Selam KS ahalisi! Bu sorunun muhatabı daha çok kadınlar.. Çünkü ülkemizde genellikle seksin peşinde koşanlar erkekler oluyor. Bazı kadınlar da bunu iyi bildiklerinden erkeği bu yolla elinde tutma ve idare etme yoluna başvuruyor. Bazıları da istekleri yerine getirilmediği zaman yatak odasının kapısını kilitlemeyi seçiyor? Peki ya siz?Seksten mahrum bırakmak, bir ceza olabilir mi? Siz bunu yapar mısınız?
Cinselliği hangi hallerde cezalandırma yöntemi olarak kullanırsınız?
Mesela diyelim ki dışarda dolaşıyoruz yine olurda gözleri başka kızlara kayarsa ben bunu fark edersem eve geçince sanki hiçbir şey yokmuş gibi çok güzel yemekler hazırlarım daha sonrasında onun karnını Bir güzel doyuruz.
Sonra güzelce yatak odasına geçeriz sanki bütün her şeyi o yapacakmış gibi djdhfgd
‘ yatak odasına geçeriz bunu tutarım derim ben bu sefer şöyle bir şey denemek istiyorum yatağa bağlarım onu
Daha sonra diğer yüzünde ufak bir gülümsemeyle
derim biz dışarıda dolaşırken Sen başka kadınlara baktın Sen beni aldatıyor musun😂😂😂😂 korkuyu veririm önce 😂😂😂😂
Sonra da elimin altına alırım güzelce kendi ellerimle hem hem ağızım ile cinsel organımla hem anal bölgeyle Defalarca kez boşaltırım onu artık kan gelecek hale gelene kadar gözleri böyle arkaya arkaya gider kendini kaybeder adam. Artık beni bırak diyecek hali kalmaz. Daha sonra güzelce çözerim ama uyumak yok tabii ki ben de yorulucam üstüne çıkarım sürtünmeye devam. 😂✌️
Sabaha kadar durmak yok sonra bir daha gözleri benden başkasını görüyor mı dua etsin Mum damlatmadım
Ceza olarak seks yapmamak bence büyük bir şımarıklık 😏 bir kere o cezayı verirsin en fazla iki sonra adam der ki bir sende mi vajina var gözü dışarı döner 🙂 evli ol, olma fark etmez. konuşarak sorunu çözemeyen, istediğini yaptırmak için seksi kullanan kadın zavallıdır… bana gelirsek hiç gerek duymadım zira iletişim kurabilen bir canlıyım…
Seksten mahrum bırakmak, dünyanın en ağır cezasıdır. Ben buna dayanamam. Onsuz asla yapamam ki. Seks illa cinsel ilişki değildir zaten, oynaşmak, koklaşmak sevişmek yani karşılıklı haz akarak dokunmak bile yeter. Kapı kilitlemek uzak kalmak en ağır ceza. Offf kimse bunu aklına getirmesin. Erkekler kadınsız asla yapamaz. Kadınlar peki siz erkeksiz yapabilir misiniz… Aklımda deli sorular. Ben asla cinselliği cezalandırma olarak kullanmam. Bu bana ters. Ceza olarak sert harf srks yaparım ama. Bilakis ödül ve teşvik olarak kullanırım. 🤪🔥😎