Erkeklere korkutucu gelir mi? Normale göre daha dikkatli mi oluyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal, siyasal, kültürel ve ekonomik olarak cinsiyetler eşit olmasını savunuyoruz yamyamlığı değil. 🤣😂🤣Korkmayın.
Yeri geldiğinden erkekleri mağdur eden nafakaların kalkmasını, yeri geldiğinde bir erkeğinde babalık hakkını savunuyoruz (bebek olduğunda kadınların ki gibi izni olmasını)... en azından gerçek feministler bunu yapıyor. 🙄TR de ki algıdan dolayı kendime gender equalist demeyi tercih ediyorum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılFeminist kadınlar etraftan aldığı güçle beslenir yani etrafında hemcinsleri varken öyledir erkeğin yanında kedi gibidir ayrıca günlük yaşamlarında öfke duygusuyla nefes alıp verdikleri için yatakta da canavara dönüşür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
31Cevap
+1 yılNe alaka feminist olan erkekler de var. Not: Feminist derken, aklınıza erkeklerden nefret eden kesim gelmesin. Feminizm sadece kadın haklarını savunmak, erkek kadın eşittir anlamına gelir. Bana kalırsa herkes aynı fikirde olmalı. Erkekler kadınlardan üstün değildir, veya tam tersi.
10 YorumlaNe alakasi var feministlik eşitlik demek nesi korkutucu esitligin feminist olan kadinda her kadin gibi istekleri zevk aldigi seyler vardir her normal kadin gibi ki feministelk anormal bir durum degil sanki o insan degil mi bu sacma dusunce anlayisi gormedim
00 Yorumla
+1 yılbence daha zevkli, ona kadınlığını yaşatıp feminizmi bir kenara bıraktırmak ve erkeğinin kölesi yapmak
00 YorumlaFeministleri erkek düşmanı gibi gösteren ülkemiz feministlerine buradan koca bir orta parmak çekiyorum... :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılişin ehli profesyonel biri tarafından hard şekilde silkelendiğinde bildiğin itaatkar ve slave mizaçlı çoğu.
bu arada kadın-erkek eşittir.00 Yorumla
+1 yılben korkmam. her düşünceye karşı bir savunma mekanizmam sohbet edebilecek bir kaç kelimem vardır
ben ikna edici biriyim00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılfeminizm erkek düşmanlığı değildir ki.. neden korkutsun
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsiyetler arasında ekonomik, sosyal siyasal ve politik hakların eşitliği savunan görüşü savunmak mı korkutucu, aklınızda ne olarak canlandırıyorsunuz?😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılKorkutucu değil sonuçta bildiğin sevdiğin insanla sevişiyorsun feminist olması bunu değiştirmez
00 Yorumla
+1 yılKimse yatağa girdiği zaman feminist falan umursamaz kanka yatakta iyi ol yeter 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok feminist gördüm ben yatakta feministlik olmuyor açıkçası şaşırmadım değil dışarda erkek düşmanı içerde köle gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGunluk hayatta feminist olanlar yatakta erkegi ustun gorup itaatkar merak etmeyin 😥😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFeministlerde istek olmadigini dusunuyorum. Bence cinsellik nedir bilmiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani kız arkadaşım olmadı ama bi farkı olmaz yani neden korkutucu olsun ki
00 YorumlaBana uyar ezeyim genişliğinin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha çok zevk alırım ve sert olurdu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNeden korkutucu olsunki bence olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır guet güzeldir bence
00 Yorumla
+1 yılKadınlardan korktuğumuzu nerden çıkartıyosnz
00 Yorumla
+1 yıltahrik edemez öyle bir kadin adami
00 Yorumla
+1 yılTam tersi ait olma güdüleri ortaya çıkıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Yatakta dusman gibi bakmadığı sürece sorun yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Bilakis daha ateşli oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBencw çok ateslıler o benden korksun😀
00 Yorumla
+1 yılOnlar da insan yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de feministim denemeye değer
00 Yorumla
+1 yılAklından geçenleri okuman lazım 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet korkutucu
00 Yorumla Acımasızca yapmak istiyorum öyle birini
00 Yorumla
+1 yılAksine daha çok azdırır kıvama getiririm ben onu
00 Yorumlayabani misin :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılTam tersi daha zevjli
00 Yorumlaİdeolojisi umurumda olmaz ... geçerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle evet bir kere yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok daha serbest olurum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi