Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Yorumları okumak için geldim. Beklentiler fanteziler havada uçuşuyor. Hayaller almış başını gidiyor. Ama arkadaşlara bir tavsiye bir kadın fantezisi siz olun. Eğer zaten bir kadın sizi gerçekten istiyorsa muhakkak içindekileri söyleyecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısınız ve birde bir şey karşılıklı olursa anlamlı olur tek başına fantezi kurmak ya da yaşamak bir anlam ifade etmiyor ki
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer görseldeki gibi bir istek vesaire varsa yalnızca kalmaya tokat veya kırbaç kelepçe vesaire ama istek dışında herhangi bir cezanın olmasına her zaman karşıyım
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bazı şeyler doğasına uygun olarak yapılmalı ve aşırıya kaçmadan bu nu zevk ve heyecan haline getirmesi daha sağlıklı ve daha uygun olucaktir
- +1 yıl
Evet katılıyorum işte benim kastettiğim de bu yaji sen şunu yanlış yaptın gel diyip kırbaçlamaya falan baslamayacaksın
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Et çubuk ile suratına suratına vururum ben bunun :D
012 Yorumla- +1 yıl
Suratına vurma bence poposuna vur 😂 hem iz bırakır 😂
- +1 yıl
Karikatürün devamı nasıldı biliyormusun? Kadın adama sırnaşıyor adam çay çay içiyor ama kadını hiç umursamıyor kadın sinirlenip Allah senin cezanı versin adam diyip çekip gidiyor 😂 devamı bu sekilde idi ben tek parçasını attım 😂
- +1 yıl
Ya barbekü sosunu nerden aldın hangi marka
- +1 yıl
BİM'in a101 barbekü sosları çok kötü mesela köz kokuyor ben farklı bir marka alıyorum ve çok güzel patates kuzarttigim zaman bile ona batırıp yiyoruz
- +1 yıl
Ya Allah aşkına daha o gün üstüne basarak söyledim bimden a101 den filan alma çok kötü oluyor ben beğenmedim diye bimdeki mesela çok aşırı köz kokuyor hiç begenmedim ve çöpe attım ben onu.
- +1 yıl
Ben seni denedigim için özellikle uyardım ama oralardan alma badka marketlerden al markalı al diye uyarmadim mi seni git bak bir konusmamiza
- +1 yıl
İki kere tekrarladım sana oralardan alma diye
- +1 yıl
Konuştuklarımızı hatırlıyorum yahu :D Fırsatım olmadı başka yere gidemedim. Bime gittiğimde görünce aklıma geldi kötü demişti ama bir alayım dedim oradaki ile senin dediğin gibi markalılar arasındaki farkı da görmüş olurum diye düşündüm :)
Senin uyarıların aklımda. Ver sopayı hak ettim :D - +1 yıl
Yani Parana yazık olmuş üzüldüm ben denedigim için uyarmıstim seni
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGenelde partnerin birbiri ile seks yapmaması geliyor :D
00 Yorumla
+1 yılKalçaların tokatlamam elleri arkadan bağlayıp sert bir oral nefessiz bırakan cinsten , aşırı sert ilişki ben kendim için ceza yöntemlerimden birisi partnerini yüz üstü masaya uzatmak suretiyle ayaklarını masanın atağını ellerini de arkadan birbirine bağlamak suretiyle uzun bir oral seks yapmak onun kıpırdayamaması
13 Yorumla- +1 yıl
Olayı yaşarken gibi anlatmam peki 😂😂
- +1 yıl
Bir an çok kaptırmış olabilirim kendimi :)
- +1 yıl
🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Görseldeki gibi kız biraz daha çay bardağına yakın olcak sonra poposuna şaplak 😂
131 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 karikatürün devamı şu şekildeydi " kadın geliyor adama sırnaşıyor adam çay içiyor ama kadını hiç umursamıyor kadın sinirlenip" Allah cezasını versin senin ' diyip çekip gidiyor 😂 karikatürün devamı bu şekildeydi ben tek parçasını attım...
- +1 yıl
Sana çay verirken demekki tepsiyle uzak mesafeden vermek lazım 😂 kız saba çay vetirken sen söyle de ' çayın nasıl bskdan tatlım " dee 😂
- +1 yıl
Oooo ne adamsın yaa benide güldürdün hee 😂🤣
- +1 yıl
Elimizde çok büyük bir koz var 😂 çay icmenek
- +1 yıl
Sen çay içme seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Sen kıza Nuri Alço temsili gazoz ikram et 😂 iç şunu yavrum rahatlarsın dee 😂
- +1 yıl
Viski pahalı ya o bakımdan 😂 gazoz iyidir 😂 bordo ramptasambırlarini
da giyersin bir elinde de puro 😂 gazozu icirirken de kıza vaadlerde bulun 😂 seni seviyorum yavrum , seninle evlenicizzz 😂 çok Mesut olicizzz yavrum 😂 sen bunları düşünme ak iç şunu yavrumm dee 😂🤣 - +1 yıl
Bıyık altı pis pis güldümmüde bu iş tamamdır 😂 bir bakarsın kız kollarında
- +1 yıl
😂😂 onuda m ben i düşünüyüm nuricimmm 😂sen bilirsin işini 😂
- +1 yıl
😂😂 artık girdim kanına yapicak bir şey yok bu akşam henen bir gazoz al 😂 yanlışlıkla da inşallah gazozu sen icmezsin 😂
- +1 yıl
Laaa ben niye içiyorum gazozu 😂 sana taktiği veren benim destek olan benim tüfeğin namlusunu bana çevirdin 🤣🤣🤣 zalımmm
- +1 yıl
Olmazzz 😂
- +1 yıl
Annem yabancılarla konuşma dedi 😂 sizi tanımıyorum çünkü 😂 şeker filan verirlerse sakın alma dedi 😂
- +1 yıl
Kendimi ormanda kaybolmuş kurtla babannesini ayırt edemeyen kırmızı başlıklı kız gibi hissettim şu an 😂😂
- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Bak orman diyince aklıma ne geldi " polyannaya ormanda tecavüz etmişler ohh miss gibi dağ havası aldık demiş 🤣😂
- +1 yıl
Hı hııı 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle istekli bir hanımın yaramazliklarını her pozisyonda sert yaparak cezalandırır. Yapılmadı yerini birakmam
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılKırbaç şaplak ya da nefessiz bırakmak 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
nefessiz birakirim ne demek 😂Napican kadınımi boğazlıycan 😂😂
- +1 yıl
Oral da biraz abarta bilirim 😂😂😂
- +1 yıl
Fazla da abartma her şey dozunda güzeldir yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
🙈🙈🙈🙈
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok değişik cezalarım var tadını alan bırakamıyor daha 😊😊😊
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDizlerime yatırıp poposuna poposuna yumuşak yumuşak tokatlamak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılAlırım kredi kartını elinden. Al sana ceza hayatı kayar :)
00 Yorumla Ödül sistemi daha kulağa hoş geliyor
Orta çağdan uzağım :)00 Yorumla
+1 yılDomaltıp arkadan ellerini bağlayıp hardcore. Ufak ufak kemer ile poposuna vurmak
01 Yorumla- +1 yıl
Bu ara da sorularına baktım. hep cinel yaşam libidosu yüksek kadınların hastasıyım.😍 tanışmak için ne yapman gerektiğini biliyorsun 😉
- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılCeza diyince sana 2 hafta hiç bir sey yok geliyor aklıma 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılelin koluna bağlayıp öne eğer, saçını elime dolayıp, tokatlayarak arka kapıyı zorlar içeri girerdim ceza olarak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılCeza diyince aklıma nefessiz bırakana kadar deep throat yaptırmak olayı geliyor
00 Yorumla
+1 yılCinselsizlik oluyo 🤣🤣
139 Yorumla- +1 yıl
Adamın yaptığı gibi mi 😂😂 adam çay içiyor hiç umarsamiyior kadını ve kadın Allah senin cezanı versin diyip çekip gidiyor 😂 karikatürün devamı bu şekilde idi ben tek parçasını attım 😂
- +1 yıl
Olabilir tabiki ama benim aklimdaki o degilde 🤣🤣
- +1 yıl
Ne peki? Genç adam
- +1 yıl
O izlerken kendjmi rahatlatirdim 🤣🤣
- +1 yıl
Gayet güzel bir ceza bence ama bu ona ödüldebolsbilir çünkü seytmretnekten keyif alan bir kitle de var yapmayi değilde izlemeyi ya da izletmeyi seviyor
- +1 yıl
Gorseldekine bakilirsa bence uygulamayi seven biri ☺☺ bende gorsele bakarak yorumladim ve bence verilebilecek en buyuk ceza anlattigim olurdu
- +1 yıl
Tm pikiii 😄 sen öyle diyorsan öyle dir uzman olan sensin ben değilim ki
- +1 yıl
Eee bizimde var yani bilgi birikimlerimiz ☺☺
- +1 yıl
Uzmanlik konusuna gelince, senden ogrenecegim cok sey var bunu hissediyorum ☺☺
- +1 yıl
Napiyim yaa onlayn ders mi veriyim sana 😂 çok zekisin ama çalışmıyorsun da derim 🤣
- +1 yıl
Online dersmi? Aslinda cok iyi fikir 🤣🤣 ama oncelikle beni takip etmekle baslayabilirsin, en azindan takip ettiklerin listesini 3 lemis oluruz ☺☺
- +1 yıl
Vuuu üçlü olsun güçlü olsun temsili 🤣 diyorsun 😂 dedektiffimiyim laa ben 😂 seni niye takip ediyorum 😂
- +1 yıl
Valla 3 lu olurda guclumu olur bilmem, evet seni tutuyorum mufettis gadget
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂 sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Eee hocamiz kim 🤣🤣
- +1 yıl
Ben tabiki 🤣 benim yetiştirdiğim öğrencilerin hepsi adam oldu da marketlerin önünde Yedigün veriyorlar 😂😂
- +1 yıl
Beni market onunde goremezsin cunku ben her zaman kasada olurum 🤣🤣
- +1 yıl
Kasada sana sorarlar bir vuruş kac kuruş diye 😂😂 para üstüne de sakız verirsin adetttendir 😂
- +1 yıl
Bir kurus bes kurussa bes kurus kac kurus eder der kafasini karistirir gonderirim sakizda vermeden
- +1 yıl
Ooo ticari zekana hayran kaldım 😂
- +1 yıl
Şimdi aklıma ne geldi biliyormusun ona gülüyorum 😂
- +1 yıl
Dün sen bir soru sormuştun ya bende fikri belirttim kızın biridi geldi benim yorumuma satasti 😂 ve kızla tartismaya başladık yaa 😂
- +1 yıl
Biz orada kızla tartisiyoruz sen gelmişsin oraya yazıyorsun " ee benim sorumu kimler beğendi ben göremiyorum diye " 😂 biz orada bir tartismanin içindeyiz sen soruyu kim beğendi kaç kişi beğendi onun derdine düşmüşsün 😂 aklıma şu söz geldi " mahalle yanarken oro... u saçını tararmış " derler ya 😂 seninki de o hesap onu soracağına tartışmayı görüyorsun iki cümlede sen kur olumlu ya da olumsuz fikrini söylesene 😂😂 ooo ne adamsın sen yaa 😂
- +1 yıl
Ben bana odaklan diye yaptim onu :-)) simdi bende yazsam yanacak mahalle kalmazdi ortada 🤣🤣
- +1 yıl
Ne alakası var gülüm herkesin özgür düşünce şekli aynı şeyleri düşünmek zorunda ya da yaşamak zorunda değiliz ki
- +1 yıl
Hem ben sana neden odaklanıyorum
- +1 yıl
Ya sen bir soruna baksana 🤣 ne denek istediğimi görerek anlayacsksin biz hararetli bir şekilde tartışıyoruz ve sen ikide bir soruyu kim ve fendi ee nerden gorucem sürekli bunları söyledin laf arasında ben istrdim ki sende fikrini belirt taraf tut demiyorum sana bende böyle düşünüyorum diyebilirdin diyorum
- +1 yıl
Ya hiç karışma araya girme ya da fikini beyan et diyorum 🤣🤣 sen naptın yirtik dondan çıkar gibi ikidebir araya girdin yakan mi 😂
- +1 yıl
Ben severim oyle yirtik dondan cikmayi ☺☺☺
- +1 yıl
Hem ben ne karisiyomusum, iki kizin arasina girilirmi hic? Kafayimi yedim ben 🤣🤣
- +1 yıl
Ee ortaya da atlaman vok gereksiz bence 😂😂
- +1 yıl
Arada yaparim ben oyle, dedim severim yirtik dondan cikmayi oyle bir anda 🤣🤣
- +1 yıl
Çılgın şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Ama birdaha yapma 🤣 gereksiz girişler yapıyorsun
- +1 yıl
Şöyle empati kuralim mı? Mesela trafikte gidiyorsun birisiyle kavga ediyorsun ağız dalaşına girmişsin ben o esnada sana diyorum ki akşam ne seversin ne yemek yapıyım diye sorsam nasıl olurdu mesela 😂 saçma olmazmıydı.
- +1 yıl
Sen oyle bir sormazdin ki? Cunku sen dayanmazdin ve kavgaya direk mudahil olurdun 😛🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 yok daha neler abartma istersen okadar da değilim
- +1 yıl
Sen kendinin farkinda degilsin galiba 🤣🤣
- +1 yıl
Sen adami yatakta soyar o🤣🤣ylece birakirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazarsam psikopat diye içeri aldirirsin beni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılDoggy pozizyonda Kalçalarını tokatlamak ve saçından çekmek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldilimle zirveye yaklaştırır orada yalvartırım hadi diye
123 Yorumla- +1 yıl
Vay bee ne zalimce Kara vicdanlı adam 😂
Cevap sahibi+1 yılitiraf et güzel ceza değilmi🤣🤣🤣😜😜
- +1 yıl
Süper 👍👍
Cevap sahibi+1 yılo zaman burdan yarışmacı arkadaşlara sesleniyorum benden ceza alacak duruma düşmesinler çok pis ceza veririm
- +1 yıl
Arabadan inmem diyor faytona binmem diyor , bacakları omzumda hala sana vermem diyor 🤣😂 bu şarkı benden sana gelsin
Cevap sahibi+1 yılportakalı sayamadım
tadına bakamadım
etrafında gezdirdim
içine koyamadım
🤣🤣🤣- +1 yıl
Dedi: karaca oğlan
Cevap sahibi+1 yılsöyleyene değil söyletene bak ilham verene bak
- +1 yıl
Ya ben şimdi senin ilham kaynağınmi oldum 😂 bak böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şeyyy seni 🤣
Cevap sahibi+1 yıltabiki ilham kaynağımsın bebeğim
- +1 yıl
Hı hııı 😂
Cevap sahibi+1 yılilham kaynağım sensin ya ondan baksana senin sorularda coşuyorum
- +1 yıl
Niye başka sorulardan içine mi kaçıyorsun çılgın şeyyy seni 🤣
Cevap sahibi+1 yılkaçma mı oluyor o 🙃
- +1 yıl
Ne biliyim ben sana soruyorum benim sorularda coşuyormussun yaa diğer sorularda içine mi kaçıyorsun diyorum onlarda da coş 😂😂
- +1 yıl
burada coşmaya para almıyorlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılhayır bebeğim sadece coşmuyorum bir yetime kaçan bir şey olmuyor ya da ben bir yerime kaçmıyorum 🙃🤣🤣😜🤣🙃
Cevap sahibi+1 yıl@r_engarenkyollar sen daha beni beğenme bak @gldrsny diye bir arkadaş yorumumu beğendi bile
- +1 yıl
🤣🤣 vay bee yumurta gibi adamı elimizden kacirdik desene 😂
Cevap sahibi+1 yılhayırrrrrr beni verme kimseye döşüne vura vura bağır açeydim gollarımı getme diyeydiiiimmm getmeeeeww diye bağır
- +1 yıl
Gidene dur diyemem giden gider zaten , sevene sevme demem seven sever zaten 🤗 aslan parçası
Cevap sahibi+1 yılşimdide edebiyat yapıyor ağızlara bak hele ağızla
- +1 yıl
Kelime daarcığımız geniski yapıyoruz reiss 😂 edebiyat parçalamak herkesin harcı değildir
Kölelik
24 Yorumla- +1 yıl
Kölelikten kastın ne mesela çoraplarını çıkar çay ver gibimi 🤣
- +1 yıl
Ya sınırı aşmaması kaydıyla gayet hoş olur diye düşünüyorum farklı bir heyecan katar ilişkiye
+1 yılMümkün olduğunca sert olmak. Seks vicdan işi değildir
05 Yorumla- +1 yıl
O vicdansiz şiddet eğilimi olan insanlar için söylenmiş bir söz olsa gerek 😂🤣
- +1 yıl
Şiddeti sadece yatakta severim 😉
- +1 yıl
Sen sandalyede , arabada seversin reiss 😂
- +1 yıl
" Arabada da "
- +1 yıl
Zaman ve mekan ayırmıyorum 😈
+1 yılHard seks geliyor benim aklıma
045 Yorumla- +1 yıl
Ooo yavru ceylanımm hoş geldin hoş geldin 😂
- +1 yıl
Ben burdayım yorumlarımızın Altına bak sen cevap vermedin güzel gözlüm 😂
- +1 yıl
Yavru ceylanim bazen bildirimler gelmiyor tesadüf bakınca görüyorum niye bilmiyorum
- +1 yıl
Çok bildirim geldiği için mi öyle oluyor anlamadım
- +1 yıl
Biliyorsun çok hayranı olan bir insanım ben 😂 oyuzden de çok aşırı bildirim geliyor oyuzden mi oluyor bilmiyom
- +1 yıl
Çok bildirim geldiği için aşagı düşüyor olabilir kuzum
- +1 yıl
Tm girip bakicam şimdi
- +1 yıl
Hayran olmamak mümkün değil ki hak veriyorum herkese 😂😂
- +1 yıl
Birde soruları sürekli yeniledigim için yeni sorunun yorumlarına odaklaniyorum
- +1 yıl
Tamam kuzum olsun sen istediğin de cevap ver sen nasıl istersen öyle olsun sana her şey serbest
- +1 yıl
Farkındayım yavrum ben takip ediyorum hep sorun değil kuzum
- +1 yıl
Bazen bir bakıyorum 2 3 önce sorduğum soruya yorum yapılmış oluyor
- +1 yıl
Birde EİG seciliyorum onların bildirimleri geliyor
- +1 yıl
Sende haklısın yoğunsun seni editör yapmaları lazım valla 😂😂
- +1 yıl
Yavru ceylanim günde 2 3 soru soruyorum her yoruma geri dönüş yapmaya çalışıyorum farkındaysan geneline cevap veriyorum bu kadar insana laf yetiştirmek, idare etmek kolay mı sanıyorsun sabır istiyor emek istiyor anlayış istiyor herkesin nabxina göre şerbet veriyorum çünkü burada herkesin düşünce tarzı yaşantı tarzı konuşma üslubu birbirinden farklı oluyor adam var mizahi sevmiyor mesela adam mizahi seviyor ama civiitiyior ya da ciddiyeti seviyor vss bunları yapmak ta herkesin harcı değildir zeka ister , dik duruş ister , cesaret ister , tecrübe ister anladin mi. angarali... emeğimiz bilek zoru Allah'ım sen beni koru 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bazen de tartistigin insanlar oluyor ya da seni eleştiren ya da iki laf sokup modunu düşüren insanlar oluyor
- +1 yıl
Haklısın işte bende ondan diyorum ama beni farklı yere koyda isterim açıkçası tabi sen ne düşünürsün bilemem ama
- +1 yıl
Birde dikkat edersen ben hep yorumlarda sohbet ediyorum ve hep uzun oluyor illaki dikkat etmissindir
- +1 yıl
Evet ettim ona da
- +1 yıl
Dün noldu biliyirmusun mesela iki kızla tartışmaya girdik cinsel bir soruda ben yorum yaptım kız benim düşünce tarzımi beğenmedi benim yorumuma satasti 😂 bir kızla tartismistik öğlen kız benim görüşümü SS almış ve soru olarak paylaşmış burada çok sevdiğim değer verdiğim bir modetör var o bana söyledi benim haberim bile yoktu dün yorumda beni bilgilendirdi kız bana gıcık olmuş sanırım benim görüşümü ss almış soru olarak sormus bu modetör dediğim kişide bunu görmüş benim linkimi vss tepki çekme ve üyeleri kışkırtma amaçlı soru oldugu için üyenin sorusunu kaldırdım ben dedi
- +1 yıl
Hahahahaha iyi yapmışlar helal olsjn
- +1 yıl
Oysaki benim yorumum şahısa yapılmış bir yorum değildi ve herhangi bir hakeret argo kelime icermiyordu bekaret ile ilgili bir soru sorulmuş bende kendi fikrimi dusuncemi genel olarak dile getirmiştim 23 yaşında özgür ruhlu bir kızda vay bekaret bacak arasında mi olur çay ben istediğimi yaparım ederim öyle yaoarim boyle yaoarim vss geldi benim düşünce tarzıma satasti. Arkadaş benim için bekaret önemli çünkü biz Türk toplumunda örf ve adetlerimize bağlı bir milletimiz ben genç bir kızın çok erken yaşlarda bekaretini ksybetmesini yüzlerce erkeğin altina yatmasını doğru bulmuyorum ileride de bunun çok pişmanlığı yaşarlar diyorum vss kız yaparım ederim diyor 😂😂 kucaktan kucağa gezmeyi marifet sanıyor ve bunu onaylamami bekliyor vss derken tartistik işte kız da bana gucik olmuş sanırım 😂 benim görüşümü ekran görüntüsü alıp soru olarak yöneltmiş 😂
- +1 yıl
Öyle işte sonra işte bu şekilde linkimi kullanarak soru sormasi yasak diye soruyu kaldırmış
- +1 yıl
Soru başliğı da suymus bu kadın ne diyor 😂
- +1 yıl
Amaannn ne yapacaksın boş ver takma herkesin kendine özgü kararı var ister kucakta gezer insanlar ister bekaretini korur kimsenin kimseye saygısı yok ki
- +1 yıl
Yavrum ben onun şahsına yazmadım soru sorulmuş ben kendi fiktimi belirtmiştim
- +1 yıl
Ya burada nasıl bir şey var biliyirmusun burada aldan kadini alkisliycan , 19 20 yaşında bejaretini kaybetmis bir kızı alkisliycan ooo çok iyi yapmışsınız diyip birde taktik vericeksin şöyle yap böyle yap diye
- +1 yıl
İşte diyorum kimsenin kimseye saygısı yok ki herkes atlıyor herşeye
- +1 yıl
Öyle burası ben buraya 2011 de üye olmuştum çok iyi hesabım vardı belki kullansam şu an para alıyordum siteden ama sildim mesela miğdem bulanmıştı
- +1 yıl
Bir Allah'ın kulu da demiyorki kardeşim sen evli barkli bir kadınsın koçanı seversin sevmezsin ama aldatman doğru değil sana yakışmaz diyen yok yaa kadın diyor mesela kocam beni aldattı napiyim diye soruyor herkes diyorki o yaptiysa sende yap o haketmis bunu erkek yapitirsa kadında yapmalı ya kimse demiyor tm eşin bir hata yapmış çocuklarında varmış sabret
yuvan için mücadele ver çözüm yolları bulmaya çalış bunları yapıp ta bir yol bulamadığıysan da ayrılma yoluna gidersin vss diyen yok verdikleri akıl şu hemen sende aldatmalisın bu da bana ters geliyor anladınmı - +1 yıl
burada en çok hoşuma giden çok güldüğüm yorum ne biliyormusun 😂 kadın mesela eşinden dert yanıyor kocam bana böyle dedi hemen ayrıl kocam bana hediye alnadi hemen ayrıl kocam ev işlerinde yardımcı olmuyor hemen ayrıl 😂😂 yemin ederim şaka gibiler yaa
- +1 yıl
Ayrıl ki s*kme sırası bana geçsin diyor 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Hahahaha aşk s*kimizin derdi büyük sen bakma biz erkeklere 😂😂😂
- +1 yıl
Ya evlilik bu kavgada olur dövüşte olur bir cozum yollarına bakarsın baktın olmutor düzelmiyor en son çare boşanmaya gidersin ben niye zaman 10 yıl sabrettim mücadele ettim ben bilmiyirmuydum hemen ayrılmasını ya da aldatmasını ama denedim bir kadın olarak bir anne olarak mücadele ettim kendime yakisir birsekilde davrandım
- +1 yıl
Sana bir şey diyim mi Burdaki özellikle 19 24 yaş arası kızları hepsini toplasan bir kadın etmez istisnalar hariç tabi bunlardan kadın olursa herkezden olur bu kadarda netim
- +1 yıl
Çok mükemmel ötesi kızlarimiz da var onlari bu kefeye koymuyorum zaten
- +1 yıl
Aman boş ver yavrum ya takılma
- +1 yıl
Boş verdim zaten angarali
- +1 yıl
Napıyorsun nasılsın sen ondan bahset yavrum
- +1 yıl
burada her konustugumuza takilirsak vay halimize sevenlerimizde oluyor , rlestirenlerimizde , gıcık olanlarda her çeşit insan var burada
- +1 yıl
Senin de durduk yere başını agrittim kusuruma bakma olur mu 🤗
- +1 yıl
Seni dinlemek bana zevk ve keyif verir kuzum estafurllah
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 anlayışın icin
- +1 yıl
Rica ederim bebeğim her zaman günaydın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDuvara bağla ağzını bantla 😂😂😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Yok öyle ölmez sen üstüne füze at bence öyle daha çabuk ölür 😂
- +1 yıl
Fuze de ağır gelir ya 😂😂 çok fazla yüklenmeyelim 😂😂
- +1 yıl
Napalım gö. tün. de torpil mi patlatalım çılgın şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Olabilir bak bu güzel fikir 😂😂😂😂
Senden çılgın çılgın fikirler çıkıyor ya sekskolog 😂😂😂 - +1 yıl
Dimi ama 🤣 bir maşallahıni alırım 😂
- +1 yıl
Maşallah maşallah böyle devam et senden daha neler duyacağız bakalım 😂😂😂😂
- +1 yıl
41 kere maşallah de 🤣🤣
- +1 yıl
99999999 kere maşallah nazar değmesin hep devam et böyle sen 😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yok yok 41 kere bu sıfata vok olur 23 kere desen yeter 🤣
- +1 yıl
İlla 41 mi olacak ya 31-69 bunlar kurtarmaz mi 😂😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSen cok fenasın ama ya sabah sabah 🙈🙈
010 Yorumla- +1 yıl
Hı hııı 🤣 bherzaman ki gibi Okan vizyon meselesi 😂
- +1 yıl
Senle ben olsaymısız zaten kıyamet koparöıs o zaman diyorum bende 🤣🤣🤣
- +1 yıl
O zaman iyi ki bir arada değiliz Okan 😂
- +1 yıl
Bencede olmalıdık ama 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen sende az hınzır değilsin hee hınzır şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
Ay ay sen benden masumsun sankide 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Niye masum değilmiyim Okan 😂
- +1 yıl
Sen masum olduğuna inanıyormusun sende en az benim kadar neyse devamını anladım sen nede olsa aynı dili konuşuyoruz senle 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hı hı 😂
- +1 yıl
🤗🤗🤗🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılEn az 3 posta mesela :)
10 Yorumla Kırbaç
74 Yorumla- +1 yıl
acı ve zevk
- +1 yıl
Sende ister miydin.
- +1 yıl
bdsm?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdigi şeylerden mahrum bırakarak
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık imkansızlık kadınsizlik
00 Yorumla
+1 yılBaşım ağrıyor cezası aklıma geldi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılEvli çiftlerin yatak ayırması geliyor fjfjd
00 Yorumla
+1 yılseksi fanteziler.
00 Yorumla
+1 yılHart seks anal oral girtlak kirbac vs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela kadının vajinasını erkeğin poposuna sürmesi beceriyormuş gibi domaltıp
00 Yorumla
+1 yılElleri bağlama buz cezası 🤓
00 Yorumla
+1 yılZevkten parçalamak 😃😃.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılKirbaclama, elleri bağlama, vs bdsm de olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ödül bence
19 Yorumla- +1 yıl
Ödülden kastınız nedir peki yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
😂😂 hayır karikatür şu şekilde idi kadın geliyor adama sırnaşıyor adam çay içiyor ama kadını hiç umursamıyor kadın sinirlenip ' Allah cezanı versin diyip çekip gidiyor 😂 karikatürün devamı bu şekilde idi ben tek parçasını attım
- +1 yıl
Valla öyleydi karikatürun devamı 🤣 kadın sinirlenip çekip gidiyor 😂 keşke devamını da atsaydım
- +1 yıl
Böyle erkekleri şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadım 🤣😂
- +1 yıl
Allah böyle erkeklerin bin belasını versin 😂🤣
+1 yılBilmiyorum hiç uygulamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Önce kelepçe sonra onunla şiyini tokatlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal sexs cezası verirdim
00 Yorumla
+1 yılBdsm yapardım bağlardım
124 Yorumla- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma benide ağlatacaksın şimdi 😂 boğalar funyanin en merhametli ve en güvenilir insanı olurlar kiyimsız ve vicdan sahibi olurlar
- +1 yıl
Ben burçlara inanmıyom 😄
- +1 yıl
Bence inanmalısın yürüyen cazibe seni 🤣
- +1 yıl
Hahha gel bana 😉
- +1 yıl
Mevlanamısın laaa sen 😂 ne olursan ol yine gel der temsili 🤣
- +1 yıl
Değilim ama sen gel yine 😉😘
- +1 yıl
Olmazzzzzz 😂
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
İnsan niye diye bir sorar zalımmm 😂😂
- +1 yıl
Niye sorayım yazacak oşsan yazarsın 😉
- +1 yıl
Tm sustummmmm
- +1 yıl
Gıcık 🥵
- +1 yıl
O profildeki cüsse senin mi? Seksi şey seni 🙈 Ben senin cüsseni görsem korkarım zaten 😂 😂
- +1 yıl
Benim tatlım takip attım sende atsan
- +1 yıl
Yaa allah kahretmesin seni 😂 attığın takip burnuma gelebilirdi 😂 burnum estetik benim yaa 😂
- +1 yıl
Sende at 😄
- +1 yıl
Yaa şöyle bir düşündüm de seninle ben yanyana gelseydik nasıl dururduk acaba diye 😂 eşeğin si. ki. ne. konmus kelebek 🦋 gibi dururdum 😂😂
- +1 yıl
Hahaa ya hadi bekliyom
- +1 yıl
Laa sen benim üstüme çıksan ben altta gözükmem bile 😂 yemin ederim kağıt gibi olurum 😂
- +1 yıl
Aynen son sözüm hadi mesaj takip
- +1 yıl
Bende 1.60 boy var üflesen bana duvara yapışırım 😂 artık beni duvarda spatulayla kazırlardı 😂😂 duygulandım lann kıyamam bana 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hadii 😉
- +1 yıl
Aa minik baklava dilimlerimm yorum yazmış 🤣😂
- +1 yıl
Şurda iki muhabbetin belini kırıyoruz 😂 vır vır etme be adam 😂
Oralda ve analda zorlama geliyor aklıma 😎
00 Yorumla
+1 yılellerini yakalarını yatağa kelepçelemek
10 Yorumla
+1 yılOssuruk
00 Yorumlaiyi halden kurtarmıyor mu :)
00 Yorumla
+1 yılNe blm şaplak falan ha 😂😛
00 Yorumla
+1 yılEllerini yatağa bağlamak 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılspanking? bondage?
14 Yorumla- +1 yıl
Doktor bu ne?
Cevap sahibi+1 yılbirisinde kucağına yatırıyosun, vuruyosun popişine vuruyosun popişine... taaaki vulvasından sızan bartholin sıvıları eline bulaşana kadar.
bondage de bağlıyosun duvara ya da yatağa. sonra ister tokatla, ister ısır, ister peg... şakaa abartmayalım. öyle işte- +1 yıl
Bencede abartmayalım çünkü daha okurken ürktüm yemin ederim 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D şeyy... aslında bunlar en masumlarıydı
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kamçı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal denemek olurdu
05 Yorumla- +1 yıl
Bazı kadın için bu ceza değilde ödülde olabilir anal yapan seven kadınlarda var çünkü
Cevap sahibi+1 yılHiç denk gelmedim desem😂😂
Cevap sahibi+1 yılSiz sever misiniz 🙈
- +1 yıl
Sevmem de yapnamda
Cevap sahibi+1 yılDedim ya deni gelmedim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılSlap
00 YorumlaVermemek 🤣🤣🤣🤣
00 Yorumlamemeler
10 Yorumla
+1 yılİşemeli sicmali😂😂
10 YorumlaKırbaçlanmak
00 Yorumla