiyorsa yani zorlama beklerim sabırlıyım aldatma benlik değil karakterime ters.
13 Yorumla- +1 yıl
Ya hiç seks yapmasa
Soran+1 yılBana da ters, ve insanlar nasil aldatir diye hep kinardim. Bu duruma gelecegim aklimw gelmezdi. yine de aldatmadim ama bu durumu yasamayan birisinin Bence buyuk konusmamasi lazim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim zevk aliyor demissin ama bunu net bilemezsin. Cogu kadin gercekleri soylemekten cekinir. Erkek ters tepki verir diye ya da kırılır diye zevk almadigini söyleyemez. Sorun ciksin istemez. Bunun yerine görev gibi yapmayi tercih eder ya da yapmak istemez. Cogu kadin da zevk almadigi için uçuyormuş gibi yapar, orgazm taklidine basvurabilir. Yani uçuyor falan sanma bence. Diger turlu de olabilir. Uçan bir kadın, erkegiyle havada karada seks yapmak icin can atar, geri durmaz.
Ha soyleyedebilir bunlari sana bir care bulabilirsiniz ama cogu erkek buna cozum aramayi reddediyor. Bizim erkekler yatakta mukemmel olduklarini saniyorlar ama tam tersi. Bazi kadinlar da sorunlarimi soylesemde takmaz, bir şey yapmaz zaten belki kendinin performans düşüklüğünü bana baglar, senin yuzunden kadin misin ki diyerek, kadinin kadınlığını aşağılayarak, erkek kendi yetersizligini kapatir diye de söylemez. Ki cogu erkek bunu yapiyor. Kendi yetersizligini saklamak icin kadını degersizlestirip, sorun varsa bile kadinin yuzunden diyerek topu kadina atıyor. Boyle cozum bulunamayacagi içinde kadin boşuna cozum icin yormuyor kendini. Kadinin kendince buldugu cozum iliskiye girmemek ya da gorev gibi yapmak oluyor bu durumda.
burada sorunu biraz kendinde ara bence. Ha eşinde de vardir belki sorun ama bu tarz isteksiz durumlarin cogu partnerden kaynaklanıyor. Eşine ilgi goster, surprizler yap, ön sevismeyi uzun tut, ona oral yap. Ulkedeki %90 erkegin yaptigi gibi delige odaklanma hemen. Once tatliyi yeme. Ulkedeki cogu erkek kadinin zevk almasini zaten önemsemiyor. Kalktigi an delige sokacak illa. Duygu yok, ruh yok, romantiklik yok öpüşüp koklaşmak yok. Bunlar yoksa kadinda yok. bunlar yoksa kadina zevkte yok. Zevk almayan kadinda yataga girip ne yapsın?31 Yorumla
Soran+1 yılDediklerin de haklisin ama oyle bir erkek degilim. Gercekten taklit yapmadigini dusunuyorum. Hatta daha sık yapalim diyor her seferinde, 2-3 saat arasinda suruyor. Soyledikilerinin hepsini yapiyorum. Esimde isteksiz ve tembel oldugunu kabul ediyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz erkekler biz uçuyoruz sanarken aslında çoğu zaman pek de bir şey hissedemiyoruz ve kırılgan hissetmeyin diye dile getiremeyip uzaklaşıyoruz. Zevk aldığından o kadar emin olma. Zevk alsa bile belki kendisini yeterince güzel hissettirmediğin için de kendini geri çekiyor olabilir. Ya da onu genel anlamda fazla sinirlendiriyorsan vs istememesi gayet normal. Daha onun istediği şeyleri deneyebilirsin. Aldatmaya kılıf arıyorsun ama iki taraf için de etik değil. Hukuken boşanmayı haklı çıkarır cinsel tatminsizlik ama aldatmayı asla. Yani asla ayrılamayızları falan geçiniz ki onu da geçtim gidip ordan burdan hastalık kapıyorsunuz doğru dürüst korunmayı bile bilmediğiniz için. Tek eşli eşleriniz de aşısız olduğu için rahim kanserine vs yakalanıyor. Verdiğiniz hasar sadece duygusal boyutta olmuyor yani. Burdaki erkeklerin hepsi kendine aldatmayı hak görür ama kadın fark ettikten sonra gözü karartıp boşanırsa da (genelde cesaret edemez ama son zamanlarda daha yaygın, çocuklar cesaretlendiriyor) o zaman hayatını da o senden önce toparlar, sen sefil ve yalnız eskort kovalarken hayata devam edersin.
42 Yorumla- +1 yıl
Elinden öperim
Soran+1 yılZor durumda kaldigim icin oyle yazdim, yoksa aldatmaya kilif aramadim ve nefsime hep engel oldum zaten. Guzel yorumun icin tesekkur ederim
+1 yılKadınlar için cinsellik özellikle evlilik sonrası neredeyse bir iş haline geliyor. Temizlik gibi, ütü gibi yapayım da aradan çıksın düşüncesinde oluyorlar.
Ancak bazı durumlar var ki kadınlarda hormonlara bağlı olarak libido düşüklüğü de yaşanabiliyor. Ya da seks onlar için öncelik olmuyor. Dediğiniz gibi ayda yılda bir olması onlar için ne kayıp ne de kazanım. Zevk alıyor olsa bile yanaşmıyor.
Diğer yandan çalışan bir kadınsa ya da gün içinde yoruluyorsa, kafasında başka şeyler varsa, evlilikte farklı sorunlar yaşanıyorsa cinsellik artık listenin sonunda kalıyor. Aklına bile gelmiyor. Hazırlık yapmak istemiyor, sonrasında duş almaya üşeniyor vs vs
Bu da eşiyle arsında uçurumlara neden oluyor.
Elbette eşiniz de kabul ederse bir terapist çözüm olabilir lakin tavsiyem bir de hormonlarına baktırması. Belki hormonal bir dengesizlik var. Bilemezsiniz yani.12 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak yazdiklarinizi yasiyorum. Esim calisiyor. Onerilerinizi dikkate alacagim, tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılAşırı aşırı ama aşırı yanlış bir şey Eminim şimdi yorumlarda bunu savunanlar da vardır şimdi okumadım ama eminim ki işte erkek erkekliğini bilsin kadında kadınlığını yoksa herkes aldatılıyor mahkumdur gibi aptal bir beyin yapısını savunan çıkar Eğer bir insan kendine ben oluyorum şerefli yim karakteriliyim medeni bir insanım sıhhatin yakıştırıyorsan bir zahmet karşı taraftan Altını çiziyorum özellikle Altını çiziyorum bir şeylerin mücadelesini verdikten sonra da hala aynı sorunlar devam ediyorsa direkt ayrılma noktasına gider ama eğer bir insan şiddettir aldatmadır bu tür aşağılık oyunlara giriyorsa o insan zaten karakterden ne şeref'ten de haysiyetten bahsetsin sinir olduğum konulardan bir tanesi gerçekten
20 YorumlaDalga geçmiyorum yanlış anlama ama bence onu tahrik et dön arkanı yat ayda bir ha olmuş ha olmamış ayda bir defa ilişkiye girip dayanabiliyorsan girmedende dayanırsn biraz burnu sürtsn peşinde dolanınca da istemediğini yorgun olduğunu falan syle kendi yaşadığını yaşat ki seni gerçekten anlasın
74 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin, bakalim ne kadar zaman dayanabilecek
- +1 yıl
Mesela aldatıyormuş gibi de hissettirebilir ihtiyacını başkasıyla karşılıyormuş gibi
Soran+1 yıl9 sene. Her evlilik monotonluga mahkumdur bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen çok haklısın ama eşini de anlıyorum maalesef bende öyleyim tembelim üşeniyorum çoğu zaman canım istemiyor aklıma bile gelmiyor günlük hayattaki olayları yaparken birden beni çekip götürmeye çalışıyor yok olmaz diyorum ama fazla da inat edemiyorum gidiyoruz ve yapmaya başlayınca yaparken zevk alıyorum ama kendi kendime hiç istemiyorum çok nadir istekli olduğum zamanlar oluyo. ama şöyle de bi durum var benim cok hoşuma giden şeyleri yapmıyor kendi odaklı götürüyor çoğu zaman bunun da etkisi olabilir onun dışında yorgun birisi zaten istemez bu durumda senin biraz isteklendirecek şeyler yapıp onunla ilgilenmen gerek aranız nasıl bilmiyorum da...
34 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan bir hanimefendi. Inanin ki iliskide her istedigini yapiyorum cok mutlu da oluyor, daha sık yapalim diyor ama gunun yorgunlugu ya da tembellik hic kendisi gelmez, aklina bile gelmez. Ben de zorla gelmesini istemiyorum artik. bu durumdan baska da sorun yok aramizda.
Cevap sahibi+1 yıldüzelir inşallah orta yolu bulursunuz
Soran+1 yılInsallah tesekkur ediyorum, sizde ayni sekilde daha mutlu olursunuz umarim
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmam, aldatmayında. Evliliğinizi, birbirinize bağınızı, aranızdaki sevgiyi, ilgiyi, değeri vs değerlendirin. Eşiniz açısından bakarak önce siz yapın bu değerlendirmeyi.
Eşiniz kendinde eksiklik hissediyor olabilir, bedenini beğenmemek gibi. Duygusal anlamda da eksik hissediyor olabilir.
Eşinizle konuşup aranızda çözebilecek durumuş aşmış gözüküyorsunuz, öyleyse destek almanız yerinde olacaktır eşinizi ikna edebilirseniz.
Aldatma düşüncesi yerleşmiş gibi duruyor kafanız ve korkarım ki bu gerçekleşecek. Lütfen aldatmak yerine boşanma yoluna gidin aksi halde o saygısızlığı kendinize yapacaksınız en başta ve kimse aldatılmayı haketmiyor.
Aldat diyen hemcinslerimide kınıyorum.. Yazık !22 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Tavsiyeleriniz icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim.
Bence eşinizle bu konuda ciddi ciddi konuşun. İnanın şu sebeple mahkemeye gitseniz hakim anında boşar sizi. Ayrıca ayrılmanız neden imkansız, onu anlamadım? Belki çift terapisi denenebilir..
22 Yorumla
Soran+1 yılCevre baskisi, meslek, statu, aileler ve bu durumdan baska hic sorunumuz yok. Seks yapmiyor diye ayrilacagiz mi demeliyim
+1 yılEvlenlince sırf cinsel ilişki için evkenmiyiruz birlikte bir yuva kuruyoruz artık birbirimiz için yaşıyoruz zamanla çocuk sahibi olup tam anlamıyla bir aile oluyoruz evlilik demek iki hayati birlestitip tek bir hayat yapmak aile yapmak demektir. Anlıyorum sizi sizde eşinizle birlikte daha çok cinsel birliktelik istiyorsunuz ki bu en doğal hakkınız da ama çözüm eşinizi aldatmak değildir. Eşiniz ile konuşun konustum demeyin gerçekten daha çok konuşun sizi gerçekten anlayana kadar olmazsa bunun için doktorlar var danışın çözüm yolu üretin aldatmak bir çözüm yolu degildir bir ihanettir kimse aldatilmayi hak etmez.
10 Yorumla
+1 yılKadının kocasina bu kadar soğuk olması hayra alamet değil arkadaşım. Cinsellikten uzak bir kadin değil yapınca zevk alıyor diyorsun. Buna rağmen ayda bir kere kabul ediyorsa üzgünüm ama enerjisini başka birinde harcıyor olabilir. Kimseye iftira atmak istemem ama aklıma gelen bu yani. Sen onu bir takibe al en iyisi.
22 Yorumla
Soran+1 yılHergun beraberiz, is yerimiz de yakin, aksamlari erkenden uyur, sosyal medyaya bakmaz, bildirimleri birikir.. yani aldatmasinin imkani yok. guzel ve bakimli da birisi ama cabuk yoruluyor. Kac aydir degistiremedim, ben tukendim
- +1 yıl
Onu yoran gereksiz şeyleri tespit et ve enerjisini emen yukleri yok etmeye çalış. Belki depresyonda da olabilir. Hicbirsey yapmak istemiyordur.
+1 yılİlişki esnasında orgazm olmasına rağmen pek yanaşmıyorsa ciddi bı isteksizliği var size karşı bi durum değil ama eşinizi ikna edip çift terapisine uzmanlara görünerek yardım alabilirsiniz eşiniz sizi seviyorsa kabul edicektir zaten sevgililik dönemini çoktan aştinz evlilik içinde aldatma olmasın bu denli kibarca guzel dille sorduğunuza gore eşinizi seviyor ve deger veriyorsunuz çözümü eşinizle birlikte uygulayın lutfen dışardan hazıra konmayın o batağa girdimi çıkamazsınız
21 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisiniz hanimefendi. Tesekkur ederim
+1 yılAldatmam ama eşim olmadan önce zaten ne sıklıkla cinsel ilişkiye girmeyi isteyeceğini bilirim bana yetmez ise eşim olmaz çünkü libidom oldukça yüksek.
91 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden sormadik ki ne sıklıkla istersin diye😔
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Yanlış hatırlamıyorsam bir kere daha sordunuz bu soruyuBir çoğu aldatmayı seçecektir tabikiÖncelikle bir jinekolojik muayenesi hormon testi yaptırmalısınız her hangi bir sorun yoksa bunun nedeni psikolojiktir Eşin ile birlikte bir terapiste gitmelisinizEşinin bu davranışinin altında yatan problemi öğrenip ona göre davranmalısınızSize söylemediği söyleyemedigi birşeyler olabilir. Aileden gelen bir baskı olabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılO soruyu bende hatirliyorum ama ben degildim. O zaman gizli gorus yapmistim. Demekki bir cok evli cift ayni sorunu yasayabiliyormus. Sadece dr kontrolu kaldi yapmadigimiz, onu da yapalim. Umarim duzelir. Tesekkur ederim gorusunuz icin
+1 yılAldatmak zorunda kalacağımı söyleyip uyarmayı ve cinselliği istemesi için gerekli olan şartları sağlamayı denemeden aldatmazdım. Hatta asla aldatmazdım eğer o ben istemiyorum git kimle yatarsan yat derse başka….
43 Yorumla
Soran+1 yılBen sana yetemem, ayril benden kimle yatarsan yat dedi bana, ama evliligimizde bir sorun yok
- +1 yıl
Bunu tekrar ciddi olarak konuş afrodizyak bişeyler deneyin evlilik danışmanına gidin olmadı git yat birileriyle bu ne be ayıp
Soran+1 yılHaklisiniz
1 ay mı çok fazla😂ben haftada 5 gün yapmak istiyorum 🙈🙈öncelikle tekrar konusun terapiste gidin baktınız olmuyor bosanın aldatmayin !!
610 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 5 nedir? Simdi istersin ama evlenince umarim esinde sana ayak uydurur. Bana haftada 1 bile yeter yani dert etmem o kadar. 32 yasindayiz
- +1 yıl
5 gün mü salla
Soran+1 yıl😀😀
- +1 yıl
Yav he he ancak burdan sallarsın
- +1 yıl
Ne ablası ya sen benden daha büyüksün. 3 gün önce yeni yaşıma girdim. Kendini Elizabeth mi zannedin sanırım 😃
- +1 yıl
Bildirim almak istiyormuş velet 🤣
+1 yılEşim olsaydı cinselliğe ikna ederdim, o kadar da zor değil bence. Hiç yanaşmıyorsa evlilikle ilgili sorun vardır yoksa da doktorluktur. Doktora gitmeye ikna ederim. Aldatsan ne olacak, düzenli bir ilişkin yine olmayacak. istekli istekli gezeceksin yine
11 Yorumla- +1 yıl
Doktora götür bence, cinsellik olmazsa olmasın demek kendini kandırmak olur.
+1 yılŞahsen senin de yaptığın gibi ne olursa olsun aldatmam.
Bence senin hatan hadi kalk gız az bir şey yapalım demek. Kadınlara soru sorulmaz çünkü ne istediklerini kendileri de bilmiyor, emrivaki her zaman iyidir. Her gün birlikte yatıyorsunuz nasıl olsa. Sabah uyanmaya yakın sarıl öpmeye başla biraz da hararetli ol soft takılma. O da heyecanlanacaktır diye düşünüyorum. Sonra duşa da hatta birlikte girin tembellik yaparsa biraz sert olmayı da bil gerisi sende kral 🤙10 YorumlaYani bazen böyle sorunlar çıkabiliyor gerçekten kadın cinsellikle pek işi olmuyor ama ne kadar da olmuyorsa o kadar da uzun olmaz Bir ay fazla bence karşılıklı bir sıkıntı var ne bileyim bazı kadınlar ister ama bir şey yapmayı bilmez hep ben yatayım o üstümde olsun der
10 Yorumlasırf cinsellik için de eşini aldatmazsın ona değer verirsin onu onemsersin kişiliğin doğruluk dürüstlüktür sırf 30dk lık zevk için değerlerını yok sayıp eşını aldatawazsın bu eşıne saygısızlıktır bu şekılde olwaz eşın kabul gorwesı lazıw başka bırısı ıle olwanı onaylawası duruwunda aldatwa olwaz rızasıyla olursa olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl‘’Oysa yaptigimiz zamanlar cokca zevk alip orgazmda oluyor.‘’ demişsin ya. orada orgazm taklidi yapıyor olabilir. Kadınlar erkeklerin gururu kırılmasın diye söyleyemiyor yatakta isteklerini. Açıkça konuşması lazım seninle ki sen de bil ona göre davran. Söyle ne istiyorsa sana söylesin. Baktınız olmuyor cinsel terapiste gidin çözümsüz şeyler değil ki bunlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğunun annesine bunu yapma. İlerde evladın büyüdüğünde onun yüzüne onurluca bakabilmek için en azından bunu yapma. Aklına her aldatma isteği geldiğinde evladını ve babalık gururunu düşün. Eşinin durumuna gelince de; eşini güzel bir yemeğe çıkar ve her şeyi anlat sakince konuşun. Eğer hastalığı varsa psikolog yardımcı olur diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAynı olay bendede var.
Defalarca uyardım.
Güzellikle söyledim olmadı
Çıldırdım gene olmadı.
Benim de ihtiyaçların var engel olamıyorum dedim oda olmadı.
Sonunda beni günaha iteceksin dedim. Tik yok..
Isın gücün zikin olmuş dedi bana..
Uzun süredir video izleyerektatmin ediyorum kendimi. yapay silikondan vajina alicam artık.. harama girmek istemiyirum.. evli olduğum halde beni rlizabete mahkum eden kendisi utansin...11 Yorumla
Soran+1 yılBirebir aynisi dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüksek libido düşük libido çatışması normal ve bu hiç değişmeyecek
Yapısı bu kadının...
Ama aldatma ya yazık kadına üstelik aldatarak kendini alçaltırsın. Bir şekilde ayak uydurun birbirine47 Yorumla
Soran+1 yılCok haklisin. Yuksek libido da yok bende aslinda...30 gun cok degil mi, 10 gunde bir bile yeterlidir benim icin... Ben de ne kadar zorlansamda dediginiz gibi dusunuyorum, ayak uydurmak gerekir
Cevap sahibi+1 yıl10günde bir ideal olabilir 30 çok hakkaten
Soran+1 yıl30 dedigimde artik ben yeter deyip zorla cagirmamdan. Yani hic cagirmasam gelmeyecek o kadar, bazen 2 ayi da bulur😀
Cevap sahibi+1 yılAllah allah enteresanmış.. Regli öncesi ve hemen sonrası libido yüksek olur o zamanlada yanaşmayı dene belki faydası olur
Soran+1 yılNeler neler denedim, bir terapist kaldi. Bu kadar isteksiz bir kadin, her iliskide orgazmda oluyorken nasil olabilir hayret ediyorum artik
Cevap sahibi+1 yılBeni de şaşırttı valla ama yapacak bir şey yok eşindir sonuçta ayda 1 olsa şükredecen artık
Soran+1 yılEvet buna da cok sukr😀😀
Kendinle alakalı ne tur bi sorun olabilir onları aşmayı dene eger kendine yönelir kendine gelirsen sorunu ortadan kaldırabilirsin karşıdan değilde sende nasıl bi sorun olabilirde bu durum yaşanmış olabilir. Önce kendini sonra durumu düzeltebilirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmam önce eşimle konuşup çözmeye çalışırım baktım olmuyor cinsel ilişki terapisine götürürüm baktım hala gelişme yok boşanırım ama onla evliyken aldatmam yani
60 YorumlaAllem eder kallem eder boşanır ondan sonra kimle ne yapacaksam yapardım. Aldatmak cinsellik değil karakter meselesidir. Ha bir de cinselliğe yanaşmayan eşi ALLAH kimsenin başına vermesin. Çok zorlu bir sınav olsa gerek. O ne öyle? Koğuş arkadaşı gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmam bosanirim seks olmadan evlilik olmaz ayda bir nedir insan dayanamaz o kadar
46 Yorumla
Soran+1 yılDayaniyorum bir sekilde ben de aldatmamak icin, ayrilmasi daha zor bence
Cevap sahibi+1 yılO ne derse desin sen iyi davran. kızınca öp sarıl erkeksin idareci olmayı öğren. senin karın huysuz biraz
Soran+1 yılOyle maalesef, nasip iste, yasayacagim varmis
Cevap sahibi+1 yılKaybetmek kolay kazanmaya çalış akıllı ol biraz rol yapmayida öğren bu gerekli
Soran+1 yılCalisiyorum gayret ediyorum👍
Cevap sahibi+1 yılbunu söylemek utanç verici ama karını izle gözlemle dışarıda kiminle daha sıkı o akıl veriyordur böyle yaparsan yaranırsın diye bizim günlerdede böyle diyen kadınlar var ama belli etme
+1 yılHer evlilikte olan bir durum belli bir süre sonra eşler arasında soğukluk başlıyor bu aldatmak veya aldırmak sonuçlandığında daha kötü bir hal alıyor onun için enerjinizi yükseltecek etkinlikler yapmaya caba gosterin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılaldatmak en büyük kalleşlik olur madem böyle bir şey var boşanılmalı.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAyrılmayı bu kadar gözünüzde büyütmeyin evlenirken nasıl evlenirken öyle ayrılırsınız eğer aldatırken seni yakalarsa dünya kadar paranı alıp kapının önüne de koyar haklıyken haksız duruma düşersin adam gibi git ayrıl
20 Yorumla
+1 yılboşanmak da bir çözüm, ama asla aldatmak değil. en kötü eş bile aldatılmayı hak etmez.
52 Yorumla- +1 yıl
En kötü eş bile aldatılmayı hak etmez👏👏👏 konu yu kapatmış arkadaşımız en net yorum ile🙏🙌
Soran+1 yılKi kotu bir es degil esim de, aldatma istedigimi degil de cok zorlanmaya basladigimi ifade etmek istemistim soruda aslinda
+1 yılBaşka tarafa yönelmek hakkındır. Sana bununla ilgili hesap sormaya da hakkı yoktur.
58 Yorumla
Soran+1 yılBelki de hakkimdir ama suclu ben olacagim icin yapmamam gerekiyordur
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Son cümlelerim görünen başka bir sorun yoksa geçerli. Gerçek aldatma budur.
Soran+1 yılBir taraf dozunda istiyor, yani ben de oyle aman aman seks duskunu degilim,10gunde bir bile yeterlidir. Hani bunada sukr derim. Ama 30 gunde cok.. diger taraf icinde olmasada olur bir durum bu maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiliyorum hoş değil ama hayatında biri olabilir beye senden soğumuş olabilir kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz dostum. hep beraberiz, ise beraber gideriz, ayri zamanimiz yok nerdeyse. Tembellik, isteksizlik tam adi
Cevap sahibi+1 yılHa ozaman yanlış tespit kanka yoğunluktandır ozaman konuş ama aksatma
Mastürbasyon, sanal, vidyolar falan. Arada eski bekarlık günlerini hatırlayıp iç çeke çeke...
Bitmez bu ömür dediği de çok oluyor insanın10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsla aldatmam hatayı kendimde ararım mutlu edemiyor muyum doyuramiyor muyum diye
20 Yorumla Aldatmak çözüm değil bir yaptın iki yaptın bütün bir ömrün boyunca yakalanmadan aldatma ihtimalin yok. En doğrusu tedavi olması
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakın bir evlilikte aldatma oluyorsa itende o kadar suçlu bence ayrılın denir ilk zamanlar için geçerli oluyor ama belli bir zamanı geçtikten sonra bazen imkansızlaşa biliyor çeşitli nedenlerden dolayı.
00 Yorumla
+1 yılOturup konuşmayı ya da bi çift psikologa gidebilirsiniz
10 Yorumla
+1 yılülke kadını bu
cinsellik onlar için yük
sonra ben aldatıldım!10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmam çözüm ararım çözüme yanaşmazsa boşanmayı düşünürüm
10 Yorumla Aşılabilecek bir sağlık problemi yoksa ayrılırım. Şahsen hiç beklemem.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhaf geldi açıkçası eşiniz size karşı sevgi hissetmiyor olabilir mi? Benim libidom çok yüksek ama sevmediğim biriyle yapamazdım.
41 Yorumla
Soran+1 yılCok kiskaniyor ve sevdigini soyluyor ama libidosu dusuk ya da tembel diyebilirim
Kızı cinsellikten sogutmussun. Önce bi ılındırman lazım. Kızda değil kendinde hata ara bence. Belki her seferinde canını acıtıyorsundur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırım. Ayrıl kendine uygun birisini bul. Öyle hayat geçmez.
10 Yorumla
+1 yılNeden yanasmadıgı önemli burada. Bir rahatsızlığı varsa anlayısla karsılarım.
24 Yorumla
Soran+1 yılCalisan bir bayan, tabi ki o da haklidir. Yoruluyordur hak veriyorum ama en azindan 10gunde bir olsa bile bana yetecektir
- +1 yıl
10 gün bile çok. Bu konuyu konusmalısın
Soran+1 yılYani demek istedigim istegim var ama oyle azmis birisi degilim.10 gun bile bana yeter. Diger yorumlari okusan neler neler konustum esimle
- +1 yıl
Hımm okumadım diğer yorumları okurum bi ara
Aldatmam ama böylede zor olur ayda 1 başka yol ararım
10 Yorumla
+1 yılBen bu konuda çok ilişkiye girenler denim ama bende bukonuda karı bunaltıyorum bazen. Ortası yok bilim git bak görüyorum geleceği. Çok istese suç az istesek suç. Neyapalım biz Beyler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Ayrılma durumun yok ama aldatma durumun var😂 bence her şey senin düşüncende ve rahatlığında bitiyor demek ki arzulanmayı hak edecek bir adam değilsin kadın zevk alsa o da isterdi yine iyi kadınmış sana laf dememiş
514 Yorumla- +1 yıl
Aldatmayan kadın yoktur yakalanmayan vardır
Soran+1 yılAldatma durumumda yok. Aldatmadim da simdiye kadar. Bu durumu yasayan var mi diye sormak istedim. Ayrilmak icin ya da aldatmak icin sadece cinsel iliskinin yasanmamasi yeterli sebep midir? Ne kadar zevk aldigini bir gorseniz soylediklerinizden utanırsınız. hep derdim insan esini aldatmayi nasil dusunur diye ama insan kınadığıyla imtihan olur derler, yine de siz boyle bir durum yasamazsiniz insallah.
- +1 yıl
Doğruları söyleyince iticimi oluyor
- +1 yıl
Emin olma kadınlara asla güvenme hemen hemen hepsi aldatıyor zaten
- +1 yıl
Kadına ihanet zevk verir zaten en çokhttps://www. google. com/imgres? imgurl=https%3A%2F%2F64. media. tumblr. com%2F619edc5900ded859e9f688800b555e15%2Ftumblr_oqmbh84UVx1ujmvy2o1_1280. jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fguldum. net%2Fpost%2F161130562703&tbnid=eWmQG4rsgdDjTM&vet=1&docid=f7-_1yUYK3LPAM&w=750&h=588&hl=tr-TR&source=sh%2Fx%2Fim
- +1 yıl
Kadına ihanet zevk verir en çok
Soran+1 yılDusunce girdi fakat kendime hakim olabildim simdiye kadar. Gormedigin bilmedigin seyler hakkinda cok kesin hukumlusun. Neyse umarim ayni durumu yasamazsin, yasayacak olursan burayi hatirla
Soran+1 yılBu yazdiklarini hic unutma, ben gercek bir sorunumdan bahsediyorum ama sana basit geliyor bu durum. Nyse canin sagolsun
Nedenini sordun mu hiç ne cavap veriyo niye yapmıyor yani?
12 Yorumla
Soran+1 yılTembellik yorgunluk isteksizlik
Herkes farklı bi açıdan bakmış , ya karin seni aldatıyorsa? Ya başkasıyla yasiyo seninle ayda bir oluyo sa?
10 Yorumla
+1 yılbenimle neden evlendin diye sorsaydın ya kral haklı olarak
11 Yorumla
Soran+1 yılSormadim🙂 ilk kavgamizda sorayim dostum
+1 yılAşırı istekli olduğum için hergün isterdim ben
Ama 1 ay boyunca yapmamak bana gore değil boşanırdım hemen birini bulurdum dayananam ki10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTanıdığım eski bir üyeyi hatırlattın bana acaba sen o musun?
41 Yorumla
Soran+1 yılilk kez sordum bu soruyu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüp dokunmalar ile mi yaklaşiyorsunuz yoksa soruyor musunuz? Sorarsaniz istemez.
42 Yorumla
Soran+1 yılO cocukla 9 gibi yatar kalir, sonra ben gittigimde dokunsam bile yorgunum gozunu acamiyorum der uyumak ister. Bazi gunler sabahtan sozlesiriz, aksam olur yine tembellesir istemez. Yani 2 durumdada isteksiz
Cevap sahibi+1 yılÇok uzun uzun ise sureç bunu kısa tutmaya çalış. Belki uzun sürüyor diye yaklaşmiyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmadan bahsetmen ilginç. Ne olursa olsun sakın aldatma.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer durumu yaşıyorum. İlk başlarda gayet iyiydik şimdilerde ayda 1 bile benim zorumla oluyor. Mastürbasyon ile idare ediyorum bekar erkek gibi. Çocuk olmasa ayrılırdım
014 Yorumla
Soran+1 yılAyni durunu yasayan cok insan varmis demekki, zor bir durum nasil asacagiz kardes
Cevap sahibi+1 yılBen ne yaptıysam olmadı
İyi davrandım ev işlerine yardım ettim etkili sözler falan boşuna. Libido düşükse ne yapsan zor. Ayrıca istekli olduğum için hayat zindan gibi oluyor. İstekli kadınları görünce kendime üzülüyorum. Gençliğim ayda yılda bir seksle geçiyor
Soran+1 yılCok uzucu, ne yapsak bos sanirim. Ben de ayni sekilde istekli esleri gorunce kahroluyorum
Cevap sahibi+1 yılAldatirsan bu sanal mi olur reel mi
Soran+1 yılSanalin bir anlami yok ki, ha mastürbasyon yapmisim ha sanal yapmisim. Sorunum tensel iliskimin olmamasi evli olmama ragmen
Cevap sahibi+1 yılHaklısın ama reel aldatma içime sinmiyor benim
Soran+1 yılBenim de icime sinmiyor, simdiye aldatmistim yoksa.
Cevap sahibi+1 yılİlk zamanlar da boylemiydi yoksa sonradan mı değişti ve ne zamandır evlisiniz çocuk var mı
Soran+1 yıl9sene 1 cocuk. Baslarda 10gunde 1, hadi yetiyor dert etmiyordum. Cocuktan sonra hepten saldi
Cevap sahibi+1 yılTek farkımız başlarda benimki istekliydi sonradan değişti. Aslında bu daha kötu.
Soran+1 yılNeden oyle oldu peki sonradan
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum çocuğu ve yorgunluğu bahane ediyor devamlı.
Soran+1 yılBizim ki de ayni, yorgunluk, cocuk, dus almasi falan, tembelllik iste
Cevap sahibi+1 yılBenzer bahaneler
+1 yılYargıtaya göre boşanma sebebiydi hatta bununla ilgili kararlar vardı galiba
10 Yorumla
+1 yılCinsellik için evlenmezdim ki ben aşık olduğum için evlenirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılBende asik oldugum icin aldatmadim zaten. Cinselligi bu kadar kafaya taksam 1 ay beklemezdim
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSence neden böyle ona kötü mü davranıyorsun Bir daha da bana numaramı yapıyor
018 Yorumla
Soran+1 yılKotu davranmiyorum. Evliligimiz sakin sorunsuz ilerliyor. Tek sorunumuz bu, gerci bu da benim sorunum onun icin sorun yok. Boyle oluncada ben mutsuz olup gergin oluyorum. Oysa ki zevk aliyor ama tembellik yapiyor
- +1 yıl
Neden tembellik yapıyor En azından her duşa girmeden önce güzel bir seks yapsanız
Soran+1 yılUstadim bilmiyorum icten gelmiyor isteksiz iste, o dayaniyor ama ben dayanmakta zorlaniyorum artik. Zevk te aliyor daha sık yapalim diyor ama ayni yine
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin ve hep mi böyleydi
Soran+1 yıl9 yil, bir cocuk var. Baslardada 10gunde bir yapardik ama cok sorun etmezdim. Oyle cinsellik duskunude degilim. Cocuktan sonra hepten saldi. Bazen 2 ayi buluyor, saka gibi
- +1 yıl
Peki eşinin vücudunu nasıl Kendini beğeniyor mu sen onu beğeniyor musun
Soran+1 yılBegeniyorum, o da begeniyor. Guzelde bir kadin. Ten uyumu sorunsuz. Bir degisik anlam veremiyorun artik
- +1 yıl
Peki sen Israr edip istediğin zaman mesaj atana yattığımızda sen bacak arasını açıp yalamaya başla sana kendi kendine
Soran+1 yılDenedigim oluyor, zorla da olsa yaklasiyor ama her zaman ben gidiyorum. Gitmesem hic gelmez. Ben de biraktim gitmeyi
- +1 yıl
Yani bir süre zorla git bir süre boyunca Sen başlat artık onu çalışkanlık olsun Sonrasında o da ister bence
Soran+1 yılOlabilir ama isteksiz gelenle de olmuyor be ustad
- +1 yıl
Isteksiz olmadığını çok zevk aldığını yaparken sen söylüyorsun
Soran+1 yılKendiside soyluyor, kac kez orgazm oluyor, daha sık yapalim da diyor
- +1 yıl
Işte Sen bunu sık sık yapmalısın ona bunu alışkanlık haline getirmeli artık vazgeçilmez Hale getirmelisiniz
Soran+1 yılAnladim. Baslarda istemese de zorlayarak, sonralari kendi istegi ile gelecektir
- +1 yıl
Aynen bunu söylüyor Sonuçta seks çok güzel ve ilişkide daha güzel yapan eminim karın ana oral seks yapmadan çok zevk alır
Soran+1 yılSeks baslayana kadar bizde ki sorun, sonrasi gayet akıcı, tesekkur ederim fikirleriniz icin
- +1 yıl
Rica ederim Mutluluklar diliyorum
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler