Ne tür vicutlardan hoşlanırsınız sizi daha çok tatmin eder ve kiloyla alakası var mıdır sizce zevk almanın cinsel ilişkide
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben 85 kiloyum sebebi de sırf evde durmam. İş okul falan olsa aktif olsam 1-2 ayda 70-75 seviyesine inerim. Ama sürekli evde dur dur ye, masa başına geç, ye masa başına geç hal ortada. Ben cinsellik konusunda zayıf erkek sevmiyorum. Bunun şişmanlıkla alakası yok. Bana göre 180 boya 80/85 hadi bilemedin 90 kilo idealdir en fazla bu. En az da 75-80 idealdir. Aslında kilonun önemi yok. Mesele yağ meselesidir. İnsanın vücudunu yağ çirkin gösterir. Ben mesela 70-75 kilo olup vücudum yağ değil de kas ağırlıklı olsa değirmen daşı gibi garı olurum 😂😂😂😂😂😂 ama şu an bir jöleyim 😂😂😂😂😂😂😂 jöle olmasam bile dolapta beklemiş lokum kıvamındayım diyelim. O kadarda cılk değil vücudum da ama sıkı da diyemem. Özellikle bel bölgem göbek bölgem sertleşmeye ihtiyacı var. Bacaklarım kalçam öyle değil. En kolay zayıflayan yerim bacaklarım kalçam. Düzenli yürüsem, merdiven çıksam bacak kaslarım çok çabuk topluyor. Keşke göbek de öyle olsa 😒😢 erkekte de kas ağırlıklı çok yağlı olmayan ama zayıf da olmayan bir vücut önemli. Yine iştah da önemli benim için. Ben yemek yapmasını da yemesini de severim kilomun böyle olmasının sebebi de bu aslında. Ve asla çirkin kötü şeyler yemem. Ev yemeği, kendi pişirdiğim ev yemeği ve kendi yaptığım hamur işleri tek tercihimdir. Kocam olsa iştahsız olmasını istemem. Ben mesela evde yemeği bol bol yapar evde anneme babama erkek kardeşime yediririm. Bunu evlenince de kocama yapma ihtimalim çok yüksek kendim yesem olmaz. Biri yiyecek, tadını çıkaracak ki benim de biraz nefsim körelsin 😂😂😂😂 seks meselesine gelirsek de Behzat Ç’deki Harun karakteri gibi olmalı. 😂😂😂😂 Ama biraz daha kısa hali ve 1 tık daha zayıfı olabilir.
133 Yorumla- +1 yıl
Of kaçırdım seni :( valla kötü bir niyetim yoktu ya en azından bu kadar guzel açıklayıcı bir yoruma bende bir seyler söylemek isterim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşim kiloludur eşimden önce kilolu sayılabilecek sevgilim oldu zayıf sıfır beden sporcu Avrupa birincisi olan bir sevgilimde oldu hani şu gram yağ olmayan vücutlardan ne gözlemledin dersen zayıf tabiki atak ve yorulmuyor tombul biraz harekete yavaş kalıyor doğal olarak ama zevk alma olayı dersen bu zayıflık ve şişmanlık ile alakalı bir durum değil kilolu bayan erkeğine zayıf kadından daha fazla zevk verebilir bu kişilik meselesi ve sevişmeyi sevmek ile alakalı bir durum zayıf sevişmeyi sevmiyorsa tercih meselesi olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı şişman olmaması iyidir. Balık etli olunca vücut hatları daha çok tahrik eder mesela, daha çekicilik kadar. Zayıf, minyon olunca kadın rahatlıkla evire çevire... :) fazla şişman olmasın kâfi bu yüzden
00 Yorumla
+1 yılEğer kilo bariz aşırı ve fazlaysa bu belli pozisyonların yapılmasında zorluk çıkarabilir bunun dışında yatakta hareketliliği kısıtlar buda durağan ve donuk bir seks hayatına sebep olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
141Cevap
Partnerin tercihine göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılBu aralar Ksnin gündem sorusu :D
Arkadaşlar konuşmıyım konuşmıyım diyorum ama performans iyi olduğu sürece kilonun görüntü takıntısı haricinde ne gibi bir sorun çıkartmasını bekliyosunuz ki?
Obezlik olmadığı sürece kilonun ilişkide zararı olma1614 Yorumla- +1 yıl
Her pozisyonda olmaz mesela... Bu yeterli mi?
- +1 yıl
@Ananasss00 Niye olmuyo kardeşim
- +1 yıl
Kilo fazla ise ister istemez kısıtlıyor, her pozisyonda yapamazsın kilo çok olunca. Farklı pozisyonlarda yapmak daha fazla zevk verir.
- +1 yıl
@Ananasss00 Yapanı gördüm sen beceriksizsen pozisyonların suçu yok
- +1 yıl
Arkadaşlar canınız sıkıldıkça beni mi artıladınız gören de cinsellik fenomeni zanneder 😂
- +1 yıl
@Mr_Potter doğruyu söyleyen yine köyden mi kovuluyo
- +1 yıl
@Mr_Potter 😂 sayemde
- +1 yıl
@Mr_Potter daha çok kıskanacak gibi duruyorsunuz. 😂😂
- +1 yıl
@Mr_Potter Bi daha çalmazsanı memnuniyet duyarım iyi günler efendim
+1 yılarkadaşlar cinsellikte kilo renk ölçü görsellik anlamsız
cinsellikte önemli olan kişisel temizlk ve sağlık ile arzu dolu olmaktır
bencil ökzü ve karşıdakini köle görenler zaaflarına göre ölçü şekil renk olayına girer. karşıdaki aslında umurunda değildir. zaten ilişki kısa sürer kadın ortada kalır
uzak durun bu tiplerden23 Yorumla- +1 yıl
@gicikhatunnn
teşekkürler gıcık :) - +1 yıl
@cunnulinguscandır 😘😘🥰
- +1 yıl
@gıcıkhatunnn
😘🥰👅😘🥰👅
Merhaba,
Bence cinsellikte kilo pek de önemli bie faktör değil. Yani zevki etkilenmeyen bir şey fizik. Mesela bana göre zayıf (aşırı değil) kızlar çok seksi geliyor ama sadece seksi geliyor cinsel ilişki sırasında aldığım zevki pek de etkileyeceğini düşünmüyorum. Bir de şu olabilir mesela güzel bir fizik beni daha çok tahrik edebilir bu çok ayrı bir şey bana göre. B10 Yorumla
+1 yıltabiki kilo önemli ama bu bedenin tam bir uuyumluluk haliyle doğrudan alakalı çok kısa birisi çok kilolu olduğu zaman çirkin görüneceği gibi uzun bir kadın da çok zayıf çirkin görünür , bence göbeksiz hafif balık etli dolgun hatlı kadınlar 0 bedeb kadınlara göre daha çekici gelmektedir bana
10 YorumlaZayıf vücutlardan hoşlanmam ben pek. Hafif dolgun olacak vücudu gögüsleri ne küçük ne de büyük olacak ama kalçası da dolgun olacak. Ten rengi de önemli şimdi böyle vücudu olup kumral oldumu öfff derim
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni tarif etmişsin😂
Bence önemli kimse ilişkiye girerken bi kadının kilodan artık aşağıya kaymış şeyiyle ilişki yaşamak istemez, ya da öperken bi yandan dokunurken göbekli yağlı bi vücudu okşamak istemez
53 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar yorum içinde en haklı en doğru yorum çıktı tam eig yorumu cok haklısın @gulsahh_
- +1 yıl
Rica ederim @gulsahh_
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence fazlasıyla önemli vücut şeklinden bile daha önemli kilo diye düşünüyorum. fazla göbeği olan şişman bir kadınla kimse seks yapmak istemez bence
101 Yorumla- +1 yıl
Doğru düşünüyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bunu merak ediyorum fitim zayif degilim aman aman dicek gibi ama nisanlim kilolu seviyor surekli ye diyor zayif sevmiyorum dedi ona gore zayifim bana gore iyi.
80 YorumlaAçıkcası elimdeki ile yetinmesini bilen biriyim, kilo fazla önemli olduğunu düşünmüyorum. Zayıf bir kadınla her pozisyona giriliyorsa balık etli bir kadınla da ya da balik etliden az daha kilo olarak fazlasıyla da olunabilir. Yapamıyorum diyen varsa eğer sizden kaynaklı kiloyu bahane etmeyin. :)
10 YorumlaSeksi, ince belli fizik açık ara önde

10 Yorumla
+1 yılZayıf ve ince belli kadınlar çok ilgimi çekiyor.
Zayıf bir kadınla istediğin gibi pozisyona girebilirsin. 😊20 Yorumla
+1 yılKiloya hiç takılmıyorum. Tek dikkat ettiğim şey aktif ve hareketli olması. Sırt üstü yatıp herşeyi erkekten beklememesi. Bu olay sadece erkek rahatlasın diye yapılmıyor, bu olay iki kişiliktir; tek taraflı değildir..
10 Yorumla
+1 yılKilolu biri ile yapmak içimden gelmez ya genelde öyle oluyor zaten istek olsa şuana kadar da olurdu kötülemek için tabi ki yazmıyorum ama erkek ve kadın iki cins de kendine bakmalı her açıdan güzel görünmeli…
10 YorumlaZevkle kilo birbirine bağlantılı değil. Mesela ilk evlendiğimde eşim zayıftı sonra kilo aldı sonra yine zayıfladı ve zevk konusunda hiç eksiklik olmadı
10 Yorumla
+1 yılAşırı kilolu değilse bir etkisi olmaz cinsellikte önemli olan karşılıklı uyum ve istektir
İstekli olduktan sonra kilo İnan hiç önemli olmuyor10 Yorumla
+1 yılİnce bel ince bel incel
❤️❤️
Ve güçlü kollar seksi bir de sırt61 Yorumla
+1 yılİnce bel fit vucutlu bir kadın psikolojik olarak daha tatminkâr çünkü göze hitab ediyor bu açıdan daha çok zevk verir bence
14 Yorumla- +1 yıl
Dayı sen o fit ince bir kadına layık misin peki
- +1 yıl
@blablablak Ne dayısı canım 33 yaşım ben. hem sanamı kaldı sen kendine bak yarın ne iş yapacağını. layıkım tabi öğretmenim ben sen kimsin
- +1 yıl
Öğretmenle bunun alakası yok ama tip olarak fizik olarak nasılsın da ince bir fit kız istiyorsun önce bir ayna ya bak haddime mi diye bir düşün
- +1 yıl
@blablablak Sanane lan sen önce kendi tipine bak mk. kaşınma boksörüm ben. senin ne haddine beni eleştirmek daha akşam bi kız tavladım. saçım döküldü biraz senin gibi ökzlerin yüzüne okadr anadınmı. senin her yerin tip olsa nolur çatal dilinle haa boş ver git.
Performans olarak degil ama gorsel olarak zayif veya normal kilodaki kadinlar daha cok tahrik ediyor beni
10 YorumlaBöyle bi soruyu çoğunluk kadın vücudu olarak yanıtlamış erkeklerin hepsi fit heralde sapık zihniyetler
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence önemli.. fit vucut göze daha iyi ve çekici geliyor
92 Yorumla- +1 yıl
İşi biliyosun. Shsjsjsa
+1 yılKimisi kilolu kimisi zayıf ister zevkte fark olacağını sanmam
21 Yorumla- +1 yıl
Fark ediyor @mihribann1
+1 yılEsnekliği kısıtlayacak şekilde fazla kilo belki biraz sorun olabilir ancak bence kilodan daha önemlisi ten uyumu ve mental uyum.
10 YorumlaKadının kalçalı olması bence şart vurdunmu oturucak 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli kilolu göbekli bir erkekle ilişki yaşamak istemem midem almaz şahsen
80 Yorumla
+1 yılkilonun alınan zevkle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum
10 Yorumla
+1 yılçekicilik ve temizlik varsa kilonun çok bir önemi yok.
11 Yorumla- +1 yıl
sen nasıl birisin
kiloyla alakası yok. bu tamamen arzu istek cilve ile alaklı
10 Yorumla
+1 yılBalinaların da cinselliğe ihtiyacı vardır elbette :D
10 Yorumla
+1 yılbalık etli cok sisman ya da coık zayıf itici bence
12 Yorumla- +1 yıl
Sence sen onlardan daha iticisin
- +1 yıl
@blablablak iyi misin söle dedın söedık senı engellıyorum bıdaha hiç bi yorumunu görmem yapmamda hadi eyv
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahahaah ortalık fena karışmış seviyorsak ince belli de olur balık etlide kalbi büyük olsun kalbi zalımlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kiloluyum mesela ama asla kilolu erkek hoşuma gitmiyor 😃
77 Yorumla- +1 yıl
Ben de zayıfım. balık etli ve üzeri kadınlar hoşuma gidiyor nedense🤦♂️
- +1 yıl
Hfhdjdhd değişiksin
- +1 yıl
@blablablak niye ya zevk meselesi değil mi ajsjs
- +1 yıl
@blablablak hatta bak profil örneği vereyim. Boyu 165 170 civarı olup kilosu 60 65 kadar. Çok fena uff derim😅
- +1 yıl
Yok knk ben sana bişey demiyorum ya nebileyim ben erkeklere çok kızardım kendisi ne ki fit vücut istiyor aga kızlarla da varmış bu durum sen şişmansın zayıf bir erkek napsin seni
- +1 yıl
@blablablak haklısın tabi kendi ortalama profili neyse öyle birini istemeli bence. Yani ortalama derken kendini bütünü ile değerlendirip puanlasın. O puana yakın olduğunu düşündüğü bir profile yanaşsın. Böylece herkes mutlu olur bence.
Cevap sahibi+1 yıl@blablablak bu dar çerçeveden kurtulmanı tavsiye ederim
+1 yılKişi aşırı kilolu ve göbekliyse çok kötü olabiliyor ve ilişki beklendiği sonuçlanmayabiliyor. Sonuç olarak kiloya bağlı terleme ve kötü koku olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılben kiloluyum valla ve zayıf kadın isterim ama onlar beni istemez işte.. Endonezyada sevgilim var ve iş bul evlenirim dedi. Maaşına bakmadan iş bul dedi evlenirim dedi. Ben de iş arıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf olsun. Minyon olsun. Onu kaldırıp, zıplatıp, evirip çevirip, süründürüp zevkin doruklarına varalım. Bunları söylerken o hareketli ve enerjik olmalı. Üstünde oturmayacak. Zıplaya zıplaya erkeğini kudurtacak.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar için erkeğin hafif kaslı olması önemli erkekler içinde kadınların kalçalı goguslu hafif balık etli diri vücut onemli
00 Yorumlailk beğenme önemli tabi ki. ben zayıf ve düz göğüs seviyorum. tarzım böyle
10 Yorumla
+1 yılkucağıma alabildiğimi severim genelde ama kilolu olunca da dalgalanmasını izlemek çok güzel oluyor. nefes alması yeterli sanırım benim için.
00 Yorumla
+1 yılkilosuna bağlı obez gibi kilolu ise asla olmaz zaten ama hafiften etli butlu ise olabilir. Ama en iyisi tartışmasız fit.
00 Yorumla
+1 yılDaha kolay hareket etmek için zayıf lakin zevk herkese göre değişir ve kilolu bi kadın zayıfta daha ataşlidir
00 Yorumla
+1 yılkilolu kadınlar daha istekli nedenni anlayamadım ama ben hafif balık et seviyorum hani böyle kadın olacak çıta değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiloyla alakası yok kanka iki tarafinda istekli olması birazda duygusallık varsa muthiş
10 Yorumla
+1 yılE tabii kilolu olmasın, lütfen kimse üzerine alınmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo ile alakası şu şekilde; fazla kilo varsa her pozisyonda yapamazsn ama zayıf biri ile her pozisyonda olabilir. Kaç kilosun?
14 Yorumla
Soran+1 yıl57
Cevap sahibi+1 yılKilo iyiymiş sıkıntı olmaz ilişkinde. Yaşın kaç?
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılEvli misin yoksa mastürbasyon ile mı tatmin oluyorsun?
+1 yıl1.70 boy ve 70-75 kiloda balık etinde açık tenli bir hanımdan daha seksi bir kadın yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBoy kilo arasındaki fark -+10 kg ı geçiyorsa problem...
00 Yorumla
+1 yılçok iri olanlar bile rahatça yapıyor. pozisyonlar dağişir sadece
00 Yorumla
+1 yılBence yok ama tabi zayıflık daha güzel
100 Yorumla
+1 yılEe yani. Hatunu evirip çevirirken şekli şemali kaymamalı.
00 Yorumla
+1 yılBen kilolu kadınlardan ve onları mutlu etmekten hoşlanıyorum. 💯 kilo ve üzeri çok hoşuma gider bol gobuslu
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendine gore bir istegi vardir elbet ama balik etli dolgun daha cazip sanki
00 YorumlaBen zayıf ve kilolu sevmem. Kadın dediğin hafif balık etli olucak
00 YorumlaSadece kilon önemli değil, vajinanın da sağlam olması lazım
00 YorumlaÇok kilolu olmamak gerek keza ilişkide sorun olabilir.
00 Yorumla
+1 yılTabiki de önemli, kilonun fazlası her zaman itici gelir.
00 Yorumla
+1 yılhepsinin zevki ayrı :) bol pozisyon için zayıf, doya doya yaşamak için balık etli :)
00 Yorumla
+1 yılkilolu bayan daha dar olur ona bakarsan, yaglari kaslarina baski yapar çünkü
00 Yorumla
+1 yılİstekli bir kadın önemli. Aşırı kilolu olmadığı sürece bence sorun yok
00 Yorumla
+1 yılKilo dediğin 150 ve üstü olmaz en fazla 75 80 normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf kadınların kemikleri batıyor diye duydum şişman bir kadinida tatmin etmek zor olmalı bilemiyorum 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler