Evlilik, birbirini seven ve bir ömür boyu mutlu olmak isteyen çiftlerin birlikteliklerindeki son ve ebedi durağıdır. Çiftin evlendikten sonra da mutlu olabilmesi ve sevgisinin uzun yıllar sonra bile devam etmesi için cinsel hayatın her zaman renkli olmasına bağlıdır. Evlilik ve cinsel hayat birbiriyle yoğun bir ilişki içindedir.
Cinsel hayatı sağlıklı olmayan çiftler bir süre sonra birbirini ne kadar sevse de birlikteliğini sürdürmeyebilir. Cinsel yaşam çiftlerin tutkusunu canlı tutan bir durumdur. İki kişi arasında cinsel bi çekim olması ilişkinin uzun dönem devam etmesinde ise büyük bir rol oynamaktadır. Bu çekimin bir ömür boyu devam etmesi ve evliliğin tutkusunun her zaman devam etmesi için çiftlere büyük roller düşer.
Sağlıklı bir evliliğin anahtarı güçlü bir cinsel birliktelikten geçiyor. Evlilik boyunca hem kadın hem de erkek arasında cinsel yaşam aktif bir şekilde devam etmelidir. Evlilikte ilk gün olan heyecanı her zaman diri tutmak için cinsel yaşamın da renkli olması gerekiyor.98 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim biz barıştık, fotoğraftaki siz misiniz acaba
Soran+1 yılhayır size değil
Soran+1 yıl@Nrsyh ye sordum baya benziyoruzda
- +1 yıl
Eğer gerçekten @Nrsyh benziyorsan eşin çok haklı bence , asıl soğuk dursaydı sorun var derdim, 6 ay bilemedim 1 sene dişini sıkıcan. Elindeki boğa nın ateşi düşünce rahat edersin 😜😜😜😜😜
- +1 yıl
loren gray ' e de benzemezsin aw
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
bu günlerin tadını çıkar bence 🤪🤪34 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklisin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirazcık kırılmış haliyle ama iyi olan şeyler çünkü evliliğin sac ayağı için önemli bşr faktördür biraz özleyelim durul demesi ister istemez kırıcı olur sende duymuş olsaydın sende için cız ederdi yakalanma demede denk gelmek demelisin ve heyecan asla yitirilmemeli bence renklendirin şenlendirin yuvanızı bir ömür boyu mutluluklar dilerim 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey Yolunda gidiyor bence bidaha olmasın ama böyle bir durumda özür dilersiniz karşılıklı olarak olur biter buraya yazmaya gerek yok özel hayatınız sonuçta sizin gibi mutlu çiftler görünce mutlu oluyorum len hayatınız da mutluluklar diliyorum kırmayın kirilmayin hep mutlu olun pozitif olun İnş 🤲 Hadi bayss
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver yanlış anlasın sen yaklaştığında sanki hiçbir şey olmamış gibi zaten sana mutlaka yaklaşacaktır.
Erkekler böyledir yani istediğini yap tamam mı istersen bunları süründür daha sonra bir kere sadece şöyle makyaj yap bir de gecelik giy yanlarına git tamam mı bütün kötülüklerin hepsini unutur bunların tek derdi seks çünkü başka bir şey değil.92 Yorumla- +1 yıl
Ya evlilik dediğinin %90 ı seks şu türk kadınlarının seks konusundaki köy bağışlıyomuş gibi tavırları ah ah sonra boynuzu yiyince ben haketmedim edebiyatı
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En kısa sürede üstüne atla
Zevk aldığını belli et
Biraz çocuksu ruhu vardır
Yeni evlenmissiniz onunda heyecanı vardır
Geçer zamanla88 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @AslıKaya691
- +1 yıl
Bana da teşekkür etmezsen namertsin
- +1 yıl
@Poinsettia kahkaha attım
- +1 yıl
@Poinsettia teşekkür
Ederim be
Her beğenene ettim sana niye etmeyim :)
+1 yılEşin her sevişmek istediği zaman izin verip sevişmek zorunda değilsiniz. Ona Bazı şeylerin (Herşeyin değil ama) Bazı şeylerin herkesin önünde, her yerde yapılmaması gerektiğini Bu tür şeylerin zamanı olduğunu söyle. Eğer bir erkek Küçüklükten beri "Hadi oğlum aç pipinide amcanlar pipi görsün" diye büyütülürse şimdi yetişkin olduğundada "Gizlilik, Özel Hayat" diye birşeyin ne olduğunu bilmez. Olur olmadık heryerde böyle dudaktan öpüşürsünüz. İşte o yüzden diyorum ya bazı şeyler herkesin önünde yapılmaz. Ona birilerinin kendini öpüşürken gördüğünde utandığını söyle. Belki davranışlarına çeki düzen verir
21 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu tür şeylere oda dikkat eder ama bazen dayanamıyoruz
+1 yılBu cümle Maalesef evet erkekler için çok büyük bir ağır darbe haline gelebiliyor Çünkü erkeğin doğası gereği sürekli cinsellik ister belki kadınlar çok fazla istemez ama biraz Özleyelim birbirimizi dediğin zaman sanki işte ara verelim senden başka hayatımda Birileri Var Gibi algılayabilir onu yere şunu söyle sen daha doğru olabilir hani sürekli aynı şeyi yapmayalım bu sefer birbirimizden çabuk sıkılırız bunu desen daha doğru bir cümle olacak
30 Yorumla
+1 yılAklıma bir fıkra geldi😁
Henüz cep telefonu ve İnternet yokken kızın biri evlenip başka bir şehre taşınmış ve annesine bir mektup yazmış. Daha yeni evliler ya annesine merakta. Sevgili annecim biliyorum o konuyu çok merak ediyorsun kocam o kadar çok istekli ki cinsel hayatımız inanılmaz bir şekilde devam ediyor hatta sırf gece yatınca değil temizlik yaparken duşta mutfakta salonda hatta yerleri silerken bile sürekli ilişki içindeyiz diye devam etmiş😁 mektubun sonunda da bir not eklemiş. Sevgili anneciğim yazımın neden bu kadar kötü olduğunu sanırım anlamışsındır , sevgilerimle kızın 🤣🤣🤣🤣 sanırım durum aynı 😁12 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ne kadar güzel herkes sizin gibi olsun mutluluklar dilerim 🙏
- +1 yıl
Hamilelik sağlıkla hayırlı olsun 🙂
bu mesele bence birazda yaşadığımız coğrafya ve kültürümüzle alakalı evlenmeden önce ilişki yaşamak erkeklerde deyilsede kadınlarda haramdır her erkek kadınına ilk kendinin dokunmasını ister dinizmizcede böyledir birazda evlilik öncesi ilişki yaşamadıysa ha buna illa yapmalı demiyorum sizinle evlendikten sonra artık istediği zaman yapabileceğ bir eşi var eşinizde bu işlere aç birisiyse gayet normaldir sürekli canı ister bunu şuna benzete biliriz çülde susuz kalan bir adama su beemek gibi bir şey ne zaman canı istese içeceğini bildiği için sürekli içmek ister zamanla o da bıkar merak etmeyin ileride bu günlerinizi ararsınız
00 YorumlaMerhaba,
Öncelikle barışmanıza sevindim. Bu cümleyi erkeklerin yanlış anlaması zaten büyük bir ihtimal. Bana kalırsa ben cümleden sizin deme amacınızı direkt çıkartıyorum ancak erkeklerde durum aynı değil maalesef ki. Erkekler nasıl desem böyle konularda yanlış anlamaya gerçekten de çok müsait ve çok çabuk kırılıyorlar. Dikkatli olmanızda fayda var bir sonraki seferde. Aslında gayet mantıklı bir şey demişsiniz siz. Monotonlaşmayı engeller bence.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabi yanlış anlar. Kırma onu. O şimdi her an seni düşünür, seni ister, seni çok fazla arzular. Gece yarısı uyanır seni ister. Bilemezsin sürekli seni düşünüyor ve senin özel anlarının hayali ile yaşıyor şu an. Sürekli seninle fanteziler kurup her pozisyonda seninle cinsel ilişkiye girmek istiyor. Onu tatminsiz bırakma, sen de tatmin ol, alıştır onu, birlikte orgazm olmayı öğretmezsen sen hep yarım kalırsın. Birlikte orgazmı öğrenmelisiniz. Ön sevişme ve oralsız yapma sakın. 🌸🤗😎
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Merhaba Aslında böyle söylenen pek doğru olmamış. Bir zaman sonra sen istediğin zaman oda aynı tepkiyi verirse üzülme ihtimalin var. Ve eşinin böylece istemesi çok normal, sevdiğini göstermek çok güzel duygu olmuş.
#nirhammm 🔴 🔴 🔴 🔴20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Bazı kompleks erkekler böyledir maalesef. Onlara göre zevk almıyorsan herşeyi yapmalısın. Öyle kişilerde dengeli bir ilişki pek yok. Kendini açıklamaya çalışırsan da acayip derecede gurur yaparlar.
Kaynanana yakalanmışsınız adam sen zevk almıyormusun diyor. Buna neyi izah edebilirsin ki?20 Yorumla
+1 yılEşiniz bence biraz abartmış, tamam insan sevdiği kadını arzular bu normal bir durum ama abartmış. Sürekli duşta mutfakta orada burada yapışmaya çalışması fazla, böyle demekle iyi yapmışsınız biraz rahat bıraksın sizi ondan sonra onun gönlünü alırsınız. Libidosu yüksek birine benziyor eşiniz, hayat sadece seks değildir arzularını biraz yerinde uygulamayı denese daha iyi olur diye düşünüyorum ama tabi sizin hayatınız ben sadece fikrimi belirttim isterseniz her gün yapın size kalmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu soralı 3 ay oldu ozamandan bu yana baya bir şey değişti şu an hamileyim
- +1 yıl
Hayırlı olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazıları yanlış anlıyor gerçeği yazınca.. erkeği seks konusunda bekletmeyin dayanamaz ihtiyacını ertelemeyin ileride sorunlar yaşayabilirsiniz bu konuda
111 Yorumla
Soran+1 yılbarıştık zaten
+1 yıl1. Aile sırlarını namahrem konularını burada anlatmasaydın çok iyi olur.
"Madem soru sordun cevaplayayım"
2. Eşin anladığım kadarıyla senden başka ister aşk ister cinsellik ilkişi yaşamamış, sen ilkisin demektir.
3. Eşin yaşı çok genç olmalı daha olgunlu çağına gelmemiş kendini kontröl etmeyi beceremiyor'ki, buda doğal bi durum.
4. Kendinden asla soğutma soğutursan eşin başka kollara yelken açar. Taki senden başkasını buluncaya kadar'da seni idare eder ve her dediğini yapar taki senle işi bitene kadar. O zamanda bunun sorumlusuda vebalide sen olursun.
5. Müslümanmısın? - bilmem ama İslam dinimizde karı kocasını - kocada karısını red edene lanet etmiştir. Ve melekler gönüller birleşinceye kadar yani gönlünü alıncaya kadar Sürekli Allah lanet etsin derlermiş 6. Acil ikinizde durumunuza çözüm aksi taktirde ikinizde sıkıntıya girersiniz çok geçmeden boşanma kararı alırsınız. 7. Evlilik imanın yarısıdır. Tarlanızı nasıl ekerseniz öyle biçersiniz.10 Yorumla
+1 yılOnun yerine bu birlikteliğe biraz ara verelim demelisin ama özleyelim demekte aynı yola çıkıyor. eşinin sana karşı fazla istekli olması hoş bir durum, ama sen rahatsız oluyorsan açıkça dile getirmelisin bunu bilmeli sen onun kadar istekli olmayabilirsin.
00 Yorumlaeşinin sorumluluğu ve çocuğunuzu seni finansal ve fiziksel olarak korumak senin sorumluluğun ise ona iyi cinsellik verebilmektir eğer onu bu durumdan mahrum bırakırsan büyük ihtimal başka kadınlara esk*rtlara gidecektir biraz özleyelim birbirmizi demek başkasıyla yatacağım anlamına gelir onun sana olan güven bağını inceltiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Barışmışsınız zaten tebrik ederim 🌺 inşallah hep mutlu olursunuz. İki tarafında gönlü önemli
71 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürlerrrr
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım adamı kaçırmak İstemiyorsan yap bak ben tesettürlüyüm 5 kez yaptığımız oluyor adam zevkten bırak 4 köşe altıgen oluyor
82 Yorumla
Soran+1 yılTesettürle ne alakası varki bunun
Cevap sahibi+1 yılTabuları yıktım sayesinde
+1 yılAdı üstünde daha yeni evlenmişsiniz.
Sürekli istemesi normal. Her evlenen bunu yaşıyor sonuçta ilk zamanlar. Yeni yapılan bir şey olduğu için doyana kadar yapmak isterler. Sonra emin ol zamanlara ayırıcak bu durumu.32 Yorumla- +1 yıl
👍
- +1 yıl
Yanılıyorsun
+1 yılBende senin kocan gibiyim sürekli karıma söylüyorum bunları ulan ne güzel işte sizi istiyoruz illa aldatalimmi sevmişim evlenmisim hem seviyorum hem arzuluyorum iş oraya gelince yorgunum cocuklar var bütün yük bende falan filan siz değil eşiniz bikana kadar sevişin zaten en fazla iki posta neyin kafası bu kadınlar da anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe güzel iste sende seviş nevar bunda ay benmi çok atesliyim anlamafimki ya
133 Yorumla- +1 yıl
Sende seviş
+1 yılbunda yanlış anlıcak ne var ya saçmalamış yani 🙄
bir de kaynananın evinde öpüşmek ne ya ahahahahhaha 😂😂😂😂22 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok kötüydü çok utandım yüzlerine bakamadim eşiminde hiç umrumda değil
- +1 yıl
öl daha iyi olayı ya gerçekten çok utanç verici bişey
Ilk zamanlar ole oluyor zaten sonradan haftada ayda bi iki defaya dusuo
55 Yorumla- +1 yıl
Sizde öyle mi oldu
- +1 yıl
Kaç defa evlendin 😂😂
- +1 yıl
Hımmm cinsellik konusunda eşinin duyarsızlığına üzüldüm
Gizli Üye(18-24)+1 yıl52 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaa cok tatlisiniz aslında (nude tarzı foto mu attin adam direkt çıkıp geliyor) jahajajaj cok değişik mutluluğunuz daim olsun
415 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz açık bir fotoğraftı
Cevap sahibi+1 yılKanka ya yorum yaptım ama sen hayal dunyasindasin heralde troll soruymus bu 1 yil önce biri sormuş bu soruyu cok ozendin sende attin heralde ahshsjsjs
Soran+1 yılCme gap
Cevap sahibi+1 yılWhat?
- +1 yıl
AAA sen internet üzerinden mı atıyon kendini? Ya birisi görüsü? heklenirse? İş arkadaşları yandın da varsa... içe çıplak mıydın
Soran+1 yıltek o vardı odada kimse görmedi 🙂
- +1 yıl
Yani baya çıplak dı 😃😳ben almazdım internet den
- +1 yıl
Fakat işi aldatması koşa koşa gelmesi 🤣komik...
- +1 yıl
Aksa. tması*
- +1 yıl
🙈25 yaşında demi... hm o yaşta halada libido yüksek.. belki ilerde sakinleşir
Cevap sahibi+1 yılKizz soru trollll troool
1 2 yil önce biri sormuş bu da ayni soruyu atmış- +1 yıl
O_o... yeniyim nerden bileyim
- +1 yıl
Fakat 25 yasadaki gerçekten seni boğuyor...
- +1 yıl
bir şey sorucam sence niye okadar yapışık lar? Aşık mı? Yoksa biri var mı hayatımda... istediğimi nihayet yapabilirim... öpmek, sarılmak, kucaklamak, çocuk yapmak?
Soran+1 yılne dediğini hiç anlamıyorum vallah
+1 yılBunun için küsen yakında sana sırtını da döner yatar. Zevkine düşkünmüş bayağı
40 Yorumla
+1 yılAyıp etmişsin. Yeni evli çiftler arasında böyle şeyler olur.
41 Yorumla- +1 yıl
👍
yanlis anladiysa da takilma erkekler kadinlar icin cabalamayi sever biraz elde etmek icin ugrassin eger ugrastirirsan ve elde ederse daha cok zevk alir
00 YorumlaBiraz özleyelim diyince eşin bence biraz ayrı yaşayalım olarak anlamış olabilir. Bu yüzden normaldir yani küsmesi. Bir de şu konu var ; bizim ülkede cinsellik konusu toplumda tabu olduğu için erkekler rahatça yasiyamiyor ve evlenince ister istemez yaşamak istiyorlar. Bu yüzden sen istemiyorsan onu kırmadan anlatmalisin bunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapmışsın aslında her şeyin bir zamanı varda. İşte insan sevdiği için de istemsiz yapıyor bunu.. Biraz yanında ol, destek ol kendini de tanı ve bu işten zevk al, onunda hoşuna gider yani..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. bunları bende yasamak istiyorum karımla edepsiz fotograflar atısması :D tahrik edici cıbıldak. terbiyesiz olma özgürlüğü mis gibi. ah nerdesin kız diyorum ona burdan:D
00 Yorumla
+1 yılÖzleyelimmi böyle bir mantık olabilirmi ya bu tamamen içsel bir istek çiftler ilk zamanlar istekli olur sonra düzenli seks olabilir bu tamamen psikolojik duruma bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya yeni evlisin sen bundan normal. ne. olabilir tadını çıkarsana.. bende olsam canım sıkılirdi hakli.. gönlünü al bence sürpriz vs yap
51 Yorumla- +1 yıl
Dimi yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. İstemediğini onu beğenmediğini falan düşünmüş olabilir. Aynı onun gibi her fırsatta onu sıkıştırarak çözebilirsin sorunu :)
05 Yorumla
Soran+1 yılAhaha şu an işte
Soran+1 yılattım izin almış eve geliyo manyak
Soran+1 yıl😂
- Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılBir daha asla tekrarlama zaten giderek sıklığı azalır
117 Yorumla
Soran+1 yılValla bu soruyu 1 ay önce sormuştum ozamandan beri hicbir azalma yok
- +1 yıl
Zamanla illaki azalır.
Soran+1 yılMerhaba sanırım 4 ay oldu şu an hamileyimm
- +1 yıl
Ohh masallah ne güzel sağlıkla kucağınıza alın insaallah
Soran+1 yılTeşekkür ederim şu an birazcık azalma var 😁
- +1 yıl
Hamile olduğun için bebeğe zarar verir korlusuyla mı😊
Soran+1 yılEvet O yüzden
- +1 yıl
Normaldir koruma içgüdüsü libidoyu bastırıyor.
Soran+1 yılEvet ama hala az değil ben anlayamıyorum bu adamı
- +1 yıl
Yani hormonlar iyi çalışıyor demekki
Soran+1 yılÖyle sanırım fizigimi çok beğendiğini söylüyor bende kendi fizigimi beğeniyorum ama bilmiyorum işte garip geliyor
- +1 yıl
Hiç garipsenecek bir şey yok yaradılışın gereği bu
Soran+1 yılSen evli misin
- +1 yıl
Evet evliyim
Soran+1 yılBirkac şey sormak istiyorum özelden konuşabilir miyiz
- +1 yıl
Tabiki
Soran+1 yılİstek attım
Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Efsane olmuş resim atman ve izin alıp gelmesi
Oratalık şimdiden ısındı sıcak bir gece için kolay gelsin24 Yorumla
Soran+1 yılgeceye kalmadı ☺😂
Soran+1 yıl3 de geldi eve zaten
+1 yılGuncelleme kismi cok komikti ahahaha isten izin almak nedir ya 🤣🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılAhahah evet manyak biraz
- +1 yıl
Buyuk bi ihtimal erotik bi resim attin. Ben olsam korkardim oyle resim atmaktan, baskasinin gorme ihtimalini gectim esinin erekte olup, calistigi yerdeki arkadaslarina rezil olma ihtimalide var sjsjsj
Soran+1 yılEvet biraz açık bir resimdi ama atmadan önce sordum yalnız mısın diye ve zaten ayrı bir odası var
- +1 yıl
Sorman iyi olmuş, öbür türlü cok utanc verici olurdu 😀 kendi odasi var dedin diye soruyorum resimi gördukten sonra çavuşu tokatlamismidir sjsjaahahhs
Soran+1 yılahahahah hayır ya direkt eve geldi
+1 yılSınırlarını koy. En küçük surat asmasında, çocuklara gel ne istiyorsan yapıcam tamam, der gibi davranma.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa
hayır bence yanlış anlaşılacak bir şey yok sen en doğrusunu demişsin :)
11 Yorumla
Soran+1 yılbarıştık zaten 🙂
Onu da yanlış anladıysa pes. Her şeye trip atan erkek iticiliği...
11 Yorumla
Soran+1 yılTrip atmamıştı ya soğuktu biraz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılYa yeni evlisiniz tamam da 2-3 saat de bekleyemiyorsa, rezil olmayı bile göze alıyorsa garip
18 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelsin dayanamıyorum diyor
- +1 yıl
Bekarlar anlamaz
- +1 yıl
Bence de 😏
Soran+1 yılbarıştık sanırım
- +1 yıl
- +1 yıl
İyi iyi böyle şeyler yüzünden birbirinizi kırmayın
- +1 yıl
Neden birbirimizi kıralım ki hayat güzel Tamamsa birbirimizi mutlu edecek güzel şeyler yaşamali paylaşmalıyız
- +1 yıl
Ben sorunun sahibine dedim onu, barıştık dediği için
+1 yılNegüzel işte daha ne istiyorsun sevgilin değil sonuçta eşin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMükemmel bir cinsel uyumunuz var demek ki çoğu çift tutturamiyor nazarim değmez umarım çok kıskandım 😂
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@oppppoo kadın güzeldir kesin 😂
Soran+1 yılFizigim güzel diyebilirim
Soran+1 yılözgüvenle ne alakası varki
Soran+1 yılben kendimi güzel bulmuyorum sadece fizigim iyi eski modelim 😊
Soran+1 yıl🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel bir akşam yemeğinde bence düzgün bir şekilde onu çok sevdiğini, yanlış anladığını ve içinden geçenleri soyle ona
24 Yorumla
Soran+1 yılgüncellemeyi okudun mu
Cevap sahibi+1 yılSevindim baristiginiza
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 hafta sonra gelicek soru: Eşim gotunu dönüp yatıyor acaba nedennnn? 😂
50 Yorumlanasıl bir resime tav oldu acaba ( bu arada senin ki d3e tam abazaymış mk her yerde olur mu La bu iş )
00 Yorumla
+1 yılTabi kaynananın evinde hoş olmamış ama onun dışında insan cinsellik yaşamak için evlenir. Haz alıyorsan yarınlar yokmuşcasına tadını çıkarabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. senin gibilere bulmuş bunuyor derler ay denirmi öyle şey erkek isteyecek hep tamam derim ben :)
011 Yorumla
Soran+1 yılSende erkeksin dimi
Soran+1 yılErkekle ilişkin oldu mu hiç?
Soran+1 yılFarklı kişilerlemi
Soran+1 yılNerden buluyorsun peki
Soran+1 yılanaldan acımıyor mu peki
O adam bekarken ne kadar istiyordu seks yapmayı kırma ya ver gitsin ne olacak kocan sonuçta adam seni istiyor işte daha ne istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılbunu isteyip de bulamayan çok, helede bayanlarda. sonra ilgisizlikden mutsuz oluyorlar. zamanın değerini bil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYeni evliyken öyle şeyler denmez. Kaynana yakalasın sorun değil hatta iş üstü yakaladın yine sorun değil daha hoşuna gider.
00 Yorumla
+1 yılYeni evli olur öyle normal ayak uydurmaya bak belli ki neşeli ve çılgın bir insan ama hemen de bozulmasın böyle kolayca.
00 Yorumla
+1 yılAşıksanız bence bu sorun olmamalı; sevgilim yanımda olduğu her an onunla bişeyler yaşamak çok zevkli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılHaha gülermisin ağlarmısın hadi bol bol Size ah oh lar haha
11 Yorumla- +1 yıl
Thanks
Keyfini çıkarmaya bak çünkü 1-2 sene içinde azlığından şikayet edeceksin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Baya birikmiş bir libido olmalı. Zamanla o bırakacak azaltacak ama keşsn yanlış anlamıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke benim de benimle sürekli sevişmek isteyen bir kocam olsa 🥺
910 Yorumla
Soran+1 yılevli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılseninde olur belki
Cevap sahibi+1 yılİnşallah
Soran+1 yılılişkin oldu mu hiç
Cevap sahibi+1 yılHayır olmadı
- +1 yıl
Keşke benimde sürekli üstüme atlayan bi partnerim olsa
- +1 yıl
Ne diyorsunnnnn
- +1 yıl
Dalga geziyor zilli
- +1 yıl
Çok mu isteklisin ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn sevdiğin yemeği her gün yersen bıkarsın buda onun gibi aslında senin dedin doğru yanlış anlamasa iyiymiş.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli sevismek gerek ilişkiyi diri tutmak adına..
00 Yorumla
+1 yılİlk zamanlar böyle olur şeyler olur tabi tadını alıyor 😂
00 YorumlaGüncellemelerle herşeye şahit olmuşuz 😂😂
Hayırlı olsun çocuğun bi süre rahat edersin artık 😂01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah teşekkür ederim
- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem