Cinsel Yaşam Cinsellikte kilo önemli mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 224 Cinsellikte kilo önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 26 kişi beğendi
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır yok kilolu olan kadınlar bazen daha şehvetli sevişebiliyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Zayıfım konforlu oluyor :D 15 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende normal bir kilodayım ne zayif ne şişman😄 Yorumla Doktorcivann +1 yıl Kaslı iri yapılı yakısıklı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Doktorcivann Sadece 1 lira farkla büyük boy patates? Yorumla Doktorcivann +1 yıl Haha hayrlısı öyleyse Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kiloluyum ne yazık ki ama umarım yoktur yaBenim açımdan şöyle yok. Biseksüelim kaslı erkekler daha çok ilgimi çeker haliyle 0 0 Yorumla
ISIranHamsicuk Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Biraz etli olsun kadın etli olunca cicikleride büyük olur 🤣🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ikisinin yeri farklidir. Mesela dolgun kalcali bi kizin agzima oturmasi aklimi basimdan alir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kilolu kızların zevk almaları daha zor zayiflara göre. Zevk vermek için zayıf kilolu olması değişmez. Kendisi alamaz 5 3 Yorumla Medıcınen +1 yıl Doğru ama veremiyorlar kilolarını neyapsınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Versinler demiyoruz kendileri bilir kendisine zarar başka yorum yok Yorumla Medıcınen +1 yıl 👍👍 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıvrımlı hat haz uyandırır o yüzden aşırı kilolular tarzın değil 0 0 Yorumla
Kayıpadamm09 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Biraz balık etli olması lazım, zayıf ilgimi çekmiyorr 1 0 Yorumla
albydrop Takip Et Yoda Yaş: 48 +1 yıl Kilosuna dikkat etmeyen partner gitsin mantı ile makarna ile sevissin 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir özellikle kilolu insanlardan hoşlanan bile var 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önemli değil kocam zayıf biri aldattığım kişi biraz kilolu daha iyi doyuruyor 5 0 Yorumla
mantarlıtabanca Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl ne tur kılo deıl beyendıgım kadın kıloluda olabılır onemlı olan bakımlı olması kılı da olsa kokmamalı 0 0 Yorumla
mustk44 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Göğüs ve kalça ritimleri kilo aşırı olmasa sıkıntı yok 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl kokmayacak karşındaki kiloda obez olmayacak 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. istekli kadın güzeldir 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Balık etli, belirgin hatlar daha çok tahrik eder 1 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 301 cevap paylaştı. Özgüven açısından önemli bi faktör bence 4 1 Yorumla Sevlsrc +1 yıl Sence gerçekten öyle mi Yorumla
NeyyMıstafamNeyyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 104 , eic 91% +1 yıl Şap şap 😂 12 1 Yorumla SertKaan +1 yıl :))) Yorumla
KlasikAdamım Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Aşırı kilolu ve zayıf kisiler hoşuma gitmezDolgun olmalı bingil bingil olmalı 0 0 Yorumla
tugbaal10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl elbette varıdr cok kilolu birini kim ister 3 1 Yorumla Yaşam90 +1 yıl @tugbaal10Ben isterim Yorumla
oktayyaman2 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Tutku ateş aktiflik önemli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Katılıyorum çok ta önemi yok bence kilonun Yorumla oktayyaman2 +1 yıl Aynen öyle yaşadığının hakkını versin 🥰 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl mesela bu bedene örnek verirmisin sen nasıl bir bedendesin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben 57 kiloyum 36 beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen sana yapılması gereken en mükemmel şeyleri hakeden bir bedene sahipsin bence ve neler yapılması seni çok mutlu edecek onu da yazmak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boy 165 civarı var mı Yorumla Soran +1 yıl Evet 1.69 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şahanesin ve sevişmek istenilecek eşsiz bedendesin Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Pozisyon sıkıntısı yaşanır 1 3 Yorumla GeçimsizKoala +1 yıl Hani gidiyordun jdjf Yorumla mavilipenguen +1 yıl Sanane? Yorumla GeçimsizKoala +1 yıl Ne bu asabiyet yav dnnf sorduk sadece Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok zayıf olmamalı kilolu balım etli seviyorum ben 0 0 Yorumla
ozelinianlat Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl tabi önemi var Cook fazlası rahatsız edici 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Benim için var ya kiloyla alakasi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benden ağır partnerim oldu. Hayatımın seksini verdi bana. Hala unutamıyorum. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kilo azaldıkça performans artar. 0 0 Yorumla
MuhendisinizGeldi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Zayıflık önemli ya kilolu olmuyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl çok kilolu erkek çekilmiyor :D 12 3 Yorumla Az-Tr +1 yıl Aynen ya. De işte bunu Yorumla linkerboy1991 +1 yıl Nedenmiş ben de kiloluyum ve zayıflayacam zaten de üzüldüm böyle düşünmene Yorumla Doktorcivann +1 yıl Kaslı? Yorumla
filozofkonuşuyor Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Ben önem vermiyorum tabi tek gecelikse 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadın rahat ıslanıyorsa kilonun bir önemi yoktur 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Zayıf olması iyidir ama çok da önemli değil yani 1 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Herşeyin fazlası zarar 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Evet önemli 4 0 Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Biraz yani baliketli tombul kadın hosuma gider. 0 0 Yorumla
nonstop Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Ben kuğu gibi hatunlardan hoşlanıyorum 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Balık etliler genelde daha çekici geliyor 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. dolgun ve kıvrımlı olması önemli 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pozisyon dışında hayır 0 0 Yorumla
CinselTerapi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Kişinin zevkine bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen hanginden hoşlanırsın Yorumla CinselTerapi +1 yıl Kilo ile alakası var evet ben minimal ölçüler severim Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boy kilo orantılı olmlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
Hayır yok kilolu olan kadınlar bazen daha şehvetli sevişebiliyor.
Zayıfım konforlu oluyor :D
Bende normal bir kilodayım ne zayif ne şişman😄
Kaslı iri yapılı yakısıklı?
@Doktorcivann Sadece 1 lira farkla büyük boy patates?
Haha hayrlısı öyleyse
Ben kiloluyum ne yazık ki ama umarım yoktur ya
Benim açımdan şöyle yok. Biseksüelim kaslı erkekler daha çok ilgimi çeker haliyle
Biraz etli olsun kadın etli olunca cicikleride büyük olur 🤣🤭
Ikisinin yeri farklidir. Mesela dolgun kalcali bi kizin agzima oturmasi aklimi basimdan alir.
Kilolu kızların zevk almaları daha zor zayiflara göre. Zevk vermek için zayıf kilolu olması değişmez. Kendisi alamaz
Doğru ama veremiyorlar kilolarını neyapsınlar
Versinler demiyoruz kendileri bilir kendisine zarar başka yorum yok
👍👍
Balık eti iyi ama fazlası biraz hani nasıl desem seyy yani 😄😄
Herkes zayf ister ama kilolu dus aldıysa tadndan yenmez
Kıvrımlı hat haz uyandırır o yüzden aşırı kilolular tarzın değil
Biraz balık etli olması lazım, zayıf ilgimi çekmiyorr
Kilosuna dikkat etmeyen partner gitsin mantı ile makarna ile sevissin
Kişiye göre değişir özellikle kilolu insanlardan hoşlanan bile var
Önemli değil kocam zayıf biri aldattığım kişi biraz kilolu daha iyi doyuruyor
ne tur kılo deıl beyendıgım kadın kıloluda olabılır onemlı olan bakımlı olması kılı da olsa kokmamalı
Göğüs ve kalça ritimleri kilo aşırı olmasa sıkıntı yok
kokmayacak karşındaki kiloda obez olmayacak
istekli kadın güzeldir
Balık etli, belirgin hatlar daha çok tahrik eder
Değildir ama güzel vücut çekici gelir
Özgüven açısından önemli bi faktör bence
Sence gerçekten öyle mi
Şap şap 😂
:)))
Aşırı kilolu ve zayıf kisiler hoşuma gitmezDolgun olmalı bingil bingil olmalı
elbette varıdr cok kilolu birini kim ister
@tugbaal10
Ben isterim
Bilmem daha önce yaşamadım 🤷
Tutku ateş aktiflik önemli
Katılıyorum çok ta önemi yok bence kilonun
Aynen öyle yaşadığının hakkını versin 🥰
mesela bu bedene örnek verirmisin sen nasıl bir bedendesin
Ben 57 kiloyum 36 beden
sen sana yapılması gereken en mükemmel şeyleri hakeden bir bedene sahipsin bence ve neler yapılması seni çok mutlu edecek onu da yazmak isterdim
Teşekkür ederim☺️
boy 165 civarı var mı
Evet 1.69
şahanesin ve sevişmek istenilecek eşsiz bedendesin
Pozisyon sıkıntısı yaşanır
Hani gidiyordun jdjf
Sanane?
Ne bu asabiyet yav dnnf sorduk sadece
ben zayıf ve kıvrımlı fizik seviyorum
Çok zayıf olmamalı kilolu balım etli seviyorum ben
tabi önemi var Cook fazlası rahatsız edici
Benim için var ya kiloyla alakasi
Benden ağır partnerim oldu. Hayatımın seksini verdi bana. Hala unutamıyorum.
Kilo azaldıkça performans artar.
Şlak şlak ses çıkıcak o kadar 😀😀😀
Zayıflık önemli ya kilolu olmuyor
Evet önemli bir detay.
çok kilolu erkek çekilmiyor :D
Aynen ya. De işte bunu
Nedenmiş ben de kiloluyum ve zayıflayacam zaten de üzüldüm böyle düşünmene
Kaslı?
Ben önem vermiyorum tabi tek gecelikse
Kadın rahat ıslanıyorsa kilonun bir önemi yoktur
Zayıf olması iyidir ama çok da önemli değil yani
Normal kiloda olması yeterli
Zayıf ince severim
Herşeyin fazlası zarar
Evet önemli
Zayıf kızlar daha çekici evet kilo önemli
Kalça ve göğüs güzel olmalı
Biraz yani baliketli tombul kadın hosuma gider.
Çok fazla olmadığı sürece
Ben kuğu gibi hatunlardan hoşlanıyorum
Ben cok zayif sevmiyorum
evet kilo önemli zayıf olmamalı
olgun vücut severim senin vücudun nasil?
Balık etliler genelde daha çekici geliyor
dolgun ve kıvrımlı olması önemli
Zayıf daha çekici benim için
Pozisyon dışında hayır
Evett
Kişinin zevkine bağlı
Sen hanginden hoşlanırsın
Kilo ile alakası var evet ben minimal ölçüler severim
Önemli değil
Boy kilo orantılı olmlı