1 yılı geçkin sevgiliyiz. Bu süre de hepi topu 3 4 kere seviştik. Her türlü imkan var kendime ait evim bile var bana kalmaya geliyor yanaşacağım zaman sıcak bakmıyor ve oralı olmuyor ve ben artık çok oldum patlayacağım bomba gibi. Ya sevgilimi düzenli cinselliğe ikna edeceğim ya da ayrılma kararı alacağım. İkna etmek için ne yapabilirim? Ayrılmak da istemiyorum açıkcası.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Adamın ruhu ölmüş o zaman. Yani bu kadar fırsat varken cinsellik nasıl olmaz aklım almıyor. Böyleleri Dr var demekki. Bu tarz adamları kolay kolay ikna edemezsin. Ya böyle kabul edeceksin ki bu biraz zor patlayacagim artık demişsin ya da ayrilacaksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılİkna etmek istiyorum kanka ama nafile bilmiyorum ya daraldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer ilişki de illa cinsellik mi olmali andaval. Her şeyin bı yeri bı zamanı var. Evlenmeden kizi yatağa atıp bırakmayacan ne malum pis*lik. Patlarsan da patla s. git. kıza adam mi yok elini sallasa ellisi. Sap gezecek m**al sen olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılAma daha önceden 3 4 kere cinsellik yaşadık. Maddiyattan faydalanıyor diye düşünüyorum. Hakaret etmenize gerek yok. İnsan gibi yorum yapmayacaksanız sileyim görüşünüzü engelleyeyim
Cevap sahibi+1 yılPardooooon iyi de knk sevişmek demek cinsellik olmuyor ki öpüşme filan sandım ben. E kız kaç kere yapmışsa ve şu an yapmıyorsa demek ki seni istemiyor dediğin gibi bir şeylerden yararlanma derdin de
Soran+1 yılAyıp olmasın diye açık seçik kelimeler yazmak istemedim ya. Dışarda başka kızlar ile aynı sokaktan bile geçmeme izin vermiyor ama onu arzuluyorum ve reddediyor. Patlayacağım inan ki şiştim
Cevap sahibi+1 yılValla sizin durum baya saçma yani. Otur konuş derdi ne
Soran+1 yılYa bu akşam fantezi iç çamaşırı aldım hediye paketi yaptım verdim. Açtı baktı şöyle bi göz kırptım giy sevişelim diye. Hayır dedi donuk donuk sadece. Çok denedim ama kaçıyor yani yanıtlamıyor
+1 yılNefsine hakim ol. Aklını başına al bence. Nasıl düşünce bunlar. Girmeyin öyle şeylere. Doğru yaşa kardeş doğru.
10 YorumlaBu cepte kalsin ama baskasiyla aldat bence isini gör
023 Yorumla
Soran+1 yıl@pretty444 ya sebebi söylemiyor işte. E ben bu kızla evlilik düşünüyorum ailelerimiz bile biliyor ilişkiyi. Yarın ben evlenince karım olunca ben napcam bacı? Karım olunca da aynı şey olursa o zaman da mı mecbur değilim diyecek
Soran+1 yıl@pretty444 prety sen bana versen ben gene senle seks yapmam. İnsanları bilip bilmeden cahil cahil yorum yapma. Defol git sorumdan.
Soran+1 yıl@pretty444 kardeşim bekaretini ben aldım ilki benim diyorum ardından 3 4 kere daha seks yaptık sonrası gelmedi diyorum. İnsan gibi görüş yazmanı ve insan olmalısın öneririm sana bu davranışı. Kadını erkek arzulamayınca adi şrfsz aldat gitsin dersiniz erkek kadını arzulayınca kadın olumsuz olunca gene benim kararım dersiniz nasıl bir kafadan yaratıksın sen. Evlilik olcak bu kızla diyorum evlenince de erkeğini doyuramıyorsa neden evlenecek. Annen ve baban yok mu koca kafalı dişi senin empati yap az
- +1 yıl
Mal seni hersey cinselik değil beyini olmayan nerenin empatisini kurayım zina yapmışın işte bunu mu oturup konuşalım adım gibi eminim kızı bırakacaksın zaten demişin benimle yapmazsa bırakırım niye hala boş konuşuyorsun annem ve babam evli sizin gibi zina yapmıyor ayrıca kafama laf atacağına kendini sorgula derim sen olmamışsın kız anlamış ne mal olduğu onun için istemiyordu yazık sana yetersiz seni 😂😂😂😂
Soran+1 yıl@pretty444 nasılım konusuna fiziğimi sorunca da yaşadığını unuttun galiba. Organlarını teşhir eden birisi mi namustan bahsediyor bana. Komik. Bence sen erkek düşmanısın. Muhtemelen ya terk edilmişsin birisi tarafından ya da baban kötü bir erkek. Genellemelerin de o yüzden olsa gerek.
Soran+1 yıl@pretty444 yani travesti gibisin daha önce de söylemiştim sana. Kıskanma ben seni hayatta becermem. Tiksinirim.
- +1 yıl
Erkek düşmanı değilm sizin gibilerinin düşmaniyim kıyafetle namusun ne alakası var ben kimsenin altına yatmadım tert edilmedim de rahat ol babam da gayet iyi biri başka bir şey bulamayınca kıyafete laf atıyorsun gerçekten komik olanı söyledim zoruna mı gitti yine ola yine söylerim gizli hesaptan sallamam ben
Soran+1 yıl@pretty444 nasılım konusun da bende fiziğimi sorarken gizli değildim. İnsan gibi buraya soru sordum hanım efendi ama siz toksiksiniz. Ben sorununa çare arıyorum gücüm kuvvetim yerin de 1 92 boyum var penis boyumla da barışığım. Sevgilimle 1 bucuk yıla yakın ilişkideyiz bekaretini bana teslim etti kız 3 4 kere seks yaptık bir daha yapmam diyor. Ben ona çok kez el uzattım konusmaya anlamaya çalıştım ama hep kaçtı. Vermeye mecbur mu diyorsun da bekaretini vermiş 3 4 kere seks yapmış sevgilim simdi yapmıyor neden diyorum nasıl ikna edebilirim diyorum senin yaklaşımın kendi egonu ortaya koyma şeklinde. Ben senin yapmak istediğini sormuyorum sorunum için fikir arıyorum. Çünkü 2 ay sonra düğünüm var. Evlenince de kocasına vermeyene kadın denir mi denmez. Ee napcam sevgiliyken evliyken vermeyen kadınla nasıl ömür geçireceğim. Niye toksik olup saldırıyorsun ben cidden bunu anlamıyorum. Kadını erkek becermeyince aldat gitsin hak etmiş diyorsunuz burada sorun kadın hala erkek suçlaması genellemesi yapıyorsunuz. Yazık gerçekten yazık.
- +1 yıl
Belki bir derdi vardır hiç sordun mu yargılıyorsun kızı farklı nedenler olabilir neden yapmak istemediğini yapmazsa ayrılırım diyorsun kızı yarı yolda mı bırakıp gideceksin anlamıyorum iki üç kere oldu diye devamlı olacak mı vermeyen kadın kadın denmezmis laflara bak sen evlilikte sadece cinselik değildir al karşına konuş o zaman bu kadar zor olmamalı belki de soğumuş olabilir o zaman çok neden var
Soran+1 yıl@pretty444 sorum da yazmıştım ya zaten 1 bucuk yıllık sevgiliyiz birden bire oldu bu olay ikimiz de birbirimizin ilkiyiz yani. 3 4 defa yaptık 1 bucuk yıl boyunca daha sevgilim de tık yok. Sormadım mı sanıyorsun bugün sürprizler ile karşıladım onu aldım karşıma konuştum sadece hayır diyebiliyor başka cevabı yok. Ayrıca ben soruda ne demişim ya bu olaya bir çözüm bulmam gerek ya da ayrılmak gerekiyor iki seçenek var ama ayrılmak da istemiyorum demişim. Reel de işi gücü yerinde olan biriyim yani boy var pos var para var penis boyunda sıkıntı yok araba var yani yaşantım lüks denilebilir. Böyle birisiyken ben bilmez miyim başka kadınlarla yatmayı bilirim ama yapmıyorum çünkü ayrılmak istemeyip sevgilimin cinsel sorunlarına çözüm arıyorum insanlardan fikir ve yardım bekliyorum ama sizin şu yaklaşımınıza ve düşmanlık beslercesine yazdığınız kin, nefret ve öfke dolu yazılarınıza bakın. Bir kadını en iyi kadınlar bilir. Şu sebepten şu sebepten olabilir diyeceğine her şeyde kendini ön planda atıp kendini yükseklerde gören egolu birisi olduğunu söylüyorsun. Benim senin kişiliğinle zerre alakam olmaz umurumda değil. Ayrıca evlilik de cinsellik çok önemli bir konu nasıl her şey cinsellik değil. Evlenince ben karımın yanına sokulunca onunla beraber olmayacaksam neden sevdim neden evlendim?
Soran+1 yıl@pretty444 saldırı halini terk edip yardımcı fikir belirttiğin için teşekkürler iyi geceler. Cinsel terapiste gitmek en iyi fikir sanırım ama bunun için de onu ikna etmek var bakalım artık😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakire değilse sana vermesi gerekiyor. bakireyse lafım yok
01 Yorumla
Soran+1 yılİlki benim maalesef ondan sonra 2 3 kere daha yaptık 1 bucuk yıl geçti hala onda olumlu yaklaşım yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni çekici bulmuyor şişko falan msn acba? ya da pis misin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya fiziğim boyum posum gayet yerinde.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne