daha yeni evlendik bir birimize çok aşığız ama eşim neredeyse sürekli birlikte olmak istiyor yatakta mutfakta duşta :) geçen gün kaynanamlara gittik mutfağa geldi peşimden öpüşürken yakalandık kaynanama çok utandım nasıl derim biraz durul diye yanlış anlamasından korkuyorum :(
Cevabın nedir?
+1 yıladam hep bu zamanı beklemiş..tabii umumi yerlerde durması gerek..bunu lisanı uslupla söyleyebilirsin..doğrusu bu çünkü.öyle her istediğinde arkadan yanaşamaz..aile var toplum var.yapan var yapamayan var..:) sürekli engel olma ama sürekli malzemeleri peşkeş çekme..ılımlı olmak da fayda var..;) bunu söyle yani
07 Yorumla
Soran+1 yılbende dedim ne zaman istersem yapışırım dudağa diyip pişkin pişkin gülüyor :)
- +1 yıl
o zaman ondan kurtulamazsın..koyuver gitsin..:) ya sen ona ayak uyduracaksın..yada arada sert yapacaksın..karar senin.;)
Soran+1 yılsertde yapıyorum daha çok hoşuna gidiyor :)
- +1 yıl
hevesi varken çok uğraşma o zaman.bugünleri arayabilirsiniz..tadını çıkarın.sonuçta helalin..bu kadar istekliyse daha fazla direnme.yapacak bişey yok.:)
Soran+1 yılDirenemiyorum bende istiyorumda yakalaninca utandim :)
- +1 yıl
alışırsın alışırsın..:)
Soran+1 yılPeki sag ol :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hareketleri çok istediğinden ya da cinsel dürtüsünden değil emin ol sevdiği için böyle
13 Yorumla
Soran+1 yılevet çok seviyoruz birbirimizi ne o bana dayanıyor e ben ona napıcaz bilmiyorum tv bile seyredemiyoruz yan yana olunca :)
Cevap sahibi+1 yıltadını çıkar işte boşver kimin umrunda sonuçta sevdiği insanın yanında sürekli elbette olcak :D
Soran+1 yılhaklısın teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahım yarabbim :)) cidden rezil olmulşsunuz :) ama normal yani nebilim istemesi nişanlıyken yakınlaşamamınzdan dolayı olabilir. bence güzel günler
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen kaynanamın elinde demlik o surat ifadesi oğluna zibidi diye vuruşu :D nişanlıyken sevgiliyken hiç cinsel anlamda yakınlaşmadık :)
Cevap sahibi+1 yılgaliba bende senin gibi olucam :) olsunn helalin bende nişnalıyım eli elime değmedi diyebilirm. o yüzden normal ya bu durumular.. ama kayınvalidenin vurması çok komiğime gitti :)
Soran+1 yılay kıyamam ya Allah tamamına erdirsin :) şimdi 1 haftalık çıkan gençler öpüşüyor 3 sene çıktık sadece el ele tutuştuk bide sarılma oda tokalaşma babındaydı :)
Cevap sahibi+1 yılaynen canım ben nişanlandım nikahımızda var öpüşmedik ya :) başkasına garip geliyor ama olması gereken bu anne babayı enayi yerine koymak olmaz. inş mutlu ol canım sevdiğinlesin ne güzel..
Soran+1 yılbende hep öyle düşündüm beni okutmak için ellerinden geleni yaptılar ben aşna fişne yapıcam okulda gezicem tozucam hiç bana göre dedğildi olmadıda bir adam sevdim oda kocam oldu :)
Cevap sahibi+1 yılaynen benziyoruz canım inş yuvanda çok mutlu olursun :) evlatlarında sen gibi olsun ins :)
Soran+1 yılamin teşekkürler daha okul bitmedi okulda bitsin çocuk gelecek inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun inş canım ya :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaninda gecer.:) ama endişe etme o tur riskli durumlarda da bekle beklersen bir suprizle karsilascksn falan diye gecistir
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten dedim eve gidelim ben sana neler yapicam dedim ama anlamiyor oturuyoruz mesaj atiyor 2dk iceriye gecelim diyince ben kipkirmizi oldum milletin icinde
Cevap sahibi+1 yılAy çok hossunuz ya :)
Soran+1 yılHaha oyleyiz biz bide her yerde fingidesmesek :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
71Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu annelerin ogluna kız alır oglu evde opse yakalas gelını ıcın laf eder bır ona hastayım bırde gelınlerın bu yakalandıktan sonrakı hallerıne :D
of of evlensen bır turlu evlenmesen..
ben anladım kı butun dertletı hep kadınlar yatarıyor erkkeler bunlara hıc takılmıyor ınanırmısın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılülen adam o kadar masraf etmiş eşyası altını düğünü gelinliği o kadar nazını kaprisini çekmiş tabi zigecek sen dua et ben olsam saat başı alarm kurardım... kaynanana yakalanmışsan yakalanmışsın ne var bunda kaynanan genç olmamışmı hiçmi öpüşmemiş nedir yani...
16 Yorumla
Soran+1 yılHaha o evde olsa sureklide calisiyor :)
Cevap sahibi+1 yılkendimi gizlemeyi unutmuşum sitenin abazan kızları saldırıyor :D
Soran+1 yılYoo gizlide
Cevap sahibi+1 yılyeni aldım birkaç takip isteğinden sonra fark edebildim :)
Soran+1 yılAnlamdim ki soru gizlide degil mi simdi?
- +1 yıl
hahah süper
eşinin kıymetini bil, bu kadar istekli sana karşı. Eğer ona istediğini vermezsen ister istemez başka kadınlara bulaşabilir. Zaten en fazla 3 seneye sona erer bu hali.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet istekliyiz ikimizde cok asigiz ben kaynanamdan utandim sadece
sen böyle dur yapma dedikçe daha tatlı olur yapması söyleyeyim.. sen kontrolü eline al, hep onun sana gelmesini bekleme biraz da sen seç yerini zamanını. erkeğin çüküne hükmettiğiniz vakit herşeyine hükmedersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler önerilerin için
yapacaın sey belli herifiniin gözünün dısarı kaymasını istemiyosan gönlünü hoş etcen aaplaccım
23 Yorumla
Soran+1 yılBen cok memnunum halimdende yakalaninca utandim :)
Soran+1 yılAmin tesekkurler :)
+1 yılBen olsam yanlış anlarım.Boşver nasılsa ilk 10 yıldan sonra birdaha o adamı bulamıycaksın karşın da :D
02 Yorumla
Soran+1 yılonuda düşünüyorum :)
- +1 yıl
Adam zaten şimdi seviyor 10 yıl sonra odunlaşmaya başlayacak sonra sen isteyince bulamıycaksın bırak keyfini çıkart :D
https://www.youtube.com/watch?v=Kjvj3cy7hpA
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanla istek azalıyor ilk günki şehvet kalmıyor merak etme özellikle yorucu işte de çalışıyorsa biter pili yakında
31 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya tuhh :)
+1 yılEnişteyi buldum :)
https://www.youtube.com/watch?v=6GlLRMnqHOw01 Yorumla
Soran+1 yılhahah tam isabet valla :)
Kadınlar bu konuda daha avantajlı erkek boşalınca bir müddet beklemek zorunda sen bir kaygalaştırıcı al her defasında geri çevirme 1-3-5 10 gün sonra nakavtla kazanırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :)
Kocan bildiğin abaza la azmış her tuttugu yerde yapıstırıyo :/ ldalldjajd :D :D söyle adam gibi yapmasın. Bu zamana kadar senden önce kime dayamıs anasını satıym :D
04 Yorumla
Soran+1 yılabaza deme yaa :) kimseyle olmamış diye biliyorum daha genciz 22 yaşındayız :) okulda tanışmıştık ahh ahh eskileri hatırlattın bana :)
Soran+1 yılevet belki olmuştur ama çok sevdik birbirimizi ilk gördüğümüz andan beri o beni göstermişti arkadaşlarına ben onu ayrıca elletmedim hiç biz hep ciddiydik okulda bitmedi hala zaten az kaldı :)
2 seneyi gecsin rahatlarsin, oda baya abazaymis ilke dea boyle bir sey yasadigi icin durduramazsin zamanla bikar, bu sefer sen ona derkin hadi saril bana op beni diye bak gor aynisi olcak
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin aslinda
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer istedgn de ver bebegim hatta doyur o bosaldktan sonra hadi bidaha bir daha de o zaten yorulcak bikck biraz
23 Yorumla
Soran+1 yılben öyleyim zaten ama illallah etmiyor adam :)
Cevap sahibi+1 yılEder tatlim eder bir istemede sen onu 3 defa 4 defa bosalmaya zorla bak nasil ediyor
Soran+1 yıltamam :)
+1 yılNormaldir evlenmeden önce vermediysen adam hıncını çıkartıyor şimdi içinde birikmiş. :D
03 Yorumla
Soran+1 yılevet çok seviyoruz birbirimizi kavuşunca böyle oldu :)
- +1 yıl
İşte bu yüzden adam bütün içindeki fantezileri, istekleri gerçekleştirene kadar sana rahat yok. :D
Soran+1 yılHahaha tamam basa gelen cekilir :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılya ne yanlış anlayacak söyle herşeyin yeri ve zamanı var.
04 Yorumla
Soran+1 yılnasıl diyebilirim?
- +1 yıl
abartma de, mutfakta falan iyice abartmış ya.
Soran+1 yılbide annesinin evinde
- +1 yıl
evet.
+1 yılDaha ne istiyorsun, değişik fantaziler deneyin, değişik pozisyonlar üretin ve son gaz yola devam edin;) Şu sitede senin yerinde olmak isteyen kaç tane kız var biliyormusun sen:)))
14 Yorumla
Soran+1 yılherkes diyor çok şanslısın diye gözü senden başkasını görmüyor kölen olmuş nerdeyse bende ona karşı öyleyim ama aşırı isteklii :)
- +1 yıl
Olsun, kalkmışı indirmek senin görevin;)) Artık nasıl yaparsın sana kalmış;)
Soran+1 yıldemesi kolay :)
- +1 yıl
Özel taktikler vermemi istermisin;) istersen özelden yaz birkaç taktik vereyim;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbıraz abartmıss yanıı kendı evınızde olsanız anlarım da:) yanı yorgunum fala ndıyebılrısın bouyle yaparsn ısteksız olurum falan de başka zaman yaparsk senı cok mutlu ederım cok doyururum falan soyle
06 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim tabi anlarsa :) bende çok istekliyim ama yakalanınca çok utandım
Cevap sahibi+1 yılyanı başka evde sevısmek baya ayıp olur tehlıeklı ama kendı evınızde bas basa sabaha kadarrr:)
Soran+1 yılevet sabaha kadar çoğu zaman :)
Cevap sahibi+1 yılharıka bıse ybı evlensemm ahh:)
Soran+1 yılinşallah bulursun gönlüne göre
Cevap sahibi+1 yılsaolun tesekuur ettım
Rahatsiz degilsin degil mi bu kadar sehvetli olmasindan
01 Yorumla
Soran+1 yılyok değilimde kaynanama yakalandıktan sonra utanmaya başladım
Tadını çıkarın işte güzel aylardır. ileride arayabilirsin bu günleri :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkurlerde sorum gizlide degil mi? Biri gizli degil diyor
En azından misafire giderken bunu yapma diyebilirsin bundan zarar çıkmaz seni anlar
08 Yorumla
Soran+1 yıldenedimde amann off diyip kestirip atıyor
Soran+1 yılDenedim sonuc 0 :(
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yılevet çıkacak gibi inşallah çıkmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılateş paylaşmakla eksilmez panpa devaaaam :).. şaka bir yana daha dikkatli olmasını söyle.. ya da ne bilim uzun yoldan önce bir wcye gidermiş gibi yapın yolda gelmesin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılDerimde alinir diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılalınacak bişi yok ki bunda "istemediğim için söylemiyorum bunu, sadece ikimiz için özel olsun diye söylüyorum" falan dersin.. arkadaşım istediği şey sende olduktan sonra nasıl vereceğini de sen biliceksin yani
Soran+1 yılEvet oyle diyeyim diyorum bende sag ol rahat durmuyor yoksa :D
Cevap sahibi+1 yılrica ve bol şans :)
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar istekliyse neden bu saatte soru cevaplıyorsun da ilgilenmiyorsun git zamanında ilgilende olur olmadık yerde istemesin adamcağız :D
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadasiyla bir yere esya birakmaya gitti :)
+1 yılgayet normal ne var bunda evlenmeden önce vermediysen acısını çıkarıyodur :D
13 Yorumla
Soran+1 yılvermedim öüşmedik bile hiçç :;)
- +1 yıl
kendin kaşınmışın 6 ay rahat yok sana :))
Soran+1 yılhahha tamam :)
öyle olduk olmadık yerde seks yapmanız hiç hoş değil. evde duramıyosunuz herhalde :)
08 Yorumla
Soran+1 yıl:) evde temizlik bile yapamıyorum bazen o derece bırakmıyor şimdi uyuyor :) evet hoş değil ama bede suç yok :)
Soran+1 yılevet :)
Soran+1 yılyok değilim :)
Soran+1 yılona göre öyleyim belki ben kendimi öyle görmem :)
Birşey olmaz yılların acısını çıkarsın kendiliğinden durulur sonra.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇokta durulmasin ya ama boyle her yerde de olmasin :)
Soran+1 yılHimm :(
Soran+1 yılHaha evet bende azginim biraz :)
yenge cicim ayları bunlar kıymetini bil ileride çok ararsın bak demedi deme?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak yaşadığını yaşasın sonra bıkar böyle şeylerden
11 Yorumla
Soran+1 yılBiksin istemiyorum da sadece zaman mekan tanimiyor :)
+1 yılşimdi kıymetini bil ilerde buraya yazarsın canım kocam benle seks yapmak istemez haftada 1 kez seks yaparız bana yetmez oda dersin
06 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah korusun :) cikariyorum tadini :)
- +1 yıl
doya doya çıkar canım benden söylemesi gözü senden başkasını görmesin soğutma adamı hep birlikte ol yavaş yavaş kaçarsan gözü dışarı gider ona göre
Soran+1 yılBen memnunum halimden ay sakin baskasina gitmesin :(
- +1 yıl
o zaman neden bu soruyu sordun napmalyım diye :)
Soran+1 yılYa uranmistim o yuzden durulsun istemistimde vazgectim :)
- +1 yıl
aferim ver gitsin her gün :)
Egerki sen yuz vermezsen baskasina gider birak usanana kadaar duzsun
012 Yorumla
Soran+1 yılevet birbirimizi seviyoruz ama bende korkuyorum bu durumdan
Soran+1 yılevet ya o gördükten sonra ben utanmaya başladım böyle
Soran+1 yılHaklisin ben boyle bir seye sahit olsam gormezden gelir iceri giderdim biz zaten kaybetmisiz kendimizi bide kadin diyor 2 dk dir burdayim saygisizlar dedi
Soran+1 yılO an utanctan bir sey gelmedi aklıma :)
Soran+1 yılHımm olabilir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılwalla bende 28 yaşındayım gelecekteki eşim aynı şeyden şikyetçi olcak :) yapcak bişey yok seni istiyo başkasını istese daha mı iyi :) susuzlugunu giderceksin adamın bir çaresi bu :)
033 Yorumla
Soran+1 yılTabi beni istesin ben sikayetci degilim aslinda bu durumdanda kaynanam gorunce :)
Cevap sahibi+1 yılaman sen ne takıyosun ogluna baskın o sanki sen mi zorladın onu :) kaynan memnundur emin ol ogluyla ilgileniyosun :) bende çok istekli olcam eşime bakir im ona saklıyorum kendimi hergün istesem sorun olurmu sen sorun yapıyomusun bide her birlikteliginizde kaç kere boşalıyo :)
Soran+1 yılYok sorun yapmiyorum 4-5 kez bosaliyor
Cevap sahibi+1 yılmaşalah enişteye walla boga gibiymiş :) sende iyi dayanıyosun :) aman gençsiniz yapın gitsin..:) allah mutlu etsin bir ömür :)
Soran+1 yılTesekkurler :)
Cevap sahibi+1 yılşu an niye sevişmiyosunuz eşin nerede :)
Soran+1 yılArkadasiyla bir yere esya birakmaya gittler gelmesini bekliyorum bende :)
Cevap sahibi+1 yıle seksi bişeyler giyde o kdar bekliyosun bak yorgun gelir yapamazsınız :)
Soran+1 yılHaha sacimi falan yaptim giyindim bekliyorum :)
Cevap sahibi+1 yılsen giyin süslen adamı azdır :) git kucagına otur cilvelen adama bide yaramaz de :) ne giydin ki :)
Soran+1 yılO iki gun once biir sey almisti giy diye onu giydin :)
Cevap sahibi+1 yılnasıl bişey ya söyelde bize fikir olsun ilerde eşimize alırız :)
Cevap sahibi+1 yılne yaptınız dün gece enişte gelince ;)
Soran+1 yılyaptık işte bir şeyler uyuyor şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılemeginize saglık kaç kere yaptınız :) sen yorulmasın mı erkenden uyanmısın :)
Soran+1 yılben hep erken kalkarım bir kere yaptık dün eşya taşıdı arkadaşının evine yorgundu :)
Cevap sahibi+1 yılya bu kadar çok yapıyosunuz :) korunmayı nasıl yapıyosunuz bide bir sevişmeniz ön sevişme senin vajinana girmesi filan kaç dk sürüyo :) yanlış anlama bende eşin gibiyimde eilerdeki eşimin psikolojisini anlamaya çalışıyorum :)
Soran+1 yıl3 aylık iğne var onu kullanıyorum çünkü çocuk istemiyor henüz seni onla paylaşamam diyor :D yarım saat falan sürüyor ön sevişme bazen daha uzun bazen hemen :)
Cevap sahibi+1 yılo igneden bende eime vurdurmalıtyım :) bende enişte gibiyim 3 sene çocuk istemiyorum doyamam çünki eşime :) yarım saat normal ya..:) eniştenin penisi nasıl büyüklügü...ilk gecenizde zorlandınız mı :)
Soran+1 yılbunlar çok özel sorular :) yok zorlanmadık pek
Cevap sahibi+1 yılya walla ögrenmek istiyorum :) yoksa yengemizsiniz :) bir kadından dinlemek herzaman dogrulardır :) şunu demek istirum eniştenin penisi büyükse sizde çok seks yapıyosunuz ya sonucu nasıl oluyo onun için sordum eniştenin penisini büyüklügünü :)
Soran+1 yılgüzel oluyor ne olsun :)
Cevap sahibi+1 yılbenim penisim 12 cm kalınlıgı normalde baya geç boşalırım :) eşime zevke verirmiyim diye merak ettim :) sonucu tabi güzel olur :)
Cevap sahibi+1 yılsoruyu sorduktan sonra kaç kere yaptınız kim bilir :)
Soran+1 yılHahahah :)
Cevap sahibi+1 yılsen bu saate ne arıyosun burada enişte nerde :)
Soran+1 yılAnnesini teyzesesinin evine birakicak arabayla :)
Cevap sahibi+1 yılgelince ne yapcaksınız :) hazırlandın mı :) bugun kaç kere yaptınız dogruyu söyle :)
Soran+1 yıl2 :) dışarıya çıkıcaz okuldan arkadaşlarla onun için hazırlandım :)
Cevap sahibi+1 yılbide gelince yapıp uyusunuz artık :) okuyomusunuz siz ya :)
Soran+1 yılevet son :)
Cevap sahibi+1 yılne okuyosunuz :)
Soran+1 yılben işletme o iktisat :)
kolay değil bu kaç yıllık hasret canım kolay kolay olmaz hem sende istiyorsnda belli etmiyorsun sanırım :))
013 Yorumla
Soran+1 yılOkulun bitmesine bile sabretmedi evlendik :) cok asigiz birbirimize 4 yil once gordugum gunden beri asigim ilk gun ki gibi :) bende istekliyim evet :)
Soran+1 yılBir sey yapmadim sevgiliyken el ele tutusup sarilmaktan ileriye gitmedik opusmedik bile belki o yuzdende olabilir :)
Soran+1 yılHaha yok merhametlidir o yapmaz :)
Soran+1 yılHaha elini korkak alistirmasin :)
Soran+1 yılEvet bendede var cocugu canavara cevirdim :) evet kiyamaz o :)
Soran+1 yılyok anlatmam :)
Soran+1 yılyok olmaz :)
zamanla geçer tadını çıkar o zaman gelir bu seferde ilğisiz dersin.cicim ayı olur böyle şeyler.yeterki kuru yapmayın sorun yok
016 Yorumla
Soran+1 yılben memnunumda ah kaynanamdan sonra utandım :(
Soran+1 yılannesi geldi vurdu koluna içeri git zibidi dedi :) banada nasihat verdi sürekli halada devam ediyor.
Soran+1 yılpeki çok sağ ol :)
Soran+1 yılben çocuk istiyorumda o hayır diyor kimseyle paylaşmam zaman ver bana diyor
Soran+1 yıl5 ay :)
Soran+1 yıl22 yaşındayız daha okulda bitmedi zaten hemen olmaz
Soran+1 yıltamam sıkıştırmam :)
Soran+1 yılsağolun sizede
+1 yıl:) ayılmasını beklersin bir kaç sene sonrada cnm:)=
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi yaa
açık açık söyle ortalık yerde olmaz diye ama korkutma
04 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyeceğimde alınır istemiyorum zanneder diye korkuyorum :(
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
normal yeni evlilerdeki bu durum utanma emin ol onlarda farklı değildi ilk zamanlar:D
012 Yorumla
Soran+1 yılBiz biraz abarttik gibi :) bende cok istiyorum az degilim yani ama kaynanam gormeyeydi iyiydi
Soran+1 yılOylede kaynanam gelmeseydi :)
Soran+1 yılHaha yok bir daha olmaz gene yakalaniriz :)
Soran+1 yılHaha o cok acik giydirmiyorki :)
Soran+1 yılevet en ateşli :)
Yahu şikayet ettiğin şeye bak :D
27 Yorumla
Soran+1 yılHaha ben sikayetci degilim cok memnunumda kaynanam gordukten sonra cekinmeye basladim :)
Soran+1 yılişte bunu kadına anlatamıyoruz sürekli arayıp nasihat veriyor bugünde gelicekti gelmedi ama haftaya 2 gün bizde kadını çok seviyorum ama bu olaydan sonra böyle oldu soğudum resmen
Soran+1 yıldüşmüşüzdür kesin annemede aramış haber vermiş annem gülüyor Allah cezanızı vermesin emi utanmazlar diyor :D
Soran+1 yıloda doğru valla herkes imreniyor bize biraz erken evlendik diye tuhaf karşılıyorlar ama napalım olucak o kadar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaw yeni evlisiniz yılların acısı var zamanla durulur zaten kendisi merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılevet biliyorumda kaynanamdan dolayı çok utandım
Cevap sahibi+1 yılBsy olmaz merak etme :))
eşin değilmi istediğini ver gitsin :))
05 Yorumla
Soran+1 yılveriyorumda yakalanınca utandım
Soran+1 yılKaynanam gormeseydi keske :)
Soran+1 yılaman aman yok :)
+1 yılçatlasın kaynanan öpsün bırak
111 Yorumla
Soran+1 yılçatladı zaten beni bir odaya çekti ayıp kızım yaptığın diyor oğluna suç bulmuyor ki
- +1 yıl
kocam o benim de daha ayıbını yatakta yapıyoruz de :D İYİce çatlasın
Soran+1 yılHaha yok ya saygisiz olurum sonra :)
- +1 yıl
kadın seni zaten ayıp ilan etmiş saygısız gelin mutfaklarda oynaşan aşifte gelin
bırak bide saygısısz ol içinde kalmasın :D
Soran+1 yılOh olsun ona catladi bizi oyle gorunce asifte desin istedigi kadar :D
- +1 yıl
kız ne yap biliyomusun bide odada öpüş falan sonra gir duşa aç suyu aksın bir iki dakka çıkma çatlasın
Soran+1 yılTamam bazen bizde kaliyor o zaman yapicam
- +1 yıl
:D özellikle o gelince yap
Soran+1 yılTamam :)
- +1 yıl
valla kadınlardan korkulur
Bugünleri çok ararsın sakın. Tadını çıkart ;-)
13 Yorumla
Soran+1 yılçıkarıyorum :) kaynana faktörüm olmasa
Soran+1 yılHaklısın sağ ol :)
:) allah 60ındada öyle olmak nasp etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaminn :)
kaynanan ne tepki verdi :)
15 Yorumla
Soran+1 yıloğlunun koluna vurdu bir tane zibidi dedi :) benide odaya çekti nasihat falan :D
Soran+1 yılYavrum ya ben degil baban gelseydi ayip ayip yetiskin kizsin dedi :)
Soran+1 yılOnada arayik kizmis telefonda :)
İdare ediver sende :D
01 Yorumla
Soran+1 yılediyorumda kaynana gördükten sonra bir tuhaf oldum bende
Git başkasıyla yap de
014 Yorumla
Soran+1 yılyuk direkt kendimi öldüreyim daha iyi :)
Soran+1 yıl2-3
Soran+1 yılmemnunumda kaynanam görünce uta<ndım
Soran+1 yıl:D deliyim
Soran+1 yılevet :) yıllar sonra yakaladım mutluluğu :)
Soran+1 yılpeki çok sağ ol :)
+1 yılcicim ayları ama normal değil mi:))?
131 Yorumla
Soran+1 yılnormalde işte yakalanınca utandım yoksa bana uyuyor her türlü :)
- +1 yıl
uyuyorsa sorun etme, tadını çıkarın birbirinizin detaylara takılarak kafanı meşgul etme derim ben:) mutlu mesut bir çift olun işte ve renkli:)
Soran+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederim umarım mutluluklarla dolu bir ömür geçirirsiniz:)) birbirinizin kıymetini bilin:) başkaları gibi olmayın:)
- +1 yıl
ayrıca sıkıntı yapma kaynananda farkındadır durumun, çocuk değil ya... utanacak bir durum yok yani:)
Soran+1 yılöylede aklıma geldikçe tuhaf oluyorum :(
- +1 yıl
tuhaf olucak bir durum yok; esler arasında ayıp olmaz, kaynananda anlar takma kafaya ama dikkat genede:))
Soran+1 yılyok bidaha asla başkasının evinde yanına bile oturmam :)
- +1 yıl
senin gözünü bayağı korkutmuş eşin:) o derece vahim mi cidden yani:))
Soran+1 yılbu kadar korktuğuma göre düşün :) gözler sürekli benim üstümde oluyor biriyle konuşurken bile bir tek maç izlerken benle ilgilenmiyor :)
- +1 yıl
iyi dünya kupası en çok sana yaramıştır o zaman:) habire maç var çünkü biri bitiyor biri başlıyor:))
Soran+1 yılevet almanyayla portekizi izliyordu beyefendi :)
- +1 yıl
haha maç bitti gerçi birazdan gelir saldırırmış sana, klavyeyi bırakırsan bir anda yazmayı anlarım ki saldırıya uğradın:))
Soran+1 yılevet bitti :) uyukluyor şimdi karşımda ya da numara yapıyor du bakalım :)
- +1 yıl
Haha çok kötü ama bu ya böyle her an saldırıya uğrayacakmış hissiyle evde dolaşmak, rahat rahat yayılıp keyfine bakamıyorsun:)
Soran+1 yılaynen öyle ama heyecanlı ya bazen çocuk gibi kovalaşıyoruz evde çığlık atıyorum doyasıya gülüyorum :) daha demin diyor sevgilinlemi yazışıyorsun hayırdır :) senin canın bir şey istiyor galiba alayım mı ifadeni dedi :D
- +1 yıl
haha çok iyi ya, çokta dikkat çekme ama bilgisayar filan aranızı bozmayın canım.. ama komikmişte yani, iyi demiş hakkını yememek gerek admaın beni bile güldürdü:)
Soran+1 yılbenim eşimin adıda kerem bu arada :) yok ya o bana diyor yine boş işler peşindesin sen kesin alışveriş sitelerinde geziyorsundur diyor :)
- +1 yıl
tamam o zaman sorun yok:) adaşım olduğu için demek o derece sempatik ve yakın hissettirdi bana demek ki bak gördünmü:)) bu arada takip etsene beni, ulu orta yazmaya konuşmaya başladık özele girdik biraz gibi, benim için sorun yokta ne bilim tuhaf oldu:)
Soran+1 yılkendimi deşifre etmek istemiyorum ya :D
- +1 yıl
Deşifre etmezsin kimse görmez ki sorun gene gizli kalır, sadece ben görürüm.. sorun değil istemiyorsan tabiki sıkıntı yok saygı duyarım ama uluorta konuşmak eşini özelini tuhaf oluyor diye dedim:)
Soran+1 yıltamam dur ben yeni hesap açayım :)
- +1 yıl
yeni hesap açma, açarsan iki hesap aynı ip numarasıyla ikisinide kapatırlar sitede bilgin olsun:)
Soran+1 yılhımm o zaman açamam :(
- +1 yıl
açma canım bugün yarın görürler uyarılırsın...zaten yazıyor kurallarda da.. sıkıntı yapma ya, gerçek resmini adını kullanma verme kimseye sorun olmaz ki:) hadi takipleşelim...
- +1 yıl
Sanırım saldırıya uğradın yazamadığına göre hehe, haddini bildiriyor sanırm adaş :))
Soran+1 yılhahah evet uğramıştım saldırıya yine :)
- +1 yıl
haha tahmin etmistim saldiriya ugradigini adas hakkini vermis haha koptum:) normal mesaj atsana bana takip etmeden ya:)
Soran+1 yılo zaman hesabım gözüküyor ki yine
- +1 yıl
tamam ama o zaman sadece ben gorucem kimse gormeyecek ki:) hadi lutfen ya ulu orta sohbete donmesin diye dedim ama saygi duyarim tabii her sartta
Soran+1 yıltamama attım meseaj
+1 yılAdam yılların patlamasını yapıyor rahat bırak :)
22 Yorumla
Soran+1 yılhahah kaynanama rezil olduk :)
- +1 yıl
Yapacak birşey yok :)
Eşin bu sitede kayitli olduğunu biliyor mu?
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır tabikide
Soran+1 yılhaklısın fazla durmayacağım zaten teşekkürler
- +1 yıl
Gizlican...cok mantıklı , güzel bir o kadar da isabetli olmuş yorumun
Soran+1 yılevet bana kızabilirde meraklıyım bende işte napayım :(
- +1 yıl
Sen sadce kizacagini düşünüyorsan yanilyrsun sevgi her hatayi kabullenmek amacını taşımak bunu başka açılardan bakmak lazim mesela su anki sordugun soruya verilen ilgiden şüphesiz memnunsun hoşuna gidiyor ama bu site sana göre değil çünkü mutluyken burada takilmayi seni daha mutlu kılıyor dikkat et tasmasin sonra ben bu site yüzünden araniz bozulmasin istiyorum mutluluğu yakalayip ve bunu bir evlilikle suslendirmeniz cok güzel birşey ilk defa gizliliğmi kaldrcm en azindan kim olduğm bilnsn.
Soran+1 yılçok haklısın gerçekten teşekkür ediyorum nasihatlerin için
birkaç ay sonra bugünleri arayabilirsin :D
04 Yorumla
Soran+1 yılyaa isteği azalmasın sadece başkasının evinde rahatsız etmesin istiyorum
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuruluna kadar keyfini çıkar.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- Cinsellik konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılabartmış biraz herşeyin yeri zamanı vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle
normal bence ver sende
05 Yorumla
Soran+1 yılya normal yeni evlisiniz diyorlarda başkasının evinde bile utanmıyor :)
Soran+1 yılbende onu seviyorum :)
Soran+1 yılamin cümlemizi
Tadını çıkart bence ne güzel :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet guzel gercekten :)
tadını çıkar daha ne istiyosun :D
04 Yorumla
Soran+1 yıldoğru çıkarıyorumda yakalandıktan sonra teredütteyim hep :)
Soran+1 yılpeki sağ ol :)
İstediğini ver sende.
01 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum zaten ama yakalanınca utandım iyice biraz durulsun istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerin hepsi öyle manyaklarrrrr
23 Yorumla
Soran+1 yılHaha evett
Cevap sahibi+1 yılinan senin eşine özgü bir şey değil hepsi öyle
Soran+1 yılHaha oyledirler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşım ağrıyor de :D:D
010 Yorumla
Soran+1 yıloff çok klasik hemde soğuyabilir :)
Cevap sahibi+1 yılAşkım dur biraz görürlerse utanırım falan de sende o an çek biraz kendini zaten sen çekince nazlanmışsın gibi olur daha da çekici olursun :Dd
Soran+1 yılyapıyorum zaten git bak krıcam kafanı diyorum kır öldür beni diyor :D
Cevap sahibi+1 yılHm ver gitsin kocan değil mi kim görürse de görsün anasını satayım :D
Sanki bilmiyorlar sizin evde ne yaptığınızı utanma sende o kadın kocasıyla yapmamış mı sanki ehehe :D
Soran+1 yılOylede kadin takti hala soyleniyormus annemede demis annem kafa kadin Allahtan ne var cocuklar genc demis benide aradi guluyor :)
Cevap sahibi+1 yılCanım cicim aylarında hiç engellemeyin bence böyle engel koyarsanız istek azalır hem orada öyle yapmanın tadı zevki başka olur eğlence için unutulacak meseleleri fazla abartmayalım ^_^
Soran+1 yılHaklisin canim askim o benim :)
Cevap sahibi+1 yılMaşaALLAH :)
Bende bir evleneydim ya özendim şimdi bende öyle yapmak istiyorum :p
Soran+1 yılAllah gonlune gore versin kardesim :)
Cevap sahibi+1 yılAmin teşekkür ederim yenge :D.
aynen yamyam heralde senin koca
111 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki :)
Soran+1 yılbir yere eşya götürecekler arkadaşıyla gelir 1 saate :)
Soran+1 yılVar gene bir seyler beni bekleyen :D
Soran+1 yıl22 yadindayiz :)
Soran+1 yılEvet oyleyim :)
Soran+1 yılOzel olmaz :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanma boşver oğlu saldırmış
110 Yorumla
Soran+1 yılöyle ama kadın bana taktı akşam da gelicekmiş bize off off :D
Cevap sahibi+1 yılGelmesin ya da gecelik le karşıla :)
Soran+1 yılhahah gecelikle karşılarsam ömür boyu kurtulamam dırdırından :)
Cevap sahibi+1 yılKıskanıyor sizi aslında tam onun geldiği saatte banyodan çıkacaksınız esinizle çatlasın
Soran+1 yılevet oğluna aşırı düşkün çok kıskanç
Cevap sahibi+1 yılKocası mda tık yoksa kadın sizi kontrole geliyor zamanla bırakır peşinizi
Soran+1 yılay inşallah
Cevap sahibi+1 yılBurcu ne kocanın akrepmi koçmu
Soran+1 yılaslan :)
Cevap sahibi+1 yılMutluluklar dilerim seksi bişeyler giy onu öyle karşıla
+1 yılneden sen sevmıyorsun sexı
07 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama olur olmadik her yerde olmasin
- +1 yıl
nedenkı dusta mutfakta seks ıyıdır bence
bunun zamanı nezamnkı
Soran+1 yılYok onlar iyide kaynanam yakaladi ya onu diyorum
- +1 yıl
yaklasın soncuta sız karı koca degılmısnz opuseceksız bnda ne varkı
Soran+1 yılBencede oyle ama kaynanam cok ustumuze geliyor :)
- +1 yıl
bisey olmaz sen esını uzme yapsın
Soran+1 yılUzemem onu zaten :)
Cinsellik konusunda 333 cevap paylaştı. kocana at suçu
01 Yorumla
Soran+1 yılAttimda kadin takti bana :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılway azgın teke way ;:D
03 Yorumla
Soran+1 yılhahah evet :)
Cevap sahibi+1 yılyılların patlaması vardır şimdi onda bırak takılsın. sonra elvis binayı terkedince hadi kocacim diye yalvarmaya başlarsın :D
Soran+1 yılHahah daha zaman var :)
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği