Duygusal bir erkek, yatakta dominant ve otoriter olabilir mi? Normalde duygusal, şiirler yazıp okuyan bir erkek, cinsel hayatta dominant ve otoriter bir ruha sahip olup kadınına hükmedebilir mi?
Duygusal bir erkek, yatakta dominant ve otoriter olabilir mi?
Tam da benim tarzıma uygun bir durumdan bahsedilmiş..Yatak dışında duygusal olmak, yataktaki durumu etkilemiyor. Her ne kadar sakin, acıtmayı sevmeyen, can yakmayan bir kişiliğim olsa da konu cinsellik olunca tam tersi bir durum, farklı bir dünyaya giriş yapıyorum sanki..
Tabiki olabilir. Yalnız bir çok erkek şunu iyi bilir kadına normal ilişkide duyguyu hissettirir, yatak ilişkisinde baskın rolü almayı. Burda şu soru geliyor insanın aklına gerçekten kadınlar baskın erkeği istediği için mi o role giriyor..
Seksle sosyal hayat çok farklıdır. Seks adeta baska bir dünya. O yüzden kimin performansı ve tercihleri nasil çıkacak asla bilemezsin. İşyerinde dominant terör estiren bir yönetici sekste köle olmayı tercih edebilir
En sert master'ler o adamlardan çıkıyor :) KEsinlikle çıkar diyorum. Karakterleri öyle bir değişiyor ki biraz önce bana o gözlerle bakan adam bu mu diyorsun.
Kişinin gerçekte yatakta nasıl olabileceği gerçekten ön görülemez. Dışarda kedi olan yatakta aslan kesilebilir. Bunu bir çok defa yaşadım. Sessiz sakin bir kadının o anda içinden çıkan ruh inanılmaz olabiliyor. Bu durum sosyal hayat ile değişkenlik gösterebilir.
Ben tam olarak detayda tarif ettiğiniz kişiyim. Sevgililerime akrostiş şiirler yazıp şaşırtan, sürprizler yapmayı seven, romantik, kibar, sakin biriyim. Kavgayı sevmeyen her zaman orta yol bulmaya çalışan biriyim. Söz konusu yatak odası olunca ben bile kendimi tanıyamıyorum. Kelepçe fantezim ile kadınımı şaşırtmayı, sert davranışlarım, sınırsız fantezi dünyam, doymak bilmeyen libidom ve her zaman ikinci raunda hazır halimle mutlu etmeyi seven birine dönüşüyorum.
Evet olabilir, bir insanın yatak karakteri ile sosyal yaşam karakteri siyah ile beyaz kadar farklıdır. Dışarı da naif, beyfendi, kibar, sakin görünür ama yatakta Aslan gibi yatakta kadınına hükmedip kükreyebilir.
Yaşıyan örneğim, merhaba. 😏 Ama tabi sürekli ve kati değil, bazen yönetimi partnerime bırakmayı ve beni yönetmesini çok istiyorum, her zaman yeterli sonucu alamıyorum ama.
Görünen kısım kadar görünmeyen kısım misali. Sürprizler her zaman heyecanlı olur. Özellikle bu konuda tüm bildiklerinizi unutun çünkü her olayda çok farklı davranmak hiç de zor değil