Yerine göre hakimiyet olmaz... hakimiyet ya vardır ya yoktur... Şöyle mi demek istedin? Erkek reel hayatta hakimiyet be otorite kurmalı onun hayır dediği bir şeyi yapma seçeneğim olmamalı ama o da ota bota hayır dememeli ortada gerçekten bit sakınca yoksa yasak koymamalı
izin almam haber veririm diyememlisin ama makul bir durumda izin istediğinde izin vereceğini de biliyor olmalısın; eni ikna edemediği durumda dahi erkek olarak son sözün onda olduğunu hissettirecek ama o son sözü "peki öyle olsun" şeklinde söylemek için de elnden geleni yapacağını bileceksin
İkisi tamamen farklı şeyler kadının erkeğe ve erkeğin kadına ait olması tabiki farklı eğer birisi çok seviyosa ve diğerinde aynı sevgi yoksa bu sadece birisinin ait olduğunu gösterir ama gerçekten seven iki kişi bir bütündür.
Kızlar Ne Diyor
Fazlasıyla belli etmeli, kadının ğstünde hakimiyet kurmalı
Pozisyon değiştirilecek ise mesela hiç öyle fikir sormadan ve senin işbirliğine de ihtiyaç duymadan seni eğip büküp istediği şekle sokacak...
Hayır filan da desen fark etmeyecwk
Evet karşı koysamda kendi istediğini yaptırmalı bana
Zapt edip sana gücünü ve senin de ne kadar güçsüz olduğunu hissettirmeli diyorsun
Zaten eklerimi tek eliyle tutuyor karşı koyamıyorum
Ay o çok fena... tek ellerinin bizi böyle paketlemelweinw yetmesi çok sinir bozucu değil mi
Gerçekten öyle 😂
Tek eli kelepçe gibi oluyor çok güçlüler ya... ama en kötüsü de ne biliyor musın
çok aşırı sert olmamalı bence dozunda can atıcak kadar dayamasın yani
Sen ne olmasın onu yazmışsın... ne olsun onu sordum
can yakarlar genelde biraz
yakarlar tabi ama olur o kadarlık ama hiç acısız da seks olmaz
Kesinlikle hissedilmeli hissettirmeli biraz sert olması çok hoşuma gider
Pozisyon değiştirilecek ise mesela hiç öyle fikir sormadan ve senin işbirliğine de ihtiyaç duymadan seni eğip büküp istediği şekle sokacak...
Yani bence öyle miy miy olmamalı belli etmeli
Aynn öyle
Hâkimiyet kurmalı
Hayır filan desen hatta dirensen bile çaresiz bırakacak
Evet
Çaresiz kaldın mı hiç böyle?
Böyle hakimiyet altına alındın mı?
Soruna cevap verdim gerisi özel konular
Peki reel hayatta da hakimiyet kurmalı mı?
Aslında o yerine göre olmalı ama muhakkak sahiplenici olmalı
Yerine göre hakimiyet olmaz... hakimiyet ya vardır ya yoktur...
Şöyle mi demek istedin?
Erkek reel hayatta hakimiyet be otorite kurmalı onun hayır dediği bir şeyi yapma seçeneğim olmamalı ama o da ota bota hayır dememeli ortada gerçekten bit sakınca yoksa yasak koymamalı
Evet tam olarak öyle
izin almam haber veririm diyememlisin ama makul bir durumda izin istediğinde izin vereceğini de biliyor olmalısın; eni ikna edemediği durumda dahi erkek olarak son sözün onda olduğunu hissettirecek ama o son sözü "peki öyle olsun" şeklinde söylemek için de elnden geleni yapacağını bileceksin
En önemlisi benim onun kadını olduğumu ve ona ait olduğumu hissettirmeli bu olursa hepsi olur zaten
ona aitsin o da sana ait tamam ama şte erkeğe ait olmakla erkeğin kadına ait olması tam aynı şey değil.
Madem bu kadar biliyosun niye soruyosun
İkisi tamamen farklı şeyler kadının erkeğe ve erkeğin kadına ait olması tabiki farklı eğer birisi çok seviyosa ve diğerinde aynı sevgi yoksa bu sadece birisinin ait olduğunu gösterir ama gerçekten seven iki kişi bir bütündür.
biz ait olunca onların sorumluluğu altına giriyoruz o bakımdan