Gizli Üye(30-35)+1 yılBen dominant erkek severim ama.
Nasıl dominant? Şöyle ki sadece güç gösterisi tarzında sert hareketler ya da bak bende şöyle sert bişey var havasında can yakmaya yönelik egoist bir dominantlık değil. Bu egoistlikle karışır. Benim ilişkilerimde şöyleydi... Erkek son derece dominant ama bu dominantlığı benim ateşimden kaynaklanıyordu. Benim seslerimden, vücudumu kullanışımdan... Yani "sana deliriyorum" tarzında bir dominantlık... Eğer seks esnasında yüz yüze bakıyorsak yüzümü avuçlarının içine alır ya da boynumdan tutarak öper mesela. Bu dominantlık aşkım ve tutkunun barındığı bir dominantlık. Son olarak şunj da ekleyeyim sevgi yoksa cinsel ilişki hiçbir zaman tam olmaz. Ben sekse aşırı düşküm bir kadınım hayalimdeki erkeği versen mesela, istediğim kıyafetler, istediğim otel odası... Yani her şey mükemmel bir ambians diye düşün yine de sevmiyorsam asla ama asla tam olmaz. Sevin gençler.160 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadının yatakta ki mutluluğu, erkeğin tecrübesiyle doğru orantılıdır. Ayrıca erkekler dominantlığı tamamen yanlış anlayıp maçolukla karıştırıp külhanbeyi edasında racon kesmemeliler 😄
211 Yorumla
+1 yılKadınlara Karşı Sevgiyi ilgiyi Şefkati Okşamayı ihmal etmeyeceksin Canını Acitmadan Yoğun Hazlar Zevkler Vererek Nirvanaya Zevkin Doruklarına Çıkarmak Gerekiyor O Saatten Sonra O Dışı Aslan / Erkeğine Sevimli Bir Kedi Olur Yeter ki Sevgiyi ilgiyi Şefkati Okşamayı ihmal etmeyelim
Kadınlar ayrıntıyı düşünebilen Önemseyen Yaratıklardır Onları Gerçek Doyuma Yoğun Üst üste Orgazmlara Çıkardığım Sürece ilişkilerimde Çok Mutlu Olduk Tavsiye ederim
Biraz Taktik Ve Teknik Öğrenin En Onemlisi de
Kadınınızın Zevklerini Önemseyin Kadın Vücudunun Bütün Haz Noktalarını Öğrenin Kadını Fethedilmemiş bir Ada Gibi Düşünün
Dokunmadınız Yer Kalmasın 💕💞❤35 Yorumla- +1 yıl
Peki Siz Bu Konularda Nasılsınız
@Fantazzii - +1 yıl
Peki siz Bu Konularda Nasılsınız
@fantezzii - +1 yıl
Böyle bir Partnerin var mı
- +1 yıl
Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. Kadının ne istediğine bağlı.. Kimi parçalanmak, kimi okşanmak, kimi koklanmak, kimi sulanmak istiyor. sekste en önemli şey bence partnerini tanımak. Onu tanıdıktan sonra her şey güzeldir. Ne isterse onu verirsin. Fakat hayat tecrubem hep şunu gösterdi... Korkan, hard'dan çekinen, utangaç zoru sevmeyen ne kadar hatun varsa.. alıştıktan ve sana güvendikten sonra en hard olanına bile karşı koymayıp, işin sonunda günlerce iltifat ediyor.. Yani önce hatunu tanı, sonra nebze göre şerbet ver.. Sonra yükselttikçe yükselt.. Sonra otur ve onu izle :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Kadın sub ise tabii ki bundan memnun olacaktır. Lafta değil gerçekten hakkını veren dominant (master) erkek zor bulunan bir cevher.
183 Yorumla- +1 yıl
@cailleach mesaj kutun kapalıyken nasıl bulacaksın o cevheri
- +1 yıl
Afiyet olsun ne diyelim
+1 yılKendini kaybedip saygıyı elden bırakmıyor ve ilişki süresine, sertliğin dozuna dikkat ediyorsa fazlasıyla mutlu eder.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sekste o ilk naifliğini kırdıktan sonra dominant erkeklerle ilgili korkulu bir önyargı ya sahip olmadıktan sonra zaten arzuladığı budur
181 Yorumla Edebilir elbette seks dediğin o dur zaten😊 #BDSMmisali
171 Yorumla
+1 yılDominantlık ile hayvanlığı karıştırmamak gerek. Tücrübe ile karşı tarafın istekleri uyuşuyorsa, sen bu işi biliyorsun dedirten biliyorsak ok dir.
60 Yorumla
+1 yılBence zeten genel için söylüyorum erkek dominant olmalı kadının olduğu zamanlar daha az olmalı yoksa sürekli dominant kadın ilişkide erkeği pasifize eder buda nekadar zevk verebilir tartışılır
40 YorumlaAşırı mutlu ediyorlar, kolay kolay bulunmuyorlar genelde
161 YorumlaCinsellik tek taraflı yaşanmaz iki tarafta birbirini özgür bırakmalı erkek yerinde sert olmalı kadı yerinde kontrolü almalı doyum için ikiside arzulamali
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Domine edilmeyi seven bir kadınsa zevkin doruklarına çıkar. 🏆
13 Yorumla
Soran+1 yılAsıl zevkin dominant karakterde ki adama karşı çıkılmasıyla oluşacağını düşünüyorum :)
+1 yılPasif bir adamla mutlu olamam.
Baskın biriyim baskın biri ile mutlu olurum. Yani dominant bir adam benim daha zevk almamı sağlar.90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece yatakda degil dominantim genel olarak karsindaki insanada bagli tabiki. Ama yatakta bu kadar titretmesem. Disardada bu kadar bana bagli ve saygili olmazdi. Aldimmi altima yokederim inletirim titretirim o kadar iddialiyim hadi bakim
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kadınların asıl bekledikleri genellikle dominant olmaktır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsert olmasi guzeldir, bayilir.. icimdeyken cok hafif canimi yakacak / isirma, sac yolma, kalcama sert vurma vs bayilirim
184 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ciao_MRT haha var iste
Gizli Üye(18-24)+1 yılKişiden kişiye değişir ama hayvanlığa kaçmadan yapılırsa muazzam. Domine edilmek bir yerde dişi doğasında var
161 Yorumla- +1 yıl
her kadın azıcık can yakılmasını sevıo dimi
+1 yılBu kadına bağlıdır. Bazı kadınlar dominant sever bazıları dominant olmak ister. Ten uyumu dediğimiz şeyin olmasının nedeni de budur aslında. İki tarafta birbirini bir puzzle parçası gibi tamamladığı zaman mükemmel ilişki olur.
30 Yorumla
+1 yılKadın dominant erkek seviyorsa mutlu olur. Tercih meselesi
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli kadınlara sormak lazım. Ama çıtkırıldım , narin nazenin kadınların çok hoşlanacağını sanmıyorum. Ayrıca kadınların çoğu duygusallık sever ve erkeklere nazaran çok daha hassas yapıları vardır fiziksel olarak.
250 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho Dominantlığını sapıklığından yapan insanlarda var. Sana hoş gelen belkide yapısal sağlamlığıdır. Ama ne kadar dayanbilirsin oda tartışılır işte. Zevk alırken hırpalanmakta hatta acı çekmekte var.
- +1 yıl
bence seksin her türlüsü çok güzel. seks kavramı başlı başına bu kadar güzelken onun değişik açılardan yorumlanması; hard, romantik gibi işin sadece tuzu biberi gibi geliyor bana. ve ben yemeği tuzluda tuzsuzda yiyebiliirimmm ;)
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho haklısın , ama bence bu tür şeyler kişisel ve fiziksel. Hayatın bu yönünde beklentilerin çok fazla olmasın. Hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Birbirine uyumlu , tamamen bu konuda mutlu olabilen çok kişi görmedim ben. Tabi buna hayatın kendisi de engel. Yani gelecek düşünülerek yapılan işler güçler stres vs. Zaten böyle olmasaydı insanlar doyuma ulaşmak için çareyi başka yerlerde aramazlardı.
- +1 yıl
haklısın...
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho yaş 18 mi gerçekten
- +1 yıl
evet doğru
- +1 yıl
nasıl bir yaş?
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho çok tecrübeli konuştun , biraz şaşkınlık oldu 🙄
Cevap sahibi+1 yılYaş çok güzel , şu an zirvedesin ya da olman gerekiyor.
- +1 yıl
söylediklerimin tecrübeyle bir alakası olduğunu sanmıyorum, hislerle alakalı
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho hayır bilip yaşamış gibi söylediğini düşündüm. Tabi ki hislerle alakalı.
- +1 yıl
zirvedeyim ama sesimi duyan yok :(
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho duyurmak istedikten sonra herkes duyar. Kimsenin o yaşa hayır diyeceğini sanmıyorum. Ama pişmanlık duyabileceğin bir şeyse eğer duyurmamak daha iyisi.
- +1 yıl
ben ipleri elimden geldiğince dikkatli tutmaya çalışıyorum. ama bazen duygularıma engel olamıyorum. içimde yanık tutuşan alevler var ve üzerine ne kadar su serpiştirsemde, sanki hiç dinmiyor. ama tek gecelik ilişki yaşamakta istemiyorum. çünkü kendimi biliyorum üzülürüm, bünyem bunu kaldıramaz..
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho senin yaşındayken bizde kıyamama gibi bir his vardı. Keza öylede kaldı. Yüzeysel şeylerle kendimizi ikna ettik. Güvendiğin biri ile ancak severek yapabilirsin. Ama öncesinde çok denemelisin. Senin geleceğine asla zarar vermemeli. Ayrıca kendi mutluluğunu düşünüp senden aykırı şeyler talep etmemeli. Yani üstü kapalı söylemek durumundayım 😉 kendinden ödün vermeden hareket edebilirsin.
- +1 yıl
dediğim şeyden anladığını sanmıyorum. Yapmak la yapmamak arasında ince bir çizgide yürüyorum. ve bu çok ince bir çizgi... ve ben bunu mantıklı düşündüğümde istemiyorum. çünkü duygusal açıdan beni yıpratır biliyorum. tek gecelik ilişkiler benim gibi bir kıza uygun gelmez.
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho bende sana ne yap ne yapma diyorum , sana yetebilecek kadar yap. Buradan tarif etmem mümkün değil. Sende beni anlamadın 😉
- +1 yıl
ben nefsime hakim olabilecek kadar kontrollü biri değilim. ve el ele tutuşmak bile enim içimdeki alevleri kızdırmaya yetebilir. ve ben onlara asla söz geçiremem
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho bunu karşındakine anlattığın zaman otokontrolü olan biri senin ne yaparsan yap frene basmayı mutlaka bilir. Önemli olan bu kişi doğru kişi olmalı. Yüzeysel de seni tatmin edip mutlu edebilir.
- +1 yıl
olay sadece vajinanın penisle buluşmasından ibaret değil. seks sadece bundan ibaret de değil. ister buluşsun ister buluşmasın. seks kavramı bir öpücük, bir dokunuşla bile gerçekleşmiş sayılır bence.
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho işte bende onu diyorum , aynı şeyi söylüyoruz işte. Sana resmen tecrübemi anlattım ama daha yeni anlaştık. Bilinçli biri zaten sana p*rno yıldızı gibi davranmaz. Ama önce onu iyi tanımalısın.
- +1 yıl
peki sence bu konuda şansım var mı. gerçekte hiç arkadaşım yok, evden fazla dışarı çıkmıyorum. çıksamda hep tekim sahilde ya kitap okuyorum ya yürüyüş yapıyorum. beğendiğim insanlaar var ama onlar bana bakarlarmı sence. hepsi mankenlerle birlikte
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho bunu bilemem , sosyal ortamına bağlı. Ben hep önce tanıştım güven verince oluyor bazı şeyler. İnternet üzerinden de oldu , normal arkadaş ortamından da , bu tarz bir arayışa girmeden olmalı bence.
- +1 yıl
beğendiğim bir adam var tamammı 35 36 yaşında böyle bir adamla mesela tanışma şansım var mıdır sence. hep mankenlerle falan yani. benim gibi biriyle tanışırmı
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho bilemem risk almanı istemem daha çok gençsin , onun vicdanını bilmek lazım. Ayrıca senin gibi biri derken yaşından başka hiç bir şey bilmiyorum. Kıyas yapamam yani.
- +1 yıl
normal güzel zayıf bir kızım işte. liseye gidiyorum hafif asosyalim ama bunu ben seçtim. yalnız olmak kitap okumak falan seviyorum. yaşıtlarım gibi eğlenceye pek düşkün değilim.
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho bilemem , senin hayatın senin kararın. Görmedim etmedim ve bu kişi ben değilim ona göre yorum yapamam.
- +1 yıl
genelleme yaparsan o yaşlardaki biri benim yaşımdaki birine bakarmı yani
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho sana kimse hayır demez , 70 yaşındaki biri bile.
- +1 yıl
gerçektenmi
- +1 yıl
istenilir, arzu edilirmiyim yani
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho erkekler için her zaman genç yaş ilgi çekici olur.
- +1 yıl
hepsi içinmi
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho ben kalben hayır diyecek birini görmedim henüz 😊
- +1 yıl
peki hepsi kullanmanın peşinemi düşer. herkes cinsel açıdan mı yaklaşır
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho duygusallık biraz zor olur , yaşamak isterler illa ki ama toplum baskısından korkabilirler.
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho biz buradan yazdıkça soru sahibine 50 tane bildirim gidiyor
- +1 yıl
çok saçma toplum baskısı falan
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho ben mantıklı bir insanım
Cevap sahibi+1 yıl@besomemucho neyden korktun ya da ne dedim de engelledin bilmiyorum. Ama o kadar cevabima saygı gösterebilirdin.
Cevap sahibi+1 yıl@Cherriess boşverdim , burada kimseye bir şey anlatmaya değmez. Gerçi yaşı ufak daha.
Cevap sahibi+1 yıl@Cherriess hatırladım :) özel mesajla yazmaya devam etti , sonra yaşadığı yerden bahsetti , nerde yaşıyorsun ki dedim baktım engelliyim 😊
Cevap sahibi+1 yıl@Cherriess sadece o değil bir sürü var. Geçen biri numaramı istedi kendisi , verdim konuştuk. Normalde amiyane tabirler vs samimiyetime güvendi , küfürlü bile konuşmaya başladı. Sonra bir şey söyledim ama abartılı değil , hatırlamıyorum. Çok garip şeyler söyledi , kibarlıktan bahsetti 🙄 ben başka kızlara benzemem dedi bende hoşçakal dedim 😊
Cevap sahibi+1 yılBence çok sorunlu insanlar var artık.
Cevap sahibi+1 yıl@Cherriess amannnn neyse kafanı şişirdim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkide erkeğin dominantligi hoşuma gider ama bende arada dominant olabilirim
1114 Yorumla- +1 yıl
Sertliği seviyo musun
Cevap sahibi+1 yıl@Kraliçesiz evet sert ve acı v seviyorum
- +1 yıl
Erkeklerin tamda istediği gibi sert sevmen güzel
Cevap sahibi+1 yıl@Kraliçesiz kesinlikle hoşuma gidiyor 👌🏻
- +1 yıl
Bende çok sert severim. Zaten sertlik yoksa zevk alınmaz ki
Cevap sahibi+1 yıl@Kraliçesiz bı de kalınsa offf
- +1 yıl
Kalın zaten oldukça
- +1 yıl
X per puanın var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Kraliçesiz var
- +1 yıl
Yazabilirsin
- +1 yıl
Bir bakirenin hayalaleriii
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 bakire değilim teşekkürler 😊
- +1 yıl
Tabi tabi
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 yalan borcum yok size 👌🏻
+1 yıltabii ki de, neler yapılabilecegini aklınız hayaliniz alamaz.
Sadece 1 gun boyunca oral seks deneyimiyle yorup ondan sonra birleşme desem çoğu şeyi gözünüzde canlandırabilirsiniz sanıyorum30 Yorumlaturkıyede fazla yatakta domınant olcak erkek yok. cunku hayal gucu ıstıyor... ve bu ulke ınsanda hayal gucu bırakmıyor
10 Yorumla
+1 yılSert seviyorsan ve tatli aci bir seks seviyorsan mutlu olursun genellemeyi bilmem acitarak zevkli oluyor
50 Yorumla
+1 yılBaşkasını bilmem ama ben ömür boyu mutlu ederim. Elimden gelse ömür boyu çıkarmam yataktan ama yemek ,. çalışmak , uyku var işte 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Aklını başından alırım zevk vererek.
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Edebilir ama bazıları kuru sıkı lafta kalıyorlar bunlara dikkat edilmeli.
10 Yorumla
+1 yılBir erkeği veya kadını seksüel manada mutlu etmek onun dominant veya resesif olmasıyla alakalı değildir. Karşılıklı çekim, arzu, şehvet ve tensel uyum varsa mutlu eder ve mutlu olursun
10 YorumlaYatakta kontrolün erkekte olmasını isteyen kadınlar yanılıyor olamaz. 😊
30 YorumlaEder bence edemezse bir anlamı kalmaz dominant lığının
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerzaman dominant olmak mutlu etmez bazen ipleri partnerine vermek daha zevkli ve mutluluk vericidir.
10 YorumlaSana kulak verirse sakin olmasını bilirse bazı durumlarda mutlu olursun sahiplenilme duygusunu sevmen gerekiyor
20 Yorumlaİşi bilen her türlü eder
110 YorumlaEder, ediyor, edecek :D
200 Yorumla
+1 yılİşi biliyorsa edebilir
141 Yorumla- +1 yıl
işi bilmeyen de ne bileyim yani.
Sadistim. Partnerlerim titreyerek boşalmışlardır hep.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yatakta kadına saygı duyan, nazik ve romantik erkek yatakta mutlu eder.
20 Yorumla
+1 yılkadına göre değişir kimi kadın bunu seviyor kimide ruhunun oksanmasını bu nedenle hayatındakı kısıye gore bır sevısme modelı olmalı seks karsılıklı zevktır cunku
10 Yorumla
+1 yılFoto efso 👍 kadın erkekten etkileniyorsa ger türlü mutlu olur diyorum
20 Yorumla
+1 yılBır tarafın bıle fazlaca baskın olması doruklara cıkartır.
00 Yorumla
+1 yılEmir almayi seven bir kadini edebilir. Beni etmez
141 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Kendi zevki için seni yönlendirir zorla istediğini alıp sıra sana gelmeden kçını döner uyur 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDominant olmayan erkekle sevişmek neye yarar, baskıyı hissetmek acıdan zevk almayı bilmek gerekir.
141 Yorumla
+1 yıldominant erkek edemezse zaten kimse edemez
142 Yorumla- +1 yıl
Hakikaten hee güzel yorum
Tabiki digerlerinden daha fazla
101 Yorumla
+1 yılYatakta erkek değil kadının borusu öter ve mutlu edebilir
00 Yorumla
+1 yılElbette. Birçok kadın sertlikten hoşlanır yatakta..
20 Yorumla
+1 yılBen sert ve dominantim.. zevkten uçuyorlar altimda😘
30 YorumlaHarika pozisyon, evet fazlasıyla eder, hatta perişan eder 😘😉
20 Yorumlaherseyin olcusu iyidir. sert davranirim ama tabiiki yeri ve zamaninda
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAltından kalkmak istemezsin sahibin seni mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılKadınlar dominant sever zaten.
130 Yorumla
+1 yılBu uzmanlik alanım yatakta dominant ve sert olmayi acıtmayı küfür ve hakareti seviyorum. Her kadın hoşlanmaz belki ama nabza göre şerbet vermeyi bilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir güzel pataklarım kendine gelir. 😄
130 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılabla senin soruyu çaldım. başka kızlar soruyorda sordum. türkiye cinselliğin afrikasıdır oldu. cevap vermiyorlar.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılSadece dominant olması yetmez akıllı ve yetenekli olmalı..
20 Yorumla
+1 yılyatakta sert olur. daha çok zevk verir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Eder tabikide erkek dediğin yatakta sert olacak
71 Yorumla- +1 yıl
Üzerime tanımam desen? 😂
+1 yılÖyleyim ve mutlu ettiğimi düşünüyır
20 YorumlaDominant olarak tatmin edebilir diyerek konuyu kapatalım.
10 Yorumla
+1 yılBence dominant kadın daha mutlu edici.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunun dominotla degil tecrubeyle alakalı
10 Yorumla
+1 yılEdilebilir farkli fantaziler ile😊
10 Yorumla
+1 yılDominant kadın mutlu olmayı daha iyi bilir...
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat