Cinsel Yaşam Tek gecelik ilişki yaşamak yanlış mı? (Sayfa 3) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 324 Tek gecelik ilişki yaşamak yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aids olursan? 1 0 Yorumla
kaya_juan Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl ne sıklıkla yaşıyorsun? 1 1 Yorumla kaya_juan +1 yıl yeni gördüm haftada biri. sorryyaş kaç? Yorumla
benAzazil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Hangi bar? 1 0 Yorumla
egeli95 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Konum at biz de gelelim o bara 0 0 Yorumla
S1GMA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl "OBJE" 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bir erkek bu soruyu sorsaydı ona da “obje” diyecek miydin? Yorumla S1GMA_ +1 yıl G@vat derdim. Yorumla S1GMA_ +1 yıl Kızlarada kaşar deniyor kimseye ayrımım yok ahlaksızlık ahlaksızlıktır bunun bir cinsiyeti olmaz. Yorumla Soran +1 yıl güzel kardeşim anlamını biliyor musun?😂😂 Yorumla S1GMA_ +1 yıl Evet. Yorumla S1GMA_ +1 yıl Dil kısıtlıyor napim ya pezvnk ya gvt diyicrğim tam uygun bir kelime bulamadım çapkın diyorlar buda alakasiz. Yorumla S1GMA_ +1 yıl ya da capkin kulaga normalmis gibi grliyor ne bilm Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aln razı * razı 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. yanlış bence fazlası 1 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Riskli. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Yanlış. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Büyük günah 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence değil 5 2 Yorumla Doktorcivann +1 yıl Geldık Yorumla jazpanga231 +1 yıl Konusalım Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Çok tuhaf bu durumda sen motor oluyorsun degilmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca motor oluyor aynen senin zihniyetinde biriyle hiç tartışamam. Yorumla gokuu +1 yıl Bu kadar uğraşma o zaman eskortluk yap hem işini görürsün hemde cebin para görür sillik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Korunduğun sürece problem olmaz.
Aids olursan?
ne sıklıkla yaşıyorsun?
yeni gördüm haftada biri. sorry
yaş kaç?
Hayır değil
Olur olur 👍
Kendi kararın
hayir yanilis degil gayet normaldir
Hangi bar?
Konum at biz de gelelim o bara
seninle tanışmak isterdim.
Gunah. Sen bilirsin ama.
"OBJE"
Bir erkek bu soruyu sorsaydı ona da “obje” diyecek miydin?
G@vat derdim.
Kızlarada kaşar deniyor kimseye ayrımım yok ahlaksızlık ahlaksızlıktır bunun bir cinsiyeti olmaz.
güzel kardeşim anlamını biliyor musun?😂😂
Evet.
Dil kısıtlıyor napim ya pezvnk ya gvt diyicrğim tam uygun bir kelime bulamadım çapkın diyorlar buda alakasiz.
ya da capkin kulaga normalmis gibi grliyor ne bilm
bence igtiyaç
Qynen
Doğru
Hastalk kaparsn
Trol
evet
Belki de en doğru güvenilir olanı bu
Aln razı * razı
Yanlış tabi
Peki bisry dicem öğrenci misin
seks partileri 😈🍷
yanlış bence fazlası
Yanlış
Riskli.
Yanlış.
Büyük günah
Olabilir
Yanlış yani
Bence değil
Geldık
Konusalım
Gayet normal bence
Aynen ideal
Yanlış evet
Devam en güzeli
Kendi görüşün
Bence evet
Sıkıntılı kardeşim
Çok tuhaf bu durumda sen motor oluyorsun degilmi
Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca motor oluyor aynen senin zihniyetinde biriyle hiç tartışamam.
Bu kadar uğraşma o zaman eskortluk yap hem işini görürsün hemde cebin para görür sillik
Evlenelim:)
yaş kaç
Yanlış bana göre