Öncelikle pis fikirlerinizi kendinize saklayın, ciddi anlamda soruyorum. Iliski esnasında kisinin zevk almasına karşın neden vajinada kuruluk olur? Bu kuruluk nasıl önlenir ve erkek bu yüzden boşalma yasayamaz mi?
Cevabın nedir?
+1 yılKanka on sevişmeyi 45 60 dakika arası yapmak gerekio ama abazalar hmn girdiği için kuru olur. Kuru olunca canın yanar. Canın yanınca konsantre olamadgn icin bidada ıslanmaz. Erkek arkadaşını tecrubeli olanlardan sec. He ben cok seviom bu cocugu diosan durex in cilekli kayganlaştırıcısı var. Harika bişi artı zewkide arttıran bir jel. Yalnız kolonya sürmüş gibi bir serinlik hissi verio rahatsz edebilir bir deneyin. Ondan haric erkek boşalır nie boşalmasn. Bnce snn erkek arkında arıza var sende değil.
12 Yorumla
SoranOn sevismede uzun sürdü. Üzüldüm benle mi alakali diye çünkü ilk olmasinin verdiği tedirginlikte vardı
- +1 yıl
benim başımada son sevgilimde geldi sorun yaşadık. Aşırı kuruluk vardı. İlkse normal banada öyle oldu. İkincide biraz daha iyiydi. 3 de durex aldım migroslarda var raflarda. Durexle cok ii oldu yalnız 4. Bişi sürmedik özgüven uzun onsevişme ve kan ısınınca birbirimize böle bir sıkıntı olmadı. Anlayışlı olmak cok önemli. Umarım erkek arkın anlayışlıdır. Yoksa sana negatif etki yapar. bir zamanda bir başka kız arkadaşımda ereksion cok zor oluodum kız cazgırdı harra hurra. Psikolojimi yerlere batırdı. Ayrıldım tabi anlayışlı olmadgı icin. Başka hic bir kızla ole olmamıştı. Bu onun verdiği negative etkiydi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajinal kuruluk neden olur https://www.uzmantv.com/vajinal-kuruluk-neden-olur
Vajinal kuruluk nasıl tedavi edilir www.uzmantv.com/vajinal-kuruluk-nasil-tedavi-edilir04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Kendin için mi sormuştun?
Soran+1 yılArkadaşımın sorusu. Cinsel Sağlık ta soramadi xper yüzünden
- +1 yıl
önsevişmeyi uzun tutuyorsa doktora görünsün mutlaka.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuru olursa rahat olmaz ilişki sırasında kaygan olması lazım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
u +1 yılBeslenme ve kilo ile alakali olabilir daha once tecruben var mı bilmiyorum ama on sevismede hersey degisir
00 Yorumlaher vajinada olur boşaldıktan sonra zevk suyu kan gibidir... hemen kurumaya geçer bunun çözümü de vajina yağları
02 Yorumla
Soran+1 yılErkegin zevk almasini engeller mi o kendini mi tuttu bilmiyorum ama boşalma olmadi ki saatlerce temas halindeydik. Birlesme olmadı
yapı meselesi olsa gerek. Erkek açısından da iyi sonuçları olmayabilir.
00 Yorumlakadın dogum uzmanına danış derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIslanması lazım, kurulukta zor olur cinsellik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem