Gece gece ona uyandım. Acıyor kaşınıyor hemde felaket. Klitorisim kaşınıyor diye travazol sürdüm az miktarda ama şimdi uykudan uyandırıyor ve çok acıyor😔ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba mantar oluşmuş çünkü yani böyle artık gerçekten aşırı derecede kaşınması normal değil üstelik şöyle demişsin yani krem sürdüm ama yinede kaşınıyor krem sürdüğünde rahatlaması lazım da iltihap filan değil yani bu baya ileri gitmiş büyük ihtimalle mantar var bir doktora git görün bence olay daha ileri bir seviyeye gitmeden önce.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sirkeyle yikamalisin cok zor bi durum haklisin
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılAllah Allah tuhafsin benimkisi kaşınınca aziyom ben krem sur dokunma
22 Yorumla
Soran+1 yıl😂 kız o azma kaşıntısı ayrı hatta yapmayınca boşalma delikleri fena acıyor.. Ama bu ayrı bişey ya anlamadım
- +1 yıl
Hahaha krem sur
+1 yılMantar olmussun hemde son evresindesin galiba bu kadar rahatsiz ettigine gore. Doktora gitmelisin
13 Yorumla
Soran+1 yılDeme nolur yaa doktorda randebu yok ki
- +1 yıl
Ayarlasana.. tedavi olmazsan ciddi problemlere yol acar. Sana en fazla antibiyotik ya da fitil onerecek. Korkmana gerek yok. Su anki durumundan daha kotu olmaz emin ol
Soran+1 yılHayor onu biliyorum lakin şimdi çözüm bulmam gerek ben doktora sorarım gitmeme gerek yok aslında ya da eczaneye sorsam verir 🙈
+1 yılOlur eczacı olarak kaşinti krem soguk su sir sulu yap
17 Yorumla- +1 yıl
İlaç öneri edebilir
Soran+1 yılParam yok maalesef 🙃
- +1 yıl
Yaz yollarım para dert etme sıkıntı olmaz yanliş anlamayın
Soran+1 yılRica ettiğim bile yollamadı boş ver
- +1 yıl
boş ver onları insanlar ölmedi bekliyorum
- +1 yıl
Ulaş
Soran+1 yılUlaştım
Mantar olabilir kadın doğum uzmanına görün
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. şu an görünemem ama geçici bir çözüm lazım
Gizli Üye(18-24)+1 yılOha uyandiracak kadar da agri nedir...
197 Yorumla
Soran+1 yıl😭 offffff çok kötü
Cevap sahibi+1 yılbir sey mi yaptin surdun yatmadan once..
Soran+1 yılTravazol vardı onu sürdüm
Cevap sahibi+1 yılneden ve yatmadan once mi surdun
Soran+1 yılKaşıntıyı aldı bir süre 4 saat gibi bir süre rahatlattı travazol ama şimdi deli gibi kaşınıyor yine kafayı yiycem yangı var ayrıca
Cevap sahibi+1 yılkillarini yeni mi aldin? Yangi nerde var
Soran+1 yılYangı her yerde var sadece klitoris kaşınıyordu ve sınra kaşıntı iç dış her yerde 😔😔
Cevap sahibi+1 yılpeki ya killarin, onlari yeni mi aldin. Iltihap icin krem falan yok mu sizin va*ina icin ozel. Siz kizlarda genelde iltihap enfeksiyon sik sik oluyor da o bolgenizde...
Soran+1 yılEvet enfeksiyona çok müsait zaten doktorun isteği ile antibiyotik yutmuştum bilmiyorum. 3 gün oldu kılları alalı ve şu an ciddi ciddi bana ait olan traş bıçağından şüpheliyim onun jeli allerji yapmış olabilir mi? Dah önce de dış dudaklar kabarmıştı ve yine felakketti
Cevap sahibi+1 yılOrganizin yapisi oyle, havaya falan gerekiyormus nemli falan ya bide ondan. 3 gun, tabi ne kadar cabuk uzuyor seninkiler bilmiyom ama o senin dedigin krem yani kullandigin travazol mu ne ise o da yapmis olabilir, killari alinca bazen yara gibi falan olduysa aldiktan sonra onu da yaralarin ustune surduysen azdirmis olabilir yaralari. Baktim da simdi o kreme etkili diyor cild uzerindeki yaralara cunku, bunu da sen onayla tabi var mi goruyon mu, gerci her sey de ciplak gozle de gorunmez ama iste gorebiliyorsan artik.
Jilet, valla olabilir belki ne zamandir kullaniyon eski mi yeni mi. Belki de kalitesi dusuktur ne bilim acitarak mi aldin falan. Şu an nasil peki durumu hala sis mi, nereleri sis, indi mi...
Soran+1 yılJilet yeni daha önce böyle olmuyordu öncekinden şu an kaşındı hafifledi gibi sirkeli su ile yıkıycam
Cevap sahibi+1 yılSirke mi, o yakmaz mi ya. Valla mantar falan da oluyor onu unuttum o da olabilir baksana kasinti masinti sisler falan hepsi bir arada senin ki oyle rasgele bir sey degil gibi sanki. Valla merak ediyom siz kizlarin bu organi cok sik giriyor mu bu hale ya, Allaha sukur bende yok hic olmadi boyle bir durum ama ne bilim cok kotu sanki ya, gorunus olarak nasil bir hal aliyor onu bilmiyom aslinda, belki de internetten bakmam lazim eger bir gun benim basima gelirse ama ne bilim ozellikle bir temiz tutma seyim hic olmadi, yani hep temizledim falan ama ozellikle ekstra zaman harcama falan degil her zaman ki gibi ve hic olmadi, siz kizlar bu kadar sik sik olmasi kotuymus ya. Ic camasir falan da onemliymis, pamuk mu olmasi gerekiyormus oyle bir seyler okudum diye hatirliyom sanki...
Soran+1 yılBilmiyorum inanki ama çok tuhaf bişey var
Cevap sahibi+1 yılne var
Soran+1 yılİçi su dolu gibi bişry var minik ve girişin hemen dışında
Cevap sahibi+1 yılAcaba o nem falan olmasin o icinde hep olan sivi, ici nemli ve islak olurmus ya sizin sey, belki de o akmis gelmistir ucuna
Soran+1 yılHayır yani anlatmak istediğim içi su dolu kaparcık var ve ağrıyor birazda kan var içinde
Cevap sahibi+1 yılvalla bence sende ciddi bi sorun var yani bir sey olmus oyle kendi kendi gecmesini beklenecek bir sey degil bence, ne bilim iltihap midir mantar falan mi ama ciddi bir sey bence. Mantar olabilir doktora git hemen
Soran+1 yılTamammm😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılyasin kac bu arada
Soran+1 yıl22 yaşındayım ve bişey buldum.. 3 günlük antibiyotik kullandık doktor dişimi çekeceği için... Şu yazıyı buldum az önce.. Antibiyotik kullanımı vajinada doğal olarak bulunan Lactobacillus isimli yararlı bakterinin sayısını azaltarak mantar enfeksiyonu gelişimine zemin hazırlar.
Cevap sahibi+1 yılOhh bak gordun mu, dedim ben sana bir sey var diye, yani bencede normal degil bu durum. Senin disci bilmiyor mu acaba bunu, erkekmiydi discin? Gerci olsa bile kadin musterisi de oluyor ama...
Soran+1 yılErkekti ve gidemedim çektirmeye.. Boşu boşuna ilaç yutmuş oldum resmen ya offfff kafayı yiycem.
Cevap sahibi+1 yılyani bilmiyordur diyecem de bilmemesi gibi bi durum varmidir ya, her gelen kadin musterisinin organi boyle sisiyorsa... Evet kotu olmus bide cektiremediysen. Bunu gecirmeye bakican artik, ne iyi gelir diye falan arastirmak lazim. Annene danisirmisin boyle konulari...
Soran+1 yılSirkeli su aldı yangıyı kaşıntoyı hafif bi rahatsızlık hissediyor kendi. Doktor deseydi ne için içiceğini keşke.. Anbene sorarım sabah
Cevap sahibi+1 yılAynen demesi lazimdi. Sor sor annen yardimci olur bence, bir cozumu vardir
Soran+1 yılSirkeli su iyi geldi neyseki çok şükür.. uyuyamadım gece yatmam gerek.. her şey için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılIyi bari dedim sirke yakmaz mi azdirir gibi geldi ama faydasi olduysa ne guzel.
Estagfiruallah rica ederim iyi uykular gecmis olsun
Cevap sahibi+1 yılHe aklima geldi kusura bakma uyandiginda cevaplayabilirsin, bir sey sorabilirmiyim baska konuyla alakali.
Soran+1 yılBuyur olur sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılTam da yatiyordum.
Ya bu agda olayi soracaktim daha once hic yaptin mi deneyimin var mi
Soran+1 yılIı evet yaptım.. Daha doğrusu yapmaya çalıştım ama kıl köklerm kanadı baya o yüzden bidaha denemedim ve kıllar çekilmediği için tam olarak hep kökler iltahaplanmıştı o yüzden bıraktım onu 🙈
Cevap sahibi+1 yılYa bende ilk defa bugun denedim valla ben daha once boyle sacma bir sey gormedim ksdkkf japon yapistiricisi gibi her yerim yapis yapis oldu, valla kaynar suyla yikiyor cikmiyor sabunla yikiyom cikmiyor sonunda napicami bilmedigim icin dusta kullandigim dus jeli deneyim bari dedim kskddjjd o da fayda etmedi tabi🙈😂valla yapis yapis her yerim sacma bir sekilde😂
Cevap sahibi+1 yılBu arada sen nasil oldun, junior ne alemde🙈🤣
Soran+1 yılYağ ile çıkıyor o ağda yapışkanı.. Bende yüz için yağ vardı onla sildim geçmişti.. Junior hala aynı arada kaşınıyo.. Annemde mantardır dedi.. Antibiyotik yapar. Üşütmüşsündür dedi.
Cevap sahibi+1 yılNasil, normal bildigimiz yag ile mi? Valla aseton ise yariyormus diye okudum hatta video izledim adamin birisi parmaklarini japon yapistiriciyla yapistirip asetonla cikartti, bende de aseton yok iste ama kolonya aldim, bide kalib sabun ise yarar sanki.
Aynen mantar olmustur kotu bir seyler olmus belli yani.
Iyi iyi junior iyi olsun, sisligi falan nasil indi mi bari kskdkd
Soran+1 yıl😂 sen ağda mı çıkartıyosun yoksa japon yapıştırıcısı mı.. Ağdanın o yapıklan kalıntısını yağ çıkartıyor.. Dene bi tane yağı bakalım bende yüz temizleme yağı vardı onla denedim oldu 🙈 ve şu an iyi bu gece uyudum güzelce😄 junior düzeliyor şişlikte yok ama kaşımaktan morartmıştım
Cevap sahibi+1 yılCikartmaya calistik ama olmadi kdfgjkdfgj😂ya adi bir sey ya da ben beceremiyom diyecem de nesini becerememis olabilirim ki yapistir cek😂acaba herkeste mi boyle oluyor kfdgjfdg boyle japon yapistirici gibi sert kuvetli bir yapistiricisi var ya onlarda sonucta agda ya hani isi zaten kokunden cekmek kfdjgkjdfg derime killarima bulasti oyle killarimi birbirine yapistirip citnesti😂 Sirf deneme amacli yapim bi ucundan dedim kenardan valla boyle oldu kfdgjkdf bi baktim demin wc yaparken orasi boyle kirmizi nokta nokta kizariklar olmus, yapisik yapisik hala biraz ama kolonya aldim annemlerden o da fayda edecekmis surerim birazdan bakalim, yakmasa bari kfdjgkdfjg
He iyi bari duzelsin ya sende guzelcene uyku gor kdfjgdfj o kadarlik olur canim sende mantar falan olmus sonucta ama bu mantar olayi kendi kendine de geciyormuymus demek. Bide dokunma fazla, en ufak kasima hareketi direk azdirir kasinti baslatir ayni sinek istirigi gibi, bir kere kasidin mi cok tatli kasitir, kasidikca kasiyasi gelir insanin😂
Soran+1 yıl😂 aynen kaşınıyor kaşıdıkça.. Sen imkanın varsa gratise git ordan ağda temzleme yağı var onu al 🙊o kızarıklıklarda tahrişten kolonya basma sakın kıl kökün açık zaten
Cevap sahibi+1 yılDimi ama cok tatli kasinmiyor mu sinek isirigi gibi😂o imkanim yok Turkiyede degilim cunku ama gerci agda paketinin icinde islak mendil de koymuslar dort tane agda yaptiktan sonra kullan diye kullanmadim ama zaten dogru duzgun yapmadim ki gelisi gjzel yaptim sirf deneme amacli, ilkin havadan bastirmadan bile oyle bir iki kili cekip de acisi nasilmis gibisinden anlamak icin😂😂tam yapistirdigim yerlerin yarisi geldi yarisi kaldi onlarda hep yapis yapis🙈😂niye ki iyi gelmez mi alkol ya hem ben o yapisikligi icin kullanacaktim onun icin aldim yani😂
Soran+1 yıl😂 😂 😂 kaşınıyor tatlı tatlı tabiki.. Ve madem yurt dışındasın al güzel bi temizleme yağı ve o mendili kullan işte o çıkartır sonra uğraş dur😂
Cevap sahibi+1 yılAma o kasinti hissini de cok seviyom yalan yok😂😂Unutmusum onu sonradan geldi benim aklima, hatta yeni geldi😂😂valla ilk bi o mendille kolonya kullanirim baktim yine olmuyor bakarim marketten ne bulabilirim, hic de anlamam ya bu islerden ama artik kafamiza hangisi mantikli gelirse rasgele aliriz😂😂
Soran+1 yıl😂 temizleme yağı al vardır markette mutlaka
Cevap sahibi+1 yılAdi ne diye geciyor ama oyle temizle yagi degildir😂
Soran+1 yıl😂 ordaki çslışana sor de ki sevgilimin ağda temizleme yağı bitmiş de o lazım bana de😂😂 çekinirsen eğer söylemeye bunu de
Soran+1 yılHa yok çekinmem dersrnde ben apda denedim de yapıştı kaldı bana temizlemem için ne önerirsin de
Cevap sahibi+1 yılHahahah agda icin ozel yag mi oluyor bide😂😂valla ben direk agda icin yag oluyormus nerde bulabilirim derim her halde😂😂alinca utanmiyoz da sorunca mi utanalim😂😂
Cevap sahibi+1 yılBi baktim KS bildirimi kaldirmis nedense, dedim acaba gorusumu mu sildin ya da soruyu😂
Soran+1 yıl😂 😂 ya bilmem bazıları utanıyor ondan dedim.. Aldın mı bari.. Silmedim soruyu hala burdayoz😂
Cevap sahibi+1 yılHee o olur bende de tabi ama elin gavuru benle yasitsa pek takilmam😂😂yok alamadim, evden cikmiyom ki camis gibi yatiyom hep😂 hasta oldum da sanirim korona olduk testin sonucunu bekliyoz bi gelmedi gitti. Şu an iste olmamiz gerekiyordu hastayiz diye gitmedim zaten😂😂
Hee iyi iyi bende dedim ne guzel sohbet ediyorduk nere gitti bu😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 geçmiş olsun len aman diyim coronaya düşme bol meyve ye sıvı al benden sana tavsiye mandalina ye propolis kullan 🙈
Cevap sahibi+1 yılHahahah thank you efenimler😂😂sagol Allah razi olsun, daha once olduk zaten bi daha oluruz nolacak😂😂meyve yeme aliskanligim da hic yok ya, annem soyup agzima tutarsa falan anca yoksa hic kendim gidip buz dolabtan bi meyve aliyim yok😂😂propolis varmiydi hatirlayamadim var gibiydi ya😂😂
Cevap sahibi+1 yılAa bak bide mandalina dedin ya, annemler uc kasa 5kiloluk mandalina almislar, bol bol mandalina yiyecez dedi babam😂😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 😂 😂 baban baya ileri görüşlü çıktı 👏👏👏 afiyet olsun ye mutlaka vştaminlerini al özellikle d ve c vitamini
Cevap sahibi+1 yılseviyor da kendisi yemegi biz de sayesinde yemis oluyoz iste😂😂sagol, gittikce yeriz artik, ben kendi ogrenci evimde kaliyom da, genelde aksamlari yemek icin giderim iki cay icerim geri donerim😂😂Gunaydin bu arada, junior da ne alemde iyilesiyor mu aci sisme falan var mi😂😂
Cevap sahibi+1 yılBak ne ogrendim simdi biliyon mu, korona olmusum. Alistik artik ya, bir gecmis olsununu alirim efenim😂😂
Soran+1 yılPuf puf iyileşti artık ama değişik bişey ya hastalık bırakmıyor beni şimdide bafemciklerimde iltahap var.. Babam öksürmüştü bi kere. Resmen havada uçan mikrobu avını yakalayan kertenkele gibi içine çekiyor buğazım😂 buz yediğimden mi acaba 🤫
Soran+1 yılAaaaa geçmiş olsunnnnn bol bol mandalina ye ve propolis iç ayroca evde küvet varsa sıvak su doldur biyere kadsr içine yarım su bardagı tuz daha fazka da olur ve karbonat oda bir kaç çay kaşığı kadar.. Somra o sıcak suya yat.. Eğer yatamazsan ayaklarını tuzlu suya koy sadece.. Ben öyle yaparak ayağa kalkabileidm.. Veee mutlaka terle ve duş al çok iyi geliyor.. Eğer ağrın varsa karanfil yağı vs iyi gelir.. Birde kekik çayı iç yeşil çay vs güzelce beslenin.. Kendinize çok iyi bakın geçmiş olsun umarım hemen geçer
Cevap sahibi+1 yıliyi iyi sismesi falan da indiyse morarma da kalmadiysa ne guzel. Hahahaha amazon kertenkelesi kfgkjfdgj yani ondan da olabilir belki ama o daha cok bogaz sisligi yapar diye biliyom sanki. Bende korona oldum iste bizde gazi olduk😂😂
Cevap sahibi+1 yılVay vay su tariflere bak nerden biliyon butun bunlari tesekkur ederim kiz ya cok sagol🙏🥰😇😂kuvet yok da zaten oyle yatalak olmadim gayet ayakta normal insan gibi dolaniyom yiyom iciyom sadece hastayiz oksuruyoz falan, daha once de oldugum icin alistik artik habirde canimiz sikildikca bi korona olayim diyoz😂😂valla mandalin dedin anam posetin icinde soyulmus 4 tane mandalin getirdi, bi baktim degisik geldi soyulmus ya aaa mandalin dedim😂😂
Soran+1 yılGaziliğini sevsinler😂😂😂
Soran+1 yıl😂 ye bol bol mandalinadan.. Böyle doğal yöntemlerle iyileşmek daha iyi geliyor insana.. Balgam varsa eğer meyan kökü tozu ya da kök halinde bul onu kullan kullanımı yazıyor nette.. Öksürüğe de altın süt yap.. Sütü cezveye koy ısıt sonra içine azcık tarçın, karabiber , zencefil, zerdeçal kpy karıştır biraz ısınsın ve iç balda koyarsın istersen ama sıcakken kpyma zararlıymış🙈
Cevap sahibi+1 yılGaziyim ben dokunmayin bana😂😂Mashallah aktar mubarek bilmedigi sey, bilmedigi bir tane sey yok ya kutuphane gibi kiz😂😂balgam oyle pek yok da oksurup geliyor bazen boyle birden geliyor, bogazim anlik gidiklanir gibi olur öhö yaparim birden😂😂
Soran+1 yıl😂 işte karabiber ısıtır buğazını içini ciğerlerindeki kalıntıları atmaya çalışıyor vücut😂vee araştırarak yaparak öğreniyoruz.. Sen vitaminlerni eksik etme
Cevap sahibi+1 yılKiz ne guzel ana gibi sahip cikiyon gii hosuma gitti hee😂😂ablam da olmadigi icin boyle birisi tavsiyler onemsemesi hosuma kacti🙈😂yani Şu an evden cikmiyom ailemde var tabi eger yemek getirdiklerinde isteyebilirim. Bugun oksurup tuttu baya, demin ust uste kac kere oksurdum geberiyordum yav nefes alamadim🙈😂
Soran+1 yıl🙈 geberme aman haa corona da kim el kadarcık birey mi yenilcen hayde bre aslanım😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılölmim dimi dunya benim gibisini nerden bulacak bi daha😂😂Allahim neler diyor bu kiz ya😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 ne dedim yaaa sen kim yenilmek güçlüsün sen buda geçicek.. Bu arada bende enfeksiyondan öteki tarafa melek olmaya gidbilirim
Cevap sahibi+1 yılDaha neler diyecen beni gulduruyon😂😂gucluyum ben dimi gecsin bencede yoksa gel kulagindan cek😂😂aa niye kiz iyilesmiyormuydu😂😂
Soran+1 yıl😂 ha yok buğazımmm kötü
Cevap sahibi+1 yılSenin de mi, sana noldu sende mi korona oldun yoksa🥺😂Konu nerden nereye geldi senle sohbete daldik gidiyoz😂😂
Soran+1 yıl😂 boş ver iy böyle.. Ya dişim apse pldu sanırım hem buğazımda beyazlık var hemde kulğım ağrıyor yani enfeksiyon var..
Cevap sahibi+1 yılSen bir tek junioru degil komple vucudunu kaptirmissin ki enfeksiyona😂😂iyi dimi sohbet muhabbet samata girgir😂😂
Soran+1 yıl😂 evet iy de bende demir eksik ondan hep böylr
Cevap sahibi+1 yıliy de😂😂haplar oluyor onlar icin, annemden biliyom her turlu hapi alir vitamin a b c d e f g W falan😂😂ondan sonracigima kalsiyumlar demirdir sunlar bunlar eczane mubarek😂😂
Soran+1 yıl😂 ben ilaç içme taraftarı değilimde o kadar da param yok veremem ilaca 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnnem verir yeter ki hocalar doktorlar soylesin, hemen televizyonda bir doktor dedi mi almaya gidiyor😂😂bende pek hapci degilim insanin vucudunu zehirliyor sonucta😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 annen zehirli balık gibi dolaşıyor desene hatta zehirli hayvanlar renk değiştiriyor çokda kullnmasın
Cevap sahibi+1 yılseyi cok kullanir agri kesici mikreni oldugu icin ama agrilari da cok oluyor kas vs vucudu yiprandi da boyun bel sorunlari fitik falan onlara iyi geliyor her halde😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 ooooo ama baya kullanmasın bak siroz yapar aman ha
Cevap sahibi+1 yılOyle mi, soylerim bunu tesekkurler bende diyom genelde agri kesiciyi cerez gibi agzina attiginda😂😂bu arada senin yas kac, sormusmuydum hatirlamiyom bile o kadar sohbet ettik ki😂😂
Soran+1 yıl22 yaşındayım ben ya sen
Cevap sahibi+1 yılbende 20yim🙈kucuk bebisim😂
Soran+1 yıl😂 😂 aaa hiç öyle durmuyor
Cevap sahibi+1 yılniye gii daha mi kucuk duruyoz😂😂
Soran+1 yılYoo daha olgun gibiydi yani.. Sen nerelisin😂😂
Cevap sahibi+1 yılHee oyle mi hahaha yani sakaci oyle eglenme seysini severim kolay kolay alinip kusmem sevmem de oyle seyleri ondan olabilir😂nereliyimmm.. burdan mi diyim🙈
Soran+1 yıl😂 bilmem özelden de diyebilirsin
Soran+1 yılYemek yiyim gelcem
Cevap sahibi+1 yılIyi tamam geldiginde soyle de o zaman gizliden cikim🙈😂
Cevap sahibi+1 yılBenim online dersim bitti Şu an , biraz uyumaya gidiyom artik uyandigimda olur, sende ne yedin bee komple buz dolabini mi gomdun😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 evde ben hazırlıyorum kahvaltıyı kimse dokunmuyor.. İyi uykular
Cevap sahibi+1 yılHazira konmak da ayri guzel oluyor ama😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 😂 tabi canım keyiflidir
Cevap sahibi+1 yılooo bizim kiz gelmis gunaydinlar efenim nasilsin😂😂bende dun uyandigimda gizliden cikarim dedim gece 12 de uyandim ve o zamandan beri ayaktayim 15dk sonra da online dersim baslicak😂😂
Soran+1 yıl😂 😂 😂 tamam çık gixliden hemen
Cevap sahibi+1 yılciktim cabuk kimse gormesin caktirma😂😂
Bu sürekli oluyor sa doktor a git ya da iltihab almış olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçenlerde de dış dudaklar kabarmıştı yani baya allerji olmuştu doktora gitsem 15 günden aşşağı gitmem mümkün değil 😭
Soran+1 yıl2 gündür yapmıyorum acıyor diye zaten
Doktora git
11 Yorumla
Soran+1 yılDoktora randevu 15 gün sonraya bile yok benim kensim halletmem gerek
+1 yılAllah şifa versin
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim yahu bu aşağıdaki erkeklere bak kız hasta acı çekiyor bunların aklı gene cinsellikte Allah akıl fikir versin
Soran+1 yılAminnn.. Ne zaman duracaklarını bilmiyorlar. İnsan kendine bu kadar mı sahip çıkamaz.
Neden böyle konularda erkekler daha çok bilgili
12 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum en sevdikleri organ olduğundandır ama çözüm bulacak insan yok tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılKilit kumaşı detarjan iltihap
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılYıka guzelce
10 Yorumla
+1 yılOkşa nosal
10 Yorumla
+1 yılSoğuk su tut
02 Yorumla
Soran+1 yılDeniycemmmm
- +1 yıl
Faydası olacak göreceksin ☺️