Domine etmek bence erkeğe yakışır. Ancak her dominantın içinde az da olsa teslim olmanın hazzını yaşamak vardır diye düşünüyorum. Bu onları daha az “dominant” yapmaz.
Yatakta dominant bir erkek bile ara sıra kendini partnerine teslim etmenin hazzını yaşamak ister mi?
Arzu ve hazzetme duygusu sadece kadına ya da erkeğe mahsus bir durum değil bence her şey karşılıklı olmalı bence aldatma ve boşanmaların çoğu sebebi bence toplumsal sıkıntılardan sonra yataktaki uyumsuzluk çünkü iki tarafında birbirini memnut etmesi lazım diye düşünüyorum
Switch her erkeğin veya her kadının tercih edeceği bir seçenek değildir. Kaldı ki bizim toplumumuzda bu kavramlar da pek bilinmiyor. Ben şimdiye kadar bir kadının bana dominasyon kurmasına izin vermedim. Ama işin aslına bakarsan bana hükmedecek kalitede ve tecrübede bir kadına denk gelmedim, benden bunu isteyen kadına da denk gelmedim.
bence bu tek tarafın baskın olması olayı çok öznel bir durum yani bunu kişi özel olarak istemiyorsa durum böyle değil, ilişki esnasında sertliğin zirveye çıktığıda softlaştığı da yerler vardır. her kadın duygusal olduğu zamanlarda soft hırcın olduğu zamanlarda sert ister bu değişkendir bir çift kendi aralarında uyumu yakaladıkalrında sürekli ilişki içerisinde farketmeselerde dakika dakika yer değiştirirler zaten
Genel duruş ve karakter olarak domine edilmek pek bana göre değil. Dominant olmayı ve partnerimi domine etmeyi daha çok seviyorum. Fakat bu merak etmediğim anlamına gelmiyor. Domine edildiğim zaman hissedeceğim duyguları aslında oldukça merak ediyorum. Misal yatağa bağlanıp fiziksel olmasa da zihinsel bir acı duymak isterdim sanırım.
Ben sürekli istiyorum ve yapıyorum, kız arkadaşım beni sevişme sırasında sürekli kucağına alıp taşıyor ve bu sırada öpüşmeye devam ediyoruz zaman zaman ben kucağındayken beni rahatlatacak şeyleri yapıyor, tek koluyla beni tutarken diğer eli ile
Tabiki hoşuna gidecektir Ne kadar dominant da olsa o da teslimiyet duygusundan haz alır Her zaman olmasa da kadın da onun kendisine teslim olmasını sağlamalı Bu erkeğin hoşuna gider ve bence sevisme ya da sekse renk katar..
Tabiki isterim, evet ben dominant bir erkeğim ve işimi iyi yapıyo olsamda arada kontrolü bırakmayı severim çünkü işini bilen partnere arada sahneyi bırakmak lazımki yeteneklerini sergiliyebilsin.
Dominant olmak iyidir hoştur ama partnerine karşı ılımlı ve onu mutlu edecek şeyler yapmak ta gerekir ve bu nedenle her zaman roller değişebilir güvenilir bir partner ile.