+1 yılAbartmadığı sürece hayır. Çoğu kadın erkeğin hakimiyetini hissetmek ister.
"Kadınların yüzde 62’si, seks sırasında saçlarının çekilmesini seksi bulduklarını belirtirken, yüzde 60’ı ise partnerinin kontrolü ele almasının hoşlarına gittiğini söylüyor. Diğer “uçuk” hareketler ne olabilir dersin? Listede ısırılma, bağlanma ve küçük düşürücü sözcükler duyma da bulunuyor. Araştırmanın bir diğer sonucu ise 2013’ten bu yana insanların BDSM heveslerinin yüzde 23 arttığını gösteriyor."10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani sertliğe bağlı, sertlik adı altında dövmeye can yakmaya kadar gidiyor. Hatta küfür etmeye varıyorsa fantezi adi altında, buna karşıyım. Ama sertlik derken hareketleri ve can yapicak değilse zevk verecek durumlar olursa bu beni korkutmaz, aksine daha çok hoşuma gider. Ama dediğim gibi sertlik adı altında dayak olursa o başka bisey giriyor.
50 Yorumla
Benim gibi birine sert davranılmazsa tadı kaçar o işin.
31 Yorumla- +1 yıl
<3 <3 <3
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Normalde konuşunca biraz çekiniyorlar. Ama bir kaç defa birlikte olduktan sonra sert Seksi kendileri istiyor. En sevdikleri popoya sert şaplak, göğüs ucu ısırması, boynunu emme, baldirlarin içini ısırma... diyebilirim.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her kadının acı ve zevk eşiği farklıdır. Genelde de narin yapıları olduğundan fazla dert tepkiler canlarını acıtabilir. Buna dayanacak kadın sayısı azdır. Ama tatlı sertliği kadınların pek çoğu sever. O an o duygularla ipin ucunu kaçırmamak koşulu ile tabii ki.
10 Yorumla
+1 yılKorkutmaz. Hatta arzu edilen de budur aslında..
Çoğu kadın, yaşamadığı için pek ilgilenmiyor ya da çekinip korkuyor olsa da tadınca bir daha bırakamaz düşüncesi hakim bende..
Sınırlarını bilir, farkı yaşar, özgürlükte zirveye tırmanır..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu konuda tarafların birbirleriyle açıkça konuşması önemli ama, konuşuncada abazan olabiliyorsun. Sert yapsanda beklenmedik bi şekilde kız bunu istemiyordur yumuşak davranmanı isterdir kızı kaybetmende var. Yumuşak davranıp kızdan, buda erkek değilmiş ya ben sert davranılmasını isterdim durumuda var.
Kısaca en büyük problem iletişim kuramama.
Genel olarak çoğu sert istiyor sanırım.10 Yorumla
+1 yılHer kadının zevk anlayışı farklıdır. Kendi adıma konuşursa bdsm türevi ilişkiler bana uygun değil mazoşist bir yapım yok ancak soft tutum da benlik değil.
30 YorumlaYapı ve kişilik olarak içimde saldırgan vahşi bir ayı var.
Yatakta kadın beni aşka getirdikçe, yüzünü, memelerini, popolarını tokatlarım, sertleşirim ve bütün gücümle nefesini keserim. Affetmem.10 Yorumla
+1 yılBen partenerim sert olmasindan hoşlanmam açıkçası.
Yatakta sert tarafın kendim olmasından hoşlanırım.👠⛓
Cünkü erkek bedeni zaten fazlasıyla güçlü bunu yatakta bana göstermesine gerek yok20 YorumlaKorkutmuyor sadece can yaktığı için istenmiyor olabilir.
30 Yorumla
+1 yılSert kavramı bana çok ters her anlamda ya
Duygusallık naiflik dururken30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Deli gibi korkuyorlar hem de..
Alışıriz da bir daha vazgeçmeyiz diye 😈😂😂😂10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar korkmaz :)
ama seksde sertlik kadini bagarticam diye dövmek degildir :)10 Yorumla Korkutmaz. Soft sekse karşıyım kendi adıma
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kisti olanlar ve kendini kasanlar korkuyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bu korkutuyor ama partnerin davranışına göre değişir genelde. Bu konu ikisi arasnda konuşulup halledilse iki partner için de iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılgünümüzde yavaştan bir hard ilişkiye ilgi ve merak arttığından dolayı eskisi kadar korkma durumunun olduğunu düşünmüyorum
00 YorumlaSertlikten ziyade Kadının Titreyip uçmasıdır Sexs yapmak sertliğin fazlası herzaman kadını Sexs yapmaktan sogutur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkutmaz ama abartmamak lazım. Erkekler zaman zaman ayarını kaçırabiliyor
10 Yorumla
+1 yılZevk verir korkularıyla yüzleşir ise zevk alındığını anlar 😉👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazen dayanılmaz oluyor, ağlıyorum resmen :S
72 Yorumla- +1 yıl
Yorumumda ne vardı sildin bana salak diyorsun 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılSertliği severim. Sağlam s. iken erkek lazım 😉
63 Yorumla- +1 yıl
Ben de senin gibiyim
Ama bulamıyoruz birbirimizi 😊
Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Bu soruya güldüm 😁🤫
20 Yorumla
+1 yılBirden olmaz level atladıkca gelinecek seviyedir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sertlik bir yasam felsefesidir hele ki yatakta😎
10 YorumlaBen hoşlanmam hiç yaşamadım bilgim yok
10 YorumlaHenüz soft seven kadın görmedim
10 Yorumla
+1 yılBazıları sert sever bazıları yumuşak sever
10 Yorumla
+1 yılSoft başlayıp hard biter
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. iz kalmasından korkabilirler
10 Yorumla
+1 yılHayir.. Korkutmaz
10 YorumlaAksine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk verir
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım