Plajda uzandığımızda bile sırf üstüm de bikini var diye bakmıyordu. Üstüme bir şey giydiğim de ya da örttüğüm de bakıyordu. Bu kadarı normal mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sen onun elinden tut direk evlendirme dairesine git
Enişte dinine düşkün anladilany
*anlaşılan
Sorma gitsin, napicam bilmiyorum
Sen adım aticaksin mecbur yoksa bi ömür böyle sürer
Atıyorum, dışardaki tanımadığımiz insanlar bile fark ediyor ben yanasiyom o çekiliyor
O zaman kendini evliliğe saklıyor
Evet öyle zaten ama ben nasıl dayanicam bilmiyorum çünkü hiç yanaşmıyor
Eğer ikinizde bu ilişkide ciddi iseniz dini nikah yapın yoksa dayanamazsın sen
Ciddiyiz de dini nikah gizli saklı hiç hoş değil yani
Gizli saklı değil hoca olacak şahitler olacak tabi karar senin
Öyle olmaz ailelerin haberi olmasi lazim. Anca nikah olur ama ayni eve tasinmayiz öyle olur
Öyle olabilir bak hem günaha da girmezsiniz ne güzel
Bilmiyorum ama o ve aileler nasıl bakar ve geceyi beraber geçirmek istediğimizde nerede kalırız
Günlük kiralık evler var üstelik ikinizde koskoca insanlarsınız bir şey diyemezler
Ama bu sefer hergun isteyecem her gün günlük kiralık ev mi olacak
Oda var o zaman el birliğiyle çalışıp eşyanızı alın ayrı eve çıkın daha iyi olur öyle ya da eşyalı kiralık daire bulun orada yaşayın karar senle onun
Evlenin diyorsun yani bildiğimiz😂
Bu devirde evlenilmez düğün nişan kına bir ev parası tutuyor onlara yatırım yapicaginiza ev alın hiç değilse kirada sürünmezsiniz ha sonradan yapılır tabi ama şimdi her şey uçtu
sen bu ateşle nasıl duruyorsun
Bilmiyorum napiyim
biraz uzak mesafe saklı gizli ve tecrübeli biriyle bişiler yaşa uzak mesafe çok mükemmel oluyor özleyen bedenlerin buluşma anı
Olmaz
onun sana yakınlaşmasını mı bekleyecen
Evet
bekle o zaman karar senin ben uzun zaman bir uzak mesafe ilişkisi yaşamıştım iki yıl oldu ayrılalı unutamadım ve unutulmazdıda
sende dayanabiliyosun helal olsun
Dayanamıyorum ama napiyim. O kadar erkek bakıyordu ki. Hep benzer şeyler sarılıyorum kendini çekiyor. Kaç erkek gelip konuştu ben yalnizken
harbiden seviyosun varsa senden bitane daha benimle tanıştırsana
Erkekler güzelliğe bakar hep, sonrada derler ki neden kızlar neden sadık değil ;) sen de güzellikten önce karaktere bak bulursun
sevgilin az güzelliğe bakan biri olsaydı da burada bu soruyu sormasaydın değil mi :)
Bdkaksjja evet doğru ama belkide o zaman onu bu kadar sevmezdim
ben kızlar neden sadık değil diye hiç kendimi yemedim bu arada ama genelde ortası yok, güzel olanların %90'ı içten içe tam bir yıkık inanılmaz kırılganlar, çirkinler çok fena sevişiyolar ama o kadar az bir şey ilgi göstersen sonradan görme moduna ışık hızında geçiyorlar, orta güzeller ise dümdüz sinsi şeytan yılanı max kanka olunur. Ben artık yalnızca güzellere bakıyorum yıkık olmayanlarla ilerlemeye çalışıyorum ama gerçekten çok nadir bulunuyor
Sen ciddi misin
Evet çok ciddiyim
Kaç yaşındasınız
Ve bunu söylediğim de sanal da insanlar beğenmiyor mu diyor ama onunla ilgili değil. Çünkü fiziğime çok dikkat ediyorum çok spor yapıyorum genetiğim zaten iyi, herkes çok beğeniyor. Ama bakmıyor bile üstüm de bikini var açık diye
22 yas
Benim daha küçük
Beğenmemekte alakası yok bir erkek bu kadar utangaç olmamalı bu nedir böyle
Senin dediğine göre fiziğin çok güzel
Çok değişik bir çocuk hiç sevgilisi olmamış daha önce ailesi de çok muhafazakar. Nasıl yapicam bilmiyorum
Senin kaç
19 benim
Birde aşırı ders çalışıyor çok az vakit ayırıyor ben aramasam haftada 1 konuşuruz
Bu çocukla işin çok zor cinsellik anlamında
Sen bi bana yazsana
Yok yazamam
Nasıl dayanıyorsun sevgilin bu kadar isteksizken
Dayanamıyorum moralim çok bozuk
Normalde çok istekli biri misin
Böyle yaparsa seni hataya sürükler
Yani normalde çok değil ama o kadar dipdipeyiz tabi ki çok artıyor. Ama ne ilgi ne iltifat hiçbir şey yapmıyor gerçekten. Sokakta ki insan 10 kat daha fazla ilgi gösteriyor
Ese ne ilgi ne iltifat ne de cinsellik sen niye sevgilisin
Karakteri çok iyi çok temiz bir çocuk, ve beni seviyor biliyorum dışa değil içe önem veriyor bu yüzden
Bunun içe önem vermekle alakası yok ki ilgi göstermiyor iltifat etmiyor diyorsun elindekini kaybetme korkusu yok belli ya bu kadar ateşliyken bir hata yapsan
Bilmiyorum, evet kaybetme korkusu yok. Çünkü biliyor sevdiğimi
mastürbasyon yetmiyor demi bu ateşine
Kaybetme korkusu olmaması çok kötü bir şey o zaman sevgililikten soğuyor resmen insan
Yok olmuyor, yani diyorum ya ben istemesem haftada 1-2 konuşuruz
Böyle sevgililik mi olur
Sevgi göstermeyi bilmiyor
Kusura bakma ama alakası yok adam konuşmuyor bile iltifat etme vb muhabbetlerini geçtim
Bilmiyorum off
Amacım seni üzmek değil ama bu sevgi gösterememek belli edememek değil adam umursamıyor
Bilmiyorum, ama ailemle tanışmak istiyor açıkça söyledi kaç kere
Valla ben sana şöyle söyleyim değişmezse çok fena üzülürsün
Bakalım
Teşekkürler görüşler için
Cinsel isteği hep mi azdı sonradan mı böyle oldu
Bazen onun da çok istediğini farkediyorum hatta bayağı kalktığını falan da gördüm ben yanındayken. Bakmıyor, üstüne bir şey al diyor.
Mesela göğsün gözüktüğünde mi kalkmıştı
Tanga bikini giyiyordum uzanıp sarılıyordum zaten ama artık diyor ki bu şekilde gelme sarılma
Fiziğin güzel olup nasıl dayanabiliyor bence isteği çok fazla yok yoksa tanga bikini müthiş bir şey
Bilmiyorum zaten izin vermiyordu artık üstüne bir şey giy denize girmiyorsan diyordu
O an seksi olduğunu düşünüyor musun dürüst ol ama
Tabi ki evet
Merak ettim yüzün gözükmeden atabilir misin acaba sen mi kendini çok beğeniyorsun
nedenki yanasmamasi garip 🙂
İktidarsiz kardeş krdes yatarsiniz siz
Annen böyle mi öğretti sana
Selam dertlesmek ıstersen dınlerım
Oha ciddi misin