Kim Nerede görülmüş hayatımızı memnunıyet ile insanlıgın ellerıne teslım edebılırız lakın baskın kadın açtır karnı doyana kadar yabandakı yırtıcı karnı doydugunda ise yavrusunu besleyıp buyuten anne sevkatı ıle cok farklı deneyımler sunabılır boylesı hanımefendılere sahıp cıkalım
Korkutmaz baskınlık doğru dozda olunca çekiciliğe dönüşür asıl güzel olan da kimliğini gizlemeyen bir kadınla ritme ortak olmaktır çünkü bazen oyunu yöneten değil hissi taşıyan taraf etkiler en çok 🌿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Kim Nerede görülmüş hayatımızı memnunıyet ile insanlıgın ellerıne teslım edebılırız lakın baskın kadın açtır karnı doyana kadar yabandakı yırtıcı karnı doydugunda ise yavrusunu besleyıp buyuten anne sevkatı ıle cok farklı deneyımler sunabılır boylesı hanımefendılere sahıp cıkalım
Yok ayrı güzel oluyor. Benden daha baskın olanı çıkmadı ama güzel olurdu çıksa
Korkutmaz baskınlık doğru dozda olunca çekiciliğe dönüşür asıl güzel olan da kimliğini gizlemeyen bir kadınla ritme ortak olmaktır çünkü bazen oyunu yöneten değil hissi taşıyan taraf etkiler en çok 🌿
Baskın derken istekli anlamındaysa bana okey ama işin içine kırbaç yular kölelik bilmem ne girerse çarşı karışır aga
Kadın nasıl baskın oluyor yaradılışına aykırı
nasıl baskın mesela? bana şeyini zorla mı yalattırcak 😂
Aksi gibi sert olsun dominant otoriter baskın birini bulmak için halen çabaşıyorım itaat etmeye bile hazırım o derrece
korkutmaz da ben itaatkar köle kadın seviyorum
Baskin olmak iyidir ama bazi zamanlardada teslim olmayi bilmeli kadin
Bence daha hoş oluyor
Tam aksine hoşuma gidiyor 😀
Yooo neden korkutsun ki.
Erkek baskın olur
benim kadar istekli olsun yeter :)
Yoo bence daha hoş ve çekici
Deneyimlemedim, bilemiyorum.
Boyuta bağlı, nasıl bahsediyorsun ki
Yok kanka severik
Var mı ki korkutsun?